ioann1s Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Έχω HKG έκδοση και το QuickRemote στα κλιματιστικά έχει μόνο 4 εταιρίες (Haier, Hisense, LG & NEC). Στο ελληνικό ενός φίλου ο κατάλογος είναι μεγάλος οπότε μάλλον είναι θέμα rom. Μπορεί να μου το επιβεβαιώσει άλλος χρήστης με HKG version? Υπάρχει πουθενά το APK της ευρωπαϊκής έκδοσης για να το περάσω από επάνω; thanks, ioann1s Παράθεση My smartphone history: Nokia E60 -> Nokia E51 -> Apple Iphone 4 32GB Black -> LG G2 32GB Black -> HomTom HT17 Pro -> Xiaomi Mi Max Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Και το δικό μου με HKG και 10b μόνο τα ίδια τέσσερα με τα δικά σου βγάζει.Αν βρεις άκρη ποσταρε ρε γιατί με ενδιαφέρει και εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Έχω HKG έκδοση και το QuickRemote στα κλιματιστικά έχει μόνο 4 εταιρίες (Haier, Hisense, LG & NEC). Στο ελληνικό ενός φίλου ο κατάλογος είναι μεγάλος οπότε μάλλον είναι θέμα rom. Μπορεί να μου το επιβεβαιώσει άλλος χρήστης με HKG version? Υπάρχει πουθενά το APK της ευρωπαϊκής έκδοσης για να το περάσω από επάνω; thanks, ioann1s Εγω στην ευρωπαϊκη εχω ενα μεγαλο καταλογο οπως ειπες αλλα δεν εχει mitsubishi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Γειά σε όλους. Μετά από πάρα πολύ σκέψη Κατέληξα να προχωρήσω στην αγορά του g2. Θέλω μόνο να μου πείτε αν έχει συναντήσει κάποιος κάποιο πρόβλημα χοντρό? Και διάβασα κάπου ότι η LG προχωράει γρήγορα στο g3 γιατί τα g2 έχουν πρόβλημα με την πλακέτα τους. Έχει ακούσει κάποιος άλλος κάτι? Η ράδιο αρβύλα?? Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 (edited) Γειά σε όλους. Μετά από πάρα πολύ σκέψη Κατέληξα να προχωρήσω στην αγορά του g2. Θέλω μόνο να μου πείτε αν έχει συναντήσει κάποιος κάποιο πρόβλημα χοντρό? Και διάβασα κάπου ότι η LG προχωράει γρήγορα στο g3 γιατί τα g2 έχουν πρόβλημα με την πλακέτα τους. Έχει ακούσει κάποιος άλλος κάτι? Η ράδιο αρβύλα?? Ράδιο Αρβύλα 45 νούμερο...Που τα διαβάζετε όλα αυτά βρε παιδια;;;;;; Εκτός από κάποιες συσκευές με μικροπροβλήματα gps, πού μόνο εδώ διαβάζω βέβαια, η συσκευή είναι απροβλημάτιστη. Edited February 4, 2014 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wolfox Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Παιδιά μπορεί κάποιος να μου δώσει αναλυτικά τις ρυθμίσεις για apn vodafone mobile internet ; έψαξα αλλά μπερδευτηκα στο που βάζω την κάθε ρύθμιση καθώς έχει πάρα πολλές ρυθμίσεις και έχω χασει το μπουσουλα Ευχαριστώ Οσον αφορα με το ρολόι μια φτιάχνει μια όχι είναι bug το παθαίνουν κι άλλοι απο φόρουμ του εξωτερικού Παράθεση LG G2 - 16GB - black *ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat *Kernel: XCeed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Παιδιά μπορεί κάποιος να μου δώσει αναλυτικά τις ρυθμίσεις για apn vodafone mobile internet ; έψαξα αλλά μπερδευτηκα στο που βάζω την κάθε ρύθμιση καθώς έχει πάρα πολλές ρυθμίσεις και έχω χασει το μπουσουλα Ευχαριστώ http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=2421&menuId=2421 Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe4 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Νεος κατοχος του g2,εχω μια ερωτηση,που οσο κι αν εψαξα δεν βρηκα κατι,υπαρχει καποια ρυθμιση για να απενεργοποιησω το 4g ?να δουλευει δηλ μονο σε 3g ,οπως το i phone 5 που ειχα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Νεος κατοχος του g2,εχω μια ερωτηση,που οσο κι αν εψαξα δεν βρηκα κατι,υπαρχει καποια ρυθμιση για να απενεργοποιησω το 4g ?να δουλευει δηλ μονο σε 3g ,οπως το i phone 5 που ειχα? Φυσικα...."tethering & δικτυα" --> "Δίκτυα κινητης τηλεφωνιας" και εκει στο "λειτουργία δικτυου" επιλέγεις τι θες Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe4 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Ναι το βρηκα λιγο πριν απαντησεις....thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Ράδιο Αρβύλα 45 νούμερο...Που τα διαβάζετε όλα αυτά βρε παιδια;;;;;; Εκτός από κάποιες συσκευές με μικροπροβλήματα gps, πού μόνο εδώ διαβάζω βέβαια, η συσκευή είναι απροβλημάτιστη. Τέλεια.!! Κάποιος έχει να προτείνει κάποιο σκρουτζομαγαζο για αγορά? Για το 16gb. Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 εμενα με βολευει καλυτερα να εχω το widget με το ημερολογιο αντι για ξεχωριστες εφαρμογες για εορτολογια.. Ποιό είναι αυτό να το δοκιμάσω ; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wolfox Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 (edited) http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=2421&menuId=2421 Μου ήρθανε κάτι μηνύματα όπως το παρακάτω " Η Vodafone σας αποστέλλει δωρεάν τις ρυθμίσεις για να έχετε Internet στο κινητό σας. Για αποδοχή πιέστε ναι. " Που να πατήσω ναι δεν βγάζει τίποτα ενα ξερό sms. Πολύ περίεργα πράγματα με το htc που ήμουν παλιά δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα με το lg τι να πω. Ψιλοαπογοήτευση, σχεδόν 9gb ελεύθερα, κολλάει ο στοκ browser, bug με το ρολόι , buggy gps τι να πω ρε παιδιά τέτοιο hardware και έχουμε χαζα προβλήματα ! Έλεος , μετα την htc αν δε φτιαξει με το κιτ κατ άκυρο και η lg θα φαει ! Και η κάμερα έχει θέματα κι με το φλας. Edited February 4, 2014 by Wolfox Παράθεση LG G2 - 16GB - black *ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat *Kernel: XCeed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Φιλε το ιδιο μου κανει κι εμενα με το συγκεκριμενο widget.Προφανως κατι παιζει με τον launcher της LG και με κανεναν αλλο.Ουτε σε samsung μου το εκανε αυτο. Πολυ κουλο και δεν εχω βρει τροπο να το λυσω. Κι εμενα το κανει και με καποια αλλα widgets. Οταν το κανει, κλιστε τον launcher απο τις εφαρμογες και θα επανεκκινησει οταν πατησετε το home. Ή μπορουμε να επιλεξουμε την λειτουργια που παντωντας παρατεταμενα το κουμπι back τοτε κλεινει εντελως η εφαρμογη που βρησκομαστε εκεινη την ωρα, ακομα και ο launcher. Οποτε μεσα σε 2 δευτερολεπτα εχει κανει επανεκκινηση και ειμαστε κομπλε. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 http://imageshack.com/a/img854/9452/mduk.jpg Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 http://imageshack.com/a/img854/9452/mduk.jpg Ωραιος ο elthis για την προοθηση. Εμενα αυτο το "soon" με φοβιζει. Αν και δε με ενδιαφερει αφου το κινητο ρολαρει καλα. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 ελπιζω με την 4.4 να βελτιωθει το G2 γιατι εχει αρκετο lag και αυτο το βλεπω γιατι εχω επισης ενα samsung s3 4G με 4.3 stock και πεταει και ειναι απαραδεκτο για τα χαρακτηριστικα του.. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 ελπιζω με την 4.4 να βελτιωθει το G2 γιατι εχει αρκετο lag και αυτο το βλεπω γιατι εχω επισης ενα samsung s3 4G με 4.3 stock και πεταει και ειναι απαραδεκτο για τα χαρακτηριστικα του.. What????? :confused: :wacko::wacko: Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Μάλλον έχεις μπερδέψει τα νήματα..Σε άλλο κινητό αναφέρεσαι προφανώς και όχι στο lg g2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 (edited) ελπιζω με την 4.4 να βελτιωθει το G2 γιατι εχει αρκετο lag και αυτο το βλεπω γιατι εχω επισης ενα samsung s3 4G με 4.3 stock και πεταει και ειναι απαραδεκτο για τα χαρακτηριστικα του.. Μάλλον κάτι έχεις μπερδέψει.. Οι περισσότεροι εδώ είχαμε το S4 και το αφήσαμε καταρχάς λόγω καλογραμμένου λογισμικού της Samsung με απορία περίσσιο Lag ή καλύτερα λόξιγκα.. Επίσης δεν ξέρω κανέναν να επέστρεψε σε S4 :p Edit, α εσύ λες για S3! Edited February 4, 2014 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Θα τρελαθούμε τελείως. Σκεψου να ηταν αληθεια αυτο που λεει το παλικάρι Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TNT4YOU Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Χαχαχαχαχα....Μήπως εχεις παρει καμιά κινεζια.....και οχι lg g2?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 ελπιζω με την 4.4 να βελτιωθει το G2 γιατι εχει αρκετο lag και αυτο το βλεπω γιατι εχω επισης ενα samsung s3 4G με 4.3 stock και πεταει και ειναι απαραδεκτο για τα χαρακτηριστικα του.. Πες την αλήθεια, δουλεύεις στην Samsung; Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 το LG G2 εχω απλα λεω για να μην παρεξηγηθω εχει πολυ lag. εννοειται πως στα χαρακτηριστικα ειναι φοβερο Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Συνεχίζεις να μας κάνεις πλάκα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts