Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε περιπτωση αποθεματος ανταλλακτικων , πας εκει , περιμενεις το πολυ μια ωρα , το παιρνεις ετοιμο και φευγεις.Σε αντιθετη περιπτωση δεν ξερουν ουτε αυτοι να σου πουν ποσο θα αργησει.

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγιναν αρκετες προσπαθειες να λυθει το προβλημα με το knockon και καμια δεν εχει επιτυχει.Το μονο που δεν δοκιμασα ειναι το hard reset που προτεινε καποιο παιδι.

Εκανα αναβαθμιση μεσω του lg pc suite στην τελευταια εκδοση οποτε αυτο το προβλημα λυθηκε.Δοκιμασα εκ νεου και με αυτη την εκδοση το hidden menu και την αναβαθμιση του touch firmware αλλα τζιφος.

Πριν δοκιμασω το hard reset θα ηθελα να ρωτησω εαν σκεφτεστε καποια αλλη λυση?

Επισης υπαρχει πιθανοτητα να ειναι θεμα hardware ή εφοσον το knockoff λειτουργει κανονικα ειναι θεμα software?

Και τελευταια απορια,εαν κανω hard reset,δεδομενα οπως φωτο,μουσικη,επαφες κτλ χανονται?

Συγνωμη αν σας εχω ζαλισει,απλα εχω απογοητευτει...:(

Απο οτι καταλαβα σου κλειδωνει κανονικα με διπλο χτυπημα αλλα δεν ξυπναει με κλειστη οθονη , ετσι ; Αν ελεγες το αντιθετο θα σου ελεγα οτι εχεις αλλαξει launcher :p .

Mε επαναφορα ρυθμισεων aka factory reset , το τηλεφωνο επανερχεται σε εργοστασιακη κατασταση .Χανονται επαφες , εγκατεστημενες εφαρμογες και ρυθμισεις.Ο εσωτερικος χωρος δεν διαγραφεται απο οσο θυμαμαι οποτε περιεχομενο πολυμεσων δεν θα χαθει.Αλλα μη το ρισκαρεις καλου κακου.

Απο οτι καταλαβα σου κλειδωνει κανονικα με διπλο χτυπημα αλλα δεν ξυπναει με κλειστη οθονη , ετσι ; Αν ελεγες το αντιθετο θα σου ελεγα οτι εχεις αλλαξει launcher :p .

Mε επαναφορα ρυθμισεων aka factory reset , το τηλεφωνο επανερχεται σε εργοστασιακη κατασταση .Χανονται επαφες , εγκατεστημενες εφαρμογες και ρυθμισεις.Ο εσωτερικος χωρος δεν διαγραφεται απο οσο θυμαμαι οποτε περιεχομενο πολυμεσων δεν θα χαθει.Αλλα μη το ρισκαρεις καλου κακου.

Ακριβως,οσες φορες και να διπλοχτυπησω δεεεεεεεν....

Εχω κανει ενα backup και ανεβασα και τις επαφες στο gmail χθες απλα σκεφτομουν οτι τι να αλλαξει με το hard reset που δεν εχει αλλαξει με τοσα update του touch firmware.Τεσπα,απ'οτι καταλαβαινω ειναι η μονη επιλογη,οποτε...

Ακριβως , δεν εχει μεινει κατι αλλο να κανεις.Αλλωστε οπως λες και εσυ και αλλοι πριν απο εσενα δε φαινεται να ειναι θεμα hardware .Μαλλον κατι "φρακαρε" στο λογισμικο.

Πρόσεξε να μην καλύπτονται οι σένσορες όταν κάνεις double tap

Εχω κανει ενα backup και ανεβασα και τις επαφες στο gmail χθες απλα σκεφτομουν οτι τι να αλλαξει με το hard reset που δεν εχει αλλαξει με τοσα update του touch firmware.Τεσπα,απ'οτι καταλαβαινω ειναι η μονη επιλογη,οποτε...

Με το factory reset χάνονται τα πάντα, και το multimedia υλικό!

Δες, όμως είπε και ο φίλος tsiv, μήπως για κάποιο λόγο καλύπτονται οι μπροστινοί αισθητήρες.

Αλλιώς, αφού πάρεις τα backup σου, κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και αν δε στρώσει μπορείς να δοκιμάσεις να ξαναπεράσεις το firmware με flash tool. Αν πάλι δε φτιάξει μάλλον είναι για service, εκτός αν ευθύνεται κάτι αστείο το οποίο σου 'χει διαφύγει!

Εγιναν αρκετες προσπαθειες να λυθει το προβλημα με το knockon και καμια δεν εχει επιτυχει.Το μονο που δεν δοκιμασα ειναι το hard reset που προτεινε καποιο παιδι.

Εκανα αναβαθμιση μεσω του lg pc suite στην τελευταια εκδοση οποτε αυτο το προβλημα λυθηκε.Δοκιμασα εκ νεου και με αυτη την εκδοση το hidden menu και την αναβαθμιση του touch firmware αλλα τζιφος.

Πριν δοκιμασω το hard reset θα ηθελα να ρωτησω εαν σκεφτεστε καποια αλλη λυση?

Επισης υπαρχει πιθανοτητα να ειναι θεμα hardware ή εφοσον το knockoff λειτουργει κανονικα ειναι θεμα software?

Και τελευταια απορια,εαν κανω hard reset,δεδομενα οπως φωτο,μουσικη,επαφες κτλ χανονται?

Συγνωμη αν σας εχω ζαλισει,απλα εχω απογοητευτει...:(

Για ρίξε ΕΤΟΥΤΟ ;)έτσι για πλάκα...!!!

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Το κάνει όταν το κινητό είναι σε συγκεκριμένη επιφάνεια ; εμένα όταν είναι πάνω σε μαλακό υλικό δεν το "ξυπνάω" με τίποτα ,πρέπει ή να το βάλω σε σκληρή επιφάνεια ή να το πιάσω στο χέρι μου

Γεια σας . είμαι καινούριος εδώ και έχω ένα πρόβλημα με το κινητό μου.. Όχι σημαντικό αλλά με ενοχλώ καθώς θέλω να βγάλω το κλείδωμα οθόνης . λοιπόν όταν πατάω επιλογή για να διάλεξε τρόπο κλειδώματος οθόνης (π.χ μοτίβο,Κωδικός κλειδώματος κτλπ) δεν με αφήνει να επιλέξω το κανένα, το σύρετε , καθώς και το knock code μου λέει κάτω από αυτά απενεργοποίηθηκε από τον διαχειριστή, Πολιτική κρυπτογράφησης ή διαπιστευτικος αποθηκευτικός χώρος .. Θα εκτιμούσα πολύ αν με βοηθουσατε να λύσω αυτό το πρόβλημα. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας !

Υ.Γ αυτό έγινε μετά από την αναβάθμιση σε lolipop

Edited by Makka

Πήγαινε στις ρυθμίσεις ασφαλείας και μετά στους διαχειριστές συσκευής και δες εκεί τι έχει τρακαρισμένο.

Δεν τα ξέρω και πολύ καλά μήπως μπορείς να μου πεις που ακριβώς είναι αυτά ; sorry απλά δεν ξέρω ακόμα αρκετά

Άκυρο το βρήκα μου έχει τικαρει διαχείριση συσκευής Android

Edited by Makka

Μη το βγάζεις.Πρέπει να είναι τσεκαρισμενο αυτό.Να υποθέσω ότι δεν έχει κάτι άλλο εκεί...Μήπως εβαλες καμία εφαρμογή πρόσφατα σχετική με το κλείδωμα ;

Μήπως έκανες πρόσφατα κάποιο λογαριασμό exchange ;

Edited by Leolipop

Όχι δεν έχει τίποτα άλλο, ούτε έχω κατεβάσει καμία εφαρμογή.. Αυτό το έπαθα από τότε που έβαλα την 5.0.2. Τι μπορώ να κάνω;

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μη το βγάζεις.Πρέπει να είναι τσεκαρισμενο αυτό.Να υποθέσω ότι δεν έχει κάτι άλλο εκεί...Μήπως εβαλες καμία εφαρμογή πρόσφατα σχετική με το κλείδωμα ;

Μήπως έκανες πρόσφατα κάποιο λογαριασμό exchange ;

Όχι τον ίδιο λογαριασμό έχω από τότε που πείρα το κινητό

Πήγαινε τότε πάλι στις ρυθμίσεις ασφαλείας και εκει που λέει για διαπιστευτήριά ή κατι τέτοιο πρέπει να έχει κάπου επιλογή για εκκαθάριση ,δοκίμασε να κανείς.

Πήγαινε τότε πάλι στις ρυθμίσεις ασφαλείας και εκει που λέει για διαπιστευτήριά ή κατι τέτοιο πρέπει να έχει κάπου επιλογή για εκκαθάριση ,δοκίμασε να κανείς.

Έφτιαξε ! Χίλια Ευχαριστώ

Απλα σταματησε να "ξυπναει" χωρις να αλλαξει απολυτως τιποτα στο κινητο,οποτε δεν θεωρω οτι καλυψα κατι.Θα ψαξω ομως και αυτο που λες.

Το κάνει όταν το κινητό είναι σε συγκεκριμένη επιφάνεια ; εμένα όταν είναι πάνω σε μαλακό υλικό δεν το "ξυπνάω" με τίποτα ,πρέπει ή να το βάλω σε σκληρή επιφάνεια ή να το πιάσω στο χέρι μου

Εχω δοκιμασει καθε πιθανο τροπο,υπο κλιση,αναποδα,σε σταθερο,κινουμενο,γρηγορα,αργα....Πιανει μια φορα στις 50 και αν του κανει κεφι.

Λίγοι είναι αυτοί πουτους βολεψε ,πολλοί γυρισαμε πίσω στην 4.4.2 .

Έτσι.....!;) είμαι ένας απο αυτούς...! 4.4.2. μπαταρία σκυλί, και τηλ. δροσερό, σε οτι και αν κάνω....!!!:D

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Περα απο αυτα εμενα με χαλασε το οτι αφαιρεθηκε το Plug n pop και το εφε της σταγονας απο το ξεκλειδωμα , μαζι με αλλα.

πηγα να μπω σε download mode κ τωρα μου δειχνει μαυρη οθονη κ γραφει firmware update κ η μπαρα προοδου εχει κολησει στο 0% τι κανω? stock lolipop 5.0.2

help please!!!

Edited by fanisgauros
είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...