gbil Δημ. August 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2004 Για την πρώτη ερώτηση θα μπορούσες να διαβάσεις τα προηγούμενα posts. Για την δεύτερη, το κάνει σε όλους. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (10 Αύγ. 2004 , 14:33) Παρακαλώ όσους το εγκαταστήσουν σε winxp corporate edition με εγκατεστημένο το sp1 να μας πουν αν τελικά υπάρχουν "επιπτώσεις" ή όλα γίνονται απροβλημάτιστα και δε κλειδώνει το win update :worry: Εχει κανενας απαντηση σε αυτο ? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Domingo Δημ. August 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2004 WinXP Corporate Edition kanena problima me to win update molis twra ebala to SP2 ta windows mou fainontai kapws pio grigora stin ekkinisi wraies oi ru8miseis gia to firewall kai to antivirus kairos itan na baloun kati tetoio wstoso mou fainetai oti afou teleiwsei tin ekkinisi ston task manager oi poroi tou sistimatos einai ligo pio panw kata 20mb xwris na exw kanei tpt kainourio installation Παράθεση Microsoft..SIT WELL!!!! xixix:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. August 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2004 IBM tells employees not to install Windows XP update Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. August 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος (10 Αύγ. 2004 , 20:46) IBM tells employees not to install Windows XP update Ε καλά αυτό λογικό είναι αφού πρώτα πρέπει να περάσει από διάφορα τεστ και να διανεμηθεί μέσα από το δίκτυο της IBM και όχι να το κατεβάζει καθένας ξεχωριστά από τους εργαζόμενους. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. August 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2004 παντως με την πρωτη ματια απο την ωρα που εγκατεστησα το sp2 το pc στην καλυτερη να κανει 3 με 4 λεπτα boot γιατι τοσο πολυ? εχω και το mcafee που μου τρωει ram τωρα θα εχω και τα updates? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. August 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2004 και κατι ακομα βλεπω οτι το speedtouch modem που εχω το βλεπει σαν wireless point γιατι υπαρχει προβλημα?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 παιζει αψογα σε winxp corporate edition... ;) φιλε Highlander αψογες και κατανοητοτατες οι οδηγιες δημιουργιας Integration και imaging του Sp2 Σε ευχαριστω. Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 παιδια εγω εχω το sp2 εδω και τρεις μηνες, (BETA) και ολα δουλευαν κανονικα( ηταν απο τα πρωτα, 2096) χθες μου εβγαλε το μπαλονακι για update και αρχισε να κατεβαζει το τελικο 266ΜΒ. στα 35 λεπτα το σταματησα και θα συνεχισω σημερα, θα δουμε... οσο για το χρονο ΒΟΟΤ που διαβασα παραπανω ... περιεργο! τι μηχανιμα εχεις? εμενα κανει κατι δευτερολεπτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 απο σημερα βασικα ειμαι κατοχος τον εξης amd 64bit 3.4 ASUS A8V DELUXE WiFig και ati x800pro και παλι ομως το boot κανει 3 4 λεπτα γιατι ετσι?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoelistiko Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 και σε μενα στην αρχη τωρα δουλευει ρολοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csc2002 Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Kαλησπέρα. Τυχαίνει να ειμαι και τεχνικος παναθεμα με. Λοιπον κατεβασα το sp2. Το βαζω στο σπιτι (intel875 chipset) ολα μια χαρα. Το βάζω στο μαγαζί (VIA 880E CHIPSET) και εγινε χαμος. Τελείωσε μια χαρα η εγκατάσταση αλλα το pc δεν ξαναξεκηνησε ποτε. Λεω θα ήταν τα winxp pro corp που είχα πολύ φορτομένα. Κανω νεα εγκατασταση και βαζω το sp2. Ξανα τα ίδια. Συμπερασμα. Μη το δοκιμασετε σπιτι σας αν εχετε το ιδιο chipset(VIA880E). Τωρα ή θα βγει και άλλη έκδοση με fix και λοιπα κοινως η τελική την οποια θα βρισκεις στα free downloads της microsoft και οχι με αλχημείες ή δεν ξερω τι να πω. Αν καποιος έχει το ιδιο chipset και εχει βαλει κανονικα το sp2 θα χαρω να μαθω τι παιζει. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Τι γίνεται όμως με το P2P μετά την εγκατάσταση του SP2; Μήπως η Micro, στο ανανεωμένο tcpip.sys του SP2, έχει μειώσει τα TCP concurrent connections σε 10 , από unlimited που ήταν; Λέω εγώ τώρα, μήπως; Χρειάζεται "patchάρισμα" η όλη δουλειά αλλά ελπίζω οι εκπλήξεις να σταματήσουν κάπου εδώ!!! Φανταστείτε τι έχει να γίνει με τα Longhorn... απαπαπαπα, θα βάλουν από ένα μικρό Zepellin από πάνω μας με το που θα το αγοράζουμε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. August 11, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος csc2002 (11 Αύγ. 2004 , 11:46) Τωρα ή θα βγει και άλλη έκδοση με fix και λοιπα κοινως η τελική την οποια θα βρισκεις στα free downloads της microsoft και οχι με αλχημείες ή δεν ξερω τι να πω. Αν διαβάσεις μερικά posts παραπάνω θα δεις ότι έχει ήδη βγει στο site της MS η τελική έκδοση η οποία είναι ακριβώς η ίδια με αυτό που λες εσύ 'αλχημείες'. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Εγώ το έβαλα χθές. Το bluetooth δουλεύει κανονικά. Δεν βλέπω κάμμια σοβαρή διόρθωση εκτός απο κάποια εικονίδια στο πινακα ελέγχου- το popup blocker στον explorer το οποίο δεν ανοίγει ούτε τα popups Που χρειάζονται... Εχει εξαφανιστεί στην boot screen το professional (το έχει κάνει σε άλλους)?? Και δεν μπορούσα να παίξω πχ age of empιres στο ίντερνετ με απενεργοποιημένο .. ! το firewall. Προσπάθισα να το κάνω unistall αλλά σβήνει και το sp1 οπότε δεν το δοκίμασα... Ούτε με system restore βγαίνει...!! Αυτά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 μου δινετε καποιο απευθνιας λινκ για να κατεβασω το service pack 2 επειδη θελω να το κατεβασω με file manager ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daydreamer Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Δηλαδή για μια ακόμα φορά η μεγάλη "κυρία" microsoft παρέχει πολύ λιγότερα από όσα μας ζητάει ως αντάλλαγμα... Παράθεση I would be crying tears of laughter If I could see me smile again I still reach for the stars, but all I touch is my horizon I still believe my eyes, but all I see is my blindness I still reach for the stars, but all I touch is my horizon I still believe my ears, but all I hear is lasting silence Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Πέρασα το SP2 και απότι εχω παρατηρήσει αφήνει περισσότερες απο 10 tcp connections... Το boot σε μενα είναι το ίδιο. Άλλες φορές γρηγορότερο και αλλες αργότερο. Οχι τπτ σημαντικό βεβαια... Windowsupdate kanw kanonika. To key twn win to eixa allaksei me ta gnwsta tools kai to eixa kanei 640. Tha deiksei Edit Telika ton epinan kanonika ta P2P. Max Cons 10... :wacko: Telika meta apo kapoio psaksimo vrhka th lysh. Ena arxeio tcpip.sys pou exei ta max cons unlimited. Antikathistas me ayto, to kanoniko tcpip.sys kai ola back to normal. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (11 Αύγ. 2004 , 16:58) Πέρασα το SP2 και απότι εχω παρατηρήσει αφήνει περισσότερες απο 10 tcp connections... Το boot σε μενα είναι το ίδιο. Άλλες φορές γρηγορότερο και αλλες αργότερο. Οχι τπτ σημαντικό βεβαια... Windowsupdate kanw kanonika. To key twn win to eixa allaksei me ta gnwsta tools kai to eixa kanei 640. Tha deiksei Edit Telika ton epinan kanonika ta P2P. Max Cons 10... :wacko: Telika meta apo kapoio psaksimo vrhka th lysh. Ena arxeio tcpip.sys pou exei ta max cons unlimited. Antikathistas me ayto, to kanoniko tcpip.sys kai ola back to normal. :) 5 posts παραπάνω, λέω ακριβώς τα ίδια για τα TCP connections και το "patchάρισμα" που χρειάζεται για να έχει ξανά unlimited!!! :confused: Όσο για αναφορά και άλλου προβλήματος (πόσα ακόμα αλήθεια... και είμαστε μόλις στις αρχές)... για διαβάστε πως μετετράπει ένα Firewire800 σε Firewire100!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone (11 Αύγ. 2004 , 15:04) μου δινετε καποιο απευθνιας λινκ για να κατεβασω το service pack 2 επειδη θελω να το κατεβασω με file manager ? Λιγο πιο πανω ειναι το Link που ζητας ;) Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (11 Αύγ. 2004 , 15:32) Λιγο πιο πανω ειναι το Link που ζητας ;) δεν μου κανει τα λινκ που υπαρχουν στις σελιδες που μου εδωσες. θελω λινκ που μολις πατας να ξεκιναει η downlaoad πχ http://www.microsoft.com/sp2.exe :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone (11 Αύγ. 2004 , 20:53) δεν μου κανει τα λινκ που υπαρχουν στις σελιδες που μου εδωσες. θελω λινκ που μολις πατας να ξεκιναει η downlaoad πχ http://www.microsoft.com/sp2.exe :whistle: http://download.microsoft.com/download/1/6/5/165b076b-aaa9-443d-84f0-73cf11fdcdf8/WindowsXP-KB835935-SP2-ENU.exe Κι αυτό δόθηκε πιο πάνω, μάλλον δεν το πρόσεξες :) Το Service Pack 2 είναι μόνο για τα αγγλικά XP προς το παρόν, μην το κατεβάζετε άδικα όσοι έχετε την ελληνική έκδοση. Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Γενικά μην το κατεβάζετε άδικα. Είναι 260MB και περιέχει ΟΛΕΣ τις μέχρι τώρα αναβαθμίσεις (δλδ και το SP1 κλπ). Θα το έχει το windows update σε λίγες μέρες, για να ακτεβάσετε μόνο ό,τι χρειάζεστε (λιγότερο από 130MB) Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ng78 (11 Αύγ. 2004 , 19:01) http://download.microsoft.com/download/1/6/5/165b076b-aaa9-443d-84f0-73cf11fdcdf8/WindowsXP-KB835935-SP2-ENU.exe Κι αυτό δόθηκε πιο πάνω, μάλλον δεν το πρόσεξες :) Το Service Pack 2 είναι μόνο για τα αγγλικά XP προς το παρόν, μην το κατεβάζετε άδικα όσοι έχετε την ελληνική έκδοση. sorry δεν το προσεξα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Καμια πληροφορια για slipstreaming του sp2 στο cd υπαρχει; Γινεται οπως Με το sp1 η θελει batch files και scripting; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts