Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η Cosmote δεν ενεργοποιεί αυτόματα το 4g. Η ενεργοποίηση εξαρτάται από το πρόγραμμα που διαθέτεις. Για αυτό τους παίρνεις τηλέφωνο και αφού κάνουν έλεγχο του προγράμματος σου, το ενεργοποιούν ή όχι.

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγω δεν εχω προγραμμα αλλα καρτοκινητο και δεν πηρα πουθενα τηλ.απλα ηρθε μια μερα αυτο το μνμ και τελος.
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

μου έπεσε σήμερα το κινητό με την οθόνη κάτω και εγινε θρύψαλα...

εχει αλλάξει κανείς οθόνη στην προκορντια να μου πόσο βγαινει;;;ευχαριστω

Κριμα ρε γμτ Αλλα μου γεννιεται μια απορια τοσα λεφτα κοστιζουν τα κντ της υψηλης κατηγοριας τι θα τους κοστιζε εαν εβαζαν κρυσταλο αλαιξισφαιρο δλδ υψηλης αντοχης και σκληροτητας.

Κριμα ρε γμτ Αλλα μου γεννιεται μια απορια τοσα λεφτα κοστιζουν τα κντ της υψηλης κατηγοριας τι θα τους κοστιζε εαν εβαζαν κρυσταλο αλαιξισφαιρο δλδ υψηλης αντοχης και σκληροτητας.

Μα δεν ειναι απλο γυαλι.Ειναι αντοχης Gorilla glass 2.

Επισης υπολογισε οτι ειναι ενα πολυ λεπτο γυαλι,δεν ειναι ατσαλι.Που και ατσαλι τοσο λεπτο θα γεμισει γρατζουνιες και χτυπηματα σε μια πτωση.

Καλησπερα σας.Εγινα κατοχος σημερα του φοβερου αυτου κινητου.Αν ειναι δυνατον να μου δωσετε μερικες πληροφοριες.

Αριθμος κατασκευης : kot491.D802020g

Εκδοση λογισμικου :D80220g-EUR-XX

Υπαρχει περιπτωση να εκανα καμια πατατα παιδια ; Το πηρα δευτερο χερι .

Ευχαριστω.

My Name Is George V.

Μα δεν ειναι απλο γυαλι.Ειναι αντοχης Gorilla glass 2.

Επισης υπολογισε οτι ειναι ενα πολυ λεπτο γυαλι,δεν ειναι ατσαλι.Που και ατσαλι τοσο λεπτο θα γεμισει γρατζουνιες και χτυπηματα σε μια πτωση.

Gorila glass 2 3 και και, σιγουρα η τεχνολογια υπαρχει αλλα πως θα βγαζουν απο τις αντικαταστασεις.:mad:

Καλησπερα σας.Εγινα κατοχος σημερα του φοβερου αυτου κινητου.Αν ειναι δυνατον να μου δωσετε μερικες πληροφοριες.

Αριθμος κατασκευης : kot491.D802020g

Εκδοση λογισμικου :D80220g-EUR-XX

Υπαρχει περιπτωση να εκανα καμια πατατα παιδια ; Το πηρα δευτερο χερι .

Ευχαριστω.

Απο εκδοση λογισμικου εχει την τελευταια παντως. Αν το κινητο ειναι πληρως λειτουργικο και δουλευει σωστα..... μια χαρα εισαι!!

Αν θες δες τα τρια πρωτα νουμερα του serial number, δηλωνουν την παρτιδα κατασκευης, να δεις "ποσο" καινουργιο ειναι....... οι παλιες παρτιδες ειχαν κατι θεματακια!

Edited by Titarasaudi

http://m.youtube.com/watch?v=bSrtUw8D9_w

Ακολούθησε πιστα το βιντεάκι.Είναι πολύ απλο,Μην ανησυχείς.

ελα ρε φιλε..εισαι θεος...ευχαριστω πολύ..ολα καλα

Και τα ανταλλακτικά, δεν θα πούλαγαν....????;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Και τα ανταλλακτικά, δεν θα πούλαγαν....????;)

Με αυτη τη λογικη ομως δεν θα βαζανε gorilla glass.Απλο γυαλι για να σπαει και με την αποτομη αλλαγη της θερμοκρασιας για να πουλανε περισσοτερα ανταλλακτικα.

Νταξει μη βλεπουμε παντου συνομωσιες...

Απο εκδοση λογισμικου εχει την τελευταια παντως. Αν το κινητο ειναι πληρως λειτουργικο και δουλευει σωστα..... μια χαρα εισαι!!

Αν θες δες τα τρια πρωτα νουμερα του serial number, δηλωνουν την παρτιδα κατασκευης, να δεις "ποσο" καινουργιο ειναι....... οι παλιες παρτιδες ειχαν κατι θεματακια!

Υπαρχει καποιο Link αυτο με το Serial number για να δω ποσο καινουριο ειναι ; Αυτο αγοραστηκε τον Μαιο απο kaizer ,τωρα ποτε εκανε εισαγωγη το kaizer...κανεις δεν γνωριζει !

My Name Is George V.

Με αυτη τη λογικη ομως δεν θα βαζανε gorilla glass.Απλο γυαλι για να σπαει και με την αποτομη αλλαγη της θερμοκρασιας για να πουλανε περισσοτερα ανταλλακτικα.

Νταξει μη βλεπουμε παντου συνομωσιες...

Απλο γυαλι φιλε μου δεν παιζει ,γιατι ολα τα πιτσιρικια του κοσμου θα ειχαν σφαχτει η καταπιει κανα κομματι και οι μυνησεις θα επεφταν βροχη.:)

Υπαρχει καποιο Link αυτο με το Serial number για να δω ποσο καινουριο ειναι ; Αυτο αγοραστηκε τον Μαιο απο kaizer ,τωρα ποτε εκανε εισαγωγη το kaizer...κανεις δεν γνωριζει !

Βαλε το ΙΜΕΙ σου εδω:

http://sndeep.info/en

και δες τι θα σου βγαλει.

Νομιζω μπορεις να βαλεις και το serial number.

Ετσι κι' αλλιως τα τρια πρωτα ψηφια, οπως σου ειπα, δηλωνουν την ημερομηνια κατασκευης.

Αν π.χ. γραφει 403 σημαινει οτι κατασκευαστηκε τον τριτο μηνο (Μαρτιο) του 2014, αν γραφει 404 Απριλιος του '14 κ.τ.λ.

Βαλε το ΙΜΕΙ σου εδω:

http://sndeep.info/en

και δες τι θα σου βγαλει.

Νομιζω μπορεις να βαλεις και το serial number.

Ετσι κι' αλλιως τα τρια πρωτα ψηφια, οπως σου ειπα, δηλωνουν την ημερομηνια κατασκευης.

Αν π.χ. γραφει 403 σημαινει οτι κατασκευαστηκε τον τριτο μηνο (Μαρτιο) του 2014, αν γραφει 404 Απριλιος του '14 κ.τ.λ.

General information

Made in: Korea

Made for: ROMANIA

Date of manufacture: 04/04/2014

Edited by Modeling
My Name Is George V.

Απλο γυαλι φιλε μου δεν παιζει ,γιατι ολα τα πιτσιρικια του κοσμου θα ειχαν σφαχτει η καταπιει κανα κομματι και οι μυνησεις θα επεφταν βροχη.:)

Πλακα κανεις ετσι;Πριν τα gorilla glass και τα λοιπα γυαλια αντοχης τι νομιζεις οτι βαζανε;

Ωραία, μη δίνεις το imei, σβηστο να μη φαίνεται, το κινητό σου είναι παρτίδα 4/2014 σχετικά καινούριο, μια χαρά είσαι, Vodafone έχεις;

Ωραία, μη δίνεις το imei, σβηστο να μη φαίνεται, το κινητό σου είναι παρτίδα 4/2014 σχετικά καινούριο, μια χαρά είσαι, Vodafone έχεις;

Ευχαριστω.Ειμαι wind.

My Name Is George V.

Τίποτα, η αλήθεια είναι ότι όλοι έχουμε λίγο θέμα με το σήμα, ανάλογα την περιοχή και τον παροχο

Τίποτα, η αλήθεια είναι ότι όλοι έχουμε λίγο θέμα με το σήμα, ανάλογα την περιοχή και τον παροχο

ενταξει δεν με χαλαει γιατι οπως εγραψα ερχεται sms αρα δεν χανω και τιποτα . Εκτος αν ειναι κατι σοβαρο ( χτυπα ξυλο).

Σε ευχαριστω για την βοηθεια.

My Name Is George V.

Πλακα κανεις ετσι;Πριν τα gorilla glass και τα λοιπα γυαλια αντοχης τι νομιζεις οτι βαζανε;

Ναι βρε χαχαχα μερικα ηταν και πλαστικα οπως καποια αλκατελ ακομα και σημερα....:)

ενταξει δεν με χαλαει γιατι οπως εγραψα ερχεται sms αρα δεν χανω και τιποτα . Εκτος αν ειναι κατι σοβαρο ( χτυπα ξυλο).

Σε ευχαριστω για την βοηθεια.

Ενταξει μην ανχωνεσαι, εγω εχω vodafone, μια χαρα ειναι το σημα μου!