Jump to content

[Επίσημο] Qtek 9090 (T-Mobile MDA III / Xda 3)

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
kalispera exo to exis provlima eno to qtek vlepi to fortuna den moy dinei ypiresia gia na to kano siriako kamia idea

Βγαλε την μπαταρια απο το φορτουνα για 10 λεπτα εχοντας το διακοπτη του στο ON.

__________________kostas ntinos______________

• 3 weeks later...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.

ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΟ 9090 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΩ ΕΙΚΟΝΕΣ ,ΒΙΝΤΕΟ Κ.ΤΛ ΜΕ BLUETOOTH? ΕΧΩ ΤΣΑΝΤΙΣΤΕΙ ,Η ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ .

ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!!!

ΕΥΖΑΡΙΣΤΩ

Guest lagoudakis
δεν ξερω για το 9090 αλλα λογικα αμα πας απο τον file manager στην φωτο που θελεις και πατησεις πανω της με την γραφιδα 2-3 δευτερολεπτα θα σου βγαλει 1 πινακα που θα λεει αποστολη,προσοχη δεν την ανοιγεις την φωτο

τελικα στην q-tek που πηρα μου ειπαν οτι θελει αναβαθμιση,

λοιπον κατεβασα την τελευταια αναβαθμιση απο το επισημο site

και κατα την εγκατασταση μου βγαζει αυτο:

http://img519.imageshack.us/img519/1748/trsdft7ah.th.jpg

δλδ πρεπει να κατεβασω αλλη εκδοση rom ? ti πα@@@ριες ειναι αυτα ?

εχω φρικαρει, η βοηθεια σας θα μου ειναι πολυτιμη

Guest lagoudakis
φιλε μου αμα μπεις στο φορουμ τις qtek εκει που λεει για το 9090 θα δεις οτι και αλλοι εχουν το ιδιο προβλημα,η λυση ειναι επισκεψη στην Α,Παρασκευη,πιστευω να μην εισαι μακρυα

Country ID error βλεπω, και εμεις στα 2020 ειχαμε τετοιο οταν περνουσαμε ορισμενες ρομ, αλλα το προβλημα λυθηκε με ενα προγραμματακι το οποιο ειναι το default αλλα τροποποιημενο για να μην εμφανιζεται αυτο το προβλημα.

Eψαξα αλλα δν καταφερα να βρω κατι παρομοιο για το 9090.

[sIGPIC][/sIGPIC]

φιλε μου αμα μπεις στο φορουμ τις qtek εκει που λεει για το 9090 θα δεις οτι και αλλοι εχουν το ιδιο προβλημα,η λυση ειναι επισκεψη στην Α,Παρασκευη,πιστευω να μην εισαι μακρυα

το ειδα....:( και ειμαι απογοητευμενος , πας να βτιαξεις κατι μονος σου, και για μια μ@@@κια εισαι αναγκασμενος να τρεχεις Αγ.παρασκευη και να πρεπει να τους τα σκασεις κιολα.

τεσπα ξερει κανεις περιπου ποσο παει η αναβαθμιση? ετσι πληροφοριακα

Guest lagoudakis
γιατι να τους σκασεις;και φυσικα ειναι δωρεαν!!επειδη δεν μπορουν να φτιαξουν την online αναβαθμιση δεν ειναι δικο σου φταιξιμο

Guest lagoudakis
πιστευω αμα το πας πρωι και τους πιεσεις λιγο απογευμα θα το παρεις,αλλα αν κανεις ενα τηλεφωνο στην ace θα παρεις μια πιο εγκυρη απαντηση

• 1 month later...

Στην ACE HELLAS ειναι ζωα, μην τους εμπιστευεστε.

Πρωτα τους κραζετε και μετα πιθανον να βγαλετε ακρη...

Στην ACE HELLAS ειναι ζωα.

• 2 weeks later...
skeftomai na agoraso ena 9090 alla einai apo thn o2 !! exei mesa ellhnika !! tha exo kapoio provlima? an xreiasto anavathmish tha mporo na to pao sthn ace h oxi ?

• 2 months later...
  • 1 month later...

Καλησπερα καταρχας...

εχω ενα qtek 9090. σημερα πηγα να κανω soft reset και οταν ανοιξε με μεγαλη μου εκπληξη δυστηχως ασχημη ειχε κανει hard reset... το αποτελεσμα να χασω οτι εχω και δεν εχω. παω να κανω backup απο την SD καρτα αλλα δεν βλεπει να υπαρχει καποιο backup για να κανω το restore... και ενω εχω ξανακανει restore απο το ιδιο backup!!! δεν λες παει στο καλο... εχω τα προγραμματα για να τα κανω ξανα εγκαταστασει... παω να το κανω αλλα γιοκ:confused: μου λεει: ''Unable to retrieve the mobile device information. please reconnect and try again''. το τρελο ειναι οτι ειναι connected μεσο active sync με το Qtek και ενω το εχω πανω στην βαση και το λεει αυτο εγω εχω την δυνατοτητα να κανω explore στο κινιτο δηλαδη μπορω να το δω κανονικα!!!! εχω κανει απανωτα restart to qtek και τον υπολογιστη αλλα... τιποτα! παιδια εχω απογοητευτει τοσο πολυ που δεν ξερω τι να κανω μιας και αυτο για μενα ειναι εργαλειο δουλειας για μενα! :cry:

οποιοσδηποτε εχει ιδεα ας μου πει τι γινετε και τι να κανω PLZ!!!!!!!!!!:!:

Make the phones last a FULL day plz

Εκ πρωτης οψεως, δεν ειναι hardware το προβλημα (ελπιζω...). Οποτε υπαρχουν πιθανοτητες να σωθει. Υποθετω οτι ειναι ελληνικο ace hellas 9090.

Κανε στην αρχη ενα φορματ (power switch + κεντρικο πληκτρο στο σταυρο και κρατωντας τα κανεις reset με την γραφιδα απο το κουμπακι, ή ενναλακτικα με την οθονη ανοιχτη βγαλε την μπαταρια (σε 2003 λειτουργει :p ).

Αμα δεν γινει τιποτα με το φορματ, πανε στο site της ace hellas, κατεβασε μια αναβαθμιση για το 9090 και περνα την.

Αμα δεν γινει τιποτα ουτε με αυτα, καντου ενα αγιασμο και επικοινωνησε με καποιο σερβις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

τελικα αυτο που εφταιγε στην επικοινωνια με τον υπολογιστη ηταν το Mcafee που εχω εγκατεστημενο... τωρα μπορω να κανω install προγραμματα αλλα δεν μπορω ακομα να κανω το restore που ειχα... απολογισμος... 3 χαμενα προγραμματα αγορασμενα... 2.500 μυνιματα τελος... και το κυριοτερο κωδικοι αρχεια ρυθμισεις και μοναδικες στιγμες χαμενες για παντα... ευχαριστω ρε παιδια αλλα ακομα και μετα το φορματ που εκανα το κινιτο ειναι πλεον σουπερ ασταθες με συνεχομενα κολληματα και παλαβα. μια κολαει ο ηχος μια δεν βγαινει απο τα μυνηματα... μια δεν ανοιγει η εναρξη... μια βαραει TILT και κανει επανεκινηση... τι να πω... τελευταια εκδοση... και τεταρτη φορα στο σερβις? παλι να μην το εχω στα χερια μου κανα...2 μινο το λιγοτερο??? αχχχχχ με βλεπω για ΙPhone... βαρεθηκα θελω μια συσκευή η οποια να υποσχεται κατι και να το κανει πραξη... δεν θελω να μου πουλανε προιοντα τα οποια δεν λειτουργουν σωστα... δηλαδη αν αγοραζα ενα αυτοκινιτο και αυτο εσβηνε στα καλα καθούμενα και χαλουσε καθε 2-3 μηνες η εσβηνε στην μεση του δρομου θα επρεπε να σκιψω το κεφάλι και να κλαιγομε στο σερβις? ΣΥΝΕΧΕΙΑ? η θα τους το εβαζα στο....

δεν συνεχιζω αλλο ευχαριστω ρε παιδια για το help:O

Make the phones last a FULL day plz

τασουλη μου παρε ενα p910i και κατσε εκει αγορι μου μεχρι να βγει κατι αποδεδειγμενα σταθερο!!καλα τα wm αλλα θελω να εχω και τηλ...

εγω πισωγυρισα παλι στο παλιο καλο και αξιοπιστο p910iμου και βρηκα την ησυχια μου!!

παιρνω τηλ οποτε θελω και οταν θελω...

στελνω οσα μηνυματα θελω και πανε οσα εχω στειλει και οχι 3πλα και 4πλα...

δεν χανω πλεον ουτε κλησεις αλλα ουτε και μηνυματα επειδη ειχε κολησει το τηλ και ηταν στον κοσμο του....

δεν χρειαζεται καθημερινες επανεκινησεις για να επανακτησει την ram του και να συνεχισει να δουλευει....

με ξυπναει ΠΑΝΤΑ οποτε εγω του εχω πει να με ξυπνησει και δεν προκειται να αργησω παλι στην δουλεια επειδη ειχε κολησει το WM κινητο μου το βραδυ και δεν χτυπησε ποτε το ξυπνητηρι...

τι να το κανω ενα σουπερ ντουπερ κινητο που δεχεται ενα καρο τρομερες εφαρμογες...αλλα οταν τις βαζεις ...δεν....

τι να το κανω ενα σουπερ ντουπερ κινητο που για να δουλευει πρεπει να το αφησω αδειο οπως το πηρα για να κανει τα μισα απο οτι υποσχονται αυτοι που το φτιαχνουν καλα και αξιοπιστα αλλα και σταθερα??

ευχαριστω αλλα δεν θα ξαναπαρω:mad:

αναμονη για κατι πραγματικα καλο και σταθερο πλεον...οχι αλλα πεταμενα λεφτα!!δεν αντεχει αλλο η τσεπη μου πεταμενα λεφτα αλλα και η ζωη μου απο σπασιμο νευρων σε αχρηστα πραγματα....

ΥΓ

μηπως χαθηκαμε??:lol::lol::lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog