antonis_kiriazis Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Εμένα παντος δεν μου είχε βγαλει οσες φορες ειχα συνδεθει με 4G το lte σε vodafone Και πως το ήξερες ότι είχες 4G, σου έβγαλε το εικονίδιο 4G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Και πως το ήξερες ότι είχες 4G, σου έβγαλε το εικονίδιο 4G? Επειδή εμένα η ρομ δεν υποστηριζει 4G, το ειχα ρυθμισει απο το hidden menu και οταν επιασε στην περιοχη που ημουν εμφανισε το 4G Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 εχω προβλημα εχο στο κινητο custom rom κ θελω να βαλω οfficial με flashtool k ξεκιναει κανονικα η εγκατασταση κ στο 49% σταματαει...το εκανα 3 φορεσ κ τα ιδια...ξερει κανεισ τι φταει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Docman Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Πηρα την εξυπηρετηση πελατων της κοσμοτε,γτ διαβασα οτι πρεπει να ζητησεις ενεργοποιηση της υπηρεσιας 4g.μου την εκαναν πριν κανα μισαωρο και μου ειπαν να κανω επανεκινηση σε λιγα λεπτα.εχω κανει μερικες εδω και μιση ωρα,αλλα ακομα κολλημενος στο H ειμαι στη status bar.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wolfox Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Και εισαι ετσι; Ναι, ακριβώς έτσι. Official rom , T mobile Παράθεση LG G2 - 16GB - black *ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat *Kernel: XCeed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 (edited) Ναι, ακριβώς έτσι. Official rom , T mobile Τη λαθος ωρα στην βγαζει μονο στην status bar ή και στην εφαρμογη του ρολογιού; Εχεις αλλαξει το framework; Edited February 5, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wolfox Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Τη λαθος ωρα στην βγαζει μονο στην status bar ή και στην εφαρμογη του ρολογιού; Εχεις αλλαξει το framework; Την βγάζει και στα 2, δεν έχω αλλάξει framework τίποτα !:wacko: Παράθεση LG G2 - 16GB - black *ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat *Kernel: XCeed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Την βγάζει και στα 2, δεν έχω αλλάξει framework τίποτα !:wacko: Φανταζομαι του 'χεις κανει κανα reboot, ετσι; Δοκιμασε επισης να κανεις τις δυο εκαθαρισεις που εχει η εφαρμογη ρολόι μεσα απο τις ρυθμισεις και πληροφοριες εφαρμογων μπας και... Αν ουτε παλι, μπες στο recovery και κανε wipe cache και wipe dalvik. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Πηρα την εξυπηρετηση πελατων της κοσμοτε,γτ διαβασα οτι πρεπει να ζητησεις ενεργοποιηση της υπηρεσιας 4g.μου την εκαναν πριν κανα μισαωρο και μου ειπαν να κανω επανεκινηση σε λιγα λεπτα.εχω κανει μερικες εδω και μιση ωρα,αλλα ακομα κολλημενος στο H ειμαι στη status bar.. Πρεπει να εισαι και περιοχη που πιανει ταχυτητα 4G. Αν δεις οτι συνεχιζεις να μην εχεις 4G ξαναπαρτους τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Κι εμενα το κανει και με καποια αλλα widgets. Οταν το κανει, κλιστε τον launcher απο τις εφαρμογες και θα επανεκκινησει οταν πατησετε το home. Ή μπορουμε να επιλεξουμε την λειτουργια που παντωντας παρατεταμενα το κουμπι back τοτε κλεινει εντελως η εφαρμογη που βρησκομαστε εκεινη την ωρα, ακομα και ο launcher. Οποτε μεσα σε 2 δευτερολεπτα εχει κανει επανεκκινηση και ειμαστε κομπλε. αυτό με τπ παρατεταμένο δεν το κάνει, πάλι λείπει το widget. τον launcher πως τον κλείνουμε απο τις εφαρμογές ; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 What????? :confused: :wacko::wacko: καλημερα κ σορυ για τα χθεσινα τελικα το κιν καταφερα κ το εκανα hard reset και περασα την open germany D80210E και επαθα πλακα τελειο!!!!!!!!(το πηρα μεταχειρησμενο και στημενο οπως το ειχε ο αλλος αυτο εφταιγε) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παράθεση από trifos > ελπιζω με την 4.4 να βελτιωθει το G2 γιατι εχει αρκετο lag και αυτο το βλεπω γιατι εχω επισης ενα samsung s3 4G με 4.3 stock και πεταει και ειναι απαραδεκτο για τα χαρακτηριστικα του.. What????? :confused: :wacko::wacko: καλημερα κ σορυ για τα χθεσινα τελικα το κιν καταφερα κ το εκανα hard reset και περασα την open germany D80210E και επαθα πλακα τελειο!!!!!!!!(το πηρα μεταχειρησμενο και στημενο οπως το ειχε ο αλλος αυτο εφταιγε) Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Παράθεση από trifos > ελπιζω με την 4.4 να βελτιωθει το G2 γιατι εχει αρκετο lag και αυτο το βλεπω γιατι εχω επισης ενα samsung s3 4G με 4.3 stock και πεταει και ειναι απαραδεκτο για τα χαρακτηριστικα του.. What????? :confused: :wacko::wacko: καλημερα κ σορυ για τα χθεσινα τελικα το κιν καταφερα κ το εκανα hard reset και περασα την open germany D80210E και επαθα πλακα τελειο!!!!!!!!(το πηρα μεταχειρησμενο και στημενο οπως το ειχε ο αλλος αυτο εφταιγε) Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 αυτό με τπ παρατεταμένο δεν το κάνει, πάλι λείπει το widget. τον launcher πως τον κλείνουμε απο τις εφαρμογές ; Ενω το εχεις σαν επιλογη; Πας στις ρυθμισεις, στις εφαρμογες, σε αυτες που εκτελουντε τωρα, πατας το κουμπι του μενου και επιλεγεις εφαρμογες που εκτελουντε στο παρασκηνιο διαλεγεις το "Home" και το τερματιζεις. Οι λεξεις μπορει να μην ειναι ετσι ακριβως επειδη εγω το εχω στα αγγλικα. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Καλημέρα τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω πρόβλημα στα ακουστικά της lg ενώ για κάποιο λόγο ακούω τα πάντα καθαρά κανεις δεν με ακουει να μιλάω καμιά ιδέα? Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wolfox Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Φανταζομαι του 'χεις κανει κανα reboot, ετσι; Δοκιμασε επισης να κανεις τις δυο εκαθαρισεις που εχει η εφαρμογη ρολόι μεσα απο τις ρυθμισεις και πληροφοριες εφαρμογων μπας και... Αν ουτε παλι, μπες στο recovery και κανε wipe cache και wipe dalvik. Μπερδευτηκα :/ που είναι οι δυο εκαθαρισσεις Παράθεση LG G2 - 16GB - black *ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat *Kernel: XCeed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 (edited) Μπερδευτηκα :/ που είναι οι δυο εκαθαρισσεις System settings/general/apps/all/clock Εκει που ειναι οι εφαρμογες σου δηλαδη. Πώς κανεις απεγκατασταση; Πώς κοιτας την εκδοση καθε εφαρμογης; κ.τ.λ. Edited February 5, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 καλημερα κ σορυ για τα χθεσινα τελικα το κιν καταφερα κ το εκανα hard reset και περασα την open germany D80210E και επαθα πλακα τελειο!!!!!!!!(το πηρα μεταχειρησμενο και στημενο οπως το ειχε ο αλλος αυτο εφταιγε) Μεγαλη μπουκια φαε,μεγαλο λογο μη πεις ;-) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 τρελή ιδέα: έχει χαλάσει το μικρόφωνο των ακουστικών; Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Σήμερα μου το ματιαξανε το λατρεμένο μου! Πατούσα να πάω στις επαφές ή να αλλάξω οθόνη από την αρχική και έμενε κολλημένο για 1-2 δευτερόλεπτα. Μετά ξεκολλουσε και έκανε ότι είχα πατήσει προσπαθώντας να το ξεκολλήσω μαζεμένα! Του κανα ένα ρεσταρτ και ελπίζω να στρώσει! Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_highness Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Μήπως έβαλες κάποιο mod για την ένταση του ήχου της συσκευής; Γνωστό bug σε κάποιες συσκευές. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Aris_ Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 παιδια οταν βαζω να παίξει ενα τραγουδι ο ηχος βγαινει μονο απο το ενα ηχειο... (μπορει να ρωταω χαζομαρα αλλα πχ οταν βαζω το χερι μου στο ενα απο τα δυο ηχιακια (το δεξι) απο το αριστερο δεν ακουγεται τιποτα) υπαρχει θεμα η ειναι ετσι η συσκευη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 παιδια οταν βαζω να παίξει ενα τραγουδι ο ηχος βγαινει μονο απο το ενα ηχειο... (μπορει να ρωταω χαζομαρα αλλα πχ οταν βαζω το χερι μου στο ενα απο τα δυο ηχιακια (το δεξι) απο το αριστερο δεν ακουγεται τιποτα) υπαρχει θεμα η ειναι ετσι η συσκευη? το ένα είναι το ηχείο...το άλλο είναι το μικρόφωνο Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 (edited) Μόλις ανακάλυψα ότι το πληκτρολόγιο της lg έχει λειτουργία swype! Απλά το καλύτερο πληκτρολόγιο που έχω δοκιμάσει, με δεδομένο ότι έχει swype, εμφανίζει τους αριθμούς πάνω από τα γράμματα και ότι με ένα πλήκτρο αλλάζει γλώσσα! Επίσης θετική εντύπωση μου έκανε ότι μπορεί να αποκρύψει εφαρμογές χωρίς κάποια πρόσθετη εφαρμογή και η οποία μάλιστα συνήθως -αν όχι πάντα- απαιτεί root. Edited February 6, 2014 by gre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Παιδιά καλημέρα. Δεν ξέρω αν πρέπει να ρωτήσω εδώ αυτό που θέλω.. Θέλω να παραγγείλω το κινητό από το open365.gr ρώτησα από που είναι το κινητό και αν καλύπτεται από εγγύηση και μου απάντησαν ότι είναι εισαγωγή από Γερμανία και ότι έχει δύο χρόνια εγγύηση από την LG. Να προχωρήσω άφοβα? Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 (edited) προχώρα άφοβα, από εκεί το πηρα κ εγώ, γερμανικό vodafone και αν θες του περνάς ευρωπαικό firmware και είσαι κομπλέ, εγώ το άφησα όπως ήταν καθώς μόνο το logo της vodafone εμφανίζεται αρχικά (δεν το κλείνω και συχνά οπότε δεν το πολυβλέπω). Για εγγύηση πιστεύω ότι όλα τα branded καλύπτονται κάτι άλλλο τώρα, παρατήρησα ότι με το xposed όταν πάω να μικρύνω την navigation bar κάτω του 50/% κρύβει το κάτω κομμάτι των κάτω κάτω εικονιδίων στην home screen και δεν φαίνονται οι ονομασίες τους, αυτό συμβαίνει μόνο με τον launcher της lg, με nova όλα καλά. Το έχεις δει κανένας αυτό? Edited February 6, 2014 by argiris77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts