OAL Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 (edited) Ρε παιδιά καμιά βοήθεια για το παρακάτω πρόβλημα έχει υπόψη κανείς ? Μου παρουσιάσθηκε ένα πρόβλημα ξαφνικά σε μια εφαρμογή που χρησιμοποιώ εδώ και καιρό την οποία την έχω αγορασμένη κανονικά απο το Google Play απο τις 30/3/2014 . Συγκεκριμένα μιλάω για την εφαρμογή HomeBudget.Αφορά εφαρμογή για οικονομικά. Ξαφνικά απο χθές οταν πάω να την ανοίξω μου βγάζει το ακόλουθο μήνυμα : "This application is not licensed.Please purchace it from Android Market" https://www.dropbox.com/s/ut5ddd6y4dorpjy/2014-09-22-20-32-08.png?dl=0 Μήπως έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει ? Ευχαριστώ πολύ Edited September 23, 2014 by OAL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Ρε παιδιά καμιά βοήθεια για το παρακάτω πρόβλημα έχει υπόψη κανείς ? Μου παρουσιάσθηκε ένα πρόβλημα ξαφνικά σε μια εφαρμογή που χρησιμοποιώ εδώ και καιρό την οποία την έχω αγορασμένη κανονικά απο το Google Play απο τις 30/3/2014 . Συγκεκριμένα μιλάω για την εφαρμογή HomeBudget.Αφορά εφαρμογή για οικονομικά. Ξαφνικά απο χθές οταν πάω να την ανοίξω μου βγάζει το ακόλουθο μήνυμα : "This application is not licensed.Please purchace it from Android Market" Μήπως έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει ? Ευχαριστώ πολύ Πολυχρονη εκτός απο διαγραφή cache και δεδομενων απο το store για δοκίμασε να κάνεις μια διαγραφή λογαριασμού google καθάρισμα του store και μετά ξανά συνδέσου στο λογαριασμό google μήπως και πιάσει;:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Πολυχρονη εκτός απο διαγραφή cache και δεδομενων απο το store για δοκίμασε να κάνεις μια διαγραφή λογαριασμού google καθάρισμα του store και μετά ξανά συνδέσου στο λογαριασμό google μήπως και πιάσει;:mad: ok ok ...πάω να το κάνω και θα σου πώ .... Σε Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 ΩΣ γνωστον εδω στο ελλαντα εχουμε λεφτα γιαυτο τα πληρωνουμε με καπελο.Οσο αφορα την γνησια θηκη δεν εχει μαγνητη απλα την αφηνεις απο καθετη θεση και κλεινη τσαααακ.:rolleyes: Επειδή είχα παρόμοιου στυλ θήκη (όχι με παράθυρο βέβαια) για προηγούμενο κινητό (samsung galaxy nexus s) και έκλεινε έτσι, δεν έκανε καλή εφαρμογή, δηλαδή εάν γύριζες λίγο το κινητό, άνοιγε η θήκη. Γι' αυτό ρώτησα για τη γνήσια θήκη εάν κλειστή έχει καλή εφαρμογή, δεδομένου ότι για να λειτουργεί σωστά και το παράθυρο, πρέπει να κλίνει σταθερά και όταν π.χ. γυρίσω το κινητό ανάποδα, να μην ανοίγει με το παραμικρό, αλλά μόνο με επέμβαση δική μου. Θα πάω βέβαια με την πρώτη ευκαιρία να την δω από κοντά στα public. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbras Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 (edited) Επειδη δεν βρισκω καποια αναφορα, το προβλημα με το skype εχει λυθει? (Απο οτι καταλαβα μονο με την εκδοση 20f λυνεται). Edited September 23, 2014 by gbras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 (edited) Δεν μου δουλευει το led σε μνμ γιατι εχω το hand cent σαν προεπιλεγμενη εφαρμογη ξερετε αν φτιαχνει αυτο? Edited September 23, 2014 by desmoman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Με την stock rom έτρεχε κανονικά το iGO με την CloudyStock_2.5 τρέχει αλλά βλέπω μαυρη οθόνη:wacko: όπου αν πατήσω στην οθόνη κάνει κανονικά το κλικ στα κουμπιά, αλλά η οθόνη μαυρη....!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Με την stock rom έτρεχε κανονικά το iGO με την CloudyStock_2.5 τρέχει αλλά βλέπω μαυρη οθόνη:wacko: όπου αν πατήσω στην οθόνη κάνει κανονικά το κλικ στα κουμπιά, αλλά η οθόνη μαυρη....!!! Βάλε navigon;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Βάλε navigon;) Θέλω iGO - iGO-iGO...!!!!:mad:......................:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Επειδή είχα παρόμοιου στυλ θήκη (όχι με παράθυρο βέβαια) για προηγούμενο κινητό (samsung galaxy nexus s) και έκλεινε έτσι, δεν έκανε καλή εφαρμογή, δηλαδή εάν γύριζες λίγο το κινητό, άνοιγε η θήκη. Γι' αυτό ρώτησα για τη γνήσια θήκη εάν κλειστή έχει καλή εφαρμογή, δεδομένου ότι για να λειτουργεί σωστά και το παράθυρο, πρέπει να κλίνει σταθερά και όταν π.χ. γυρίσω το κινητό ανάποδα, να μην ανοίγει με το παραμικρό, αλλά μόνο με επέμβαση δική μου. Θα πάω βέβαια με την πρώτη ευκαιρία να την δω από κοντά στα public. Κοιτα κανει καλη εφαρμογη εγω δεν εχω παραπονο οσο για το αναποδα εχει καλη εφαρμογη,αν και δε βλεπω το λογο να ειναι αναποδα,οταν καλει καποιος θελω να βλεπω απο το παραθυρο ποιος καλει. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Κοιτα κανει καλη εφαρμογη εγω δεν εχω παραπονο οσο για το αναποδα εχει καλη εφαρμογη,αν και δε βλεπω το λογο να ειναι αναποδα,οταν καλει καποιος θελω να βλεπω απο το παραθυρο ποιος καλει. βασικά το θέμα είναι άμα σου πέσει και είναι η οθόνη προς τα κάτω.. Άμα πέφτοντας το καπάκι ανοίγει οπότε η προστασία οθόνης πάει για ταναθεμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Κοιτα κανει καλη εφαρμογη εγω δεν εχω παραπονο οσο για το αναποδα εχει καλη εφαρμογη,αν και δε βλεπω το λογο να ειναι αναποδα,οταν καλει καποιος θελω να βλεπω απο το παραθυρο ποιος καλει. Δεν αναφέρομαι στην κλίση, απλώς το έχω π.χ. σε εσωτερική τσέπη μπουφάν/σακακιού, ή σε τσαντάκι ώμου τώρα το καλοκαίρι και όταν το βγάζω, μπορεί να βγει π.χ. ανάποδα. Με αυτή που έχω δε μου ανοίγει το καπάκι επειδή έχει μαγνητάκι. Στη γνήσια έχω την απορία αν ανοίγει. Εφαρμογή μπορεί να έχει καλή, αλλά τι γίνεται εάν ανοίγει το καπάκι με το παραμικρό; Μπορεί να μην έχω πρόσβαση στο led με αυτή που έχω, αλλά εάν είναι να δώσω παραπάνω χρήματα για τη γνήσια, θέλω να έχω περισσότερο προστασία και λιγότερο πρόσβαση στο led. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Δεν αναφέρομαι στην κλίση, απλώς το έχω π.χ. σε εσωτερική τσέπη μπουφάν/σακακιού, ή σε τσαντάκι ώμου τώρα το καλοκαίρι και όταν το βγάζω, μπορεί να βγει π.χ. ανάποδα. Με αυτή που έχω δε μου ανοίγει το καπάκι επειδή έχει μαγνητάκι. Στη γνήσια έχω την απορία αν ανοίγει. Εφαρμογή μπορεί να έχει καλή, αλλά τι γίνεται εάν ανοίγει το καπάκι με το παραμικρό; Μπορεί να μην έχω πρόσβαση στο led με αυτή που έχω, αλλά εάν είναι να δώσω παραπάνω χρήματα για τη γνήσια, θέλω να έχω περισσότερο προστασία και λιγότερο πρόσβαση στο led. Με την γνήσια πάντως αν δείτε στο θέμα με τα αξεσουάρ έχουν αναφερθεί γρατσουνιές στην οθόνη. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Δε ξερω εγω τη βγαζω τη βαζω σε τσαντακι μια χαρα κατω δε μου εχει πεσει αλλα ανοιγει υποθετω. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Με την stock rom έτρεχε κανονικά το iGO με την CloudyStock_2.5 τρέχει αλλά βλέπω μαυρη οθόνη:wacko: όπου αν πατήσω στην οθόνη κάνει κανονικά το κλικ στα κουμπιά, αλλά η οθόνη μαυρη....!!! δεν καταλαβαινω γιατι να μην δουλευει σωστα!!!!κανε το απεγκατασταση σβισε τον φακελο save και ξανα εγκατασταση απο την αρχη!!!θεελω να πιστευω θα δουλέψει:)!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Παίδες δεν ξέρω αν κολλάει εδώ αλλά σκεφτόμουν πιθανή συνάντηση μελών από θεσσαλονίκη που έχουμε το G2 και όχι μόνο.. Ίσως χρειάζεται ξεχωριστώ Thread γιαυτο ας μεταφερθεί σε καινούριο.. Να ακούσω υπάρχουν άτομα από Θεσσνίκη?? να πιούμε κανένα καφεδάκι να μιλήσουμε και από κοντά για τροποποιήσεις κτλ γιατί δεν ξέρω την τύφλα μου :D Άντε ψηθείτε!!!!:yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Docman Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Παιδια καλησπερα!Το κινητακι ηπιε λιγο μπυρα και πλεον το ηχειο,ενω ακουγεται,σιγουρα δεν ακουγεται ουτε τοσο δυνατα,ουτε και τοσο καθαρα.Ποσο πιστευετε οτι θα παει η ζημια?Υπαρχει μηπως περιπτωση να καλυφθω απο την εγγυηση?Το μοντελο ειναι ευρωπαικο(αγγλικο) και αγορασμενο απο γνωστο σκρουτζομαγαζο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν το καλύπτουν.. Άμα πέσει νερό ή ακόμα χειρότερα κάτι άλλο όπως στην περίπτωση σου μιας κ σε ρωτάνε κιόλας πριν το αναλάβουν. Τώρα δεν ξέρω άμα δεν τους το πεις άμα θα το καταλάβουν και το κάνουν έτσι με την εγγύηση.. Ακόμα και εκτός εγγύησης πάντως δεν νομίζω να είναι ακριβό το σερβις.. Το ακριβό κομμάτι είναι η οθόνη. Άμα έχει θέμα το ακουστικό δεν νομίζω να είναι ακριβό εξάρτημα ακόμα και αλλαγή να θέλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damianos_D3D Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Ενα review για τα ακουστικά του, τα LG Quadbeat 2. http://www.geekypinas.com/2014/06/lg-quadbeat-2-mini-review.html#axzz3EHalI0t9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaykaps Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Είμαι κάτοχος του lg g2 εδώ και 2 ημέρες και εκτός του ότι είναι ένα πολύ ωραίο κινητό που εκτελεί πολλές λειτουργίες γρήγορα μου εμφάνισε σήμερα ένα πρόβλημα.Είχα τη μουσική να παίζει και ταυτοχρόνως έπαιζα και ένα παιχνίδι(μεγέθους 41,94 mb) και μετά από περίπου 15 λεπτά η θερμοκρασία της cpu είχε φτάσει στους 47 βαθμούς Κελσίου.Αφού άφησα το κινητό έτσι ώστε η θερμοκρασία της cpu να κρυώσει το ξαναδοκίμασα και στον ίδιο περίπου χρόνο είχε φτάσει τους 54 βαθμούς Κελσίου.Είναι δυνατόν ένα κινητό με 2.26GHz τετραπύρηνο επεξεργαστή να υπερθερμαίνεται τόσο εύκολα; Τι προτείνετε να κάνω;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Είμαι κάτοχος του lg g2 εδώ και 2 ημέρες και εκτός του ότι είναι ένα πολύ ωραίο κινητό που εκτελεί πολλές λειτουργίες γρήγορα μου εμφάνισε σήμερα ένα πρόβλημα.Είχα τη μουσική να παίζει και ταυτοχρόνως έπαιζα και ένα παιχνίδι(μεγέθους 41,94 mb) και μετά από περίπου 15 λεπτά η θερμοκρασία της cpu είχε φτάσει στους 47 βαθμούς Κελσίου.Αφού άφησα το κινητό έτσι ώστε η θερμοκρασία της cpu να κρυώσει το ξαναδοκίμασα και στον ίδιο περίπου χρόνο είχε φτάσει τους 54 βαθμούς Κελσίου.Είναι δυνατόν ένα κινητό με 2.26GHz τετραπύρηνο επεξεργαστή να υπερθερμαίνεται τόσο εύκολα; Τι προτείνετε να κάνω;;;; Μια χαρά είναι η θερμοκρασίες που γράφεις για χρήση παιχνιδιών,μην ξεχνάς ότι δεν είναι κονσόλα τηλέφωνο είναι;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaykaps Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Απλά μου αναφέρει ένα app που έχω κατεβάσει και ελέγχει τη θερμοκρασία της cpu ότι υπερθερμάνθηκε(το app λέγεται clean master) και όπως είναι λογικό ανησύχησα λίγο μήπως έχει πρόβλημα. Ποια θερμοκρασία πρέπει να ξεπεράσει για να αρχίσω να ανησυχώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Απλά μου αναφέρει ένα app που έχω κατεβάσει και ελέγχει τη θερμοκρασία της cpu ότι υπερθερμάνθηκε(το app λέγεται clean master) και όπως είναι λογικό ανησύχησα λίγο μήπως έχει πρόβλημα. Ποια θερμοκρασία πρέπει να ξεπεράσει για να αρχίσω να ανησυχώ; Το clean master είναι άχρηστο σβηστο αν θες να ελέγχεις θερμοκρασία cpu κατέβασε το cpu temperature από το store η θερμοκρασία λογικά πάνω από 65 βαθμούς είναι ανησυχητική αλλά εκεί το τηλέφωνο έχει κοφτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaykaps Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Ευχαριστώ πολύ. Κάτι ακόμα, ποια εφαρμογή να κατεβάσω παρόμοια του clean master που να κάνει δουλειά;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Ευχαριστώ πολύ. Κάτι ακόμα, ποια εφαρμογή να κατεβάσω παρόμοια του clean master που να κάνει δουλειά;;; Τι δουλειά να κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts