Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καθόλου ανούσια Αργύρη,Μπράβο από εμένα έβαλες τα πράγματα στη σωστή τους θέση,Συμφωνώ σε ολα
Παναγιωτης

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μια ερωτηση στους ποιο εμπειρους:

Εβαλα το TWRP για recovery. Τωρα που δεν εχουμε sd να κραταμε τα backup, γινεται να κραταω το backup σε usb stick και μεσω otg να το επαναφερω? Το δοκιμασα αλλα δεν βλεπει το usb. Κατι διαβασα στο google οτι γινεται αν δωσεις εξωτερικη τροφοδοσια στο usb ή κατι τετοιο, αλλα ηταν παλαια, και δεν ξερω αν υπαρει καποιος τροπος.

εγω πάλι με CWM το OTG το έβλεπε κανονικά και μάλιστα διάλεξα να πάει εκεί το nandroid,είχα δοκιμάσει (πιο πριν βέβαια) TWRP αλλά μου έβγαζε κάτι προβληματάκια και το άλλαξα!

Το έχεις συνδεδεμένο πριν ακόμη μπείς στo recovery?γιατί εγω έτσι το κάνω....πάντως μακάρι να βγάλει ο Philz recovery για το G2 ήταν απίστευτα σταθερό και με πολλές λειτουργίες (το είχα στο S4)

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

Στο τεστ για το otg που κάναμε με τη παρέα όλα δούλεψαν ρολόι,Μήπως δεν έκανες format το στικακι στο pc?

Αυτό που λέει ο φίλος παραπάνω δεν γίνεται.TWRP Recovery βλέπει μόνο την εσωτερική,δεν βλέπει την SD.Προς το παρόν.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Αυτό που λέει ο φίλος παραπάνω δεν γίνεται.TWRP Recovery βλέπει μόνο την εσωτερική,δεν βλέπει την SD.Προς το παρόν.

Οταν είχα περάσει το TWRP δεν είχα ακόμη το OTG οπότε δεν ξέρω γι'αυτό..πάντως στο CWM το βλέπει κανονικά και σου βγάζει και επιλογή για να αποθηκεύσεις εκεί το backup :)

Κανένα καλό screen protector έχει να προτείνει κανείς; Κατά προτίμηση glass tempered.

Aπ' ότι διάβασα, η Spiegen δε θα βγάλει για το G2 glass tempered εκτός και αν υπάρξει μεγάλη ζήτηση. :(

He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past.

εγω πάλι με CWM το OTG το έβλεπε κανονικά και μάλιστα διάλεξα να πάει εκεί το nandroid,είχα δοκιμάσει (πιο πριν βέβαια) TWRP αλλά μου έβγαζε κάτι προβληματάκια και το άλλαξα!

Το έχεις συνδεδεμένο πριν ακόμη μπείς στo recovery?γιατί εγω έτσι το κάνω....πάντως μακάρι να βγάλει ο Philz recovery για το G2 ήταν απίστευτα σταθερό και με πολλές λειτουργίες (το είχα στο S4)

πιο recovery περασες αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2500441?και αν ναι πως το περνάω το όπως εκανα και το ροοτ?(το κανω αποσυμπίεση cwm_6044_d802 και μετα τρεχω το flash_recovery_windows.bat και τελος?)πρωτη φορα εχω lg με τα samsung ηταν αλλιώς τα πραγματα οποτε εδω κολλάω λήγω!!:O

Τελικά έκανα την παραγγελία σε silver (ακύρωσα το brushed aluminum) 22.50 ευρω τελικη τιμη.

http://www.amazon.com/Skinomi%C2%AE-TechSkin-T-Mobile-Protector-Protective/dp/B00DQDJQ3U/ref=sr_1_15?ie=UTF8&qid=1382952952&sr=8-15&keywords=skinomi+lg+g2

Περιμενω και απο Αγγλία screen protector και μια soft case σε λευκο χρώμα.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00F0KKB22/ref=oh_details_o01_s00_i00?ie=UTF8&psc=1

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00EZS2DDU/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1

Τωρα όσον αφορα τα της κάμερας πιστεύω έχουμε εξαντλήσει το ολο θέμα και πλέον καταντά κουραστικό περαιτέρω αναλύσεις.

Ουτε και οι συγκρίσεις με το S4.

Υπάρχει και πιο κατάλληλο μέρος στο forum για τέτοιες συγκρίσεις.

Κανένα καλό screen protector έχει να προτείνει κανείς; Κατά προτίμηση glass tempered.

Aπ' ότι διάβασα, η Spiegen δε θα βγάλει για το G2 glass tempered εκτός και αν υπάρξει μεγάλη ζήτηση. :(

Εχει βγάλει η Spiegen στο αγγλικο αμαζον screen protector αλλα βγαίνει 20 ευρω συνολικά με τα μεταφορικά,δεν αξίζει και πηρα τις πιο πάνω χωρίς καθόλου κόστος μεταφορικών.

http://www.amazon.co.uk/SPIGEN-Protector-Definition-T-Mobile-International/dp/B00E486GMU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1382951279&sr=8-1&keywords=spigen+lg+g2

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Και για εμενα ειναι πολυ σημαντικη η καμερα!! Ευχαριστω πολυ τα παιδια που μας βοηθανε με τις συγκρισεις που κανουν!
nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

πιο recovery περασες αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2500441?και αν ναι πως το περνάω το όπως εκανα και το ροοτ?(το κανω αποσυμπίεση cwm_6044_d802 και μετα τρεχω το flash_recovery_windows.bat και τελος?)πρωτη φορα εχω lg με τα samsung ηταν αλλιώς τα πραγματα οποτε εδω κολλάω λήγω!!:O

πέρασα αυτό εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2468858

το non touch θα περάσεις,εγω τουλάχιστον αυτό έχω...άμα θες touch ή semi κατεβάζεις ανάλογα (english version) και για D802 και θα ακολουθήσεις τις οδηγίες που γράφει...

όσο για το RSA που γράφει,για να το πετύχεις και να το επιλέξεις,φρόντισε να έχεις αναμμένη την οθόνη του κινητού και να την βλέπεις,ώστε μόλις βγει να το επιλέξεις!!

και ναι...η Sammy είναι πιο εύκολη/εύχρηστη σε αυτά αλλά που θα πάει,θα το συνηθίσουμε :)

@daospi δεν υπάρχει κανένα glass tempered για το G2 αυτή τι στιγμή...υπήρχε για λίγο το Iloome αλλά το απέσυραν γιατί είχε βγει προβληματικό,οπότε προς το παρόν μόνο "κοινό" screen protector αν θες!

Edited by Luciferia

Και για screen protector βρειτε καποιο που να μη καλυπτει τους αισθητηρες.Διαβασα και ειδα οτι η spigen καλυπτει τους αισθητηρες (τα ευσημα στον elthis :-) )

Εγω παρηγγειλα αυτο εδω http://www.ebay.com/itm/190906996892?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Εχει βγάλει η Spiegen στο αγγλικο αμαζον screen protector αλλα βγαίνει 20 ευρω συνολικά με τα μεταφορικά,δεν αξίζει και πηρα τις πιο πάνω χωρίς καθόλου κόστος μεταφορικών.

http://www.amazon.co.uk/SPIGEN-Protector-Definition-T-Mobile-International/dp/B00E486GMU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1382951279&sr=8-1&keywords=spigen+lg+g2

Yπάρχει και στο ebay με 11 ευρώ αλλά είναι κλασσικό screen protector + καλύπτει τους αισθητήρες όπως είπε και ο afilopou.

Και για screen protector βρειτε καποιο που να μη καλυπτει τους αισθητηρες.Διαβασα και ειδα οτι η spigen καλυπτει τους αισθητηρες (τα ευσημα στον elthis :-) )

Εγω παρηγγειλα αυτο εδω http://www.ebay.com/itm/190906996892?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Γλυκοκοίταζα αυτή τις προάλλες και έχω ακούσει και θετικά για το συγκεκριμένο

http://www.ebay.com/itm/LG-G2-Screen-Protector-Obliq-Zeiss-HD-Crystal-Impact-Resistant-Anti-Shock-/190907011666?pt=US_Cell_Phone_Screen_Protectors&hash=item2c72f1d252

Αλλά και αυτή, αλλά δε μου βγάζει καθόλου επιλογή για μεταφορικά :wacko:

http://theglass-m.com/products/glass-m-premium-tempered-glass-screen-protector-for-lg-g2

He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past.

Άντε να φύγουμε από την κάμερα και να πάμε σε πράγματα που ενδιαφέρουν όταν το τηλέφωνο είναι και εργαλείο και δεν θες να σε αφήσει από Μπαταρία http://img.tapatalk.com/d/13/10/28/gu8y7amy.jpg

Σχεδόν 50% και έχει άλλες τόσες ώρες οθόνη

Οκ τώρα κατάλαβα γιατί μιλάμε.beast πραγματικό! Εάν δε βγει nexus 32αρι με 3000 μπαταρία το g2 είναι η Επόμενη συσκευή μου!

Οκ τώρα κατάλαβα γιατί μιλάμε.beast πραγματικό! Εάν δε βγει nexus 32αρι με 3000 μπαταρία το g2 είναι η Επόμενη συσκευή μου!

σκηνικό πανικού (!!!!) :p

το φόρτισα χθες το βράδυ και λίγο μετά έπεσα για ύπνο (στις 1μιση) σημείωση,έχω ανοιχτό GPS και συγχρονισμούς...

σήμερα το πρωί (στις 10) ανοίγω οθόνη ήταν στο 100% (????) δεν είχε πέσει καθόλου...τέσπα, πριν λίγο το πιάνω πάλι..ακόμα στο 100,και ξεκινάω να το σκαλίζω,πέρασα μια rom στην sd,πήρα ένα backup,αναβάθμισα κάποιες εφαρμογές και η μπαταρία πήγε στο 98!!

ρε παιδιά,ανησύχησα γιατί έχω μάθει η μπαταρία να πέφτει με ρυθμούς καταρράκτη και ξαφνικά βλέπω άλλη συμπεριφορά και έχω πάθει :lol:

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως εγω βλέπω το Number (one) of the Beast (σε μπαταρία) χαχαχαχαχ

Γιάννη το μόνο που του μένει για να ολοκληρωθεί το πακέτο είναι τo kalagas theme,σε όλα τα αλλά είναι super duper lol

Λίγο τεχνικό το θέμα και ίσως να μην ενδιαφέρει πολλούς :

Άνοιξα την τελευταία official και υπήρχαν μέσα πάρα πολλά apks της LG. Όλα πειραγμένα σε αρκετά σημεία. Μέχρι και το SystemUI.apk έχει αλλάξει σε LGSystemUI.apk και το έχει πειράξει πολύ.

Αυτό για έναν Themer είναι τραγικό. Γιατί έχουν αλλαχτεί ονόματα και διαστάσεις των εικονιδίων οπότε όλα πρέπει να γίνουν από την αρχή. Μιλάμε για άπειρες ώρες δουλειάς...

Αυτό πάντως που μου κάνει τρομερή εντύπωση είναι το ότι ενώ και η LG έχει πολύ bloatware (πολλές δικές της εφαρμογές και πολλές default πειραγμένες), ίσως και περισσότερο από την Samsung, τρέχει απροβλημάτιστα και δεν έχει το "χαρακτηριστικό" πλέον lag που συναντάμε σε όλα τα Samsung. Πράγμα που μου δείχνει ότι οι μηχανικοί της LG ξέρουν καλύτερα από κώδικα.

Πραγματικά αν η LG όντως "έλαβε το μήνυμα" όπως διατείνονται οι εκπρόσωποι της LG Ελλάς, στο θέμα των updates, βλέπω τα επόμενα χρόνια να αλλάζει ριζικά το σκηνικό στο Android με κερδισμένους τους καταναλωτές...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Yπάρχει και στο ebay με 11 ευρώ αλλά είναι κλασσικό screen protector + καλύπτει τους αισθητήρες όπως είπε και ο afilopou.

Γλυκοκοίταζα αυτή τις προάλλες και έχω ακούσει και θετικά για το συγκεκριμένο

http://www.ebay.com/itm/LG-G2-Screen-Protector-Obliq-Zeiss-HD-Crystal-Impact-Resistant-Anti-Shock-/190907011666?pt=US_Cell_Phone_Screen_Protectors&hash=item2c72f1d252

Αλλά και αυτή, αλλά δε μου βγάζει καθόλου επιλογή για μεταφορικά :wacko:

http://theglass-m.com/products/glass-m-premium-tempered-glass-screen-protector-for-lg-g2

Από υπερθέρμανση πως πάει κάτω από συνθήκες πίεσης;

πέρασα αυτό εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2468858

το non touch θα περάσεις,εγω τουλάχιστον αυτό έχω...άμα θες touch ή semi κατεβάζεις ανάλογα (english version) και για D802 και θα ακολουθήσεις τις οδηγίες που γράφει...

όσο για το RSA που γράφει,για να το πετύχεις και να το επιλέξεις,φρόντισε να έχεις αναμμένη την οθόνη του κινητού και να την βλέπεις,ώστε μόλις βγει να το επιλέξεις!!

και ναι...η Sammy είναι πιο εύκολη/εύχρηστη σε αυτά αλλά που θα πάει,θα το συνηθίσουμε :)

@daospi δεν υπάρχει κανένα glass tempered για το G2 αυτή τι στιγμή...υπήρχε για λίγο το Iloome αλλά το απέσυραν γιατί είχε βγει προβληματικό,οπότε προς το παρόν μόνο "κοινό" screen protector αν θες!

σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!!:) θα το προσπαθήσω αργότερα!

παιδια στο antutu τι σκορ βγάζετε?(ξερω οτι δεν παιζουν ρολο τα νουμερα απλα ετσι για να λεμε!!:p)

Δε το έχω ακόμα στα χέρια μου, το περιμένω μέσα στην εβδομάδα ή την επόμενη από expansys (αν δε πάει κάτι στραβά).

Ρωτάω γιατί δεν μπορώ να κρίνω από τα δείγματα στα καταστήματα. Είμαι παθών με το HTC one που με πέντε λεπτά browsing ζεσταίνεται σε σημείο που δεν είναι ευχάριστο και σε κάνει να θες να σταματήσεις.

Άλλος μπορεί να πει;

Ρωτάω γιατί δεν μπορώ να κρίνω από τα δείγματα στα καταστήματα. Είμαι παθών με το HTC one που με πέντε λεπτά browsing ζεσταίνεται σε σημείο που δεν είναι ευχάριστο και σε κάνει να θες να σταματήσεις.

Άλλος μπορεί να πει;

Με νορμαλ χρηση,whatsup browsing με ολους τους συγχρονισμους ανοικτους και σκαλισμα ρυθμισεων δεν παρατηρησα υπερθερμανση.Μη με ρωτησεις τί γινεται οταν παιζεις παιχνιδια γιατι δεν παιζω

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Off topic και απο εμενα

Sorry μιας δεν ειναι topic συγκριτικου εδω.Ομως επειδη γραφονται διαφορα πραγματα:Η σειρα s4, επειδη εχω δουλεψει και τις δυο εκδοσεις (octa και snap) ειναι μια προχειρη συσκευη (και το εννοω) τοσο σε software οσο και σε hardware.Και οι δυο εκδοσεις!Ειναι πολυ καλο το concept οσον αφορα το μεγεθος της συσκευης, η αισθηση που νιωθεις στο χερι κτλ κτλ ,μετριο σε επιπεδο καταναλωσης και με τα lags και στις 2 εκδοσεις εμφανη.Αληθεια καταφερε ποτε η samsung να δουλεψει σωστα τον exynos octa ή ακομα ψαχνει το little big thing?Και η στροφη της σε snap στο note 3 δειχνει οτι εχει δουλιτσα ακομα.

Το g2 τωρα ειναι ενα τηλεφωνο ξεκλειδωτο (σημαντικο για τα δικα μου γουστα),με υπεροχη οθονη, πολυ καλο κρατημα και μια χαρα φωτογραφικη.

Αν παμε και σε επιπεδο UI,συνηθιζεται σχετικα ευκολα και εκει μενει να αποδειχτει αν η lg θα του δωσει σχετικα γρηγορα τα updates,που για καποιους ειναι σημαντικο (Να θυμισω οτι η πιο καλη εκδοση ηταν η 4.1.2 ακομα και σε pure android)

Κλεινω το off topic και θυμιζω οτι εδω ειναι το threag για το lg g2 και οχι για το samsung s4.Αν σας φανηκαν ανουσια αυτα που ποσταρα you can scroll down

Αργύρη διαφωνώ και αν θέλεις μπορούμε να το δούμε επιτόπου. Μην λέτε υπερβολές. Εχουμε κι εμείς ανάλογη εμπειρία.

Ποιο λαγκ μου λες οταν ακομα και ο dialer ανοιξε πιο γρήγορα στο δικο μου σε σχέση με το G2 του Θανάση. Τα sms το ίδιο, η συλλογή το ίδιο κι ας ειχα 2000 φωτογραφίες.

Δεν βγάζω αυθαίρετα συμπεράσματα, τα ειδα με τα μάτια μου σε μια συσκευή που εβγαλε 5000 μονάδες παραπάνω απο το δικο μου στο antutu.

Το οτι ειναι πληρέστερο το G2 και γενικά καλύτερο σαν νεότερο και ταυτοχρονα πιο προσεγμένο λογο του οτι η μια εταιρεία νομίζει οτι εχει πιάσει τον παπα απο τα αρχ...., ενω η άλλη κάνει αυτα που πρέπει και ζητά ο κόσμος για να ανέβει.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

9000 ειναι όχι 5000 :p Κατά τα άλλα όμως ούτε εγώ είδα λαγκ στο 9500 παιδιά.Ανετα θα μπορούσα να έχω και αυτο.Σε καθημερινή χρήση δεν νομίζω να δει κάποιος διαφορές.Τωρα αν είχε λαγκ με την 4.2 αυτο δεν το γνωρίζω..με την 4.3 όμως το κινητο ειναι εκεί που πρεπει.Και το G2 όταν πάρει την 4.3-4.4 σίγουρα θα ανέβει και άλλο.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Παλι off topic συνεχιζεις Κωστα και εδω δεν ειναι thread επιλογης συσκευης. Αδιαφορα τα antutu και τα ubuntu.Ειναι η εμπειρια που ειχα και απο τις δυο εκδοσεις του s4.Και οχι σε ενα test 5 λεπτων αλλα σε καθημερινη χρηση.Και αποφευγω τις υπερβολες, γραφω αυτα που βλεπουν τα ματια μου.

ps Παρακαλω να μη συνεχισετε οποιαδηποτε αντιπαραθεση με βαση το post μου.Αυτη ειναι η αποψη μου μετα απο ελεγχο των συγκεκριμενων συσκευων σε καθημερινη χρηση.Προφανως μπορει και σιγουρα θα υπαρχουν και αλλες αποψεις.Θα ηθελα, οπως ειπα να δω posts που να αφορουν το g2 και οχι posts για το s4.Κανατε την οποια συγκριση, τη διαβασαμε αλλα νομιζω φτανει το off topic.

Edited by afilopou

9000 ειναι όχι 5000 :p Κατά τα άλλα όμως ούτε εγώ είδα λαγκ στο 9500 παιδιά.Ανετα θα μπορούσα να έχω και αυτο.Σε καθημερινή χρήση δεν νομίζω να δει κάποιος διαφορές.Τωρα αν είχε λαγκ με την 4.2 αυτο δεν το γνωρίζω..με την 4.3 όμως το κινητο ειναι εκεί που πρεπει.Και το G2 όταν πάρει την 4.3-4.4 σίγουρα θα ανέβει και άλλο.

Οτςν κάποιος ειναι αντικειμενικος βλεπει την αληθεια. Κάποιοι θεωρούν καλη πάντα και μονο την εκάστοτε συσκευή που αγοράζουν. Χαίρετε.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Οτςν κάποιος ειναι αντικειμενικος βλεπει την αληθεια. Κάποιοι θεωρούν καλη πάντα και μονο την εκάστοτε συσκευή που αγοράζουν. Χαίρετε.

Συμφωνω.Καποιοι οταν παιρνουν καινουργια συσκευη γραφουν ολοκληρα σεντονια με διθυραμβικα σχολια.

Στη περιπτωση του g2 η lg εκανε καταπληκτικη δουλεια.

Παλι off topic συνεχιζεις Κωστα και εδω δεν ειναι thread επιλογης συσκευης. Αδιαφορα τα antutu και τα ubuntu.Ειναι η εμπειρια που ειχα και απο τις δυο εκδοσεις του s4.Και οχι σε ενα test 5 λεπτων αλλα σε καθημερινη χρηση.Και αποφευγω τις υπερβολες, γραφω αυτα που βλεπουν τα ματια μου.

ps Παρακαλω να μη συνεχισετε οποιαδηποτε αντιπαραθεση με βαση το post μου.Αυτη ειναι η αποψη μου μετα απο ελεγχο των συγκεκριμενων συσκευων σε καθημερινη χρηση.Προφανως μπορει και σιγουρα θα υπαρχουν και αλλες αποψεις.Θα ηθελα, οπως ειπα να δω posts που να αφορουν το g2 και οχι posts για το s4.Κανατε την οποια συγκριση, τη διαβασαμε αλλα νομιζω φτανει το off topic.

Συμφωνω μαζι σου..Ειχα το Galaxy S3 και παρατηρουσα αρκετο lag..Αυτο συνεβαινε κυριως οταν βρισκομουν σε μια εφαρμογη και πατουσα το Home Button να επιστρεψω στην αρχικη σελιδα..Αργουσε να φορτωσει τα widgets και γενικοτερα ειχε καθυστερηση στην μεταβαση..

Αυτη την στιγμη δεν εχω ουτε Lg,ουτε Samsung..