Guest dimarhos2004 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Λοιπον ξανα ετρεξα το lg support.ξανακατεβαζει την ενημερωση σε 40 λεπτα....κανει εγκατασταση....και ως διαμαωειας 100%.Τι να πω!.ευχαριστω παντος για την απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Εκτός απο την επίσημη 5.0.2. υπάρχει νεώτερη έκδοση? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Ειμαστε εν αναμονη της κυκλοφοριας της 5.1.1 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 το βρήκα στους viet ,μεγάλο αρχείο(650mb) αλλά εξαιρετικός ήχος νομίζω μπορεί να χρησιμοποιηθεί για test ήχου σε ρομ,κέρνελ,ακουστικά ,mariodj περιμένω κριτική .Είναι το Hotel California https://mega.co.nz/#!c940ED4C!Po5XbZdyf01GbVTcUiNYvoGIcj2ZXi-YX9_ia1jRr8I Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 (edited) το βρήκα στους viet ,μεγάλο αρχείο(650mb) αλλά εξαιρετικός ήχος νομίζω μπορεί να χρησιμοποιηθεί για test ήχου σε ρομ,κέρνελ,ακουστικά ,mariodj περιμένω κριτική .Είναι το Hotel California https://mega.co.nz/#!c940ED4C!Po5XbZdyf01GbVTcUiNYvoGIcj2ZXi-YX9_ia1jRr8I Εξαιρετικό.. Hotel California wav http://s3.postimg.org/hehnt4m4z/Picture0004.png picture share Λογικό..... με 13824kbps η συχνότητες του ήχου να είναι απλωμένες και ευδιάκριτες στο αυτί...σε μορφή συμπίεσης mp3 193-256-320 στην καλύτερη, αυτό συμπιέζετε και φυσικά ο ήχος να δέχεται μικρές ''παραμορφωσεις''...! πολλές φορές δεν το πιάνει το αυτί στα σύγχρονα κομμάτι BIT...!!! Οτι ειναι σε live η υπάρχει ορχήστρα π.χ. το Hotel California που ανέβασες, εκεί ακούς τα πάντα. Edited August 9, 2015 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 το βρήκα στους viet ,μεγάλο αρχείο(650mb) αλλά εξαιρετικός ήχος νομίζω μπορεί να χρησιμοποιηθεί για test ήχου σε ρομ,κέρνελ,ακουστικά ,mariodj περιμένω κριτική .Είναι το Hotel California https://mega.co.nz/#!c940ED4C!Po5XbZdyf01GbVTcUiNYvoGIcj2ZXi-YX9_ia1jRr8I Είναι περιττό να σπαταλάς τόσο χώρο για δοκιμές. Το συγκεκριμένο αρχείο είναι 5.1 και wav. Καλύτερο για δοκιμές στο G2 θα ήταν ένα δικάναλο flac αρχείο. Μπορείς να βρεις αρκετά 96/24 ή και υψηλότερης ποιότητας flac τα οποία προσφέρουν μη απωλεστική συμπίεση οπότε και λιγότερο χώρο θα τρώνε και την ίδια ποιότητα σου προσφέρουν (απλώς θα τρώνε λίγη παραπάνω cpu για την αποσυμπίεση). Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Είναι περιττό να σπαταλάς τόσο χώρο για δοκιμές. Το συγκεκριμένο αρχείο είναι 5.1 και wav. Καλύτερο για δοκιμές στο G2 θα ήταν ένα δικάναλο flac αρχείο. Μπορείς να βρεις αρκετά 96/24 ή και υψηλότερης ποιότητας flac τα οποία προσφέρουν μη απωλεστική συμπίεση οπότε και λιγότερο χώρο θα τρώνε και την ίδια ποιότητα σου προσφέρουν (απλώς θα τρώνε λίγη παραπάνω cpu για την αποσυμπίεση). καλησπέρα ,ευχαριστώ και τον mariodj και σένα για τις συμβουλές σας.Ο καλός ήχος είναι κάτι που με ευχαριστεί και γι αυτό με απασχολεί η αναπαραγωγή του με το κινητό μας . :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Έκανα το λάθος να στείλω το κινητό μου στην LG μέσω της microtech (Θεσσαλονίκη), για το γνωστό πρόβλημα με την οθόνη. Το κινητό το έχουν έτοιμο από την προηγούμενη Τρίτη και ακόμα να έρθει Θεσσαλονίκη. Σε επικοινωνία με την LG, μου είπαν ότι η microtech πρέπει να στείλει την κουριερ για να πάρει το κινητό. Δεν το στέλνουν αυτοί. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgathana Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Παιδες, δηλαδη εχουν ανταλλακτικα στην procordia, γτ νομιζα οτι λογω capital δεν ειχαν. Θελω κι εγω να το στειλω για δευτερη φορα για την κοτρινιλα αλλα θα το στειλω απο σεπτεμβρη και ηθελα να ξερω αν εχου. Και κατι ακομη, η εγγυηση που θα εχει η οθονη θα ειναι 1 ή 2 χρονια ακομη, γτ τα εχω διαβασει και τα δυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 προσωπικα για ενα πιστευω δεν ειναι δυνατον να σου δωσει για ανταλλακτικο οσο ειναι η εγγυηση της συσκευης οταν την αγοραζεις. απλο ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 προσωπικα για ενα πιστευω δεν ειναι δυνατον να σου δωσει για ανταλλακτικο οσο ειναι η εγγυηση της συσκευης οταν την αγοραζεις. απλο ειναι Αυτό είναι στη διακριτική ευχέρεια του κατασκευαστή, δεν είναι "απλό" όπως λες. Καλύτερα ας μιλήσουν όσοι έχουν πραγματική εμπειρία από την procordia από το να κάνουμε αυθαίρετες εικασίες. Κι αν δεν ξέρει κανείς εδώ, ένα τηλέφωνο στην Procordia ή στην LG και όλες οι απορίες λύνονται. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 (edited) δεν ειναι αυθαιρετη εικασια, προσωπικα το αποκλειω να δινει πανω απο ενα χρονο οποισδηποιτε κατασκευαστης σε κατι αντιστοιχο, το κοβω πως το λενε; ο αδερφος μου εκανε service στο αυτοκινητο και του εδωσε ενα 6μηνο εγγυηση για τα ανταλλακτικα κι αυτο επειδη το ζητησε, κι εσυ θες 2 χρονια; σοβαροι να ειμαστε παρακαλω Edited August 12, 2015 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 νομιζω για καθε καινούργιο ανταλλακτικό έχεις +1 χρόνο (μπαταρίες κ περιφερειακά στο 6μηνο) Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 ετσι ακριβως, σωστη η διευκρινιση για τις μπαταριες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 δεν ειναι αυθαιρετη εικασια, προσωπικα το αποκλειω να δινει πανω απο ενα χρονο οποισδηποιτε κατασκευαστης σε κατι αντιστοιχο, το κοβω πως το λενε; ο αδερφος μου εκανε service στο αυτοκινητο και του εδωσε ενα 6μηνο εγγυηση για τα ανταλλακτικα κι αυτο επειδη το ζητησε, κι εσυ θες 2 χρονια; σοβαροι να ειμαστε παρακαλω Σε όλα τα ανταλλακτικά, η εγγύηση ξεκινά απο 1 χρόνο και πάνω...!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 ααα δεν ξερω, ενα 6μηνο εδωσε υπογεγραμμενο στην περιπτωση που σου λεω, σου λεει αμα θες κανε μου μηνυση διαφορετικα/καταγγελια/whatever Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 ααα δεν ξερω, ενα 6μηνο εδωσε υπογεγραμμενο στην περιπτωση που σου λεω, σου λεει αμα θες κανε μου μηνυση διαφορετικα/καταγγελια/whatever Δεν χρειαζόσαστε μήνυση, του λες για καταγγελία στην ένωση καταναλωτών και σε 2 μέρες τρέχει....!!! http://europa.eu/youreurope/citizens/shopping/shopping-abroad/guarantees/index_el.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Σήμερα έκανα μια μικρή κόντρα με ένα πι8 σε φωτογραφία και έφυγα ηττημένος και μάλιστα βαθύτατα... Πίκρα... Ελπίζω να έρθει κάποτε και αναβάθμιση για την κάμερα που έχουνε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Εχουμε να ελπιζουμε στην 5.1.1 .... αρκει να μην ειναι τακτικη της εταιριας να αναγκαζεσαι να πας σε νεοτερη εκδοση G για καλυτερες επιδοσεις-λειτουργιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Πρώτη φορά το δοκίμασα κοντρα σε κάτι αντίστοιχο σε φωτογραφία και δυστυχώς δεν τα πήγε καλά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Mε τι rom εκανες την δοκιμη ; Eιπαμε και το ξαναλεμε οτι καλο και χρυσο το G2 αλλα το Ρ8 ειναι και 2 χρονια πιο προσφατη συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Εδώ είναι το θέμα για φωτογραφίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Σήμερα έκανα μια μικρή κόντρα με ένα πι8 σε φωτογραφία και έφυγα ηττημένος και μάλιστα βαθύτατα... Πίκρα... Ελπίζω να έρθει κάποτε και αναβάθμιση για την κάμερα που έχουνε.... Με LG G2 XCam ...! τα παιδιά μου πηδούν τα κύματα...! καλό πάγωμα..!;) εγώ αντιθέτως είμαι ευχαριστημένος...! http://s14.postimg.org/njqqwhttt/2015_08_08_17_02_12_2.jpg free jpeg images Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Με το ίδιο πρόγραμμα τραβάω και εγώ αλλά αυτό που είναι για μην ρουταρισμενες συσκευές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skydiver80 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Φίλοι μου, καλησπέρα! Έχω ψάξει αρκετές μέρες σε Ελληνικά και ξένα φόρουμ αλλά άκρη δεν έβγαλα :( . Έχω το εξής πρόβλημα. Από λάθος - απερισκεψία - συνήθεια (καθώς όλα μου τα κινητά έως τώρα είχαν SDcard), έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων σε LG G2 (D802) με αποτέλεσμα όπως καταλαβαίνετε να χαθούν όλα τα αρχεία που υπήρχαν μέσα (βίντεο - φωτογραφίες) :X . Το κινητό ήταν της συζύγου και όπως φαντάζεστε ήταν γεμάτο από φωτογραφίες και βίντεο του μωρού τα οποία δεν είχαν περαστεί σε υπολογιστή ως back up :cry: . Εγώ ξέχασα πως το κινητό δεν έχει SDcard και λόγω κάποιων προβλημάτων που άρχισε να παρουσιάζει (ανεξήγητα restarts) είπα να του κάνω μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μήπως έχει περαστεί κάτι ή έχει χτυπήσει κάποια ενημέρωση του λογισμικού και δημιουργείτε αυτό το πρόβλημα. Για να μην σας κουράζω, το ερώτημά μου είναι πως γίνεται (γιατί γίνεται απλά δεν γνωρίζω τον τρόπο) να δω στον υπολογιστή την εσωτερική μνήμη του κινητού σαν σκληρό (εσωτερικό ή εξωτερικό, δεν έχει σημασία). Έχω βρει διάφορα προγράμματα τα οποία υπόσχονται επαναφορά χαμένων - κατεστραμμένων - διαγραμμένων αρχείων από φορμάτ ή και από άλλες αιτίες αλλά για να τα δουλέψω πρέπει να βλέπω την εσωτερική μνήμη σαν σκληρό δίσκο. Από το ψάξιμο που έκανα είδα πως υπάρχουν δύο ειδών τέτοιων προγραμμάτων. Η μια κατηγορία αφορά επαναφορά αρχείων από γενικά αποθηκευτικούς χώρους (σκληρούς δίσκους, drivers, flash drives, SD cards κτλ) όπως για παράδειγμα το Active File Recovery και το Recuba και η άλλη κατηγορία αφορά επαναφορά αρχείων αποκλειστικά από συστήματα Android, όπως για παράδειγμα το Android Data Recovery και διάφορα άλλα παρεμφερή. Για την πρώτη κατηγορία απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μπορείς να βλέπεις την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου ως σκληρό δίσκο, πράγμα το οποίο δεν έχω καταφέρει ακόμη, ενώ όσο αφορά την δεύτερη κατηγορία μου γράφουν πως δεν βρήκαν Android συσκευή (προφανώς θέλουν και αυτά να αναγνωρίζει ο υπολογιστής την εσωτερική μνήμη της android συσκευής ως σκληρό δίσκο). Γνωρίζει κάποιος ή μπορεί να μάθει πως μπορώ να κάνω τον υπολογιστή να αναγνωρίσει την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου ως σκληρό δίσκο; Περιμένω με ανυπομονησία νέα σας. :ninja: Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!!! :p ΥΓ Το κινητό είναι το LG G2 32G (D802) με root και android 5.0.2 lollilop. Παράθεση ΕΛΛΑΣ "Γονατίζω μόνο για να βάλω δύναμη και να σηκωθώ" ΕΛΛΑΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts