Minotavrs Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Υπάρχει κανενα καλό παιδι με ελληνική stock που εχει κανει root για να μου δωσει τον φακελο του quick remote με τα xml ή ακομα καλυτερα το apk... Δυστυχως το QR του G3 δεν εχει τα iR codes του OTE και μου χρειαζονται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 (edited) παιδια θελω να κατεβασω καινουργιες γραμματοσειρες για το τηλεφωνο. παω στο google play και τις κατεβαζω κανονικα αλλα οταν παω να τις βαλω μου λεει οτι το κινητο δεν υποστηρίζει fonts. τι μπορω να κανω? αυτες που εχει προεγκατεστημενες δεν μου αρεσουν πολυ. Edited November 17, 2014 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Υπάρχει κανενα καλό παιδι με ελληνική stock που εχει κανει root για να μου δωσει τον φακελο του quick remote με τα xml ή ακομα καλυτερα το apk... Δυστυχως το QR του G3 δεν εχει τα iR codes του OTE και μου χρειαζονται... Eπειδη δεν βλεπω φως μηπως τουλάχιστον καποιος μπορει να μου ανεβασει το build.prop της EΛΛΗΝΙΚΗΣ stock ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Τέλεια icons.Ποιο θέμα χρησιμοποιείς? Δικά μου είναι κατέβασε τα icon widget G2 είναι για την επιφάνεια. Πατάς παρατεταμένα πάνω στο widget που θες να αλλάξεις, σου βγάζει το πινελάκι, μετά στο +μετά ο.κ. και το παίρνεις από το φάκελο που τα έχεις βάλει. ;) είναι όλα διαφανή..!!! http://s28.postimg.org/3zgftmmkd/Picture0001.png upload image free Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 παιδια ως υποψηφιος αγοραστης του κινητου θα ηθελα να σας ρωτησω για τον αποθηκευτικο χωρο στο μοντελο τον 16gb εσας που ειστε ηδη χρηστες! απ οσο ξερω ο καθαρος χωρος του κινητου ειναι 10, κατι gb αυτο για μενα προσωπικα που θελω να το φορτωσω με 20-30 εφαρμογες , το sygic , ελαχιστες φωτογραφιες 2-3 βιντεο μικρης διαρκειας στο περιπου καθολου μουσικη ποσος χωρος θα μου μεινει κενος πανω κατω? επειδη γενικα κινητα δεν αλλαζω πολυ συχνα θα ηθελα να ξερω αν θα με καλυψει στο μελλον και αν τυχον τα mb των εφαρμογων θα αυξανοντε με τον καιρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Δικά μου είναι κατέβασε τα icon widget G2 είναι για την επιφάνεια. Πατάς παρατεταμένα πάνω στο widget που θες να αλλάξεις, σου βγάζει το πινελάκι, μετά στο +μετά ο.κ. και το παίρνεις από το φάκελο που τα έχεις βάλει. ;) είναι όλα διαφανή..!!! http://s28.postimg.org/3zgftmmkd/Picture0001.png upload image free Φιλε επειδη δεν καταλαβα πως τα βαζουμε...Παιρνουμε τον φακελο η το zip και που το εγκαθιστουμε;Λιγο ποιο αναλυτικα γινετε να δωσεις οδηγιες; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 (edited) παιδια ως υποψηφιος αγοραστης του κινητου θα ηθελα να σας ρωτησω για τον αποθηκευτικο χωρο στο μοντελο τον 16gb εσας που ειστε ηδη χρηστες! απ οσο ξερω ο καθαρος χωρος του κινητου ειναι 10, κατι gb αυτο για μενα προσωπικα που θελω να το φορτωσω με 20-30 εφαρμογες , το sygic , ελαχιστες φωτογραφιες 2-3 βιντεο μικρης διαρκειας στο περιπου καθολου μουσικη ποσος χωρος θα μου μεινει κενος πανω κατω? επειδη γενικα κινητα δεν αλλαζω πολυ συχνα θα ηθελα να ξερω αν θα με καλυψει στο μελλον και αν τυχον τα mb των εφαρμογων θα αυξανοντε με τον καιρο! Φιλε μου χωρις μουσικη με iGO Navigon, ΤοmΤom, Sygic, 2GB περιπου ταινιες και αλλα τοσα σε εφαρμογες εχω κοντα στα 2GB free.. Δες το screenshot που σου παραθετω και πραξε αναλογα... https://app.box.com/s/2m793omskyt8d2r68jji Edited November 17, 2014 by Minotavrs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 παιδια ως υποψηφιος αγοραστης του κινητου θα ηθελα να σας ρωτησω για τον αποθηκευτικο χωρο στο μοντελο τον 16gb εσας που ειστε ηδη χρηστες! απ οσο ξερω ο καθαρος χωρος του κινητου ειναι 10, κατι gb αυτο για μενα προσωπικα που θελω να το φορτωσω με 20-30 εφαρμογες , το sygic , ελαχιστες φωτογραφιες 2-3 βιντεο μικρης διαρκειας στο περιπου καθολου μουσικη ποσος χωρος θα μου μεινει κενος πανω κατω? επειδη γενικα κινητα δεν αλλαζω πολυ συχνα θα ηθελα να ξερω αν θα με καλυψει στο μελλον και αν τυχον τα mb των εφαρμογων θα αυξανοντε με τον καιρο! Αν ειναι φιλε μου λιγο-πολυ αυτα μονο που θα εχεις στο κινητο, θα σε καλυψει το 16αρι! Το sygic (μονο με χαρτη Ελλαδος) θελει 500-600 mb, οι εφαρμογες που θελεις ουτε 1 gb, αν δεν εχεις πολλα βιντεο και φωτο θα εχεις πανω-κατω 6 gb ελευθερα. Ο μεγαλος ογκος ειναι οι φωτο και κυριως τα βιντεο. Αν σου αρεσει που και που να βγαζεις κανενα βιντεακι, θα το γεμισεις για πλάκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 (edited) Φιλε επειδη δεν καταλαβα πως τα βαζουμε...Παιρνουμε τον φακελο η το zip και που το εγκαθιστουμε;Λιγο ποιο αναλυτικα γινετε να δωσεις οδηγιες; Το ξεζιπαρεις, και βάζεις το φάκελο icon widget G2 στης photo και πατάς παρατεταμένα πάνω στο widget που θες να αλλάξεις........ http://s27.postimg.org/wzatxg9ab/image.png upload pictures online Edited November 17, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Το ξεζιπαρεις, και βάζεις το φάκελο icon widget G2 στης photo και πατάς παρατεταμένα πάνω στο widget που θες να αλλάξεις........ http://s27.postimg.org/wzatxg9ab/image.png upload pictures online Ενταξει σε ευχαριστω.Υπαρχουν και αλλα τετοια; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalok Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Καλησπέρα , σήμερα δυστυχώς έπεσε ένα 20 κιλο βάρος στο γυμναστηριο πάνω στο λευκο 32 αρι LG G2 μου. Αξίζει η επισκευή ?Πόσο περίπου κοστίζει?Η οθόνη έχει μαυρίσει δε λειτουργεί το touch screen αλλά το κινητό λειτουργεί( το κατάλαβα γιατι όταν με καλούν χτυπάει) . Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skriker21 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 mariodj πολύ ωραία τα εικονίδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Καλησπέρα , σήμερα δυστυχώς έπεσε ένα 20 κιλο βάρος στο γυμναστηριο πάνω στο λευκο 32 αρι LG G2 μου. Αξίζει η επισκευή ?Πόσο περίπου κοστίζει?Η οθόνη έχει μαυρίσει δε λειτουργεί το touch screen αλλά το κινητό λειτουργεί( το κατάλαβα γιατι όταν με καλούν χτυπάει) . Ευχαριστώ! Κρίμα, η επίσημη τιμή για το 16αρι είναι 349 ευρώ, ανεπίσημα είναι πιο κάτω, ρωτά στην procordia και αποφάσισε. Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Καλησπέρα , σήμερα δυστυχώς έπεσε ένα 20 κιλο βάρος στο γυμναστηριο πάνω στο λευκο 32 αρι LG G2 μου. Αξίζει η επισκευή ?Πόσο περίπου κοστίζει?Η οθόνη έχει μαυρίσει δε λειτουργεί το touch screen αλλά το κινητό λειτουργεί( το κατάλαβα γιατι όταν με καλούν χτυπάει) . Ευχαριστώ! Wtf!!!! Γιατι ρε φιλε ετσι? Παντα απορω πως γινεται και συμβαινουν κατι τετοια! Κριμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalok Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες :lol:. .Anyway τους έστειλα email στη procordia , αναμένω απάντηση. Αν κάποιος έχει κάποιο γνωστό τεχνικό που αναλαμβάνει τέτοιου είδους ζημιές είναι ευπρόσδεκτος να μου στείλει pm! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Wtf!!!! Γιατι ρε φιλε ετσι? Παντα απορω πως γινεται και συμβαινουν κατι τετοια! Κριμα Γιατί απλά δεν έχει καμιά δουλειά σε επικίνδυνα μέρη η συσκευή, και αν είναι απαραίτητο, την εξασφαλιζουμε...!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis2 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 με 350 ευρω παιρνεις καινουργια συσκευη ξανα απο το σκρουτζ :P :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalok Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 260 το 16αρι !! 100 € περίπου θα μου κοστίσει η επισκευή... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 260 το 16αρι !! 100 € περίπου θα μου κοστίσει η επισκευή... :( Πάρε καινούργιο καλύτερα (αν φυσικά το επιτρέπει η τσέπη σου :) ) Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 260 το 16αρι !! 100 € περίπου θα μου κοστίσει η επισκευή... :( 100€ για επισκευή, πούλα το για ανταλλακτικά 100€, βάλε και άλλα 60€, και πάρε καινούργιο.......λέω εγώ τώρα...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 260 το 16αρι !! 100 € περίπου θα μου κοστίσει η επισκευή... :( Εγώ θα το έφτιαχνα. Έχεις το 32αρι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalok Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Νομίζω αξίζει η επισκευή.140€ μου ζήτσαν απο την procordia. Το σκέφτομαι μήπως να πάρω ανταλλακτικά από ebay και γίνει αλλιώς η δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubWrc Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Όταν το έχω σε απόσταση 15 εκατοστών και χρησιμοποιώ την εφαρμογή της φωνητικής εγγραφής η φωνή μου γράφεται και ακούγεται κανονικά στο playback. Αν το έχω όμως σε απόσταση πάνω από 5 εκατοστά κατά τη διάρκεια κλήσης τότε ο συνομιλητής δεν μπορεί να ξεχωρίσει τι του λέω. Μιλάω για τα lg quadbeat 2 κι είναι μεταχειρισμένα. Εσένα σε ακούνε κανονικά με τη χρήση του handsfree ; Πρέπει να είναι θέμα των handsfree τελικά Δοκίμασα τα samsung hss-300 του samsung s4 και παίζουν κι ακούγομαι τέλεια. Παράθεση Greek generic pre-Rooted 12.1.A.1.201 & 205 Greek generic stock 12.1.A.1.201 Sony Xperia SP SlimKAT (4.4.2 for LBL) by bagyusz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Το ιδιο πραγμα εχω παρατηρησει και εγω. Πιο πολυ πιστευω οτι ειναι θεμα calibration και οχι οθονης. Η δικια μου ειναι κατι ενδιαμεσο πιο θερμη απο τα Mediamarkt που ειχα τσεκαρει.. Οποιος εχει νεοτερα ας μας ενημερωσει... (κακο δεν ειναι απολυτα η θερμη οθονη υποψιν, γιατι η οθονη του g2 θεωρειται off στα χρωματα μιας και ειναι πολυ ψυχρη...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddi Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Δικά μου είναι κατέβασε τα icon widget G2 είναι για την επιφάνεια. Πατάς παρατεταμένα πάνω στο widget που θες να αλλάξεις, σου βγάζει το πινελάκι, μετά στο +μετά ο.κ. και το παίρνεις από το φάκελο που τα έχεις βάλει. ;) είναι όλα διαφανή..!!! http://s28.postimg.org/3zgftmmkd/Picture0001.png upload image free Καλημερα εγω που δεν ειμαι root μπορω να τα αλλαξω τα icons ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts