panosfx Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Ok το G2 ειναι σιγουρα. Τωρα δεν ξερω τι μπορει να φταιει και σου βγαζει τοσο μικρο σκορ αλλα παιζουν πολλα ρολο και σιγουρα το antutu δεν αποτελει κριτηριο για να δεις αν μια συσκευη δουλευει σωστα. Παντως ειναι περιεργο η τοση διαφορα με τα αλλα G2. Το κινητο ρολλαρει καλα;Εχεις θεμα με παιχνιδια ή βαριες εφαρμογες; Απιθανο θα μου πεις κι ισως λεω βλακιες αλλα παιζει να μην λειτουργει καποιος ή καποιοι απο τους 4 πυρηνες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Βάλε και κανένα με τα battery stats Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIKELOS_ Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Οριστε λεω να το γυρισω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Stan1 καλωςηρθες στην παρεα μας! Ειμαι σιγουρος οτι θα το χαρεις το εργαλειο!!! Φιλε μου εσυ με το antutu δοκιμασες να το κλεισεις τελειως το τηλεφωνο και αφου το ανοιξεις μετα απο 10 λεπτα να ξανατρεξεις το antutu? Ολοι ξερουν οτι ειναι λιγο αναξιοπιστο benchmark και οτι εχει διαφορες αλλα οχι τοσο μεγαλες. Μηπως ρε παιδια οπλιζει ο thermal και τον κοβει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIKELOS_ Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 παιδια εβαλα ενα τζιμαιλ να συνγχρονιζει(εχω 6λογω δουλειας) ουτε παιχνιδια ουτε κατι τρελο dropbox evernote bluetooth ειδα οτι ειχα υπολοιπ ραμ 980 ελευθερο . η μπαταρια δεν κραταει καν σερφαρισμα 4,5 ωρες ενω ζεστενεται υπερβολικα με το σερφαρισμα και χαμηλωνει μονο του την οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 παιδια εβαλα ενα τζιμαιλ να συνγχρονιζει(εχω 6λογω δουλειας) ουτε παιχνιδια ουτε κατι τρελο dropbox evernote bluetooth ειδα οτι ειχα υπολοιπ ραμ 980 ελευθερο . η μπαταρια δεν κραταει καν σερφαρισμα 4,5 ωρες ενω ζεστενεται υπερβολικα με το σερφαρισμα και χαμηλωνει μονο του την οθονη. Aυτο που δειχνει απο τα λεγομενα σου ειναι οτι κατι σου τραβαει παρα πολυ δυναμη απο τον επεξεργαστη γιαυτο και ζεστενεται. Θα πρεπει να βαλεις ενα προγραμματακι να σου κανει αναλυση τι τρεχει στο παρασκηνιο και ποσο % καταναλωνει απο cpu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Οριστε λεω να το γυρισω Βγάλε ενα τωρινό να δούμε τι γίνεται όχι 3 ώρες πίσω.. Βγάλε και οθόνη πόση ώρα την εχεις ανοιχτή Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 (edited) Παιδια εχω μια απορια..στην προσωρινη μνημη μου λεει 464mb ..σαν πολλα δεν ειναι;αν την διαγραψω χανω τιποτα; Edited December 30, 2013 by RENESISS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Mια ερωτηση που δεν ξερω αν εχει γινει ναβουθοχοδονοσορα... Δε χρησιμοποιεις Nova Launcher ε ? Οχι παιζει ρολο αυτο; Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Κάνε μια επανεκκίνηση και δες ποσο γράφει.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Ναβουχοδονοσορα δε δουλευει το knock on με αλλους launcher εκτος του στοκ launcher...Για να δουλεψει με αλλους launcher πρεπει να κατεβασεις με μια εφαρμογη απο το play store. Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Κάνε μια επανεκκίνηση και δες ποσο γράφει.. Δεν αλλαξε κατι...μπορει να διαγραφει η προσωρινη μνημη η θα εχω κανενα θεμα αν το κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Δε θα χεις θέμα αλλά παλι θα ξαναγεμίσει γιατι να τη σβησεις; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Δε θα χεις θέμα αλλά παλι θα ξαναγεμίσει γιατι να τη σβησεις; Ναι αλλα μισο g δεδομενα πολλα δεν ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Δε θα το λέγα.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Αυτο μου βγαζει οταν παταω πανω του για διαγραφη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Ναβουχοδονοσορα δε δουλευει το knock on με αλλους launcher εκτος του στοκ launcher...Για να δουλεψει με αλλους launcher πρεπει να κατεβασεις με μια εφαρμογη απο το play store. Δεν χρησιμοποιω νοβα..Την εφαρμογη που μου λες την ξερω αλλα ειναι πολυ περιργη. δοκιμασα να την τρεξω σαν ενναλαξτικη στον στοκ αλλα δεν τα καταφερα Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 παιδια εβαλα ενα τζιμαιλ να συνγχρονιζει(εχω 6λογω δουλειας) ουτε παιχνιδια ουτε κατι τρελο dropbox evernote bluetooth ειδα οτι ειχα υπολοιπ ραμ 980 ελευθερο . η μπαταρια δεν κραταει καν σερφαρισμα 4,5 ωρες ενω ζεστενεται υπερβολικα με το σερφαρισμα και χαμηλωνει μονο του την οθονη. Ή έχει πρόβλημα η συσκευή ή κάτι έχεις βάλει που το γονατίζει (δεν μπορώ να φανταστώ τι όμως....). Εμένα π.χ. με ΣΥΝΕΧΕΣ gaming μου κρατάει ολόκληρη μέρα (~18 ώρες), δεν στέκει αυτό που λες... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Ή έχει πρόβλημα η συσκευή ή κάτι έχεις βάλει που το γονατίζει (δεν μπορώ να φανταστώ τι όμως....). Εμένα π.χ. με ΣΥΝΕΧΕΣ gaming μου κρατάει ολόκληρη μέρα (~18 ώρες), δεν στέκει αυτό που λες... τι θες να μας πεις φιλε μου 18 ωρες ΣΥΝΕΧΕΣ gaming μας δουλευεις !!!!:lol::lol: φιλε μου εσυ που κανεις παραπονα για το antutu και την μπαταρια του τηλεφώνου η μπαταρια στρώνει μετα απο τρεις τέσσερις φορτίσεις!!!λε ςοτι εχεις κανει είδη τρεις φορες hard resset το τηλεφωνο!!μετα απο καθε hard resset η αλλαγη της ρομ παλι πρεπει να περιμένεις τρεις τεσσερις φορτίσεις για να στρωσει η μπαταρια!!!οσο για το antutu κανε ενα hard resset παλι και μην κανεις εγκατάσταση καμια εφαρμογη βαλε μονο το antutu και οταν το τηλεφωνο θα ειναι αρκετα κρυο τρέξε το και δες τα αποτελεσματα!!και αν το τρεχεις απανωτά το σκορ συνέχεια πεφτει!!!το εχω δοκιμασει εγω!!!το hard resset πως το κανεις απο της ρυθμισης (δηιουργια αντιγραφου ασφάλειας και επαναφορα??απο εκει αν το κανεις σου σβήνει τα παντα απο το τηλεφωνο!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Ναβουχοδονοσορα δε δουλευει το knock on με αλλους launcher εκτος του στοκ launcher...Για να δουλεψει με αλλους launcher πρεπει να κατεβασεις με μια εφαρμογη απο το play store. Μια χαρα δουλευει το knock on με nova launcher...και το knock off Χωρις εξτρα εφαρμογη Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 παιδια πως μπορούμε στην λειτουργεια της καμερας να βαλουμε μια άλλη ρυθμιση εκτος από το κανονικο και να την εχουμε εκει μονιμα κάθε φορα που παμε να βγαλουμε μια φωτογραφια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 παιδια πως μπορούμε στην λειτουργεια της καμερας να βαλουμε μια άλλη ρυθμιση εκτος από το κανονικο και να την εχουμε εκει μονιμα κάθε φορα που παμε να βγαλουμε μια φωτογραφια? απλα δεν μπορούμε!!!!θα το αλλάζεις μονος σου οταν θα χρειάζεσαι:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Παιδιά κάτι που παρατήρησα στο δικό μου το οποίο σχετίζεται με το θέμα του gps. Λοιπόν όταν πάω σε μια οποιαδήποτε φωτογραφία την οποία δεν την έχω Geo taggarei εκεί που λέει add location, στην αρχή με αφήνει να το κάνω δηλαδή να προσθέσω οποιαδήποτε τοποθεσία στην εκάστοτε φωτογραφία μετά όμως από λίγη ώρα όταν πάω να το ξανακάνω μου βγάζει ότι είναι προσωρινά μη διαθέσιμη υπηρεσία. Αυτό το "πρόβλημα " λύνεται με ένα restart. Να προσθέσω πως ειναι από Χονγκ Κονγκ και δεν έχω αλλάξει τη ρομ Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectar Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Παιδιά αν είσαι ρουτ χωρίς αλλά (tarp κλπ) και κανείς hard reset δεν επανέρχεται σε unroot mode; Γιατί στο galaxy s που είχα αυτό συνέβαινε. Πρέπει να περάσω την Rom από την αρχή ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Μια χαρα δουλευει το knock on με nova launcher...και το knock off Χωρις εξτρα εφαρμογη Μια χαρα αλλα για knock off πρεπει να αγγιξεις το status bar :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts