Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παράγγειλα σήμερα το λευκό 32αρι από Digivire αλλά από το μαγαζί του..μετά από επικοινωνία που είχα μαζί τους μου εγγυηθηκαν ότι οι συσκευές τους είναι προορισμενες για EU...

To ότι προορίζεται για την ΕΕ δε σημαίνει ότι θα είναι και ευρωπαϊκό μοντέλο, απλά ότι θα λειτουργεί με τα δίκτυα της Ευρώπης. Ζήτα να είναι ευρωπαϊκό μοντέλο, εγώ αυτό έκανα, μου είπαν ότι θα προσπαθήσουν να μου βρουν.

He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past.

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επειδη ερχομαι απο ios και η προσαρμογη με δυσκολευει , υπαρχει launcher η ρομ που να φερνει προς το ios?οχι βεβαια στην εμφανιση αλλα σε απλοτητα χρησης.

Διακοπες στην Παρο;

http://www.heliolithos.gr

Επειδη ερχομαι απο ios και η προσαρμογη με δυσκολευει , υπαρχει launcher η ρομ που να φερνει προς το ios?οχι βεβαια στην εμφανιση αλλα σε απλοτητα χρησης.

Ios 7 turbo launcher.

Δοκίμασε τον από play store για να έχεις το look.

Αν και όλοι οι launcher μπορούν να γίνουν όπως θέλεις...Σιγά Σιγά θα τα μάθεις.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Πριν από λίγο κατέβασα και δοκίμασα το sygic,για να δω το στίγμα του (σε σχέση με Google maps,που με έδειχνε απέναντι από εκεί που βρισκόμουν)...,και όλα ήταν μία χαρα!!Και το σημείο ήταν ακριβώς εκεί που βρισκόμουν....και το σήμα το κλείδωσε σε κλάσματα δευτερολέπτου...όλα οκ.Οπότε μήπως υπάρχει θέμα με την 4.2.2 και Google maps...δεν ξέρω.Πάντως από την στιγμή που με το Sygic δουλεύει γρήγορα και καλά.....όλα οκ ;)

Εγω απ την αλλη την πρωτη φορα που το εβαλα επειδη το εχω αγορασει το sygic ολαεγιναν ακαριαια,αλλα μετα απο επαναφορα εργοστασιακων που εκανα για λογους που εχω αναφερει δειχνει αλλα νταλων δεν ξερω τη παιζει.

Η αλήθεια είναι ότι σε εφαρμογές πλοήγησης δουλεύει άψογα. Τώρα ίσως και το λογισμικό που αναφέρει το παλικάρι να έχει κάποιο θέμα γιατί αλλιώς δεν εξηγείται. Σήμερα δοκίμασα επί τούτου το gps και είχε πολύ καλή ακρίβεια και δυνατό σήμα (ίσως από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει). Σε συνδυασμό μάλιστα με την φωτεινή οθόνη (εδώ που είμαι έχουμε πολύ φως και 32°C αυτή την περίοδο) και την δυνατή μπαταρία είναι απόλαυση η χρήση της συσκευής ως GPS device

Κατά τα άλλα η συσκευή είναι μια απόλαυση σε όλα της, δηλώνω απόλυτα ικανοποιημενος, πιστεύω από τις καλύτερες εμπειρίες Android :thumbup:

Αν σε μπερδεψα sorry, πάντως είχα πάει σε Γιάννη στη Λυκόβρυση!...:)

Anyway, στο κατάστημα Μαρούσι είμαι και περιμένω κι άλλες θήκες.

Βέβαια έχω παραγγείλει κι απ έξω να έχω τις καβάτζες μου...;)

Τα screen protector της ZAGG είναι αυτή που μπορώ να φέρω.Άν ενδιαφέρεται κανείς pm me...:)

Θα μ'ενδιεφερε η zagg.....

Παιδιά καλησπέρα.Παρακολουθω το thread μερικές μέρες τώρα και έχω ενθουσιαστεί απο αυτά που αναφέρονται για το κινητό.Αυτή τη στιγμή είμαι κάτοχος ενός Htc one από το οποίο η αλήθεια ειναι πως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.Επειδή το θεμα μπαταρία ειναι ενα θέμα που με "καίει" αρκετά και επειδη διαβάζω για την πολύ καλη αυτονομία του G2,θα μπορούσε κάποιος πρώην κάτοχος του One να μου πεί αν η διαφορά στην αυτονομία ειναι οντως μεγάλη ωστε να αξίζει η μετάβαση στο G2 ? Η αλήθεια είναι πως η αυτονομία είναι ο μόνος λόγος που σκέφτομαι να αγοράσω το G2,μιας και οπως είπα και πριν απο το one είμαι απολυτα ικανοποιημένος.Με την 4.1.2 η αυτονομια του One ήταν υποδειγματική αλλά με τη 4.2 αυτο αλλαξε προς το χειρότερο.Αν μπορούσε κάποιος που είχε πριν το One να γράψει δυό κουβέντες επ'αυτού θα ήμουν ευγνώμων.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Sent from my Ulefone Power

Παρήγγειλα αυτό το screen protector, το μόνο tempered glass που κυκλοφορεί προς το παρών χωρίς λειτουργικά προβλήματα. Mόλις έρθει θα ποστάρω εντυπώσεις.
He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past.

Παιδιά καλησπέρα.Παρακολουθω το thread μερικές μέρες τώρα και έχω ενθουσιαστεί απο αυτά που αναφέρονται για το κινητό.Αυτή τη στιγμή είμαι κάτοχος ενός Htc one από το οποίο η αλήθεια ειναι πως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.Επειδή το θεμα μπαταρία ειναι ενα θέμα που με "καίει" αρκετά και επειδη διαβάζω για την πολύ καλη αυτονομία του G2,θα μπορούσε κάποιος πρώην κάτοχος του One να μου πεί αν η διαφορά στην αυτονομία ειναι οντως μεγάλη ωστε να αξίζει η μετάβαση στο G2 ? Η αλήθεια είναι πως η αυτονομία είναι ο μόνος λόγος που σκέφτομαι να αγοράσω το G2,μιας και οπως είπα και πριν απο το one είμαι απολυτα ικανοποιημένος.Με την 4.1.2 η αυτονομια του One ήταν υποδειγματική αλλά με τη 4.2 αυτο αλλαξε προς το χειρότερο.Αν μπορούσε κάποιος που είχε πριν το One να γράψει δυό κουβέντες επ'αυτού θα ήμουν ευγνώμων.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Πρώην κάτοχος του ΟΝΕ έχεις απόλυτο δίκαιο σε ότι γράφεις,αλλά την αυτονομία του G2 μόνο με του ΝΟΤΕ2 μπορώ να την συγκρίνω

Παναγιωτης

Πρώην κάτοχος του ΟΝΕ έχεις απόλυτο δίκαιο σε ότι γράφεις,αλλά την αυτονομία του G2 μόνο με του ΝΟΤΕ2 μπορώ να την συγκρίνω

εγώ σε λίγες ώρες θα έχω το lg g2 στα χέρια μου. πρίν είχα το htc one. για τη μπαταρία κυρίως έφυγα και εγώ. θα κάνω αρκετά τεστ και θα ενημερώσω

technoholic maniac reviewer

εγώ σε λίγες ώρες θα έχω το lg g2 στα χέρια μου. πρίν είχα το htc one. για τη μπαταρία κυρίως έφυγα και εγώ. θα κάνω αρκετά τεστ και θα ενημερώσω

Σε αυτό το θέμα σε βεβαιώνω ότι θα είσαι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος.

Η μπαταρία του είναι επιπέδου note!!! :)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

έχουμε κανένα νέο για αναβάθμιση του firmware σε 4.4 από την lg? οι πιο πολλές εταιρίες όλο και κάτι έχουν αναφέρει η LG ακόμα μουγκα :-)

έχουμε κανένα νέο για αναβάθμιση του firmware σε 4.4 από την lg? οι πιο πολλές εταιρίες όλο και κάτι έχουν αναφέρει η LG ακόμα μουγκα :-)

http://www.gottabemobile.com/2013/11/04/lg-g2-android-4-4-kitkat-update-confirmed/

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Συμφωνώ απόλυτα!

Αν την παρουμε μεχρι τα Χριστουγεννα θα ειναι η ευχαριστη εκπληξη της χρονιας και σιγουρα η lg θα εχει ξεπερασει τον εαυτο της κατα παρα πολυ.

Ετσι κι αλλιως η 4.3 δεν εχει καμια σημασια να την παρουμε καν.

Αλλα κραταω πολυ μικρο καλαθι εως το δουμε στην πραξη.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Καλημερα σε ολους σημερα μου ηρθε αυτη http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00F7WWLYO/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1 πολυ καλη δεν δινει ογκο και ειναι σταθερο το κινητο στο χερι,και ηρθε και το otg που πηρε και η luciferia με το που τεβαλα πανω στο κινητο το ειδε με την πρωτη αψογο,αυτα απο μενα.

Αν βρει κανένας πουθενά παραγγελία για spare parts (για ευρωπαϊκό 802) σφυρίξτε, θέλω να δοκιμάσω άσπρο back cover στο μαύρο να δω πως θα πάει :)

Καλημέρα υπάρχει τρόπος να φεύγει η μπάρα με το home button όταν είσαι στο ίντερνετ για να μεγαλώνει η οθόνη όπως γίνεται με τις φώτο?

Μόλις Παρελαβα απο amazon το Skinomi full body protective screen,ενώ το περίμενα στα μεσα του μηνος:blink:

http://www.amazon.com/gp/product/B00DQDJQ3U/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1

Εντυπώσεις αυριο που θα το βάλω στο κινητο και αν μείνω ευχαριστημένος θα παράγγειλω και για το tablet PC αντίστοιχο της ίδια εταιρίας.

Μόλις Παρελαβα απο amazon το Skinomi full body protective screen,ενώ το περίμενα στα μεσα του μηνος:blink:

http://www.amazon.com/gp/product/B00DQDJQ3U/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1

Εντυπώσεις αυριο που θα το βάλω στο κινητο και αν μείνω ευχαριστημένος θα παράγγειλω και για το tablet PC αντίστοιχο της ίδια εταιρίας.

Εντυπωσιακό, σίγουρα με ενδιαφέρει γιατί η συσκευή είναι γυμνή στα χέρια μου κι έτσι θα παραμείνει. Δεν είναι όμως δύσκολη η εφαρμογή? Ειδικά περιμετρικά αφού από το βλέπω αγκαλιάζει και τις καμπύλες της συσκευής

Εντυπωσιακό, σίγουρα με ενδιαφέρει γιατί η συσκευή είναι γυμνή στα χέρια μου κι έτσι θα παραμείνει. Δεν είναι όμως δύσκολη η εφαρμογή? Ειδικά περιμετρικά αφού από το βλέπω αγκαλιάζει και τις καμπύλες της συσκευής

Θα το τσεκάρω Ευθυμη διοτι θέλει και λίγο διάβασμα να το βάλω σωστα:D

Εχει οδηγίες στη συσκευασία.

Αν δέσει καλα θα ειναι πολυ καλα διοτι δεν θα του φορέσω καν μετά θήκη.

Εχει και δικό του screen protector που θα το εχω backup διοτι ήδη έβαλα χθες αλλη.

Θα το τσεκάρω Ευθυμη διοτι θέλει και λίγο διάβασμα να το βάλω σωστα:D

Εχει οδηγίες στη συσκευασία.

Αν δέσει καλα θα ειναι πολυ καλα διοτι δεν θα του φορέσω καν μετά θήκη.

Εχει και δικό του screen protector που θα το εχω backup διοτι ήδη έβαλα χθες αλλη.

Screen δεν φοράω εδώ και χρόνο στις συσκευές. Φυσικά η δουλειά μου δεν εμπεριέχει κινδύνους και δυσάρεστες εκπλήξεις (πχ οικοδομή, εργοτάξιο κτλ) αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορώ την αίσθηση touch που αφήνουν τα screen protectors. Ενημέρωσε πάντως :thumbup:

Μου ηρθε!!! Γραφω απο το lg g2.... ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Και η μπαταρια μια χαρα. Απο το πρωι το παιζω (το κινητο) και ειμαι στο 39% απο 70 που ξεκινησε. Τελικα δεν μετανιωσα καθολου εδωσα αλλα 90 ευρω και το πηρα καινουργιο απο expansys. Στο htc ειχε επιλογη να κριβεις τα κουμπια οταν ανοιγεις εφαρμογες θα επρεπε και η lg να το κανει.
technoholic maniac reviewer

Καλημερα σε ολους σημερα μου ηρθε αυτη http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00F7WWLYO/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1 πολυ καλη δεν δινει ογκο και ειναι σταθερο το κινητο στο χερι,και ηρθε και το otg που πηρε και η luciferia με το που τεβαλα πανω στο κινητο το ειδε με την πρωτη αψογο,αυτα απο μενα.

αυτή τη θήκη θέλω να την πάρω και εγω αν και προς το παρόν έχω βολευτεί με μια απλή TPU...

το συγκεκριμένο στικάκι τα σπάει,είναι απίστευτα βολικό και φυσικά δουλεύει άψογα,μόνο που ελπίζω να μην σου ήρθε σε λευκό/ροζ όπως σε εμένα :p

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder