samichri Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Η Cosmote δεν ενεργοποιεί αυτόματα το 4g. Η ενεργοποίηση εξαρτάται από το πρόγραμμα που διαθέτεις. Για αυτό τους παίρνεις τηλέφωνο και αφού κάνουν έλεγχο του προγράμματος σου, το ενεργοποιούν ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Εγω δεν εχω προγραμμα αλλα καρτοκινητο και δεν πηρα πουθενα τηλ.απλα ηρθε μια μερα αυτο το μνμ και τελος. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Το ξέρω! :mad: :mad: :mad: και battery 2800 mah το F320S και 3000 mah D802 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 μου έπεσε σήμερα το κινητό με την οθόνη κάτω και εγινε θρύψαλα... εχει αλλάξει κανείς οθόνη στην προκορντια να μου πόσο βγαινει;;;ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Κριμα ρε γμτ Αλλα μου γεννιεται μια απορια τοσα λεφτα κοστιζουν τα κντ της υψηλης κατηγοριας τι θα τους κοστιζε εαν εβαζαν κρυσταλο αλαιξισφαιρο δλδ υψηλης αντοχης και σκληροτητας. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Κριμα ρε γμτ Αλλα μου γεννιεται μια απορια τοσα λεφτα κοστιζουν τα κντ της υψηλης κατηγοριας τι θα τους κοστιζε εαν εβαζαν κρυσταλο αλαιξισφαιρο δλδ υψηλης αντοχης και σκληροτητας. Μα δεν ειναι απλο γυαλι.Ειναι αντοχης Gorilla glass 2. Επισης υπολογισε οτι ειναι ενα πολυ λεπτο γυαλι,δεν ειναι ατσαλι.Που και ατσαλι τοσο λεπτο θα γεμισει γρατζουνιες και χτυπηματα σε μια πτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Καλησπερα σας.Εγινα κατοχος σημερα του φοβερου αυτου κινητου.Αν ειναι δυνατον να μου δωσετε μερικες πληροφοριες. Αριθμος κατασκευης : kot491.D802020g Εκδοση λογισμικου :D80220g-EUR-XX Υπαρχει περιπτωση να εκανα καμια πατατα παιδια ; Το πηρα δευτερο χερι . Ευχαριστω. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Μα δεν ειναι απλο γυαλι.Ειναι αντοχης Gorilla glass 2. Επισης υπολογισε οτι ειναι ενα πολυ λεπτο γυαλι,δεν ειναι ατσαλι.Που και ατσαλι τοσο λεπτο θα γεμισει γρατζουνιες και χτυπηματα σε μια πτωση. Gorila glass 2 3 και και, σιγουρα η τεχνολογια υπαρχει αλλα πως θα βγαζουν απο τις αντικαταστασεις.:mad: Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 (edited) Καλησπερα σας.Εγινα κατοχος σημερα του φοβερου αυτου κινητου.Αν ειναι δυνατον να μου δωσετε μερικες πληροφοριες. Αριθμος κατασκευης : kot491.D802020g Εκδοση λογισμικου :D80220g-EUR-XX Υπαρχει περιπτωση να εκανα καμια πατατα παιδια ; Το πηρα δευτερο χερι . Ευχαριστω. Απο εκδοση λογισμικου εχει την τελευταια παντως. Αν το κινητο ειναι πληρως λειτουργικο και δουλευει σωστα..... μια χαρα εισαι!! Αν θες δες τα τρια πρωτα νουμερα του serial number, δηλωνουν την παρτιδα κατασκευης, να δεις "ποσο" καινουργιο ειναι....... οι παλιες παρτιδες ειχαν κατι θεματακια! Edited November 3, 2014 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newbach Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 http://m.youtube.com/watch?v=bSrtUw8D9_w Ακολούθησε πιστα το βιντεάκι.Είναι πολύ απλο,Μην ανησυχείς. ελα ρε φιλε..εισαι θεος...ευχαριστω πολύ..ολα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Κριμα ρε γμτ Αλλα μου γεννιεται μια απορια τοσα λεφτα κοστιζουν τα κντ της υψηλης κατηγοριας τι θα τους κοστιζε εαν εβαζαν κρυσταλο αλαιξισφαιρο δλδ υψηλης αντοχης και σκληροτητας. Και τα ανταλλακτικά, δεν θα πούλαγαν....????;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Και τα ανταλλακτικά, δεν θα πούλαγαν....????;) Με αυτη τη λογικη ομως δεν θα βαζανε gorilla glass.Απλο γυαλι για να σπαει και με την αποτομη αλλαγη της θερμοκρασιας για να πουλανε περισσοτερα ανταλλακτικα. Νταξει μη βλεπουμε παντου συνομωσιες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Απο εκδοση λογισμικου εχει την τελευταια παντως. Αν το κινητο ειναι πληρως λειτουργικο και δουλευει σωστα..... μια χαρα εισαι!! Αν θες δες τα τρια πρωτα νουμερα του serial number, δηλωνουν την παρτιδα κατασκευης, να δεις "ποσο" καινουργιο ειναι....... οι παλιες παρτιδες ειχαν κατι θεματακια! Υπαρχει καποιο Link αυτο με το Serial number για να δω ποσο καινουριο ειναι ; Αυτο αγοραστηκε τον Μαιο απο kaizer ,τωρα ποτε εκανε εισαγωγη το kaizer...κανεις δεν γνωριζει ! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Το φορτίζεις με το original καλώδιο και φορτιστή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Με αυτη τη λογικη ομως δεν θα βαζανε gorilla glass.Απλο γυαλι για να σπαει και με την αποτομη αλλαγη της θερμοκρασιας για να πουλανε περισσοτερα ανταλλακτικα. Νταξει μη βλεπουμε παντου συνομωσιες... Απλο γυαλι φιλε μου δεν παιζει ,γιατι ολα τα πιτσιρικια του κοσμου θα ειχαν σφαχτει η καταπιει κανα κομματι και οι μυνησεις θα επεφταν βροχη.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Υπαρχει καποιο Link αυτο με το Serial number για να δω ποσο καινουριο ειναι ; Αυτο αγοραστηκε τον Μαιο απο kaizer ,τωρα ποτε εκανε εισαγωγη το kaizer...κανεις δεν γνωριζει ! Βαλε το ΙΜΕΙ σου εδω: http://sndeep.info/en και δες τι θα σου βγαλει. Νομιζω μπορεις να βαλεις και το serial number. Ετσι κι' αλλιως τα τρια πρωτα ψηφια, οπως σου ειπα, δηλωνουν την ημερομηνια κατασκευης. Αν π.χ. γραφει 403 σημαινει οτι κατασκευαστηκε τον τριτο μηνο (Μαρτιο) του 2014, αν γραφει 404 Απριλιος του '14 κ.τ.λ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newbach Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 το εχει κανεις με root να ρωτησω κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 (edited) Βαλε το ΙΜΕΙ σου εδω: http://sndeep.info/en και δες τι θα σου βγαλει. Νομιζω μπορεις να βαλεις και το serial number. Ετσι κι' αλλιως τα τρια πρωτα ψηφια, οπως σου ειπα, δηλωνουν την ημερομηνια κατασκευης. Αν π.χ. γραφει 403 σημαινει οτι κατασκευαστηκε τον τριτο μηνο (Μαρτιο) του 2014, αν γραφει 404 Απριλιος του '14 κ.τ.λ. General information Made in: Korea Made for: ROMANIA Date of manufacture: 04/04/2014 Age: 6 months Edited November 3, 2014 by Modeling Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Απλο γυαλι φιλε μου δεν παιζει ,γιατι ολα τα πιτσιρικια του κοσμου θα ειχαν σφαχτει η καταπιει κανα κομματι και οι μυνησεις θα επεφταν βροχη.:) Πλακα κανεις ετσι;Πριν τα gorilla glass και τα λοιπα γυαλια αντοχης τι νομιζεις οτι βαζανε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Ωραία, μη δίνεις το imei, σβηστο να μη φαίνεται, το κινητό σου είναι παρτίδα 4/2014 σχετικά καινούριο, μια χαρά είσαι, Vodafone έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Ωραία, μη δίνεις το imei, σβηστο να μη φαίνεται, το κινητό σου είναι παρτίδα 4/2014 σχετικά καινούριο, μια χαρά είσαι, Vodafone έχεις; Ευχαριστω.Ειμαι wind. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Τίποτα, η αλήθεια είναι ότι όλοι έχουμε λίγο θέμα με το σήμα, ανάλογα την περιοχή και τον παροχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Τίποτα, η αλήθεια είναι ότι όλοι έχουμε λίγο θέμα με το σήμα, ανάλογα την περιοχή και τον παροχο ενταξει δεν με χαλαει γιατι οπως εγραψα ερχεται sms αρα δεν χανω και τιποτα . Εκτος αν ειναι κατι σοβαρο ( χτυπα ξυλο). Σε ευχαριστω για την βοηθεια. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Πλακα κανεις ετσι;Πριν τα gorilla glass και τα λοιπα γυαλια αντοχης τι νομιζεις οτι βαζανε; Ναι βρε χαχαχα μερικα ηταν και πλαστικα οπως καποια αλκατελ ακομα και σημερα....:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 ενταξει δεν με χαλαει γιατι οπως εγραψα ερχεται sms αρα δεν χανω και τιποτα . Εκτος αν ειναι κατι σοβαρο ( χτυπα ξυλο). Σε ευχαριστω για την βοηθεια. Ενταξει μην ανχωνεσαι, εγω εχω vodafone, μια χαρα ειναι το σημα μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts