kotsaras1979 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Καλημέρες, βρε Κώστα τι να πω!!! Μόνο η Sony μπορεί να κάνει κάτι. Αν και υποψιάζομαι πως στην SD είναι τα αρχεία αλλά κρυμμένα. καλημερα στην παρεα........ faji φιλε αν μπεις στο φορουμ του xperia care θα διαβασεις διαφορα για το θεμα αυτο!!! Για την ωρα να σε πω την αληθεια δεν με ενοχλει πολυ.......εχω μνημη!! το θεμα ειναι στο μελλον τι γινετε!? Δεν πειραζει δεν θα σκασω τωρα ετσι κ αλλιως απο οτι βλεπω ερχετε καινουρια αναβαθμηση!! Τωρα στο θεμα θερμοκρασιας που λες ξεκινησα λιγο το rr3 να δω την θερμοκρασια στο πανω μερος της οθονης κ δεν αλλαξε κατι σε εμενα τουλαχιστον!! Απο την πανω μερια της οθονης αρχιζε να βραζει παλι:lol: Θα το δω καλυτερα το σ.κ. που θα εχω χρονο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 καλημερα στην παρεα........ faji φιλε αν μπεις στο φορουμ του xperia care θα διαβασεις διαφορα για το θεμα αυτο!!! Για την ωρα να σε πω την αληθεια δεν με ενοχλει πολυ.......εχω μνημη!! το θεμα ειναι στο μελλον τι γινετε!? Δεν πειραζει δεν θα σκασω τωρα ετσι κ αλλιως απο οτι βλεπω ερχετε καινουρια αναβαθμηση!! Τωρα στο θεμα θερμοκρασιας που λες ξεκινησα λιγο το rr3 να δω την θερμοκρασια στο πανω μερος της οθονης κ δεν αλλαξε κατι σε εμενα τουλαχιστον!! Απο την πανω μερια της οθονης αρχιζε να βραζει παλι:lol: Θα το δω καλυτερα το σ.κ. που θα εχω χρονο!! Θα το εγκαταστήσω κι εγώ απο περιέργεια το rr3. @michailgm Καλοδούλευτο και καλότυχο :) Η Sony εξηγήθηκε ωραία :) Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaras1979 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Ειναι βαρυ παιχνιδι.....αλλα θα φας μεγαλο κολλημα αν σου αρεσουνε τα ραλακια:D αν το κατεβασεις κανε και την αλλαγη στην μνημη να δεις τι γινετε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Ειναι βαρυ παιχνιδι.....αλλα θα φας μεγαλο κολλημα αν σου αρεσουνε τα ραλακια:D αν το κατεβασεις κανε και την αλλαγη στην μνημη να δεις τι γινετε!! μα γι' αυτό θα το εγκαταστήσω. Με τα ραλάκια δεν κολλάω, είμαι στα παζλ ταγμένος και στο Quizdom :lol: Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaras1979 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 μα γι' αυτό θα το εγκαταστήσω. Με τα ραλάκια δεν κολλάω, είμαι στα παζλ ταγμένος και στο Quizdom :lol: αν εχεις το την εφαρμογη cpu-z κανε τον κοπο σε παρακαλω να βαλεις με εικονες της θερμοκρασιες που θα πιασεις!! Να κανουμε ενα συγκριτικο τεστ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 αν εχεις το την εφαρμογη cpu-z κανε τον κοπο σε παρακαλω να βαλεις με εικονες της θερμοκρασιες που θα πιασεις!! Να κανουμε ενα συγκριτικο τεστ Το έκανα. Δες πριν και μετά. Πλάκα είχε σαν παιχνίδι. Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ennio Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Καλημέρα .. έτσι για γούστα και μιας και παίζουμε το παιχνίδι τον θερμοκρασιῶν κατέβασα το RR3..και μετα από μια ώρα τεντώματος η θερμοκρασίες πριν και μετα είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Με τι θερμοκρασία δωματίου είναι αυτά τα τεστ? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ennio Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Με τι θερμοκρασία δωματίου είναι αυτά τα τεστ? 20 βαθμους γραφει το θερμομετρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Με τι θερμοκρασία δωματίου είναι αυτά τα τεστ? Εγώ έπαιζα σε χώρο με ανοιχτό παράθυρο (λόγω τσιγάρου) οπότε ήταν πιο κρύο το περιβάλλον. Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaras1979 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 :respect::respect::up::up: καλα μειλαμε ειστε φοβεροι.............. Τετοιο τεστ δεν ξαναγεινε!!!! Και εγω τις ιδιες θερμοκρασιες πιανω παιδες!! 50-52 βαθμους στην οθονη και το πανω μερος να καιει:lol::lol: Η μπαταρια ποιανει το πολυ 42 με 43 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgreece Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 παιδια εγω εχω την 14.5.Α.0.242 ειμαι ενημερομενος η περιμενω αλλη αναβαθμιση προσφατη απ'οτι λετε? εχω lollipop,root ποτε θα μπορουμε να το κανουμε σχετικα ευκολα γιατι ο πρωτος οδηγος τον βλεπω βουνο καπως :( σας ευχαριστω πολυ Παράθεση Χερι που το φοβασαι φιλα το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 παιδια εγω εχω την 14.5.Α.0.242 ειμαι ενημερομενος η περιμενω αλλη αναβαθμιση προσφατη απ'οτι λετε? εχω lollipop,root ποτε θα μπορουμε να το κανουμε σχετικα ευκολα γιατι ο πρωτος οδηγος τον βλεπω βουνο καπως :( σας ευχαριστω πολυ Και εγώ αυτήν έχω στη 5.0.2. Νομίζω είμαστε κομπλέ και δεν περιμένουμε κάτι άλλο προς το παρόν. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ennio Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Για μπείτε στο pc companion… και ρίξτε μια ματια ποτε δεν ξέρεις .. εγώ έχω την 14.5.Α.0.270.. και στάνταρ θερμοκρασίες όταν το θηρίο ξεκουράζετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Εδώ και οι δικές μου θερμοκρασίες σε idle με custom rom 5.1.1. Στο σπίτι αυτή την στιγμή έχω 25 βαθμούς. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trusted Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Καλησπέρα Παρακολουθώ το νήμα και είπα σήμερα να γράψω γιατί αγόρασα κάποια καλούδια για το θηρίο, το πρώτο είναι το Bluetooth πληκτρολόγιο από LΙDL , ποιότητα κατασκευής αποδεκτή. Είναι αντιγραφή του Μήλου, ευτυχώς συνδέθηκε επιτυχώς και δουλεύει άριστα. Το δεύτερο ένα ποντίκι ( Microsoft designer Bluetooth ) συνδέεται από kit-kat και πάνω και είναι κατηγορίας Bluetooth 4.0 όπως και το θηρίο. Σήμερα έγινε δόκιμη στο υπνοδωμάτιο MHL-HDMI (να πω την αλήθεια το πληκτρολόγιο δεν χρειάζεται καθόλου εκτός και αν έχεις να γράψεις κάτι μακροσκελές ) το ποντίκι όπου και να το τοποθετούσα δούλευε ο δείκτης χωρίς σπασίματα. Όσο για τη λολιποπ και εγώ έχω αντιληφθεί αύξηση θερμοκρασίας αλλά σαν αναβάθμιση το μόνο που για μένα είναι χρήσιμο είναι οι επιπλέον λογαριασμοί χρήστη. Όταν πάω σπίτι χάνεται από τα χέρια μου…… :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Για μπείτε στο pc companion… και ρίξτε μια ματια ποτε δεν ξέρεις .. εγώ έχω την 14.5.Α.0.270.. και στάνταρ θερμοκρασίες όταν το θηρίο ξεκουράζετε. Μόλις έκανα έλεγχο στο pc companion αλλά δεν μου έχει έρθει κάτι άλλο. .. αναμένουμε. ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgreece Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 (edited) μαλλον root δεν γινεται καπως ευκολα το 6833 ξερουμε περιπου ποτε θα βγει κανενας ποιο απλος τροπος να γινει root? σας ευχαριστω πολυ παιδια Edited May 29, 2015 by kosgreece Παράθεση Χερι που το φοβασαι φιλα το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaras1979 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Αμαν ρε συ faji ξέχασα να σε ρωτήσω! Δοκίμασες την να κάνεις την μεταφορα του rr3 να δεις τι γίνετε ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ennio Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 (edited) Κώστα καλημέρα έχω την εντυπώση ότι όταν κατεβάζεις το αρχείο σε μορφή apk,, και το κανεις εγκατάσταση από τον F.. manager σε αφήνει μετά να το πας στην sd card.. .. το δε Google play. εκτος ελαχίστων app.. Όλα τα άλλα δεν τα αφήνει για μετεγκατάσταση στην sd cart.. για τσέκαρε το Edited May 30, 2015 by ennio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michailgm Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Σήμερα κατάλαβα τι είναι το ghost touch που έλεγε ο Alexandros2666 πριν μερικές μέρες. Ανοιξα το κινητό , από κατάσταση αναμονής, και πατιόταν μόνες τους οι εφαρμογές σαν τρελές. Μου έβγαλε 20 φορές στην αρχική οθόνη μία εφαρμογή. Όπως είχα πει, στην αντικατάσταση της συσκευής έχασα το screen protector. Περιμένοντας το καινούργιο που παρήγγειλα, άφησα απάνω στη συσκευή την εργοστασιακή ζελατίνα. Μόλις την έβγαλα όλα Ο.Κ. Σταμάτησε να το κάνει αμέσως. Δεν μπορώ να καταλάβω πως το επηρεάζει το screen protector και το κάνει αυτό. Παράθεση Δικαιοσύνη θα βρεις στην επόμενη ζωή. Σ' αυτήν εδώ έχουμε τους νόμους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Καλημέρα παιδιά και καλό μήνα :) φίλε michailgm μια εξήγηση που πιστεύω είναι να μαζεύει από τις δαχτυλιες στην οθόνη και να το βλέπει σαν πάτημα και να κάνει τα τρελά του :blink: γιαυτό και τα παιδιά που αφαίρεσαν το εργοστασιακο φιλμ το γυαλί ήταν πολύ ευαίσθητο στο να λερωνει και ήθελε συνέχεια καθαρισμα, πάντα έχω μαζί μου ένα πανακι για να έχω την οθόνη στην καλύτερη δυνατή κατάσταση :happy: Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michailgm Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Τι να πω ρε φίλε Arxonta μπορεί να φταίει αυτό. Τώρα το' χω σε θήκη τύπου φάκελο και είναι μια χαρά. Περιμένω tempered glass μπρος πίσω γιατί δεν πολυγουστάρω τις θήκες γενικά. Ίσως όμως βάλω μόνο το μπρος τελικά γιατί διάβασα ότι το τηλέφωνο γλυστράει επικύνδυνα με το tempered glass. Δεν αντέχω άλλες συγκινήσεις. Παράθεση Δικαιοσύνη θα βρεις στην επόμενη ζωή. Σ' αυτήν εδώ έχουμε τους νόμους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepapas Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Καλημέρα Να ρωτήσω κάτι γιατί μάλλον έχω θολώσει, Πώς το κάνω αθόρυβο ? Υπάρχει πουθενά η συντόμευση? Παράθεση Όποιος φέρνει την μπάλα, παίζει έστω και τερματοφύλακας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 (edited) Καλημέρα Να ρωτήσω κάτι γιατί μάλλον έχω θολώσει, Πώς το κάνω αθόρυβο ? Υπάρχει πουθενά η συντόμευση? Καλημέρες, μόνο απο τα κουμπιά αλλάζει η ένταση. Edited June 2, 2015 by faji Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts