achillesgk Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Σήμερα είχε ατύχημα η αδερφή μου. H οθόνη λειτουργεί αλλά το digitizer έσπασε. Πόσο πάει το μαλλί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Εννοειται το συντομοτερο θα τα ανεβασω! Ρε παιδια κατι δεν παει καλα....εχει κολλησει το 100% η μπαταρια γραφει discharging το εχω το τηλεφωνο ανοιχτο 4 ωρες εχω μιλησει εχω κανει πλοηγηση και ακομα 100%....σιγουρα εχει θεμα αλλα μηπως εχει τυχει σε κανεναν? μου φερνει σε κακο calibration απο το android ενα πραγμα..... φιλε μου εσυ μιλάς για τρεις ωρες εγω τι να πω για αυτο δηλαδη!!!!!!:lol::lol: https://app.box.com/s/wshjpmkryrw0etpirrbs https://app.box.com/s/x6omdb840jgogialodq1 https://app.box.com/s/x6omdb840jgogialodq1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 (edited) Τι προβλημα εχει;Αργει να πεσει απο το 100% καποιες φορες. Απλα δεν ειναι δυνατον να ειναι στο 100% τοση ωρα και να μην εχει παει ουτε 99% με 4 antutu στη σειρα μιση ωρα ομιλια και 15 λεπτα navigation. Ειναι αδυνατον. Εντελλει εκανα hard reset τα εχασα ολα μεν αλλα τωρα δειχνει οκ. Ειναι στο 96% και πεφτει. Θυμηθηκα τις καλες μερες με το g2 στο θεμα αυτονομιας....Καμια επαφη με το s4 πραγματικα. Απλα αγχωθηκα πολυ γιατι δυστυχως εχω κακη εμπειρια με το συγκεκριμενο 3 φορες.... Μεχρι στιγμης gps οκ (εν μερει ακομα το δερνω) μου εχει κανει εντυπωση το ποσο δυνατη κεραια εχει (φυσικα αν δεν κανει καμια αποσυνδεση-μιλαμε για την καλυτερη που εχω δει σε κινητο.) Εντος του σπιτιου φυσικα με τα δεδομενα και wifi κλειστα, κλειδωσε σημα σε 12 δευτερα με 18 δορυφορους. ΕΝΤΟΣ σπιτιου. Η μπαταρια τωρα που ξεμπλοκαρε με την ιδια χρηση το s4 ειχε 78% και με αυτο ειμαι στο 91%. ! Edited October 4, 2014 by demon2411 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Απλα δεν ειναι δυνατον να ειναι στο 100% τοση ωρα και να μην εχει παει ουτε 99% με 4 antutu στη σειρα μιση ωρα ομιλια και 15 λεπτα navigation. Ειναι αδυνατον. Εντελλει εκανα hard reset τα εχασα ολα μεν αλλα τωρα δειχνει οκ. Ειναι στο 96% και πεφτει. Θυμηθηκα τις καλες μερες με το g2 στο θεμα αυτονομιας....Καμια επαφη με το s4 πραγματικα για πιο λογο εκανες hard reset???αυτο γινεται συνήθως οταν το αφήνεις περισσότερη ωρα μετα απο πλήρη φόρτιση αργη πολυ να πέσει απο 100% στο 99 ειναι λογικο απλα το κανεις υπερφορτιση!!!(οχι πως ειναι κατι καλο φυσικα δεν ειναι!!!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Τι να απολαυσω Πανο? εχει καποιο θεμα? Δεν μπορει να εχει μεινει 3 ωρες στο 100% σιγουρα κατι δεν παει καλα! σου ειχε τυχει και σενα? EDIT: ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΨΑΞΙΜΟ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ....ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ...!!!! Κανε μια επανεκκίνηση...;) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- φιλε μου εσυ μιλάς για τρεις ωρες εγω τι να πω για αυτο δηλαδη!!!!!!:lol::lol: https://app.box.com/s/wshjpmkryrw0etpirrbs https://app.box.com/s/x6omdb840jgogialodq1 https://app.box.com/s/x6omdb840jgogialodq1 Με ποια Kernel...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mike1313 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 πριν στείλω το κινητό στο service πρέπει να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων;χρειάζεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Κανε μια επανεκκίνηση...;) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με ποια Kernel...??? dorimanx 8 !!!σημερα περασα το 8.1!!να δουμε πως θα τα παει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 για πιο λογο εκανες hard reset???αυτο γινεται συνήθως οταν το αφήνεις περισσότερη ωρα μετα απο πλήρη φόρτιση αργη πολυ να πέσει απο 100% στο 99 ειναι λογικο απλα το κανεις υπερφορτιση!!!(οχι πως ειναι κατι καλο φυσικα δεν ειναι!!!!) Άλλο πράγμα έγινε στον Γιώργο. Δεν ήταν το συνηθισμένο κόλλημα για κανα μισάωρο οθόνης που είχαμε (ειδικά με την 4.2). Για εμένα καλά έκανε φορματ. Κάτι του είχε κολλήσει το ποσοστό μπαταρίας. πριν στείλω το κινητό στο service πρέπει να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων;χρειάζεται; Εάν δεν το έχεις ρουτάρει και το έχεις εργοστασιακό δεν χρειάζεται. Για δική σου ασφάλεια όμως θα σου έλεγα να του κάνεις φορματ για να μην μείνουν δικά σου αρχεία σε ξένα χέρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 για πιο λογο εκανες hard reset???αυτο γινεται συνήθως οταν το αφήνεις περισσότερη ωρα μετα απο πλήρη φόρτιση αργη πολυ να πέσει απο 100% στο 99 ειναι λογικο απλα το κανεις υπερφορτιση!!!(οχι πως ειναι κατι καλο φυσικα δεν ειναι!!!!) Ναι εσυ αναφερεσαι στο trickle charge και αυτο το καταλαβαινω. Απλα αυτο ειχε μπλοκαρει. Δεν ειναι δυνατον να ειναι στο 100% μετα απο 3 ωρες και να του εχω πιει το αιμα. Ειχε απλα κολλησει το calibrator του android. Μολις εφαγε το reset κατευθειαν 96. Οπως ειπε και ο Πανος εκανα 3 restart αλλα τιποτα. Κατι του ειχε κατσει στραβα. Τωρα ειναι μια χαρα. Οκ η αυτονομια του τηλεφωνου δεν υπαρχει απλα ειναι απιστευτη.... Για protector προτεινετε γυαλακι η μεμβρανη απλη? Το tempered glass το φοβαμαι αν χρειαστει να το ξεκολλησω δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Άλλο πράγμα έγινε στον Γιώργο. Δεν ήταν το συνηθισμένο κόλλημα για κανα μισάωρο οθόνης που είχαμε (ειδικά με την 4.2). Για εμένα καλά έκανε φορματ. Κάτι του είχε κολλήσει το ποσοστό μπαταρίας. δεν ξερω αν ειχε κολλησει κατι εγω εχω βγαλει και 45 λεπτα οθονης χωρις να πεσει καθολου!!!!οταν το κανεις υπερφόρτιση το τηλεφωνο αργη παρα πολυ να πεσει!!!και εγω δεν θυμαμαι να ειχε καμια διαφορα οταν το ειχα με 4,2,2!!!(το ιδιο το βλεπω!!) και αν ηταν κόλλημα θα φαινόταν αν περνούσε καμια ωρα και!! με ανοιχτή οθονη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Ναι εσυ αναφερεσαι στο trickle charge και αυτο το καταλαβαινω. Απλα αυτο ειχε μπλοκαρει. Δεν ειναι δυνατον να ειναι στο 100% μετα απο 3 ωρες και να του εχω πιει το αιμα. Ειχε απλα κολλησει το calibrator του android. Μολις εφαγε το reset κατευθειαν 96. Οπως ειπε και ο Πανος εκανα 3 restart αλλα τιποτα. Κατι του ειχε κατσει στραβα. Τωρα ειναι μια χαρα. Οκ η αυτονομια του τηλεφωνου δεν υπαρχει απλα ειναι απιστευτη.... Για protector προτεινετε γυαλακι η μεμβρανη απλη? Το tempered glass το φοβαμαι αν χρειαστει να το ξεκολλησω δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει ποτε. Tempered glass της nilkin να πάρεις και μην το φοβάσαι βγαίνει πολύ εύκολα εγώ το ξαναπεριμενω αφου μετά απο πτώση ράγισε αλλά μου προστάτεψε την οθόνη,άσε την αίσθηση που σου δίνει στην αφή σαν να έχεις την οθόνη γυμνή και δεν λερώνει εύκολα όπως η ζελατίνα,ζελατινα φοράω τώρα και μου έχει σπάσει τα νεύρα:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Ναι εσυ αναφερεσαι στο trickle charge και αυτο το καταλαβαινω. Απλα αυτο ειχε μπλοκαρει. Δεν ειναι δυνατον να ειναι στο 100% μετα απο 3 ωρες και να του εχω πιει το αιμα. Ειχε απλα κολλησει το calibrator του android. Μολις εφαγε το reset κατευθειαν 96. Οπως ειπε και ο Πανος εκανα 3 restart αλλα τιποτα. Κατι του ειχε κατσει στραβα. Τωρα ειναι μια χαρα. Οκ η αυτονομια του τηλεφωνου δεν υπαρχει απλα ειναι απιστευτη.... Για protector προτεινετε γυαλακι η μεμβρανη απλη? Το tempered glass το φοβαμαι αν χρειαστει να το ξεκολλησω δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει ποτε. δοκιμασες να παιξεις κανενα παιχνίδι κανενα 20 λεπτο και δεν επεφτε αν ναι τοτε σκαλομα ηταν!!!αλλα να πω κατι με φουλ μπαταρια να εισαι 100%και να το κανεις hard reset το τηλεφωνο θα ανοίξει τουλαχιστον με 98 με 97 % και διαδικασια hard reset τρωει αρκετη μπαταρια!!! εχω περασμενη εγω tempered glass της nilkin και ειναι σουπερ!!!και slim armor (spigen) φουλ προστασια αλλα εγινε και λιγο τουβλο!!!!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Tempered glass της nilkin να πάρεις και μην το φοβάσαι βγαίνει πολύ εύκολα εγώ το ξαναπεριμενω αφου μετά απο πτώση ράγισε αλλά μου προστάτεψε την οθόνη,άσε την αίσθηση που σου δίνει στην αφή σαν να έχεις την οθόνη γυμνή και δεν λερώνει εύκολα όπως η ζελατίνα,ζελατινα φοράω τώρα και μου έχει σπάσει τα νεύρα:mad: Απο που το πηρες φιλε γιατι κ μενα η ζελατινα μου χει σπασει τα νευρα!!!λερωνει κ δ καθαριζει με τιποτα!!! Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Απο που το πηρες φιλε γιατι κ μενα η ζελατινα μου χει σπασει τα νευρα!!!λερωνει κ δ καθαριζει με τιποτα!!! Απο ebay μου το παραγγειλαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mas Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Μεχρι στιγμης gps οκ (εν μερει ακομα το δερνω) μου εχει κανει εντυπωση το ποσο δυνατη κεραια εχει (φυσικα αν δεν κανει καμια αποσυνδεση-μιλαμε για την καλυτερη που εχω δει σε κινητο.) Εντος του σπιτιου φυσικα με τα δεδομενα και wifi κλειστα, κλειδωσε σημα σε 12 δευτερα με 18 δορυφορους. ΕΝΤΟΣ σπιτιου. 'Demon 2411'Αν θες κατεβασε και την εφαρμογη fastergps και θα δεις πολυ γρηγορότερο κλειδωμα εντος σπιτιου. Την ειχε προτεινει καποιο παιδι απο εδω μεσα και κανει οντως δουλεια. Παράθεση «Κρύπτειν αμαθίην κρέσσον ή ες το μέσον φέρειν» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Να κάνω μια ερώτηση μήπως ξέρει κάποιος, έχει κολλήσει του αδερφού μου το G2 στην αρχική οθόνη και δεν επανέρχεται με restart, παραμένει κολλημένο στην αρχική οθόνη με το Logo της LG.... Είναι εντελώς στοκ και χωρίς root κι αυτό μου κάνει εντύπωση, τι κάνουμε τώρα οεοε??? :(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Να κάνω μια ερώτηση μήπως ξέρει κάποιος, έχει κολλήσει του αδερφού μου το G2 στην αρχική οθόνη και δεν επανέρχεται με restart, παραμένει κολλημένο στην αρχική οθόνη με το Logo της LG.... Είναι εντελώς στοκ και χωρίς root κι αυτό μου κάνει εντύπωση, τι κάνουμε τώρα οεοε??? :(:( Προσπαθησε να του φλασαρεις στοκ ρομ.Θα χασεις τα παντα βεβαια. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Προσπαθησε να του φλασαρεις στοκ ρομ.Θα χασεις τα παντα βεβαια. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 Ναι δυστυχώς εγώ είμαι σε άλλη ήπειρο κι ο αδερφός μου στην Ελλάδα.. Τον έβαλα να πάρει τηλέφωνο στο service της LG αφού είναι εντός εγγύησης και βλέπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Παιδια το τηλ το δουλευεται με davlik ή art? Ειμαι με g3 rom και bruce kernel0.41 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 (edited) Μεχρι στιγμης gps οκ (εν μερει ακομα το δερνω) μου εχει κανει εντυπωση το ποσο δυνατη κεραια εχει (φυσικα αν δεν κανει καμια αποσυνδεση-μιλαμε για την καλυτερη που εχω δει σε κινητο.) Εντος του σπιτιου φυσικα με τα δεδομενα και wifi κλειστα, κλειδωσε σημα σε 12 δευτερα με 18 δορυφορους. ΕΝΤΟΣ σπιτιου. 'Demon 2411'Αν θες κατεβασε και την εφαρμογη fastergps και θα δεις πολυ γρηγορότερο κλειδωμα εντος σπιτιου. Την ειχε προτεινει καποιο παιδι απο εδω μεσα και κανει οντως δουλεια. Αν δεν το εβλεπα με τα ματια μου δεν θα το πιστευα οτι αυτο το app ειναι τοσο καλο. Εβαλα και εγω την εφαρμογη faster gps και για πρωτη φορα μετα απο χρονια με smartphone s3 - s4 κλπ ποτε αλλοτε εστω και μετα απο 2 -3 λεπτα εχει κλειδωσει μεσα στο σπιτι μου. Απτην πρωτη στιγμη εβλεπε 20 και τωρα εχει κλειδωσει απο 9-11 εντος σπιτιου παρακαλω!!Εκτος in use 16!! Απιστευτο!!Μπραβο στο g2 αψογο gps !!! ;) ;) Edited October 4, 2014 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 με αρτ αν εχεις g2 tweaksbox μαλλον δε θα είναι συμβατό, επίσης πιθανο μεγαλυτερο μεγεθος των apps στην εσωτερικη καρτα μνηνης Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_p Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Γεια σας παιδια. μια ερωτηση γιατι δεν εχω βγαλει ακρη. εχω δοκιμασει πολλες custom rom οπως cloudy g3 και optimus g3 οπως και παλαιοτερες kitkat στο LG G2 D802 μου. το προβλημα μου ειναι οτι κατα την διαρκεια κλησης μου παραπονιουντε πως δε με ακουνε καλα! εχω κανει διαφορες δοκιμες. προσφατα ξεκινησα να ψαχνω το noisse suppression το οποιο μολις το απενεργοποιω διορθωνεται το προβλημα αλλα ξεκιναει αλλο προβλημα. ακουνε ολοι τους διπλη την φωνη τους μαζι με την δικη μου. τι στο καλο γινετε δε ξερω... εψαχνα στο google και βρηκα πως γενικα ειναι προβλημα τον ΚΙΤΚΑΤ και πως με την 4.4.3 θα διορθωθει. αλλα δε γινεται να περιμενω τοσο..εχω σοβαρο προβλημα. μηπως κανενας σας το εχει αντιμετοπισει και καταφερε να το λυσει? η μηπως με καποιον τροπο περναω αλλον dialler κατι καπως να γλυτωσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Αν δεν το εβλεπα με τα ματια μου δεν θα το πιστευα οτι αυτο το app ειναι τοσο καλο. Εβαλα και εγω την εφαρμογη faster gps και για πρωτη φορα μετα απο χρονια με smartphone s3 - s4 κλπ ποτε αλλοτε εστω και μετα απο 2 -3 λεπτα εχει κλειδωσει μεσα στο σπιτι μου. Απτην πρωτη στιγμη εβλεπε 20 και τωρα εχει κλειδωσει απο 9-11 εντος σπιτιου παρακαλω!!Εκτος in use 16!! Απιστευτο!!Μπραβο στο g2 αψογο gps !!! ;) ;) Oντως το app κανει δουλεια. ΑΥτο που κανει ειναι να καθαριζει την assisted gps (agps) οποτε και λοκαρει πιο γρηγορα. Δεν το εχω βαλει γιατι δεν το χρειαζεται προς το παρον δουλευει τελεια. Αλλα ναι κακο δεν κανει μονο καλο. Χτες πηγα στο Αττικο παρκο και εβγαλα μερικες φωτο να δω τι ψαρια πιανει. Ομολογω οτι εβγαλε πολυ καλες φωτο και video. Το κινητο ειναι stock ουτε καν rooted. Ολες ειναι τραβηγμενες στο intelligent auto και αλλες στο auto η και hdr αναλογα με την περισταση. Ομολογω οτι το s4 εδειχνε πιο λεπτομερεια αλλα ουσιαστικα ειναι καθαρα processing το θεμα. Ανεβαζει το contrast και το sharpness και δειχνει η φωτο καλυτερη. Δεν εχει σημασια απο την αλλη το θεμα ειναι τι βλεπεις και στο θεμα software+processing το s4 δεν παιζεται. Ομως το ois στο lg κανει καταπληκτικη δουλεια ειδικα σε χαμηλο φωτισμο και η ταχυτητα της καμερας ηταν πιο καλη στο lg.Ωραια χρωματα αν και λιγο τσιμπιμενα και γενικοτερα μια πολυ καλη ισορροπια χωρις να δειχνει πολυ επεξεργασμενη η φωτο. Στο video εμεινα ευχαριστημενος ειδικα με τα 60fps αλλα το κλασσικο θεμα με το μικροφωνο λες και εισαι μεσα σε κανενα βαρελι με ενοχλησε λιγο. Βεβαια ακομα ειμαι stock οποτε περιμενω να δω παραπανω αποτελεσματα. Σε γενικες γραμμες ναι μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος.Ανεβαζω ενα εδω και τα υπολοιπα στο νημα με τις φωτο https://www.dropbox.com/s/o44xgnxzte28xvk/20141005_121031.jpg?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Βρε παλικάρια όταν παίρνω η με καλούν ανοίγει το Ηχείο. Που είναι η εκτροπή κλήσεις...?? που μάλλον ευθύνεται για αυτό...! http://s6.postimg.org/q9526dnzl/Screenshot_2014_10_06_08_41_48.png windows 7 screen shot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Βρε παλικάρια όταν παίρνω η με καλούν ανοίγει το Ηχείο. Που είναι η εκτροπή κλήσεις...?? που μάλλον ευθύνεται για αυτό...! http://s6.postimg.org/q9526dnzl/Screenshot_2014_10_06_08_41_48.png windows 7 screen shot Αυτο ακριβως κανει σε εναν φιλο μου χωρις να ανοιγει το ηχειο μολις παιρνει καποιο τηλ τσουπ το σπαστικο μηνυμα!!! Αυτο πως μπορουμε να το βγαλουμε ??? ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts