ARAPIS Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΡΑ....ΗΡΘΕκαι από pc companion και ΟΤΑ Παράθεση pit mykonos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 (edited) Λοιπόν μετά από ένα 24ωρο χρήσης με την 757 νομίζω ότι είμαστε οκ. Το πρόβλημα με τον ήχο διορθώθηκε και η μπαταρία πήγε στα επίπεδα της 4.3 (136). Λαγκαρισματα εξακολουθούν να μην υπάρχουν και γενικά το τηλ πάει σφαίρα. Δεν παρατήρησα κανένα πρόβλημα. Edited April 10, 2014 by baltziak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Ευχάριστα τα νέα, γιατί είχες ταλαιπωρηθεί αρκετά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Ευχάριστα τα νέα, γιατί είχες ταλαιπωρηθεί αρκετά Ναι αυτό είναι αλήθεια, αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Μερικές φορές το κινητό αρχίζει να δονείται ακατάπαυστα χωρίς λόγο. Μόνη λύση το shutdown. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ennio Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω ποιους από όλους τους ADB DRIVER θα πρέπει να έχουμε στο PC για το Z ultra….παρεμπιπτόντως και με την νέα αναβάθμιση πάει σφαίρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 12, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Μερικές φορές το κινητό αρχίζει να δονείται ακατάπαυστα χωρίς λόγο. Μόνη λύση το shutdown. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι; :worry: Μάλλον πας για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Γειά και από μένα. Κάτοχος και εγώ του θηρίου από χθες και έχω να πω ότι σκοτώνει σε όλα του. Φόραγε την 4,2 και αμέσως έκανε 2αναβαθμισεις καπάκι και πήγε στην 4,4,2.δεν έχω γνώμη για την 4.3 αλλά και έτσι φυσάει και από μπαταρία μια χαρά μου φαίνεται. Να ρουτάρω η όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Γειά και από μένα. Κάτοχος και εγώ του θηρίου από χθες και έχω να πω ότι σκοτώνει σε όλα του. Φόραγε την 4,2 και αμέσως έκανε 2αναβαθμισεις καπάκι και πήγε στην 4,4,2.δεν έχω γνώμη για την 4.3 αλλά και έτσι φυσάει και από μπαταρία μια χαρά μου φαίνεται. Να ρουτάρω η όχι? Η 4.3 είχε λίγο καλύτερη μπαταρία. Τώρα, για το αν θα κάνεις η όχι ρουτ αυτό είναι δικό σου θέμα ανάλογα με τις ανάγκες σου.Εγώ προσωπικά είναι το μόνο τηλ εδώ και χρόνια που δεν το έχω κάνει ρουτ και το χαίρομαι έτσι οπως είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Η 4.3 είχε λίγο καλύτερη μπαταρία. Τώρα, για το αν θα κάνεις η όχι ρουτ αυτό είναι δικό σου θέμα ανάλογα με τις ανάγκες σου.Εγώ προσωπικά είναι το μόνο τηλ εδώ και χρόνια που δεν το έχω κάνει ρουτ και το χαίρομαι έτσι οπως είναι. Επειδή ότι έχει περάσει από το χέρι μου το έχω ρουτάρει λέω αν αξίζει τον κόπο ή αν υπάρχει καμία ρομ καστομ που να είναι καλύτερη από την μαμά ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elrik428 Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Εχω την εντυπωση πως η μπαταρια εγινε ακομα χειροτερη. Οπως επισης το app της καμερας αργει να ανοιξει. Γενικοτερα νομιζω πως η καλυτερη αναβαθμιση ηταν 4.3. Παράθεση Galaxy S8 / 8.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 (edited) Εχω την εντυπωση πως η μπαταρια εγινε ακομα χειροτερη. Οπως επισης το app της καμερας αργει να ανοιξει. Γενικοτερα νομιζω πως η καλυτερη αναβαθμιση ηταν 4.3. Δεν το συζητάμε, η 4.3 ήταν κορυφαία. Όντως η εφαρμογή της κάμερας αργεί περισσότερο να ανοίξει σε σχέση με την 4.3 αλλά η μπαταρία είναι ''περίπου'' στα ίδια επίπεδα. Πιστεύω στο επόμενο update να διορθωθούν το οποία μικροπροβλήματα υπάρχουν. Πάντως και άλλες συσκευές γενικά έχουν θεματάκια με την 4.4. Edited April 15, 2014 by baltziak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Χαιρετω την παρεα, μετα απο ενα χρονο στο Νοτελι 2 ειπα να δοκιμασω το ''ΤΕΡΑΣ''. Μια ερωτηση, το ''Movies'' που λογικα ειναι ο player για τις ταινιες, μπορει να προβαλει .srt υποτιτλους ή θα πρεπει να καταφυγω σε third part application. Thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ARAPIS Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Χαιρετω την παρεα, μετα απο ενα χρονο στο Νοτελι 2 ειπα να δοκιμασω το ''ΤΕΡΑΣ''. Μια ερωτηση, το ''Movies'' που λογικα ειναι ο player για τις ταινιες, μπορει να προβαλει .srt υποτιτλους ή θα πρεπει να καταφυγω σε third part application. Thanks. MX PLAYER FREE:-h Παράθεση pit mykonos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Eν τελει βρηκα την υγεια μου με το VLC... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Μια ερωτηση βρε παιδια εκ μερους ενος φιλου.Ειναι στο 90% να αγορασει το θηριο αλλα επειδη δεν αλλαζει συχνα κινητο,τον απασχολει το θεμα της μπαταριας.Αν στο μελλον χρειαστει να την αλλαξει,πως θα πρεπει να γινει η ολη εγχειρηση?Ειδε κατι βιντεο στο youtube οπου φαινεται δυσκολη διαδικασια η αλλαγη μπαταριας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Μια ερωτηση βρε παιδια εκ μερους ενος φιλου.Ειναι στο 90% να αγορασει το θηριο αλλα επειδη δεν αλλαζει συχνα κινητο,τον απασχολει το θεμα της μπαταριας.Αν στο μελλον χρειαστει να την αλλαξει,πως θα πρεπει να γινει η ολη εγχειρηση?Ειδε κατι βιντεο στο youtube οπου φαινεται δυσκολη διαδικασια η αλλαγη μπαταριας. Ναι είναι αρκετά δύσκολο. Το στέλνεις στο service, π.χ στην άβατο στην αλλάζουν και τέλειωσες. Μόνος σου μπορεί να κάνεις καμιά ζημιά και να σου βγει πιο ακριβά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Ναι είναι αρκετά δύσκολο. Το στέλνεις στο service, π.χ στην άβατο στην αλλάζουν και τέλειωσες. Μόνος σου μπορεί να κάνεις καμιά ζημιά και να σου βγει πιο ακριβά. Να εισαι καλα φιλε μου:) Μαλλον θα τον απογοητευσει αυτο με τη μπαταρια:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Καλησπερα, γνωριζεται καποιο one click way για ρουταρισμα σε 4.4.2 ? Thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 3, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Όχι, η διαδικασία είναι πιο πολύπλοκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astymagos13 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 καλησπέρα.. το εχω κανει παραγγελία απο voda στα 299 που ειχε για λίγο χτες.. να κάνω 2 ερωτησούλες .. απο καθημερινή χρήση πως βολεύει δηλαδη οταν φορας απλά ρουχα χωρις τσαντα ή μπουφαν πως κουβαλιέται ? δευτερον ειναι τόσο καλό οσο διαβάζω?ακομα και με το s5 που βγήκε τωρα αυτο το παταει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 συγγνωμη το πήρες χωρίς να γνωρίζεις τι γίνεται; το "τηλέφωνο" εχει 6,44 ιντσες οθονη..αν δεν εχεις προβλημα να βαζεις στο αυτί σου ενα μινι δισκο και να προχωρας οκ...τετοιες συσκευες συνηθως με bluetooth τις δουλευεις..αμα φοράς παντελόνι με φαρδυες τσέπες η βερμούδα κατι γινεται αλλιως για τσαντάκι σε κοβω..η κάμερα 8αρα χωρις φλας..κατα τ αλλα είναι αψογο Phablet και τρομερη κατασκευή. εγω απο την αρχή το ζαχάρωνα..παιζει ομως σε περίεργη κατηγορια..ουτε για τηλ κανει ουτε για tablet γι αυτό και δεν το πήρα. το s5 τί εννοείς αν το πατάει; το s5 τώρα κυκλοφορησε και ειναι πιο δυνατο. το z ultra τρεχει πολυ smooth καλύτερα απο το s5 αλλα ειναι λιγο πιο κατω σε επιδόσεις..η τιμή που το πήρες είναι πολύ καλή, αλλά αν δεν είχες αλλη τέτοια συσκευή και δεν ξέρεις καν αν σε βολευει στη καθημερινότητα σου, δε σε κοβω να το κρατας για πολυ.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astymagos13 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 το εχω κανει παραγγελία και δεν το εχω παραλάβει ακόμα γιαυτο ρωταω. ευχαριστω για τις απαντησεις φιλε μου. απλα στα χρήματα αυτα δν βρίσκω κατι αλλο τοσο δυνατό. εχεις κάτι να προτείνεις ? οσο για το μέγεθος εχω δουλέψει το note 3 και ηταν μια χαρα αλλα αυτό ισως με δυσκολέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Σ αυτά nexus 5 και lg g2 και s4 επίσης..δεν παύει να είναι τρομερή συσκευή το ultra αλλα το μέγεθος είναι περίεργο.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astymagos13 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 το μονο μου προβλημα ειναι το πως θα το κουβαλαω.. ολα τα αλλα δεν με ενοχλούν. οσο εχω δει τα αλλα που μου προτείνεις δεν μου αρέσουν στην ποιότητα κατασκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts