mariodj Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Την παρτίδα την βρήκα! 309 αλλά την χώρα εξακολουθω να μην την βρήσκω! Δεν έχει όπως το δικό σου κόκκινο αυτοκολλητάκι! Ανέβασε μια photo...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Την παρτίδα την βρήκα! 309 αλλά την χώρα εξακολουθω να μην την βρήσκω! Δεν έχει όπως το δικό σου κόκκινο αυτοκολλητάκι! Δεν εχει το δικο σου αυτοκολητο γιατι ειναι παλια παρτιδα οπως το δικο μου. Θα βρεις τα 3 γραμματα πανω ή κατω απο εκει που λεει το χρωμα. Πχ εμενα ειναι NEU. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 (edited) Δεν εχει το δικο σου αυτοκολητο γιατι ειναι παλια παρτιδα οπως το δικο μου. Θα βρεις τα 3 γραμματα πανω ή κατω απο εκει που λεει το χρωμα. Πχ εμενα ειναι NEU. Σωστά εμένα γράφει 6D2 http://s23.postimg.org/mbrpcwr87/20141012_210851.jpg Edited October 12, 2014 by manos20082 Φωτογραφία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 (edited) Σωστά εμένα γράφει 6D2 http://s23.postimg.org/mbrpcwr87/20141012_210851.jpg V20D είναι η τελευταία αναβαθμίσει..! http://s6.postimg.org/cy8xo4gj5/Picture0002.png upload images free Edited October 12, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Παδιά είναι Vodafone Γερμανίας το τηλέφωνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 το 6ΕS που γραφει στο κουτι ποιας χωρας προελευσης ειναι? edit μαλλον Ισπανιας το δικο μου παιδια ισπανιας ειναι η κατι αλλο? δε το βρισκω πουθενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 το δικο μου παιδια ισπανιας ειναι η κατι αλλο? δε το βρισκω πουθενα ΕΔΩ κοίτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 ΕΔΩ κοίτα. τελικα δεν υπαρχει πουθενα το δικο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 (edited) τελικα δεν υπαρχει πουθενα το δικο μου Χτύπα ΕΔΩ και εκεί που λέει esn= το IME του τηλ. και δες ποια Rom είναι η μαμά....;) και την κατεβάζεις με δεξί κλικ στην διεύθυνση που βγαίνει...! http://s6.postimg.org/604ti6iep/Picture0004.png post images Edited October 12, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 marios σ ευχαριστω πολυ φιλε, το εκανα και κατεβαινει το αρχειο , παλι δε καταλαβα ομως ποιας χωρας προελευσης ειναι, αυτη η rom που κατεβαινει ειναι η επισημη? χρειαζετε δηλαδη για μελλοντικη χρηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titanas123 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 (edited) εν συντομια την πεμπτη εντελως ξαφνικα αρχισε να ζεστενεται και να ψιλολαγκαρει την παρασκευη αρχισε να γινεται ανηποφορο το lag και αρχισε να κανει restart λογω θερμοκρασιας χθες καταφερα με τα χιλια ζορια να το κανω factory reset επισης απο την παρασκευη και μετα η μπαταρια πεφτει πολυ γρηγοροτερα ακομακαι μετα το reset η περιοχη η οοια ζεστενεται ειναι δεξια και αριστερα απο την καμερα ακομα και τωρα ειναι ζεστο και η μπαραρια με ελαχιστη χρηση σημερα επεσε απο το 100 στο 30 στο antutu παντως η μπαραρια ειναι σταθερα στους 37-39 βαθμους τι κανω τωρα το στελνω για service?:( Edited October 12, 2014 by Titanas123 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Χτύπα ΕΔΩ και εκεί που λέει esn= το IME του τηλ. και δες ποια Rom είναι η μαμά....;) και την κατεβάζεις με δεξί κλικ στην διεύθυνση που βγαίνει...! http://s6.postimg.org/604ti6iep/Picture0004.png post images Εγώ που βάζω το mail μου δεν μου βγάζει τίποτα.. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 tolis βαλτο χωρις τις παυλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 marios σ ευχαριστω πολυ φιλε, το εκανα και κατεβαινει το αρχειο , παλι δε καταλαβα ομως ποιας χωρας προελευσης ειναι, αυτη η rom που κατεβαινει ειναι η επισημη? χρειαζετε δηλαδη για μελλοντικη χρηση Ti γράφει η Rom...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 εν συντομια την πεμπτη εντελως ξαφνικα αρχισε να ζεστενεται και να ψιλολαγκαρει την παρασκευη αρχισε να γινεται ανηποφορο το lag και αρχισε να κανει restart λογω θερμοκρασιας χθες καταφερα με τα χιλια ζορια να το κανω factory reset επισης απο την παρασκευη και μετα η μπαταρια πεφτει πολυ γρηγοροτερα ακομακαι μετα το reset η περιοχη η οοια ζεστενεται ειναι δεξια και αριστερα απο την καμερα ακομα και τωρα ειναι ζεστο και η μπαραρια με ελαχιστη χρηση σημερα επεσε απο το 100 στο 30 στο antutu παντως η μπαραρια ειναι σταθερα στους 37-39 βαθμους τι κανω τωρα το στελνω για service?:( Βάλε το cpu z να δεις την δραστηριότητα του επεξεργαστή... αν με όλα κλειστά δουλεύουν όλοι οι πυρήνες τότε έχεις πρόβλημα... κάτι έχει κάτσει λάθος. Τώρα για την θερμοκρασία μάλλον δεν ξέρεις καθόλου σε τι θερμοκρασίες δουλεύει το κινητό. Εμένα είναι πάντα ανάμεσα 40-60 ανάλογα πόσο βαριά πράγματα τρέχεις ταυτόχρονα ή πχ. παιχνίδια! Όταν ήταν πολύ ζεστό το κινητό τι θερμοκρασίες είχε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Ti γράφει η Rom...? D80220F_00kdz , τι λεει βγαινει ακρη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 (edited) Εγώ που βάζω το mail μου δεν μου βγάζει τίποτα.. :wacko: Οχι το e-mail αλλά το ΙΜΕΙ του τηλ. http://s6.postimg.org/4z966sqsx/find_imei_number_06.jpg upload image online ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- D80220F_00kdz , τι λεει βγαινει ακρη? και ένα τελευταίο.....το εγχειρίδιο σε τι γλώσσα είναι...! Edited October 12, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 4.4.4 ποτε να περιμενουμε ρε παιδια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 και ένα τελευταίο.....το εγχειρίδιο σε τι γλώσσα είναι...! espanol-english Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titanas123 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Βάλε το cpu z να δεις την δραστηριότητα του επεξεργαστή... αν με όλα κλειστά δουλεύουν όλοι οι πυρήνες τότε έχεις πρόβλημα... κάτι έχει κάτσει λάθος. Τώρα για την θερμοκρασία μάλλον δεν ξέρεις καθόλου σε τι θερμοκρασίες δουλεύει το κινητό. Εμένα είναι πάντα ανάμεσα 40-60 ανάλογα πόσο βαριά πράγματα τρέχεις ταυτόχρονα ή πχ. παιχνίδια! Όταν ήταν πολύ ζεστό το κινητό τι θερμοκρασίες είχε; μεολα κλειστα 1 πυρηνας δουλευει στην cpu και στη μπαταρια φυσιολογικες αλλα στο πανω μερος εκαιγε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 (edited) μεολα κλειστα 1 πυρηνας δουλευει στην cpu και στη μπαταρια φυσιολογικες αλλα στο πανω μερος εκαιγε Τώρα πως είναι από θερμοκρασία ; Και με πιο πρόγραμμα βλέπεις την θερμοκρασία ; Θα σου πρότεινα Cpu Temperature Edited October 12, 2014 by thanos1989 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 espanol-english Έλα Ισπανικό είναι σαν το δικό μου... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Έλα Ισπανικό είναι σαν το δικό μου... ;) Real Madrid η Barcelona ? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Τώρα πως είναι από θερμοκρασία ; Και με πιο πρόγραμμα βλέπεις την θερμοκρασία ; Θα σου πρότεινα Cpu Temperature Το θέμα είναι αυτοί που έχουν θέμα με την κιτρινίλα τις οθόνης που λέμε ότι μπορεί να είναι από υπερθέρμανση.. Καταρχάς μετά από πόσους βαθμούς μιλάμε για υπερθέρμανση??? Και θα ήθελα κάποιο screenshot από τις κιτρινίλες που λέτε για να καταλάβω τα συμπτώματα.. Δεν λέω καλύπτετε από την εγγύηση αλλά είναι χαζομάρα να σου τύχει.. ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Real Madrid η Barcelona ? :lol: Hala Madrid φυσικά φυσικά!! Λευκό Λευκό :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 (edited) Το θέμα είναι αυτοί που έχουν θέμα με την κιτρινίλα τις οθόνης που λέμε ότι μπορεί να είναι από υπερθέρμανση.. Καταρχάς μετά από πόσους βαθμούς μιλάμε για υπερθέρμανση??? Και θα ήθελα κάποιο screenshot από τις κιτρινίλες που λέτε για να καταλάβω τα συμπτώματα.. Δεν λέω καλύπτετε από την εγγύηση αλλά είναι χαζομάρα να σου τύχει.. Οριστε και η κιτρινιλα. Αυτες οι φωτο ειναι απο τον Αυγουστο. Πλεον η κιτρινιλα, που οσο παει μεγαλωνει, απεκτησε και φιλεναδα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5558760 Υπαρχουν δυο θερμοκρασιες. Του επεξεργαστη και της μπαταριας. Ο φιλος με την υπερθερμανση εννοει της μπαταριας. Εγω παντα την μπαταρια βλεπω. Οταν απλα σερφαρεις απο wifi ειναι περιπου 32 οC. Σε βαρυ παιχνιδι σε 20 λεπτα μπορει να φτασει και 40 oC και το κινητο καιει. Εγω προσπαθω οταν φτανω στο 40 να σταματαω. Μια φορα στο αμαξι με sygic, data και καλοκαιρι εφτασε 48 οC και παλι καλα που το καταλαβα και τα εκλεισα αμεσως. Edited October 12, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts