Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια γινεται να μην εχουμε τα κουμπια αφης στην lockscreen οταν εχουμε το widgetlocker? Πολυ σπαστικο
Θοδωρής

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μολις το συνδεσα σε wifi μου κατεβασε μια αναβαθμιση 65+ mb. Τωρα εχω μεσα την JDQ39B Και D8021e-eur-xx.

Να πω την αμαρτια μου δεν ξερω τι ειχε πριν. Για να μην σας κουραζω αλλαξε κατι βασικο με την αναβαθμιση αυτη?

Επίσης μια θήκη καλη εκτός απο την quick view εχτε να προτεινετε;γενικότερα δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε καταστήματα απο οτι βλέπω...

Edited by demon2411

Την μαμά θήκη έχω πάρει και είμαι πολύ ευχαριστημένος .Δεν του δίνει σχεδόν καθόλου όγκο αλλά του δίνει και άλλο αέρα μιας και κάνει και κάτι κολπάκι με το παράθυρο πχ διαλέγεις ποιο ρολόι η καιρό θες .;-)
Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα!

nandroid backup σε usb-otg με τη twrp 2.6.3.3 πως κανω?

γενικα nandroid backup σε usb-otg με ποια κανω?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2201860

Εγώ χρησιμοποιώ αυτό και δουλευει μια χαρά το backup με usb-otg

Τουμπανο πρεπει να 'ναι!

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπόν. Μια εβδομάδα με το τηλέφωνο και νομίζω πως μπορώ να πω δύο πράγματα.

Πρωτα απο όλα χορταίνει το ματι ομορφιά. Υποκειμενικό βεβαια αλλα νομίζω πως συμφωνείτε.

Η δε αίσθηση στο χερι απλα κορυφαία. Οθοναρα σε αυτο το σασι το καλυτερο deal θα ελεγα.

Επίσης αυτο που νε ξένισε λιγο ειναι η λίγη ελεύθερη ραμ που μενει και παρόλα αυτα ρολαρει υπέροχα και η απόδοση της μπαταρίας ειναι εξαιρετικη. Τρομερή τρομερη οθόνη με τέλεια χρώματα και οχι ψευτικα θα ελεγα.

Η κάμερα μου αρέσει αρκετά στην ημέρα αλλα το βράδυ ετσι και ετσι.

Εντύπωση μου εκανε επίσης ο phobe dialer, τα μηνύματα και ο browser. Μου φάνηκαν αρκετά γρήγορα και πλεον δεν χρησιμοποιώ αλλα προγράμματα για αυτές τις δουλειές.

Θεωρώ πως εκανα πολυ καλη επιλογή και πως δεν θα το μετανιώσω.

Το μονο που με εχει χαλάσει ειναι ο ηχος του κενου που δημιουργεί το καπακι με το τηλέφωνο

Θοδωρής

Λοιπόν. Μια εβδομάδα με το τηλέφωνο και νομίζω πως μπορώ να πω δύο πράγματα.

Πρωτα απο όλα χορταίνει το ματι ομορφιά. Υποκειμενικό βεβαια αλλα νομίζω πως συμφωνείτε.

Η δε αίσθηση στο χερι απλα κορυφαία. Οθοναρα σε αυτο το σασι το καλυτερο deal θα ελεγα.

Επίσης αυτο που νε ξένισε λιγο ειναι η λίγη ελεύθερη ραμ που μενει και παρόλα αυτα ρολαρει υπέροχα και η απόδοση της μπαταρίας ειναι εξαιρετικη. Τρομερή τρομερη οθόνη με τέλεια χρώματα και οχι ψευτικα θα ελεγα.

Η κάμερα μου αρέσει αρκετά στην ημέρα αλλα το βράδυ ετσι και ετσι.

Εντύπωση μου εκανε επίσης ο phobe dialer, τα μηνύματα και ο browser. Μου φάνηκαν αρκετά γρήγορα και πλεον δεν χρησιμοποιώ αλλα προγράμματα για αυτές τις δουλειές.

Θεωρώ πως εκανα πολυ καλη επιλογή και πως δεν θα το μετανιώσω.

Το μονο που με εχει χαλάσει ειναι ο ηχος του κενου που δημιουργεί το καπακι με το τηλέφωνο

θοδωρε η ομορφια ειναι ομορφια για ολους αδερφε,η μετριοτητα ειναι υποκειμενικη...κ αυτο το κινητο ειναι απλα πολυ ομορφο κ ας μην το εχω...πραγματικα αν υπηρχαν τα φραγκα θα το χτυπαγα...

θοδωρε η ομορφια ειναι ομορφια για ολους αδερφε,η μετριοτητα ειναι υποκειμενικη...κ αυτο το κινητο ειναι απλα πολυ ομορφο κ ας μην το εχω...πραγματικα αν υπηρχαν τα φραγκα θα το χτυπαγα...

Θεωρώ πως είναι πολύ καλή η τιμή και θα πέσει κι αλλο πιστεύω. Αυτά τα καταραμένα. Δεν μας σκέφτονται καθόλου

Θοδωρής

Θεωρώ πως είναι πολύ καλή η τιμή και θα πέσει κι αλλο πιστεύω. Αυτά τα καταραμένα. Δεν μας σκέφτονται καθόλου

Καλημερα.Δεν ειναι και λιγο μεσα σε 3μηνες να εχει πεσει 200ευρω η εκδοση τον 16gb.Πιστευω θα το πανε μεχρι μια συγκεκριμενη τιμη και θα την κρατανε σταθερη τα skroutzomagaza οπως κανουν εδω και κανα 2μηνο περιπου με το SG S4.

Καλημερα.Δεν ειναι και λιγο μεσα σε 3μηνες να εχει πεσει 200ευρω η εκδοση τον 16gb.Πιστευω θα το πανε μεχρι μια συγκεκριμενη τιμη και θα την κρατανε σταθερη τα skroutzomagaza οπως κανουν εδω και κανα 2μηνο περιπου με το SG S4.

καπως ετσι θα γινει φιλε μου...

nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Την καλημερα μου σε ολους τους συμφορουμιτες!εχω καμποσες μερες αποκτισει τη συσκευη και ομολογω πως ειμαι απολυτα ικανοποιημενος και το μηχανημα δουλευει απροβληματιστα.δεν εχω παρατηρισει καμια δυσλειτουργια στη συσκευη απο καποιες που εχουν ακουστει,οπως η αυτοματη φωτεινοτητα κ.τ.λ(δοξα το θεο)εκτος απο μια μικρη καθυστεριση στο focus της καμερας στις νυχτερινες ληψεις.για μενα,ως μεσος χρηστης ως προς τη δουλεια που θελω ενα τηλεφωνο,browsing,email,λιγο office και φυσικα αυτονομια για πολλες τηλεφωνικες κλησεις ειναι απλα οτι καλυτερο και ξεκουραστο εχω πιασει στα χερια μου,και εχουν περασει αρκετουτσικες συσκευες απο αυτα τα χερια!το θεμα ειναι,επειδη πολλοι απο μας ξεψειριζουμε ισως λιγακι τη μαιμου,εχει ακουστει ποτε καποιο σοβαρο προβλημα με τη συσκευη;το προηγουμενο optimus g που ειχα ηταν απο τις καλυτερες υλοποιησεις,και επειδη ηταν και το πρωτο lg smartphone,ανεβασε πολυ στα ματια μου την lg,και ελπιζω απο αποψη αξιοπιστιας να εκανα τη σωστη επιλογη και με το g2.

Που να έρθει και αυτό που περιμένω...:rolleyes:

https://shopmeenova.appspot.com/

Εμενα σημερα εφυγε απο Hong Kong!

Σε ασπρο λογω ασπρου G2.

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας παιδιά και εγώ κάτοχος του G2 ειλικρινά μετά από αρκετά κινητά που έχουν περάσει από τα χέρια μου αυτό είναι πραγματικά το πιο ολοκληρωμένο κάποια δεν είχαν καλή οθόνη κάποια δεν είχαν καλή μπαταρία κάποια δεν είχαν καλή κατασκευή κάποια είχαν προβλήματα στον stock launcher Το g2 είναι το πιο ολοκληρωμένο smartphone .Πιστεύω ότι αν είχε και επέκταση μνήμης θα ήταν τέλειο .... (Πρόβλημα με το gps δεν συνάντησα στο πρόσφατο ταξίδι μου (T - Mobile))

Παιδιά για να επιστρέψω λίγο στο θέμα του βίντεο στα 60fps είναι πολύ ομαλό, γιατί λοιπόν υπάρχει πρόβλημα με αυτό; πάντα για ημέρα μιλάμε!

Σε ασπρο λογω ασπρου G2.

Απο της 18 Δεκεμβρη έχει φύγει το δικο μου απο το HK με αναμενομενη ημερομηνια παραλαβης 24 Ιανουαρίου... αλλα βλέπεις πέσαμε και στις γιορτές ... καλή Σαρακοστή βλέπω να έρχεται :(

Απο της 18 Δεκεμβρη έχει φύγει το δικο μου απο το HK με αναμενομενη ημερομηνια παραλαβης 24 Ιανουαρίου... αλλα βλέπεις πέσαμε και στις γιορτές ... καλή Σαρακοστή βλέπω να έρχεται :(

Αν κατι γινει και δεν ερθει, την πατησαμε ε; Ποιος μας ασφαλιζει αφου δεν υπαρχει paypal;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν κατι γινει και δεν ερθει, την πατησαμε ε; Ποιος μας ασφαλιζει αφου δεν υπαρχει paypal;

ενταξει με 4 τοσα γιουρια δεν σωνόμαστε αλλα το θεμα ειναι οτι ειναι πολύ χρησιμο και απολύτως απαραιτητο gadget για οσους εχουμε τα 16αρια... θεωρω ομως οτι απλα θα αργησει λιγο παραπανω...

δουλευει, thank u αν και η twrp ηταν λιγο πιο ευχρηστη με τα μεγαλα κουμπια

χαρη στο usb otg γλιτωνω

4gb απο nandroid backup

2gb απο titanium backup

αλλιως δε τη παλευει το 16ari = 10ari

το απευθειας λινκ για το download για το d802 ειναι

http://d-h.st/I5u

και πατατε το δευτερο μικρο μαυρο download κουμπι

Edited by akaloith

Καλησπερα...νεος κατοχος και εγω ενος μαυρου g2 και απολυτα ικανοποιημενος απο αυτη την επιλογη μου..μια ερωτηση μονο...εχω ενα nokia 360° nfc speaker και το κινητο δεν συνεργαζεται (οπως και ενα s4 που ειχα )...μηπως καποιος ξερει αν συνεργαζεται το sony srs-btv5 http://shop.sonymobile.com/gb/buy/wireless-speaker-srs-btv5-white/1269-5682/ ?

ή αν υπαρχει κανενα αλλο δοκιμασμενο nfc speaker?

Παιδια ακομα δεν ειμαι ετοιμος για το review εχω πλακωθει με την καμερα και κανω συγκρισεις μεταξυ δειγματων που εχω τραβηξει απο s4 και lumia 920.

Οντως το πρωι και με αρκετο φως η καμερα διαπρεπει, θα ελεγα οτι σε αλλες φωτο ειναι τα ιδια και σε αλλες καλυτερη απο S4 για το lumia δεν τιθεται θεμα μιας και ειναι αρκετα καλυτερη λογω αναλυσης και κακης επεξεργασιας φωτο στο lumia. (post processing)

Δεν εχω κανει κανενα root απλα δουλευω με το μαμα προγραμμα. Σε ημιφως και βραδυνες, η καμερα πασχει αρκετα αλλα θα ελεγα οτι με το night mode εχει ενα πολυ πιο επιθετικο noise reduction σε σχεση με τα αντιστοιχα μοντελα. (διαβασα στους xda οτι το μοντακι βελτιωνει και τις φωτο γενικοτερα ισχυει?)

Το αποτελεσμα ειναι καλο αλλα οχι αυτο που πρεπει. Στο βιντεο αντιμετωπιζει το γνωστο θεμα με το frame rate καθιστωντας το βιντεο αχρηστο για μενα ΑΛΛΑ εχει ενα πολυ καλο bitrate και πολυ καλη ποιοτητα χωρις θορυβο. (οπου αυτο ειναι και το προβλημα του).

Με το fix που εχετε βαλει αρκετοι πιστευω να εχει λυθει εγω ακομα δεν το εχω περασει.

Ενα πολυ συντομο review Με μια γρηγορη ματια τα + και - απο μεριας μου:

+ design

+ οθονη αναλυση - χρωματα

+ μπαταρια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ

+ ταχυτητα (εχει τα γνωστα lag του android αλλα καμια σχεση με οτι εχω δουλεψει)

+ θηκη quickview οι επιλογες που σου δινει ειναι κορυφη

+ το προγραμμα που φτιαχνεις δικο σου βιντεακι πολυ καλο μακαρι να ειχε επιλογη για 1080p

+ και - το ηχειο του ειναι μετριο ουτε κακο ουτε καλο

+ gps (δεν το εχω δουλεψει πολυ δειχνει καλο. Aυριο θα δουλευει σερι 8 ωρες οποτε θα δειξει

+ Πολυ καλο σημα και πολυ καθαρες συνομιλιες ειδικα σε 3g

- το πισω καπακι που τριζει ειναι λιγο απαραδεκτο για κινητο 600 euro

- το φλας ειναι πολυ δυνατο αλλα πολυ μπλε με αποτελεσμα να χαλαει λιγο την θερμοκρασια χρωματος στις φωτο

- καμερα σε βραδυνες και ημιφως- focus breathing

- χωρητικοτητα λογω 16gb

Αν δεν περασει μια εβδομαδα δεν μπορω να εχω ολοκληρωμενη εικονα, αλλα μεχρι στιγμης αυτα εχω εντοπισει.

Σε γενικες γραμμες πιστευω οτι κατι καλυτερο στην κατηγορια του δεν πρεπει να παιζει. (δεν ξερω για z1)

Edited by demon2411

Σε ασπρο λογω ασπρου G2.

Ειναι απιστευτο gadget εγω το πηρα σε πορτοκαλι. Εχει και ωραιο μπλε λεντακι...ειναι μικρο και πανέμορφο

technoholic maniac reviewer

δουλευει, thank u αν και η twrp ηταν λιγο πιο ευχρηστη με τα μεγαλα κουμπια

χαρη στο usb otg γλιτωνω

4gb απο nandroid backup

2gb απο titanium backup

αλλιως δε τη παλευει το 16ari = 10ari

το απευθειας λινκ για το download για το d802 ειναι

http://d-h.st/I5u

και πατατε το δευτερο μικρο μαυρο download κουμπι

φιλε μου και αυτο δουλευει αψογα με usb otg!!!!http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2469995 και ειναι και πιο βολικο λόγο μεγάλων κουμπιών!! :)

Παιδια ακομα δεν ειμαι ετοιμος για το review εχω πλακωθει με την καμερα και κανω συγκρισεις μεταξυ δειγματων που εχω τραβηξει απο s4 και lumia 920.

Οντως το πρωι και με αρκετο φως η καμερα διαπρεπει, θα ελεγα οτι σε αλλες φωτο ειναι τα ιδια και σε αλλες καλυτερη απο S4 για το lumia δεν τιθεται θεμα μιας και ειναι αρκετα καλυτερη λογω αναλυσης και κακης επεξεργασιας φωτο στο lumia. (post processing)

Δεν εχω κανει κανενα root απλα δουλευω με το μαμα προγραμμα. Σε ημιφως και βραδυνες, η καμερα πασχει αρκετα αλλα θα ελεγα οτι με το night mode εχει ενα πολυ πιο επιθετικο noise reduction σε σχεση με τα αντιστοιχα μοντελα. (διαβασα στους xda οτι το μοντακι βελτιωνει και τις φωτο γενικοτερα ισχυει?)

Το αποτελεσμα ειναι καλο αλλα οχι αυτο που πρεπει. Στο βιντεο αντιμετωπιζει το γνωστο θεμα με το frame rate καθιστωντας το βιντεο αχρηστο για μενα ΑΛΛΑ εχει ενα πολυ καλο bitrate και πολυ καλη ποιοτητα χωρις θορυβο. (οπου αυτο ειναι και το προβλημα του).

Με το fix που εχετε βαλει αρκετοι πιστευω να εχει λυθει εγω ακομα δεν το εχω περασει.

Ενα πολυ συντομο review Με μια γρηγορη ματια τα + και - απο μεριας μου:

+ design

+ οθονη αναλυση - χρωματα

+ μπαταρια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ

+ ταχυτητα (εχει τα γνωστα lag του android αλλα καμια σχεση με οτι εχω δουλεψει)

+ θηκη quickview οι επιλογες που σου δινει ειναι κορυφη

+ το προγραμμα που φτιαχνεις δικο σου βιντεακι πολυ καλο μακαρι να ειχε επιλογη για 1080p

+ και - το ηχειο του ειναι μετριο ουτε κακο ουτε καλο

+ gps (δεν το εχω δουλεψει πολυ δειχνει καλο. Aυριο θα δουλευει σερι 8 ωρες οποτε θα δειξει

+ Πολυ καλο σημα και πολυ καθαρες συνομιλιες ειδικα σε 3g

- το πισω καπακι που τριζει ειναι λιγο απαραδεκτο για κινητο 600 euro

- το φλας ειναι πολυ δυνατο αλλα πολυ μπλε με αποτελεσμα να χαλαει λιγο την θερμοκρασια χρωματος στις φωτο

- καμερα σε βραδυνες και ημιφως- focus breathing

- χωρητικοτητα λογω 16gb

Αν δεν περασει μια εβδομαδα δεν μπορω να εχω ολοκληρωμενη εικονα, αλλα μεχρι στιγμης αυτα εχω εντοπισει.

Σε γενικες γραμμες πιστευω οτι κατι καλυτερο στην κατηγορια του δεν πρεπει να παιζει. (δεν ξερω για z1)

η καμερα βελτιονεται αρκετα με το μοντακι της καμερας και φοτο και βιντεο!!!:D δοκιμασε το και μετα κανε της συγκρισεις με τα αλλα τηλεφωνα που εχεις και μετα πες μας της απόψεις σου!!αν ειχα και εγω κανενα αλλο αξιόλογο τηλεφωνο θα εκανα και εγω στα σιγουρα!!:D

οριστε και δυο φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμο και χωρις φλας !!!https://www.dropbox.com/s/9nvr4j4lnufyud6/CAM00083.jpg

https://www.dropbox.com/s/4npefq29mkkwek8/CAM00084.jpg

Edited by manthosffvll