arfi-gorgona Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Όποιος εχει το κορεατικο μοντελάκι σας έχω λινκ απο official 4.4.Περνάει με flashtool. F320S model,υπαρχει και για το Κ και το L.Αν εχει κάποιος αυτά με ρωτάει. http://pan.baidu.com/s/1BwPsi Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Όποιος εχει το κορεατικο μοντελάκι σας έχω λινκ απο official 4.4.Περνάει με flashtool. F320S model,υπαρχει και για το Κ και το L.Αν εχει κάποιος αυτά με ρωτάει. http://pan.baidu.com/s/1BwPsi Παιζεις με το πονο μας που εχουμε το D802 αχαχαχχααχχαχαχα Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Αν κατι γινει και δεν ερθει, την πατησαμε ε; Ποιος μας ασφαλιζει αφου δεν υπαρχει paypal; Μην αγχώνεσαι εγώ πάνω στον μήνα τους έστειλα γιατί δεν είχε έρθει μου απάντησαν άμεσα και μου είπαν αν δεν έρθει σε μια βδομάδα η μου δίνουν τα χρήματά πίσω η μου στέλνουν άλλο. Τελικά ήρθε.. Μην αγχώνεστε θα έρθει Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Μην αγχώνεσαι εγώ πάνω στον μήνα τους έστειλα γιατί δεν είχε έρθει μου απάντησαν άμεσα και μου είπαν αν δεν έρθει σε μια βδομάδα η μου δίνουν τα χρήματά πίσω η μου στέλνουν άλλο. Τελικά ήρθε.. Μην αγχώνεστε θα έρθει Εχετε υποψιν σας τι βελτιωσεις φερνει η 4.4; κανα νεο με την καμερα μπας και την φτιαξουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Εχετε υποψιν σας τι βελτιωσεις φερνει η 4.4; κανα νεο με την καμερα μπας και την φτιαξουν; Να δεν χρειάζεται να δώσουν την 4.4 για να διορθώσουν το software της κάμερας. Αν έχουν βγει τη λύση μπορούν να δώσουν ένα μικρό update στην έκδοση που ήδη έχουν οι συσκευές σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι καν σίγουρο ότι θα δοθεί λύση με την 4.4 η νωρίτερα η και καθόλου. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 (edited) Μολις τελειωσα το νυχτερινο crash test της καμερας. Τονιζω οτι ΔΕΝ εχω βαλει το μοντακι. Εβγαλα φωτο στα ιδια σημεια την ιδια ωρα με το 920 και με το g2. Λιγο ανιση μαχη μιας και το 920 εχει f/2.0 και διαπρεπει στις νυχτερινες. Το αποτελεσμα μετα απο 2 ωρες δοκιμων το εβγαλα, ανεβασα και 2 προχειρες φωτο να τις δειτε να μου πειτε τι πιστευετε. Το s4 δεν το εβαλα στην συγκριση μιας και ειναι αξιοπρεπεστατο την νυχτα αλλα δυστυχως υποδιεστερο και απο τα 2 μοντελα λογω ελλειψης ois. Δεν εγινε χρηση τριποδου απλα θεωρω οτι εχω σταθερο χερι και εκανα οτι μπορουσα για να εχω ακινητα τα 2 κινητα. Δεν θα σας πω ποια ειναι ποια, αφου βγαλετε τα συμπερασματα σας θα σας αποκαλυψω τις φωτο ποια αντιστοιχει σε ποια συσκευη. Τονιζω για να μην παρεξηγηθω, οτι ΣΑΦΩΣ δεν τιθεται θεμα lumia vs g2 απλα ειχα την τυχη να εχω 4 κινητα στην κατοχη μου με πολυ καλες φωτογραφικες μηχανες, και εχω την ευκαιρια να εχω δικα μου δειγματα για να τα συγκρινω και να τα μοιραστω μαζι σας. Oι φωτο δεν εχουν υποστει καμια απολυτως επεξεργασια. Αν πιστευετε για οποιαδηποτε λογο οτι ενοχλει, το σταματαω εδω. Direct Links http://img802.imageshack.us/img802/6663/v8ed.jpg http://img15.imageshack.us/img15/6905/q95t.jpg LG G2 http://imageshack.us/a/img802/6663/v8ed.jpg LUMIA 920 http://imageshack.us/a/img15/6905/q95t.jpg Edited December 27, 2013 by demon2411 εμφάνιση κινητων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Μου αρέσουν οι πρώτες από κάθε μεριά. Νομίζω έχουν λιγο καλύτερη ποιότητα. Νομιζω βράζουν και λίγο πιο ζεστά χρώματα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Μου αρέσουν οι πρώτες από κάθε μεριά. Νομίζω έχουν λιγο καλύτερη ποιότητα. Νομιζω βράζουν και λίγο πιο ζεστά χρώματα Συγγνωμη δεν τονισα το εξης ειναι 2 οι φωτο οχι 4. Μια απο καθε κινητο απλα τα direct links ειναι για να τις δειτε ολοκληρες στον υπολογιστη σας ακομα και να τις κατεβασετε. Η πρωτη οντως εχει καλυτερη λεπτομερεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 (edited) Μολις τελειωσα το νυχτερινο crash test της καμερας. Τονιζω οτι ΔΕΝ εχω βαλει το μοντακι. Εβγαλα φωτο στα ιδια σημεια την ιδια ωρα με το 920 και με το g2. Λιγο ανιση μαχη μιας και το 920 εχει f/2.0 και διαπρεπει στις νυχτερινες. Το αποτελεσμα μετα απο 2 ωρες δοκιμων το εβγαλα, ανεβασα και 2 προχειρες φωτο να τις δειτε να μου πειτε τι πιστευετε. Το s4 δεν το εβαλα στην συγκριση μιας και ειναι αξιοπρεπεστατο την νυχτα αλλα δυστυχως υποδιεστερο και απο τα 2 μοντελα λογω ελλειψης ois. Δεν εγινε χρηση τριποδου απλα θεωρω οτι εχω σταθερο χερι και εκανα οτι μπορουσα για να εχω ακινητα τα 2 κινητα. Δεν θα σας πω ποια ειναι ποια, αφου βγαλετε τα συμπερασματα σας θα σας αποκαλυψω τις φωτο ποια αντιστοιχει σε ποια συσκευη. Τονιζω για να μην παρεξηγηθω, οτι ΣΑΦΩΣ δεν τιθεται θεμα lumia vs g2 απλα ειχα την τυχη να εχω 4 κινητα στην κατοχη μου με πολυ καλες φωτογραφικες μηχανες, και εχω την ευκαιρια να εχω δικα μου δειγματα για να τα συγκρινω και να τα μοιραστω μαζι σας. Oι φωτο δεν εχουν υποστει καμια απολυτως επεξεργασια. Αν πιστευετε για οποιαδηποτε λογο οτι ενοχλει, το σταματαω εδω. Direct Links http://img802.imageshack.us/img802/6663/v8ed.jpg http://img15.imageshack.us/img15/6905/q95t.jpg http://imageshack.us/a/img802/6663/v8ed.jpg http://imageshack.us/a/img15/6905/q95t.jpg Ενταξει η πρωτη είναι με διαφορα καλυτερη. Όχι φιλε δεν ενοχλεί καθολου μου αρεσει που πειραματίζεσαι, αν θες ψάξου λιγο και στο θεμα του βιντεο που ενδιαφερει εμενα και αλλους νομιζω να συγκρινουμε και να ψαχτούμε οσο δυνατον για καλυτερα αποτελέσματα. Δεν μου λες ποιο είναι αυτό το 920? γιατι με μια ματια στο skroutz ειδα αν είναι αυτό πως είναι φτηνο και η καμερα στα 8.7 mp. Ε πως να συγκριθουν οι φωτο!!! η πρωτη είναι του g2. Edited December 27, 2013 by k30taas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Η πρώτη κι απο μένα.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JamesMoore Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 κι εμένα η πρώτη μου φαίνεται καλύτερη, τόσο στα χρώματα, όσο και στις λεπτομέρειες που αποδίδει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Έβαλα τα κινητά πανω απο κάθε φωτο. Ομολογώ οτι δεν το περίμενα με τίποτα να αποδίδει καλυτερα το lg ειδικα στην νυχτερινή φωτογράφιση μιας και το lumia είναι κορυφη σε αυτό..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Προσωπικα, η φωτο του 920 μου αρεσει καλυτερα, αν και οι 2 ειναι καλες. παντως, οι 2φωτογραφιες δεν ειναι τραβηγμενες απο την ιδια αποσταση. δεν ειναι η ιδια σκηνη δηλαδη. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 (edited) @demon2411 Εχω πει απο τον Οκτώβριο οτι το G2 αν πάρεις βραδινή με την άνεση σου τα πάει καλύτερα απο τον ανταγωνισμό. . Θα ήθελα δείγματα απο πιο σκοτεινό μέρος. Το πλάνο που επέλεξες δεν είναι ενδεικτικό για να τονίσει τις διαφορές απο την στιγμή που ο χώρος διαθέτει μελετημένο φωτισμό με προβολείς. Η καμερα του 920 δείχνει την ηλικία της συν οτι είναι 8mp και χάνει σε ανάλυση. Πιστεύω το S4 με ενεργοποιημενο τον αυτόματο εντοπισμό νύχτας θα ήταν πιο άξιος αντίπαλος απο το 920. Ειδικά το 9500 τα πάει πολυ καλα σε τόσο έντονα φωτισμενους χώρους. Απο ενα δικο μου τεστ σε πολύ χειρότερες συνθήκες εχω συμπεράνει οτι το G2 διαθέτει πολυ επιθετικά ρυθμισμένο software εξ ου και το πρόβλημα του focus σε τέτοιες συνθήκες. Πιστεύω οτι χρησιμοποιούν κάποια ανάλογη ρύθμιση με αυτή που είπα παραπάνω για το S4 (αυτόματος εντοπισμός νύχτας) με προρυθμιση ώστε να είναι μονίμως ενεργοποιημενη. Γι αυτο παίρνουν τόσο φως οι φωτογραφίες και η κάμερα αντιδρά στο focus σαν να χρησιμοποιείς ρύθμιση νυχτας. Η λύση που είχα βρει για γρήγορο focus ήταν πάτημα με το δάχτυλο σε κάποιο σημείο του πλάνου όπου υπάρχει λευκό χρώμα η πιο έντονος φωτισμος. Οπως και να χει, σε ακινητο πλάνο οι βραδινές φώτο του G2 είναι φοβερές. Απλά δεν προλαβαίνεις να πιάσεις αυθόρμητες καταστάσεις η παιδάκια που κινούνται. Πράγμα που κανένα κινητό δεν μπορεί να το κάνει γιατί απαιτούνται ρυθμίσεις και αισθητήρες που δεν μπορούν να μπουν σε τέτοιες διαστάσεις. Εφόσον οι συσκευές που χρησιμοποιησες διαθέτουν ois τι νόημα θα ειχε να χρησιμοποιηθει τρίποδο. Αυτή δεν ειναι δουλειά του ois? @ddr2 Γιάννη σε καμία περίπτωση δεν είναι καλύτερες οι φώτο του 920. Εκτός της ευκρίνειας στο zoom που υστερούν λόγο μικρότερης ανάλυσης, έχουν περισσότερο θόρυβο στα πιο σκοτεινά σημεία και τους λείπει φως. Οι ψηφιακές βελτιώσεις μέσω του software έχουν προχωρήσει πολυ. Οι κορεατες τα πανε καλά και εκτός του 1020 δεν υπάρχει άλλη συσκευή που τους ρίχνει. Το iPhone πχ έμεινε πίσω ενώ μέχρι που βγήκε το 4s ήταν καλύτερο όλων στον τομέα αυτό. Το G2 αν έβγαζε βίντεο εφάμιλλο με του i5s και του S4 θα ήταν Νο1. Edited December 27, 2013 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thannasoubas Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Προσωπικα, η φωτο του 920 μου αρεσει καλυτερα, αν και οι 2 ειναι καλες. παντως, οι 2φωτογραφιες δεν ειναι τραβηγμενες απο την ιδια αποσταση. δεν ειναι η ιδια σκηνη δηλαδη. Δε θα ελεγα οτι αλλαζει τοσο η αποσταση οσο η γωνια θεασης απο την οποια εχει τραβηχτει η καθε φωτο.και στις δυο περιπτωσεις,ιδιως στην πρωτη το αποτελεσμα ειναι εντυπωσιακο για καμερα κινητου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 (edited) @demon2411 Εχω πει απο τον Οκτώβριο οτι το G2 αν πάρεις βραδινή με την άνεση σου τα πάει καλύτερα απο τον ανταγωνισμό. . Θα ήθελα δείγματα απο πιο σκοτεινό μέρος. Το πλάνο που επέλεξες δεν είναι ενδεικτικό για να τονίσει τις διαφορές απο την στιγμή που ο χώρος διαθέτει μελετημένο φωτισμό με προβολείς. Η καμερα του 920 δείχνει την ηλικία της συν οτι είναι 8mp και χάνει σε ανάλυση. Πιστεύω το S4 με ενεργοποιημενο τον αυτόματο εντοπισμό νύχτας θα ήταν πιο άξιος αντίπαλος απο το 920. Ειδικά το 9500 τα πάει πολυ καλα σε τόσο έντονα φωτισμενους χώρους. Απο ενα δικο μου τεστ σε πολύ χειρότερες συνθήκες εχω συμπεράνει οτι το G2 διαθέτει πολυ επιθετικά ρυθμισμένο software εξ ου και το πρόβλημα του focus σε τέτοιες συνθήκες. Πιστεύω οτι χρησιμοποιούν κάποια ανάλογη ρύθμιση με αυτή που είπα παραπάνω για το S4 (αυτόματος εντοπισμός νύχτας) με προρυθμιση ώστε να είναι μονίμως ενεργοποιημενη. Γι αυτο παίρνουν τόσο φως οι φωτογραφίες και η κάμερα αντιδρά στο focus σαν να χρησιμοποιείς ρύθμιση νυχτας. Η λύση που είχα βρει για γρήγορο focus ήταν πάτημα με το δάχτυλο σε κάποιο σημείο του πλάνου όπου υπάρχει λευκό χρώμα η πιο έντονος φωτισμος. Οπως και να χει, σε ακινητο πλάνο οι βραδινές φώτο του G2 είναι φοβερές. Απλά δεν προλαβαίνεις να πιάσεις αυθόρμητες καταστάσεις η παιδάκια που κινούνται. Πράγμα που κανένα κινητό δεν μπορεί να το κάνει γιατί απαιτούνται ρυθμίσεις και αισθητήρες που δεν μπορούν να μπουν σε τέτοιες διαστάσεις. Εφόσον οι συσκευές που χρησιμοποιησες διαθέτουν ois τι νόημα θα ειχε να χρησιμοποιηθει τρίποδο. Αυτή δεν ειναι δουλειά του ois? @ddr2 Γιάννη σε καμία περίπτωση δεν είναι καλύτερες οι φώτο του 920. Εκτός της ευκρίνειας στο zoom που υστερούν λόγο μικρότερης ανάλυσης, έχουν περισσότερο θόρυβο στα πιο σκοτεινά σημεία και τους λείπει φως. Οι ψηφιακές βελτιώσεις μέσω του software έχουν προχωρήσει πολυ. Οι κορεατες τα πανε καλά και εκτός του 1020 δεν υπάρχει άλλη συσκευή που τους ρίχνει. Το iPhone πχ έμεινε πίσω ενώ μέχρι που βγήκε το 4s ήταν καλύτερο όλων στον τομέα αυτό. Το G2 αν έβγαζε βίντεο εφάμιλλο με του i5s και του S4 θα ήταν Νο1. Φιλε μου καλημερα. Ναι συμφωνω σε ολα οσα λες, με την μονη διαφορα οτι εγω ειχα το 9505 και οχι το 9500. Το 9500 το ειχε φιλος μου και ειχε μακραν καλυτερη καμερα απο το δικο μου. (αν θυμαμαι καλα το 9505 ηταν snapdragon 600 και το 9500 ειχε τον octacore). Ναι ισως να ηταν πιο αξιος αντιπαλος του το s4. Βεβαια οι φωτο του g2 τονιζω οτι ειναι ρυθμισμενες στο intelligent auto και οχι στο night mode και ειναι στα 10mp (16:9) και οχι στα 13mp. Για το τριποδο θα πρεπει να σου πω ναι εχουν ois αλλα δεν ειναι και το τελειο! Το οτι το εχει δεν παει να πει οτι δεν πρεπει να εχεις το κινητο οσο πιο ακινητο μπορεις. Γενικοτερα το ois ειναι καλο αλλα δεν κανει και θαυματα. Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ στο κομματι που αναφερεις με το software για την ρυθμιση του g2 "Απο ενα δικο μου τεστ σε πολύ χειρότερες συνθήκες εχω συμπεράνει οτι το G2 διαθέτει πολυ επιθετικά ρυθμισμένο software εξ ου και το πρόβλημα του focus σε τέτοιες συνθήκες. Πιστεύω οτι χρησιμοποιούν κάποια ανάλογη ρύθμιση με αυτή που είπα παραπάνω για το S4 (αυτόματος εντοπισμός νύχτας) με προρυθμιση ώστε να είναι μονίμως ενεργοποιημενη. Γι αυτο παίρνουν τόσο φως οι φωτογραφίες και η κάμερα αντιδρά στο focus σαν να χρησιμοποιείς ρύθμιση νυχτας." Eχεις πιασει ακριβως το νοημα το τι συμβαινει με το g2. Αυτο εχω καταλαβει ακριβως και εγω. Ακομα και για το 1020 που αναφερεις, εχει πολυ καλυτερη αναλυση αλλα παλι αν το ψαξεις λιγο θα δεις οτι οι φωτο τους ειναι παλι περιεργες λογω κακου postprocessing της nokia. Σε πιο σκοτεινο μερος που αναφερεις ειναι λιγο δυσκολο μιας και κανενα κινητο δεν την παλευει να βγαλει αξιοπρεπεστατη φωτο. Και αυτο το τονιζω γιατι οι φωτο που εχω βαλει παραπανω φαινεται οτι εχουν αρκετο φωτισμο.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ. Στην πραγματικοτητα το καταστημα που βλεπετε ειναι πολυ πιο σκοτεινο απλα το τονιζουν τα κινητα. Σε πιο σκοτεινο μερος θα δεις noise και θολουρα. Θα το κανω ομως και θα τις ανεβασω. Edited December 28, 2013 by demon2411 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Γενικά η LG εχει βάλει μάλλον σε ολα τα μοντς αυτόματο εντοπισμό νυχτας.Το μοντακι κάνει και αυτο,σε νορμαλ μοντ τον απενεργοποιεί αν θυμαμαι καλα.Ετσι ώστε να σου δώσει πιο πολλές επιλογές.Μολις κάνεις τα τεστ σου με το στοκ,κανε ενα κόπο και βάλτο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Ρε παιδιά θα τρελαθώ, έκανα αναβάθμιση στο G2 πρόσφατα και κατέβασε το McAfee family protection, από τότε μου βγάζει συνεχως ότι the website is blocked because of your settings και τέτοια, σε οποιοδήποτε site. Επίσης το έχω ρυθμίσει να δέχεται τα πάντα. Κοντεύω να σαλτάρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Γενικά η LG εχει βάλει μάλλον σε ολα τα μοντς αυτόματο εντοπισμό νυχτας.Το μοντακι κάνει και αυτο,σε νορμαλ μοντ τον απενεργοποιεί αν θυμαμαι καλα.Ετσι ώστε να σου δώσει πιο πολλές επιλογές.Μολις κάνεις τα τεστ σου με το στοκ,κανε ενα κόπο και βάλτο. Ναι κατι θυμαμαι και εγω που το ειχα διαβασει. Να σου πω την αμαρτια μου δεν το εχω βαλει ακομα γιατι το εχω 2 μερες και δεν θελω να το rootαρω ακομα... :rolleyes: Αλλα θα μπει σιγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Ρε παιδιά θα τρελαθώ, έκανα αναβάθμιση στο G2 πρόσφατα και κατέβασε το McAfee family protection, από τότε μου βγάζει συνεχως ότι the website is blocked because of your settings και τέτοια, σε οποιοδήποτε site. Επίσης το έχω ρυθμίσει να δέχεται τα πάντα. Κοντεύω να σαλτάρω Μάλλον χρειάζεται να το απενεργοποιήσεις/απεγκαταστήσεις το συγκεκριμένο! Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Πάντως όπως αναφέρθηκε πολύ σωστά το οποιο θεματακι της κάμερας μπορεί να διορθωθεί με κάποιο firmware update και όχι απαραίτητα με os update. Όλα τα προγράμματα οδήγησης βρίσκονται στο firmware. Αν διορθωθεί με τη 4.4 σημαίνει οτι όντως βρήκαν τι έφταιγε στο firmware.. Γιώργο επειδή είχες ρωτήσει για τη 4.4 πιο πριν. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Δωστε τη 4.4 στο λαοοο!! Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 ρε παιδια κατι ασχετο, βαζω μια φωτο στο προφιλ μου και δεν εμφανιζετε διπλα όπως σε εσας, γιατι? τι κανω λαθος? η φωτο είναι 200χ200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 ρε παιδια κατι ασχετο, βαζω μια φωτο στο προφιλ μου και δεν εμφανιζετε διπλα όπως σε εσας, γιατι? τι κανω λαθος? η φωτο είναι 200χ200 δεν ειναι φοτο φιλε μου αλλα πρεπει να διάλεξις αβαταρ!!!(εικονες κινητών!! )_:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Καλημερα.Δεν ειναι και λιγο μεσα σε 3μηνες να εχει πεσει 200ευρω η εκδοση τον 16gb.Πιστευω θα το πανε μεχρι μια συγκεκριμενη τιμη και θα την κρατανε σταθερη τα skroutzomagaza οπως κανουν εδω και κανα 2μηνο περιπου με το SG S4. Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά. Συγνώμη που μπαίνω έτσι λίγο ξεκάρφωτα αλλά δεν άντεξα. Όταν κυκλοφόρησε το τηλέφωνο στην Γερμανία έκανε 499€. Στην Ελλάδα, δεν ξέρω γιατί, ήρθε 599€. Τώρα όλα τα 16GB από Γερμανία έχουν 400€ άρα 99€ πτώση τιμής. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι....:rolleyes::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts