Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πραγματικά έχω στεναχωρηθεί πολύ...ούτε χρόνο δεν το έχω...ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια

Την επόμενη φορά να γνωρίζεις σε περίπτωση επαφής με νερό πρώτο πράγμα βγάζουμε την μπαταρία η τουλάχιστον κλείνουμε την συσκευή μετά αμέσως αποσυναρμολογηση και καθάρισμα. Τέλος ξανά ενεργοποίηση αφού έχουν γίνει όλα

Nokia 8800 Scirocco

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα. Προσπαθώ να δω αγώνες μέσω ίντερνετ αλλά μου λέει ότι δεν έχω player. Υπάρχει κάποιος player να τον κατεβάσουμε που να τα παίζει κανονικά ??? Ευχαριστώ
:thanks:

Καλησπέρα. Προσπαθώ να δω αγώνες μέσω ίντερνετ αλλά μου λέει ότι δεν έχω player. Υπάρχει κάποιος player να τον κατεβάσουμε που να τα παίζει κανονικά ??? Ευχαριστώ

Ο Dolphin browser δωρεάν στο play store νομίζω υποστηρίζει

Nokia 8800 Scirocco

Δες τον dolphin browser. Μέχρι πριν 3 μήνες Που τον χρησιμοποιουσΑ Εγώ υποστήριζε flash player!!!!! Δεν πιστεύω τωρα να τον εβγαλαν.

Δες τον dolphin browser. Μέχρι πριν 3 μήνες Που τον χρησιμοποιουσΑ Εγώ υποστήριζε flash player!!!!! Δεν πιστεύω τωρα να τον εβγαλαν.

Γιατί δεν τον χρησιμοποιείς πλέον;

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Γιατί δεν τον χρησιμοποιείς πλέον;

Γιατί είχε ένα αρκετά μεγάλο διάστημα που δεν λειτουργούσε σωστά. Μιλάμε για την δική μου συσκευή πάντα. Σε άλλους μπορεί να ήταν οκ. Από κάποιο update και μετά οποια ιστοσελίδα και να έβαζα φόρτωνε φόρτωνε Και δεν άνοιγε! Έδειχνε λευκη σελίδα. Καμία ιστοσελίδα δεν άνοιγε ξαφνικα. Τώρα μπορεί και να εφτιαξε δεν ξέρω. Ήταν ο μόνος browser που χρησιμοποιουσα Εδώ και 2 χρόνια περίπου ήταν κορυφη. Τώρα μπορεί να μου λειτουργει Καλά αν τον ξαναβάλω. Μπορεί να έφτιαξε. Τώρα χρησιμοποιώ chrome.

Θα τον δοκιμάσω ξανά όμως να δω. Αν έχει στρώσει θα τον κρατησω

Edited by lek88

Ο dolphin σε μένα παίζει μια χαρά, στοκ 4.4.2

Ναι και σε μένα τώρα που τον δοκιμάζω ξανα μετά από τόσο καιρο, λειτουργεί. Φαίνεται εφτιαξε με κάποιο update. Το πρόβλημα το είχα πριν κάτι μήνες. Βλέπω έχει διορθωθεί τωρα.

Edited by lek88

Ναι και σε μένα τώρα που τον δοκιμάζω ξανα μετά από τόσο καιρο, λειτουργεί. Φαίνεται εφτιαξε με κάποιο update. Το πρόβλημα το είχα πριν κάτι μήνες. Βλέπω έχει διορθωθεί τωρα.

Σήμερα έβγαλαν αναβάθμιση.

Πάντως πολλά ακούγονται για το τίποτα εμένα δεν με βολεψε μέχρι εχθές που τον δούλευα.

Έχει κάτι σπαστικα μερικά πράγματα είναι σε λάθος θέση κάποια κουμπιά και συντομεύσεις εντελώς αβολα

Nokia 8800 Scirocco

Κατά καιρούς τα έκανε τα κουλά του, έχεις δίκιο αλλά δεν έδινα πολύ σημασία. Το ίδιο και με το Skype, με τα φεγγάρια του και αυτό

Δεν υπάρχει κόστος επισκευής το πετάς φίλε λογικά. Έπρεπε να βγει η μπαταρία άμεσα. Τώρα μπορεί να έχουν αρπάξει πολλά. Μητρική οθόνη ηχείο ακουστικό μπαταρία κάμερα και οτιδήποτε έχει ηλεκτρονικό κύκλωμα. Οπότε το πετάς

Όλα αυτά αν το δουλεψες αφού έπεσε στο νερό. Αν έβγαλες την μπαταρία τότε αλλάζει το πράμα

Πως να βγάλει την μπαταρία θέλει λύσιμο το μισο τηλέφωνο και καποια ψιλοεργαλεια για το g2 μιλάμε.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Πως να βγάλει την μπαταρία θέλει λύσιμο το μισο τηλέφωνο και καποια ψιλοεργαλεια για το g2 μιλάμε.

Δεν αμφιβάλλω αλλά αυτό είναι το σωστό για να μην καψεις την συσκευή. Τώρα το πως και αν είναι δύσκολο ναι σίγουρα είναι γι αυτό και καταστράφηκε η συσκευή

Nokia 8800 Scirocco

τουλάχιστον....απενεργοποιουμε την συσκευή....;)

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

+1000

Είχα διαβάσει και στο iphonehellas κάτι αντίστοιχο και έκλαιγα από τα γέλια... έλεος... :rotfl::rotfl::rotfl:

+1000

Είχα διαβάσει και στο iphonehellas κάτι αντίστοιχο και έκλαιγα από τα γέλια... έλεος... :rotfl::rotfl::rotfl:

Το πίσω καπάκι βγαίνει με το χέρι. Τα υπόλοιπα αν καιγεσαι και θέλεις να γλυτώνεις την συσκευή βρίσκεις τρόπο απλά τουλάχιστον να κλείσεις το κινητό πρέπει ούτε αυτό κάποιοι δεν κάνουν. Τι να σώσεις μετά δεν σώσετε τίποτα

Nokia 8800 Scirocco

Παιδια οσων αφορα τις κιτρινιλες στην οθονη. Εμφανιζονται μονο λογω θερμοκρασιων ; Μονο σε λολιποπ ;

Παιδια οσων αφορα τις κιτρινιλες στην οθονη. Εμφανιζονται μονο λογω θερμοκρασιων ; Μονο σε λολιποπ ;

Μάλλον είναι λόγω θερμοκρασιών αλλά έχουν εμφανιστεί και σε παλιότερες εκδόσεις του λειτουργικού, όχι μόνο σε lolli.

Ναι όντος..... η υψηλή θερμοκρασία ''ξεκολλά'' την πίσω μεμβράνη (το γράφω απλά) και κάνει την σχετική κιτρινίλα. Δεν καίγονται τα pixel...!;) τώρα μάντεψε ποια Rom, (ακόμα και Custom Rom) ανεβάζει θερμοκρασία :heat: στην συσκευή....!!!

Edited by mariodj

Ναι όντος..... η υψηλή θερμοκρασία ''ξεκολλά'' την πίσω μεμβράνη (το γράφω απλά) και κάνει την σχετική κιτρινίλα. Δεν καίγονται τα pixel...!;) τώρα μάντεψε ποια Rom, (ακόμα και Custom Rom) ανεβάζει θερμοκρασία :heat: στην συσκευή....!!!

Πάντως και με kitkat που το λειτουργούσα πέρσι το καλοκαιρί, συχνά πυκνά έπαιζα στους 70-80 θερμοκρασία cpu.

Απ' ότι έχω καταλάβει με τη lollipop επιτείνεται το πρόβλημα.

Η κιτκατ δεν ανέβαζε τέτοιες θερμοκρασίες! Με την λολιποπ παραγινε το κακο.

Αν πάρουμε κανένα νεότερο update για το κινητό, τουλάχιστον ας διορθωθεί αυτό με τις θερμοκρασίες !!

Edited by lek88

Υπαρχει τροπος να βλεπεις την θερμοκρασια της cpu σε κιτ κατ?

Φανταζομαι οτι οι θηκες κανουν μονο κακο και αυξανουν τις θερμοκρασιες.

Υπαρχει καμια θηκη που να μην δημιουργει θεμα;

Υπαρχει καμια θηκη που να μην δημιουργει θεμα;

:lol::lol::lol::lol::lol:

http://s6.postimg.org/waoji1stt/images.jpg

img host

Είναι αυτή που παίρνει και ύψος και γίνεται drone ;; :lol: :lol:

Πλάκα πλάκα... Κάτι τέτοιο χρειαζομαστε!!

Edited by lek88

Οσον Αφορα τις θερμοκρασιες απο το κικ κατ μπορω να τις τσεκαρω; υπαρχει καποια λειτουργια; Edited by camp3on

Δεν καταλαβαινω τι θερμοκρασιες λετε συνεχεια ρε παιδια ειναι φυσιολογικο να ζεσταινονται ολα τα κινητα αλλα πολυ αλλα λιγοτερο ετσι λειτουργουν πιστευω εγω εχω κιτκατ καραμαμα σπειραχτο με γνησια θηκη και το δουλευω απο πολυ πολυ εως αρκετα πολυ και ζεσταινεται φυσιολογικα ακιμα και στις παραλιες με τις πολλες ζεστες χωρις κιτρινιλες κλπ .Χαρειτε τα κινητα σας φιλοι μου.
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra