Jump to content

[Επίσημο] Qtek 9090 (T-Mobile MDA III / Xda 3)

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone (18 Οκτ. 2004 , 19:03)

εγω ενας λογος που πειρα απο εδω το 2020 ηταν αυτος ,για το service . ΑΛΛΑ τελικα το μετανιωσα ... επειδη οταν το χρειασθηκα δεν με καλυψε (Δες στο θεμα που εχω κανει για αυτο )

Ναι, αλλα σκεψου. Ποσες φορες θα χαλασει ρε παιδια μεσα σε 2 χρονια. Και αμα χαλασει, το να το φτιαξετε θα θελει πανω απο 200 ευρω ? γιατι τοση ειναι η διαφορα με την Ελληνικη τιμη και με αυτη που το βρηκα στο Internet. :cool:

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος geovass (18 Οκτ. 2004 , 19:48)

Ναι, αλλα σκεψου. Ποσες φορες θα χαλασει ρε παιδια μεσα σε 2 χρονια. Και αμα χαλασει, το να το φτιαξετε θα θελει πανω απο 200 ευρω ? γιατι τοση ειναι η διαφορα με την Ελληνικη τιμη και με αυτη που το βρηκα στο Internet. :cool:

Ενδεικτικά μια οθόνη για το Qtek 2020 για να αλλαχθεί θέλει 220 ευρώ.

Κρίνε μόνος σου εαν θέλεις να παίξεις με τις εγγυήσεις ή όχι αλλά ποτέ να μην τις υποτιμάς!

Χρήστης:

Qtek 2020, Qtek 9090, Qtek 8010, Qtek 8020

hp iPAQ h6340, iPAQ rz1710, iPAQ rx3715, iPAQ hx4700

Παλαιότερα:

Qtek 8080, Mio 8390, MPx200, MPx, P800, 6600, N-Gage, T68i, T68, 6210, 6110 και ούτε καν θυμάμαι πιο παλιά...

Το Windows Mobile στην Ελλάδα

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος murdof (18 Οκτ. 2004 , 19:43)

Δηλαδή τι δεν έκαναν;

Γιατί από όσο διάβασα στο thread σου, έλεγξαν τη συσκευή και δεν βρήκαν κάποιο πρόβλημα.

Τι είναι αυτό που ήθελες να κάνουν και δεν έκαναν;

Μα το θέμα έινια ότι η συσκευή του έκανε hard reset σε τυχαίες στιγμές...είναι πιθανό να μην έτυχε στους τεχνικούς όσο έλεγχαν την συσκευή...και προφανώς αφού δεν διαπίστωσαν κάτι, δεν του την αντικατέστησαν...

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

δλδ επίσημη συσκευή qtek δεν έχει εγγύηση όταν αγοράζεται νόμιμα από μαγαζί?

αυτό είναι παράνομο... ΜΠΟΓΙΑ θέλουν όλοι... έλεος...!!! ΕΕ σου λέει μετά...

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Geovass ποιο τηλεφωνο πηρες; Το HTC; :o

Κανονικα θα επρεπε να ισχυει πανευρωπαικη εγγυηση. Τι παει να πει πως δεν το εχεις παρει απο την Ελλαδα; Δεν πληρωσες την Qtek; :blink:

http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Woca (18 Οκτ. 2004 , 23:53)

Κανονικα θα επρεπε να ισχυει πανευρωπαικη εγγυηση. Τι παει να πει πως δεν το εχεις παρει απο την Ελλαδα; Δεν πληρωσες την Qtek; :blink:

Πηρα τηλεφωνο στην αθηνα στην ACE HELLAS και μου ειπαν πως αν αγορασω το 9090 η το 2020 απο το expansys και παθει καποια βλαβη θα μου το επισκευασουν αλλα θα πληρώσω.

__________________kostas ntinos______________

ρώτησες ΓΙΑΤΙ? είναι παράνομοι και το δηλώνουν κιόλα...

Alex = the best!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (19 Οκτ. 2004 , 01:08)

ρώτησες ΓΙΑΤΙ? είναι παράνομοι και το δηλώνουν κιόλα...

Ποιος είναι παράνομος;

Είπαμε ότι ο καθένας επιλέγει την εγγύηση που θα δώσει στους πελάτες του και έτσι δουλεύει η Qtek! Δε δίνει σε όλους πανευρωπαϊκές εγγυήσεις!

H ACE-Hellas έχει επιλέξει να δίνει εγγύηση μέσω της Teleservice όπου υπάρχει στην Ευρώπη!

Το εαν κάποιος άλλος το πουλάει στο internet και θέλει να έχει χαμηλότερη τιμή, επιλέγει να το δίνει με διαφορετικούς όρους εγγύησης!

Ρωτήστε καλά τι όρους παίρνετε από τον κάθε προμηθευτή για να μην την πατήσετε!

Όσο για τη τιμή έκανα λάθος!

Δε θα είναι €799+ΦΠΑ αλλά €749+ΦΠΑ!

Χρήστης:

Παλαιότερα:

Qtek 8080, Mio 8390, MPx200, MPx, P800, 6600, N-Gage, T68i, T68, 6210, 6110 και ούτε καν θυμάμαι πιο παλιά...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Woca (18 Οκτ. 2004 , 23:53)

Εχω παραγγειλει το Qtek 9090. Εχω email απο το site που μου λεει οτι εχω εγγυηση 2 χρονων. Περιμενω ποιο πολλες διευκρινησεις και θα σου πω ! :D :D

Αλεξη, τελικα δεν εχει VGA οθονη! :(

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος murdof (19 Οκτ. 2004 , 08:49)

Ποιος είναι παράνομος;

Είπαμε ότι ο καθένας επιλέγει την εγγύηση που θα δώσει στους πελάτες του και έτσι δουλεύει η Qtek! Δε δίνει σε όλους πανευρωπαϊκές εγγυήσεις!

H ACE-Hellas έχει επιλέξει να δίνει εγγύηση μέσω της Teleservice όπου υπάρχει στην Ευρώπη!

Το εαν κάποιος άλλος το πουλάει στο internet και θέλει να έχει χαμηλότερη τιμή, επιλέγει να το δίνει με διαφορετικούς όρους εγγύησης!

Ρωτήστε καλά τι όρους παίρνετε από τον κάθε προμηθευτή για να μην την πατήσετε!

Ναι, λοιπον... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!! :D

Δινουν 2ετη εγγυηση απο την Teleservice !!! :cool: :) :D

Αρα, 725 ευρω, στην πορτα μου και με εγγυηση απο την Ace Hellas ! :cool:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος geovass (19 Οκτ. 2004 , 08:08)

Ναι, λοιπον... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!! :D

Δινουν 2ετη εγγυηση απο την Teleservice !!! :cool: :) :D

Αρα, 725 ευρω, στην πορτα μου και με εγγυηση απο την Ace Hellas ! :cool:

geovass πως το διασταυρωσες αυτο που λες? πηρες τηλεφωνο στην teleservice? και γω το ιδιο λεω αλλα υπαρχουν αντιρρησεις....

επειδη προβλεπω οτι και σε αυτο το thead θα γινει μαχη σχετικα με την εγγυηση, αν θελετε διαβαστε τις τελευταιες σελιδες στο θεμα του qtek 8080. θα διαπιστωσετε οτι συμβαινει το ιδιο με οσους αγορασαν την συσκευη απο εξωτερικο. επιπλεον η ελληνικη rom δεν ειναι πλεον διαθεσιμη για ολους. ειναι κλειδωμενη στα ΙΜΕΙ των κινητων που εχουν αγοραστει απο ace-hellas ή τους συνεργατες της. το ιδιο φανταζομαι οτι θα συμβει με ολα τα qtek απο δω και στο εξης.

γι αυτο προσοχη στην τελικη αποφαση.......

Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320))

gia to poios ine 'paranomos' as to kino ke egw, matia exw. MIN EVLOGAME TA GENIA MAS! oso gia tin ellinki rom pio poli os thetiko vlepw tin apusia tis para ws arnitiko ;)

Alex = the best!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος psybill (19 Οκτ. 2004 , 10:44)

geovass πως το διασταυρωσες αυτο που λες? πηρες τηλεφωνο στην teleservice? και γω το ιδιο λεω αλλα υπαρχουν αντιρρησεις....

επειδη προβλεπω οτι και σε αυτο το thead θα γινει μαχη σχετικα με την εγγυηση, αν θελετε διαβαστε τις τελευταιες σελιδες στο θεμα του qtek 8080. θα διαπιστωσετε οτι συμβαινει το ιδιο με οσους αγορασαν την συσκευη απο εξωτερικο. επιπλεον η ελληνικη rom δεν ειναι πλεον διαθεσιμη για ολους. ειναι κλειδωμενη στα ΙΜΕΙ των κινητων που εχουν αγοραστει απο ace-hellas ή τους συνεργατες της. το ιδιο φανταζομαι οτι θα συμβει με ολα τα qtek απο δω και στο εξης.

Το εχω γραπτως απο το site που το παραγγειλα ! Μπορουμε ομως να το διασταυρωσουμε και μονοι μας.

Οσο με τον εαν η Ace Hellas κλειδωνει την Ελληνικη ΡΟΜ, με αφηνει παντελως αδιαφορο. Ετσι κι αλλιως στο Qtek 2020 που εχω τωρα, τρεχω με την 1.72 εκδοση κατεβασμενη απο το Internet ενω η εν λογο εταιρια ακομα εχει μεινει στην 1.66 που μεταξυ μας :o εχει πολλα προβληματα! ;)

Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320))

Akrivos Giwrgo, ineasxule na su lene poia rom tha exis... alla afu to 9090 exi eggiisi ise kalimenos ;)

Alex = the best!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος psybill (19 Οκτ. 2004 , 10:44)

... επιπλεον η ελληνικη rom δεν ειναι πλεον διαθεσιμη για ολους. ειναι κλειδωμενη στα ΙΜΕΙ των κινητων που εχουν αγοραστει απο ace-hellas ή τους συνεργατες της. το ιδιο φανταζομαι οτι θα συμβει με ολα τα qtek απο δω και στο εξης.

Ασε δε, που εαν εισαι και λιγο γατος, επεμβαινεις και στην Ελληνικη ΡΟΜ και της αλλαζεις τα πετρελαια ! (δηλαδη την στεινεις οπου γουσταρεις !) :rolleyes:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (19 Οκτ. 2004 , 10:53)

gia to poios ine 'paranomos' as to kino ke egw, matia exw. MIN EVLOGAME TA GENIA MAS! oso gia tin ellinki rom pio poli os thetiko vlepw tin apusia tis para ws arnitiko ;)

Όταν λες κάτι να το στηρίζεις και να μη λες βλακείες άλλη φορά.

Το να προσπαθώ να προστατέψω τον κόσμο και να του εξηγήσω τι γίνεται με τις εγγυήσεις είναι κάτι που θα συνεχίσω να το κάνω και ας μη θέλεις εσύ.

Χρήστης:

Παλαιότερα:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος geovass (19 Οκτ. 2004 , 10:55)

Το εχω γραπτως απο το site που το παραγγειλα ! Μπορουμε ομως να το διασταυρωσουμε και μονοι μας.

Οσο με τον εαν η Ace Hellas κλειδωνει την Ελληνικη ΡΟΜ, με αφηνει παντελως αδιαφορο. Ετσι κι αλλιως στο Qtek 2020 που εχω τωρα, τρεχω με την 1.72 εκδοση κατεβασμενη απο το Internet ενω η εν λογο εταιρια ακομα εχει μεινει στην 1.66 που μεταξυ μας :o εχει πολλα προβληματα! ;)

Πολύ καλά έκανες και το ρώτησες πριν παραγγείλεις!

Αντέ καλορίζικο και σου εύχομαι να μη χρειαστείς ποτέ την εγγύηση ;)

Όσο για την 1.66 και την 1.72 δεν υπάρχει ακόμη certified έκδοση για την Ελλάδα.

Όσοι νομίζουν ότι τα πραγμάτα είναι χύμα να αναθεωρήσουν γιατί δε μπορεί η ACE-Hellas να βγάλει μια ROM που δεν έχει δοκιμαστεί από τουλάχιστον ένα Ελληνικό δίκτυο και έχει περάσει τα test.

Όσοι θέλουν μπορούν να χρησιμοποιούν την 1.72 που βρήκαν από αλλού αλλά αυτό δε σημαίνει ότι επειδή πήρε το ΟΚ σε κάποια άλλη χώρα ότι είναι εντάξει και εδώ.

Και για να μην ξεχνιόμαστε η 1.66 κυκλοφόρησε από την ACE-Hellas από τις πρώτες μέρες και πολλοί ξένοι την κατέβασαν από τη δική μας σελίδα ;)

Χρήστης:

Παλαιότερα:

πάντως παιδιά καλά θα κάνετε να προσέχετε το θέμα τις εγγύησης...και να μην ψωνίζετε αν δεν είστε 100% σίγουρη ότι καλύπτεται από την ΕΛΛΗΝΙΚΉ αντιπροσωπεία,γιατί αν σκεφτείτε τα έξοδα αποστολής και τον φόβο που θα έχεις φτάνει.Εμενα αν δεν το κάλυπτε η ελληνική που από καινούριο είχε χαλασμένο pixel,άντε στειλτο ολλανδία και πλήρωνε τις κούριερ και εγώ δεν ξέρω τι άλλο.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

θα πήγαινε ολλανδία αλλα τα μεταφορικά θα τα πλήρωνες εσύ.χωρια τα τηλεφωνα που θα έπρεπε να κανεις για να συνεννοηθείς. και αυτό αν σου χαλάσει μια φορα αν γίνει και 2 τι κανεις το χρυσοπληρώνεις?

έχει ρε συ....απλά μιλούσα για κάποιο μηχάνημα που τυχών δεν έχει όχι για τα HP συγκεκριμένα.

dld gia TOSHIBA giati ine i moni etairia (mazi me tin b-link ke kati alles mikres) pu den exi EU warranty. ke malista den anagnorizun ute tin agora mesw expansys.

i dell, fs, hp ke alles ine apolita simfones me afto mias ke kserun oti exun vasiki pigi esodon apo tetoia e-shops.

Alex = the best!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (19 Οκτ. 2004 , 12:08)

i dell, fs, hp ke alles ine apolita simfones me afto mias ke kserun oti exun vasiki pigi esodon apo tetoia e-shops.

Καμία απολύτως σχέση!

Όταν η Dell, HP κλπ πουλάνε ένα προϊόν το πουλάνε στο κατάστημα ΠΑΝΤΑ με pan-european warranty.

Αυτό σημαίνει ότι το Πλαίσιο και το expansys π.χ. θα το πάρουν θέλουν δε θέλουν με την εγγύηση μέσα.

Άλλοι κατασκευαστές (π.χ. Qtek ή όπως λες Toshiba) δίνουν τη δυνατότητα στα καταστήματα να επιλέγουν τι είδους εγγύηση θα αγοράσουν.

Εξαρτάται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ από το κατάστημα τι εγγύηση θα δώσει.

Συμπέρασμα: Να κατηγορείτε τα καταστήματα όταν δεν δίνουν καλές εγγυήσεις και για αυτό λέω ΠΑΝΤΑ να ρωτάτε!

Το κατάστημα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ από το νόμο να δώσει εγγύηση 1 χρόνο με σέρβις ΤΟΠΙΚΟ (στη χώρα που αγοράστηκε). Το εαν θα δώσει μόνο στη χώρα του ή εκτός αυτής είναι κάτι που το επιλέγει και ανάλογα το πληρώνει.

Χρήστης:

Παλαιότερα: