Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ. Κάτι ακόμα, ποια εφαρμογή να κατεβάσω παρόμοια του clean master που να κάνει δουλειά;;;

Χρησιμοποιησε το widget του task manager που εχει ιδη το κινητο μας. Κανει αυτο που θες. Ενας λογος που δεν αλλαζω launcher ειναι αυτος. Σε συνδιασμο δε με greenify ειμαι καθαρος απο περιττες διεργασιες που τρεχουν στο backround.

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το έχω και εγώ αυτό το app clean master και δεν ξέρω ρε παίδες αν κάνει πραγματική δουλειά ή μας κοροιδέυει... Και καλά καθαρίζει την Ram και ενισχύει την μνήμη..

Χρησιμοποιησε το widget του task manager που εχει ιδη το κινητο μας. Κανει αυτο που θες. Ενας λογος που δεν αλλαζω launcher ειναι αυτος. Σε συνδιασμο δε με greenify ειμαι καθαρος απο περιττες διεργασιες που τρεχουν στο backround.

Όντος....εξαιρετική δουλειά...!!!

http://s6.postimg.org/waoce1epd/Screenshot_2014_09_25_17_13_01.png

upload image free

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Πολύ καλή εμφάνιση mariodj!!! γενικά μαρέσει όπως το έχεις με τα χρώματα κτλ.. Αλλά να σε ρωτήσω έτσι που τα έχεις όλα ανοιχτά και φαίνεται φορτωμένο το τηλ δεν κολλάει?? Εγώ φοβάμαι ότι αν το γεμίσω με widget και themes και γενικά το πειράξω αρκετά ότι θα κολλάει μέχρι και το ρολάρισμα..

Πολύ καλή εμφάνιση mariodj!!! γενικά μαρέσει όπως το έχεις με τα χρώματα κτλ.. Αλλά να σε ρωτήσω έτσι που τα έχεις όλα ανοιχτά και φαίνεται φορτωμένο το τηλ δεν κολλάει?? Εγώ φοβάμαι ότι αν το γεμίσω με widget και themes και γενικά το πειράξω αρκετά ότι θα κολλάει μέχρι και το ρολάρισμα..

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει οτι έχεις στα χέρια σου μια Ferrari.....:lol: ούτε ένα κώλυμα...ούτε ένα σπασιματακι....!!!!;)

VIDEO

Edited by mariodj

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει οτι έχεις στα χέρια σου μια Ferrari.....:lol: ούτε ένα κώλυμα...ούτε ένα σπασιματακι....!!!!;)

VIDEO

Κατάλαβα ότι έχω μια Ferrari απλά δεν το έχω στήσει ακόμα για καμία κόντρα :D

VIDEO

Εγώ πάντως με όλα "μαμά" στο κινητό τις περισσότερες φορές στον launcher όποτε το ξεκλειδώνο μου "φορτώνει" τα εικονίδια..Εσένα είδα πάνε όλα καλά..Άσχετα από αυτό βλέπω τα "πειραγμένα" τα κινητά σας και τα ζηλεύω γιατί δεν ξέρω καθόλου από τέτοια (root, custom rom κτλ).

Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb

Εγώ πάντως με όλα "μαμά" στο κινητό τις περισσότερες φορές στον launcher όποτε το ξεκλειδώνο μου "φορτώνει" τα εικονίδια..Εσένα είδα πάνε όλα καλά..Άσχετα από αυτό βλέπω τα "πειραγμένα" τα κινητά σας και τα ζηλεύω γιατί δεν ξέρω καθόλου από τέτοια (root, custom rom κτλ).

Διάβασμα, αυτοπεποίθηση, και μπόλικη βοήθεια που θα βρεις απο αρκετά παιδιά εδω μέσα θέλει. και εμείς δειλά - δειλά ξεκινήσαμε, και ακόμα ρωτάμε συνέχεια για να μάθουμε,. Αν δεις πόσο εύκολο είναι το Root πρώτα απο όλα......θα λες γιατί δεν ξεκλείδωνα το τηλ. τόσο καιρό..!!!

ειλικρινά δεν ξέρω φίλε μου. Πάντως εγώ απογοητεύτηκα με το γυαλί που έβαλα και σίγουρα θα το βγάλω. Μπορεί η αίσθηση και η εφαρμογή σε σχέση με μέσης ποιότητας ζελατίνα να είναι αρκετά καλύτερη, όπως επίσης και ο βαθμός προστασίας της οθόνης, αλλά από την άλλη τα προβλήματα απόκρισης που συνάντησα δε συγκρίνονται με τα υπέρ του γυαλιού. Ενδεχομένως με λεπτότερα γυαλιά (0,25 χιλ. ή και λιγότερο) η κατάσταση να βελτιώνεται (το δικό μου στα χαρτιά είναι 0,33 χιλ.). Επίσης, ιδιομορφία στο δικό γυαλί ότι καλύπτει και την περιοχή του proximity sensor, ενώ τα πιο πολλά δεν την καλύπτουν. Σε κάθε περίπτωση απογοητεύτηκα απ το εγχείρημα κι ελπίζω αφαιρώντας το γυαλί να έχω την απόκριση που είχα και πριν...

Τα προβλήματα ξεκινούν όταν η προστασία (Tempered Glass) καλύπτει τους αισθητήρες...!!!!

http://s6.postimg.org/tcrdkc71t/Picture0001.png

photo storage

ειλικρινά δεν ξέρω φίλε μου. Πάντως εγώ απογοητεύτηκα με το γυαλί που έβαλα και σίγουρα θα το βγάλω. Μπορεί η αίσθηση και η εφαρμογή σε σχέση με μέσης ποιότητας ζελατίνα να είναι αρκετά καλύτερη, όπως επίσης και ο βαθμός προστασίας της οθόνης, αλλά από την άλλη τα προβλήματα απόκρισης που συνάντησα δε συγκρίνονται με τα υπέρ του γυαλιού. Ενδεχομένως με λεπτότερα γυαλιά (0,25 χιλ. ή και λιγότερο) η κατάσταση να βελτιώνεται (το δικό μου στα χαρτιά είναι 0,33 χιλ.). Επίσης, ιδιομορφία στο δικό γυαλί ότι καλύπτει και την περιοχή του proximity sensor, ενώ τα πιο πολλά δεν την καλύπτουν. Σε κάθε περίπτωση απογοητεύτηκα απ το εγχείρημα κι ελπίζω αφαιρώντας το γυαλί να έχω την απόκριση που είχα και πριν...

Τα προβλήματα ξεκινούν όταν η προστασία (Tempered Glass) καλύπτει τους αισθητήρες...!!!!

http://s6.postimg.org/tcrdkc71t/Picture0001.png

photo storage

Ακριβώς αυτό που λέει ο Μάριος. Από την στιγμή που καλύπτονται οι αισθητήρες αρχίζουν και διάφορα προβλήματα... Δοκίμασε ένα γυαλί που δεν τους καλύπτει. Φίλος μου που είχε βάλει δεν είχε παραπονεθεί για κακή απόκριση.

Google Pixel 6 Pro

βασικά το θέμα είναι άμα σου πέσει και είναι η οθόνη προς τα κάτω.. Άμα πέφτοντας το καπάκι ανοίγει οπότε η προστασία οθόνης πάει για ταναθεμα...

Κααααλα δεν ελεγες τπτ αλλο σημερα μου επεσε εφερε 3 τουμπες απο μισο μετρο,και η θηκη ανοιγοκλεινε σε καθε στροφη αλλα με το που ακουμπαγε η μερια της οθονης εκλεινε και στο τελειωμα παρεμεινε κλειστη.Κωλ......δια? η μελετημενη τι να πω.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όντος....εξαιρετική δουλειά...!!!

http://s6.postimg.org/waoce1epd/Screenshot_2014_09_25_17_13_01.png

upload image free

η θερμοκρασια επανω εχει εφαρμογη το τηλ.?πως μπαινει η ειναι app απο store?

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Κααααλα δεν ελεγες τπτ αλλο σημερα μου επεσε εφερε 3 τουμπες απο μισο μετρο,και η θηκη ανοιγοκλεινε σε καθε στροφη αλλα με το που ακουμπαγε η μερια της οθονης εκλεινε και στο τελειωμα παρεμεινε κλειστη.Κωλ......δια? η μελετημενη τι να πω.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yanyan.cputemp&hl

αυτη ειναι

:up::up:ok ευχαριστω.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Τούμπανο το κινητό αλλά πιο ευαίσθητο πεθαίνεις... να ρωτήσω ρε παίδες κάτι πάνω στο σκαρί. καλό που είναι έτσι fix και δεν βγαίνουν καπάκια κτλ αλλά μέσα πως είναι.. Παίζει να σου παίσει ακόμα και με θήκη να μην πάθει κάτι εξωτερικά αλλά στο εσωτερικό πχ να έχει μετακινηθεί κάτι από το τράνταγμα? Πχ κάμερα ή ηχείο ή γενικά?? Άσχετο αλλά για εγκυκλοπαιδικούς λόγους

Καλησπέρα, έχω το G2 32GB εδώ και λίγους μήνες και ''με τρώει το χέρι'' μου να του κάνω root. Δεν έχω ασχοληθεί πάλι με το επάγγελμα αυτό, αλλά απ' ότι είδα, με το towelroot η διαδικασία είναι εύκολη. Έχω την 4.4.2 και αν δεν κάνω λάθος μπορώ να κατεβάσω το towelroot. Δεν με ενδιαφέρει τόσο το κατέβασμα custom roms. Εκείνο που μου αρέσει και που το έχω δει σε άλλο G2, είναι τα μικρότερα κουμπιά στη navbar. Αν δεν κάνω λάθος και απ' ότι έχω διαβάσει εδώ μέσα, μετά το root μπορώ να κατεβάσω το xposed framework και με αυτό να μικρύνω τα κουμπιά κάτω, αλλά και άλλες αλλαγές. Επίσης, απ' ότι έχω διαβάσει εδώ, μετά το root κατεβάζω και το supersu, είτε από το play store, είτε από ένα link που παραπέμπει ο Tyxerakias με τον πολύ καλό και αναλυτικό οδηγό. Μετά με το supersu μπορώ, αν δεν κάnω λάθος να κάνω unroot;

Μετά από ανεπιτυχή προσπάθεια service, το κινητό επιστράφηκε στο κατάστημα από το οποίο αγοράστηκε και μου επιστράφηκαν τα χρήματα.

Μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι ενώ το πρόβλημα αναφέρεται συχνά σε ιστοσελίδες έξω (όπως και για το nexus 5), εδώ δεν έχω εντοπίσει αναφορές.

Πραγματικά θα ήθελα να ξέρω αν το έχουν εντοπίσει άλλοι.

Καλησπέρα σε όλους,

αγόρασα πριν από ένα μήνα το g2 και όσος ήταν ο αρχικός ενθουσιασμός μου τόση και η απογοήτευσή μου.

Απορώ δε πως το πρόβλημα, το οποίο έχω και για το οποίο γίνεται λόγος σε τόσες ιστοσελίδες έξω, δεν επαναλαμβάνεται εδώ (το ίδιο θέμα αναφέρεται και στο nexus...).

Εγώ νιώθω σαν να έχω εξαπατηθεί.

Συγκεκριμένα όταν μιλάω στο τηλέφωνο ο συνομιλητής διαμαρτύρεται ότι με ακούει από μακριά ή σαν να είναι η φωνή μου ψηφιακή.

Το πρόβλημα αυτό δεν υπάρχει όταν βάζω το speaker ή bt ή handsfree.

Aύριο θα πάρω τo service αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι ότι άλλοι χρήστες στο εξωτερικό ακόμα και μετά από αντικατάσταση έχουν το ίδιο πρόβλημα

το κινητό έχει 4,4,2 / d80220d-eur-xx

Παρακαλώ για την γνώμη σας

Τούμπανο το κινητό αλλά πιο ευαίσθητο πεθαίνεις... να ρωτήσω ρε παίδες κάτι πάνω στο σκαρί. καλό που είναι έτσι fix και δεν βγαίνουν καπάκια κτλ αλλά μέσα πως είναι.. Παίζει να σου παίσει ακόμα και με θήκη να μην πάθει κάτι εξωτερικά αλλά στο εσωτερικό πχ να έχει μετακινηθεί κάτι από το τράνταγμα? Πχ κάμερα ή ηχείο ή γενικά?? Άσχετο αλλά για εγκυκλοπαιδικούς λόγους

Έτσι είναι μέσα...!!!

Να σημειωθεί ότι μετά από την αποτυχημένη απόπειρα σέρβις, όταν ζήτησα αντικατάσταση η LG την αρνήθηκε (!) λέγοντας ότι η αντικατάσταση δεν περιλαμβάνεται στην συμβατική εγγύησή τους παρά μόνο η η επισκευή....( άραγε όταν η επισκευή είναι άδυνατη, τότε ποιο είναι το νόημα της εγγύησής τους; ).

Επίσης και το διαδικτυακό μαγαζί σφύριζε κλέφτικα, λέγοντας στην αρχή επιχειρήματα όπως να το ξαναστείλω για επισκευή ή ότι το DOA είναι επτά ημερών. ....Όταν τους έγινε γνωστή η πρόθεσή μου για άσκηση αγωγής εναντίον τους, τότε ανέκρουσαν πρύμνα και μου είπαν για επιστροφή χρημάτων (ούτε καν για αντικατάσταση.....)

Μετά από ανεπιτυχή προσπάθεια service, το κινητό επιστράφηκε στο κατάστημα από το οποίο αγοράστηκε και μου επιστράφηκαν τα χρήματα.

Μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι ενώ το πρόβλημα αναφέρεται συχνά σε ιστοσελίδες έξω (όπως και για το nexus 5), εδώ δεν έχω εντοπίσει αναφορές.

Δεν καταλαβαίνω ακριβώς πως σε ακούνε αλλά ένας φίλος μου που έχει άλλο κινητό (xperia M) Είχε θέμα με το ακουστικό περίπου όπως το περιγράφεις εσύ ακουγόταν δλδ από βαθιά... Το πήγε για σερβις τον έκαναν απλά μια αλλαγή λογισμικού ή αναβάθμηση δεν ξέρω και το πρόβλημα λύθηκε. Τώρα στο G2 δεν το έχω ακούσει αυτό το θέμα.. Εκτός και άμα βγήκε έτσι μια παρτίδα ή κομμάτια μας παρτίδας τι να πω.. Τι παρτίδα ήταν θυμάσαι???

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να σημειωθεί ότι μετά από την αποτυχημένη απόπειρα σέρβις, όταν ζήτησα αντικατάσταση η LG την αρνήθηκε (!) λέγοντας ότι η αντικατάσταση δεν περιλαμβάνεται στην συμβατική εγγύησή τους παρά μόνο η η επισκευή....( άραγε όταν η επισκευή είναι άδυνατη, τότε ποιο είναι το νόημα της εγγύησής τους; ).

Επίσης και το διαδικτυακό μαγαζί σφύριζε κλέφτικα, λέγοντας στην αρχή επιχειρήματα όπως να το ξαναστείλω για επισκευή ή ότι το DOA είναι επτά ημερών. ....Όταν τους έγινε γνωστή η πρόθεσή μου για άσκηση αγωγής εναντίον τους, τότε ανέκρουσαν πρύμνα και μου είπαν για επιστροφή χρημάτων (ούτε καν για αντικατάσταση.....)

Κοίτα όσο αναφορά την LG έτσι είναι τα πράματα.. Όταν τους είχα πάρει τηλ και τους είχα ρωτήσει για το 32gb αν το καλύπτει τελικά η εγγύηση μου είπαν πολλάκις ότι πλέον την καλύπτουν όπως κάλυπταν τόσο καιρό και το 16αρι αρκεί να είναι Ευρωπαικής αντιπροσωπίας και τότε τους ρώτησα πια η διαφορά EU και GR στο θέμα σέρβις και γενικά θέμα εγγύησης και μου είπαν ότι η διαφορά είναι στο DOΑ. Δηλαδή αν η συσκευή είναι GR και είναι ελαττωματική εη αρχής τότε η επίσημη LG προχωράει σε αντικατάσταση χωρίς να μπλέκεται το κατάστημα από όπου το πήρες! Αν είναι EU τότε αυτό είναι που δεν μπορεί να κάνει η LG και το αναλαμβάνει το σκρουτσοκατάστημα που το πήρες το οποίο πρέπει να επικοινωνήσει με την αντιπροσωπία της LG στην χώρα που προέρχεται το κινητό σου (πχ το δικό μου είναι από Ισπανία) να στείλει πίσω την συσκευή να ελεγχθεί και να σου σταλεί από εκεί πίσω καινούρια που θα σου την ξαναστείλει το κατάστημα που την πήρες.

Η Ελληνική αντιπροσωπία της LG καλύπτει ουσιαστικά μετά το 7ήμερο DOA ότι θέμα έχει...

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ετσι ειναι μεσα

ναι είδα και παλιότερα βιντεάκια πως είναι μέσα... Ντάξει θα μπορούσαν να το κάνουν να ανοίγει πίσω τώρα μην τρελαθούμε...

Πέρα από αυτό αναρωτιόμουν αν σε μια πτώση δυνατή έστω και με θήκη, μπορεί να γίνει ζημιά στο εσωτερικό του σε κάποιο εξάρτημα..

Πέρα από αυτό αναρωτιόμουν αν σε μια πτώση δυνατή έστω και με θήκη, μπορεί να γίνει ζημιά στο εσωτερικό του σε κάποιο εξάρτημα..

Αν δεν πέσει (φτου-φτου:lol:)......δεν θα μάθουμε, αλλά και σε τι συνθήκες, σκάσει, μπρούμυτα,ανάσκελα, με κάποια γωνία....??? ;)

Καλησπέρα, έχω το G2 32GB εδώ και λίγους μήνες και ''με τρώει το χέρι'' μου να του κάνω root. Δεν έχω ασχοληθεί πάλι με το επάγγελμα αυτό, αλλά απ' ότι είδα, με το towelroot η διαδικασία είναι εύκολη. Έχω την 4.4.2 και αν δεν κάνω λάθος μπορώ να κατεβάσω το towelroot. Δεν με ενδιαφέρει τόσο το κατέβασμα custom roms. Εκείνο που μου αρέσει και που το έχω δει σε άλλο G2, είναι τα μικρότερα κουμπιά στη navbar. Αν δεν κάνω λάθος και απ' ότι έχω διαβάσει εδώ μέσα, μετά το root μπορώ να κατεβάσω το xposed framework και με αυτό να μικρύνω τα κουμπιά κάτω, αλλά και άλλες αλλαγές. Επίσης, απ' ότι έχω διαβάσει εδώ, μετά το root κατεβάζω και το supersu, είτε από το play store, είτε από ένα link που παραπέμπει ο Tyxerakias με τον πολύ καλό και αναλυτικό οδηγό. Μετά με το supersu μπορώ, αν δεν κάnω λάθος να κάνω unroot;

Αν θες να τα εξαφανισεις βαλε αυτην την εφαρμογη και χωρις ροοτ... gmd full screen immersive mode βαλτο στην αναζητηση του google play....πολυ καλο, εγω αγορασα κ το full τα αξιζε τα 2 ευρο....

Αν δεν πέσει (φτου-φτου:lol:)......δεν θα μάθουμε, αλλά και σε τι συνθήκες, σκάσει, μπρούμυτα,ανάσκελα, με κάποια γωνία....??? ;)

φιλε μου σου δουλεψε τελικα το igo???η περασες τελικα καποια καινουργια ρομ!!:p

φιλε μου σου δουλεψε τελικα το igo???η περασες τελικα καποια καινουργια ρομ!!:p

Οχι....:wacko: το παράτησα...!!!!:lol:

Ρε παιδιά έχω τραβήξει ένα βίντεο με το κινητό 50" και όταν πάω να το παίξω μου λέει μη υποστιριζομενος Τύπος αρχείου. Πως μπορεί να γίνεται αυτο;