Jump to content

Sony Xperia Z Ultra

vezyro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φιλος ευχαριστω...........

σιγα σιγα θα το μαθω παιδια κ θα σταματήσω να κανω χαζες ερωτήσεις!!

απλα λογω δουλειας ακομα από προχθες που το πηρα παιδια δεν βρηκα χρονο να ασχοληθώ με το γενικο μενου η να παρω πληροφοριες από ιντερνετ η γιουτουμπ!!!

Φίλε μου μη διστασεις να ρωτήσεις και μην θεωρείς καμία απορία σου χαζή :) έκανες μεγάλο άλμα με το θηρίο και ειναι ευλογο να έχεις απορίες, εδώ είμαστε και με λίγο διάβασμα και την χρήση του θηριου θα το αξιοποίησης στο μέγιστο :)

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Πετραν καλημέρα......

φιλε μαλλον εχουμε το ιδιο πρόβλημα με το δυκτιο.....τι εγινε εβγαλες ακρη????

Το ρουτερ το έκανες επανεκκίνηση? το zte του οτε μου κάνει προβλήματα και νόμιζα πως ήταν το κινητό. Στο σπίτι με το netfaster της hol

δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Τη μπαταρια μου πως τη βλεπετε;Και ειναι απο τη πρωτη φορτιση καθοτι ολοκαινουργιο.

[ATTACH]56103[/ATTACH] [ATTACH]56104[/ATTACH]

Διαστημικα νουμερα βλεπω!! :blink::wacko::rolleyes:

Εγω ειμαι γυρω στις 5 ωρες οθονη καθε μερα.

Πολυ καλη μεχρι στιγμης η μπαταρια.Φυσικα ειμαι με 3G,Wifi οπου εχει,Sync all,Auto-Full brightness,Bluetooth.

Tα small apps τελικα πολυ χρησιμα.Ειχα μαθει στα multiwindow απο ΝΟΤΕ.

Με το video viewer μπορεις να εχεις σε μικρο εφαρμογη το youtube και να παιζει στο background.Πολυ καλο! :cool:

Καποιος που να εχει βαλει tempered glass για προταση αγορας?

Οσο για root,και εγω λεω να περιμενω,εξαλλου εκτιμω μεσα στο Φεβρουαριο ισως παρουμε την Lollipop.

EDIT:Για το θεμα με wifi που ανεφερετε , προσωπικα κανενα προβλημα και το βλεπω σε διαφορα router που συνδεομαι.

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Καποιος που να εχει βαλει tempered glass για προταση αγορας?

Εγώ περιμένω να μου έρθει απο εδώ το Mocolo. Το άλλο βέβαια έχει Corning® Gorilla® Glass αλλά το είδα αφού είχα παραγγείλει ήδη. Μόλις έρθει θα γράψω εντυπώσεις.

Tempered glass χαρακτηριστικά που χρειάζεται να προσέξεις (αν ρωτάς για κάτι τέτοιο) είναι oleophobic, hardness 9h, το πάχος του να είναι όσο πιο λεπτό (~0,2 mm). Αν ξέχασα κάτι διορθώστε με :)
Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/.

Tempered glass χαρακτηριστικά που χρειάζεται να προσέξεις (αν ρωτάς για κάτι τέτοιο) είναι oleophobic, hardness 9h, το πάχος του να είναι όσο πιο λεπτό (~0,2 mm). Αν ξέχασα κάτι διορθώστε με :)

Aυτο πως το βλεπεις?

Βασικα κατι σε 0.22 δεν βρηκα.

http://www.ebay.co.uk/itm/121554931937?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&fromMakeTrack=true

Kαι αυτο επισης

http://www.aliexpress.com/item/Premium-Tempered-Glass-Film-Screen-Protector-for-Sony-Xperia-Z-Ultra-XL39/1736076618.html

Edited by jimpsar

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Απο το aliexpress μου φαίνεται καλύτερο.

Κάποιο απο τα παιδιά μπορεί να έχει βρει κάποιο άλλο καλύτερο.

(Αυτό που φοράει το δικό μου ειναι στο attachment).

Με λύπη παρέδωσα στη γενική ταχυδρομική το κουτί του z ultra προς πώληση.

Για μένα, απο άποψη user interface ηταν ότι καλύτερο είχε πέσει στα χέρια μου, όμορφο, ταχύτατο, ποιοτικό.

Αλλα αυτο το μέγεθος, δεν μπόρεσα να το συνηθίσω με τίποτε... Χωρια που η μπαταρία του κρατούσε με το ζόρι μια ημέρα παρά κάτι...

Περιορίζομαι με το note 3, το γνωρίζω, αλλα απο τη μια το μέγεθος ειναι κατα τι πιο βολικό, η μπαταρία έχει τη διπλάσια διάρκεια, η φωτογραφική ειναι καλύτερη και δεν με κοιτούν όλοι περίεργα με το θηρίο (1,65 ύψος).

Με τσιγκλισε ένας φίλος, και πριν το στείλω, του έβαλα το Antutu... Λοιπόν το θηρίο ξεπέρασε κατα τι το 40άρι... Ευτυχώς το note 3 έπιασε 42000, αλλιώς άλλο κουτί θα έστελνα...

Αυτο το συμμαζεμένο z4 ultra ποτε θα έρθει;

Edited by deadp
Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Με λύπη παρέδωσα στη γενική ταχυδρομική το κουτί του z ultra προς πώληση.

Για μένα, απο άποψη user interface ηταν ότι καλύτερο είχε πέσει στα χέρια μου, όμορφο, ταχύτατο, ποιοτικό.

Αλλα αυτο το μέγεθος, δεν μπόρεσα να το συνηθίσω με τίποτε... Χωρια που η μπαταρία του κρατούσε με το ζόρι μια ημέρα παρά κάτι...

Περιορίζομαι με το note 3, το γνωρίζω, αλλα απο τη μια το μέγεθος ειναι κατα τι πιο βολικό, η μπαταρία έχει τη διπλάσια διάρκεια, η φωτογραφική ειναι καλύτερη και δεν με κοιτούν όλοι περίεργα με το θηρίο (1,65 ύψος).

Με τσιγκλισε ένας φίλος, και πριν το στείλω, του έβαλα το Antutu... Λοιπόν το θηρίο ξεπέρασε κατα τι το 40άρι... Ευτυχώς το note 3 έπιασε 42000, αλλιώς άλλο κουτί θα έστελνα...

Αυτο το συμμαζεμένο z4 ultra ποτε θα έρθει;

Εγώ έκανα ακριβώς το αντίθετο φίλε μου. Μπαταρία έχω καλύτερη με z ultra προσωπικά. Και πίστεψε με είχα βάλει όλες τις Custom ROM και στοκ.

Για κάμερα οκ είναι πολύ πίσω το z ultra.

Εγώ το έχω μια βδομάδα σχεδόν και απολαμβάνω.

EDIT :Antutu Note 3 είχα 46000 με lollipop.

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Και εγώ το έστειλα το note3 και δεν μετάνιωσα στιγμή που πήγα στο θηρίο :D:D αυτά τώρα περί antutu :lol: τα ακούω βερεσε και το ultra σπέρνει :ninja::ninja: κορυφαία ποιότητα κατασκευής, οθοναρα και επιδόσεις :) κρίμα φίλε που τελικά δεν σε βολεψε και το έδωσες και το έχω δει να το χειρίζονται άψογα κοπέλες :rolleyes: επίσης τα tempered που δείχνετε παιδιά μια χαρά είναι :)

hqdefault.jpg

Και εγώ το έστειλα το note3 και δεν μετάνιωσα στιγμή που πήγα στο θηρίο :D:D αυτά τώρα περί antutu :lol: τα ακούω βερεσε και το ultra σπέρνει :ninja::ninja: κορυφαία ποιότητα κατασκευής, οθοναρα και επιδόσεις :) κρίμα φίλε που τελικά δεν σε βολεψε και το έδωσες και το έχω δει να το χειρίζονται άψογα κοπέλες :rolleyes: επίσης τα tempered που δείχνετε παιδιά μια χαρά είναι :)

Οντως πιστεύεις ότι γίνεται σύγκριση με το note 3; είναι τόσο καλό; με μολύβι το χρησιμοποιείς; μπορείς να κρατήσεις σημειώσεις;

@deadp αφού ζορίζεσαι με το θηρίο καλώς έκανες και το έδωσες.-

(το antutu δεν είναι γνώμονας για εμένα επίσης)

Βασικα δεν μπορει να γινει συγκριση με το note ή καποιο αλλο...γιατι απλα είναι μια κατηγορια απο μονο του οπως και το note το ίδιο

...εγω δουλευω παραλληλα το note 4 και το Ζ , το καθενα το εχω για διαφορετικο σκοπο και το καθενα εχει θετικα και αρνητικα... απο εκει και περα σιγουρα ειναι το τι θα βολεψει τον καθένα. .. παντως οπως εχω πει και σε προηγουμενα ποστ απο το Ζ εχω μεινει παρα πολυ ικανοποιημενος και μου εχει κανει θετικη εντυπωση σε παρα πολλα πραγματα...ιδιως στο θεμα κατασκευης που ειναι ισως απο τα καλύτερα της αγορας...

..απο εκει και περα ειναι θέμα συνηθειας για το μεγεθος του..

Οντως πιστεύεις ότι γίνεται σύγκριση με το note 3; είναι τόσο καλό; με μολύβι το χρησιμοποιείς; μπορείς να κρατήσεις σημειώσεις;

Για εμένα προσωπικά και για αυτά που ζητουσα από το νοτε και το ultra συγκλινω υπέρ του δεύτερου, μέσω του νήματος έχουμε κάνει και δύο συναντήσεις στην Θεσσαλονίκη και εκεί διευρυνθηκε ακόμη περισσότερο η δυνατότητα της συσκευής, και από χρήστες που το χρησιμοποιούν στις επαγγελματικες δραστηριότητες, επισης στην παρέα υπάρχει και νοτε το οποίο σε κοινή χρήση με το θηρίο υστερουσε και μιλάμε για απειραχτες συσκευές, στην λειτουργία γραφής αναφισβητητα το νοτε είναι κλασεις μπροστά και στο ultra ευθύς εξαρχής το γνώριζα ότι υστερεί αλλά δεν με προβληματιζε.

ΥΣ Το μόνο πενακι που χάρηκα ήταν του Nokia 7710:rolleyes::rolleyes: από τότε είχα την λοξα να επιλέγω παραξενες:ninja: συσκευές :lol::lol:

Edited by Arxontas71

hqdefault.jpg

Για εμένα προσωπικά και για αυτά που ζητουσα από το νοτε και το ultra συγκλινω υπέρ του δεύτερου, μέσω του νήματος έχουμε κάνει και δύο συναντήσεις στην Θεσσαλονίκη και εκεί διευρυνθηκε ακόμη περισσότερο η δυνατότητα της συσκευής, και από χρήστες που το χρησιμοποιούν στις επαγγελματικες δραστηριότητες, επισης στην παρέα υπάρχει και νοτε το οποίο σε κοινή χρήση με το θηρίο υστερουσε και μιλάμε για απειραχτες συσκευές, στην λειτουργία γραφής αναφισβητητα το νοτε είναι κλασεις μπροστά και στο ultra ευθύς εξαρχής το γνώριζα ότι υστερεί αλλά δεν με προβληματιζε.

ΥΣ Το μόνο πενακι που χάρηκα ήταν του Nokia 7710:rolleyes::rolleyes: από τότε είχα την λοξα να επιλέγω παραξενες:ninja: συσκευές :lol::lol:

Εγώ έχω το note 1. Δεν το λες και αυτό μικρό, αλλά καταλαβαίνω ότι σε σχέση με το ultra υπάρχει μεγάλη διάφορα. Φαντάζομαι ότι δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις χωρίς handsfree. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα σημαντικό θέμα.

Εγώ έχω το note 1. Δεν το λες και αυτό μικρό, αλλά καταλαβαίνω ότι σε σχέση με το ultra υπάρχει μεγάλη διάφορα. Φαντάζομαι ότι δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις χωρίς handsfree. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα σημαντικό θέμα.

Ναι φίλε μου :) και ήταν κάτι που έλυσα από την αρχή, sony sbh52:)

Πολυεργαλειο με αυτόνομο ράδιο και ανθεκτικό σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, επισης το χειρίζεσαι και χωρίς καλώδιο σαν ένα μικρό κινητό.

Edited by Arxontas71

hqdefault.jpg

Πολυεργαλειο με αυτόνομο ράδιο και ανθεκτικό σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, επισης το χειρίζεσαι και χωρίς καλώδιο σαν ένα μικρό κινητό.

+1 στον άρχοντα για το sbh52. Σκεφτείτε το και οι νέοι κάτοχοι του ultra, αν και ακριβό σου λύνει τα χέρια. Και πολύ καλή αυτονομία επίσης.

Εγω το ultra το εχω περιπου ενα μηνα κ το κινητο ειναι κοσμημα.λιγο ακομα δυσκολευομαι με το μεγεθος(ενα 90% το εχω συνηθησει).επισης απο τοτε που το πηρα σταματησα να χρησιμοποιω το tablet.οπου πηγαινα επρεπε να παρω κ το tablet μαζι τωρα το tablet μενει στο σπιτι!!!! :D

Οσον αφορα την αυτονομια τα παει απιστευτα καλα!!αμα δεν ειναι εντονη η χρηση μπορει να παει κ 3 μερες η μπαταρια με ανεση.σε βαρια χρηση την μια μερα κ κατι την βγαζει σιγουρα!!!

Γεια σου ρε βαγγελαρα με το θηριο σου!!!!! :D :D :D στην πενα το εχεις οπως παντα!!!!

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

+1 στον άρχοντα για το sbh52. Σκεφτείτε το και οι νέοι κάτοχοι του ultra, αν και ακριβό σου λύνει τα χέρια. Και πολύ καλή αυτονομία επίσης.

Ευχαριστώ φίλε μου :)

Τις καλησπερες μου Γιγαντα Γιάννη :):) αυτό το 10% με στεναχωρει :p:P αλλά ξέρω πως τελικά θα το κρατήσεις το θηρίο :):)

hqdefault.jpg

Εγώ πάλι δεν κολλάω να μιλήσω με το θηρίο στο αυτί :p

για το πως φαίνεται στους άλλους μου περισσεύει.

το sbh52 είναι ωραιότατο αλλα είναι ακριβούτσικο

Ευχαριστώ φίλε μου :)

Τις καλησπερες μου Γιγαντα Γιάννη :):) αυτό το 10% με στεναχωρει :p:P αλλά ξέρω πως τελικά θα το κρατήσεις το θηρίο :):)

καλησπερα φιλε μου!!!πιστευω πως θα το κρατησω ναι!!μεχρι στιγμης ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο οτι προσφερει το θηριο!!! :) οσο γι αυτο που λεει ο faji συμφωνω απολυτα γιατι κ εγω με το θηριο στο αυτι μιλαω πιο πολυ κ μετα με ακουστικα!!!τωρα το τι θα πουν οι αλλοι προβλημα τους!!οτι κ να πουν απο την ζηλια τους θα ειναι!!!!

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

καλησπερα φιλε μου!!!πιστευω πως θα το κρατησω ναι!!μεχρι στιγμης ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο οτι προσφερει το θηριο!!! :) οσο γι αυτο που λεει ο faji συμφωνω απολυτα γιατι κ εγω με το θηριο στο αυτι μιλαω πιο πολυ κ μετα με ακουστικα!!!τωρα το τι θα πουν οι αλλοι προβλημα τους!!οτι κ να πουν απο την ζηλια τους θα ειναι!!!!

Ωραίος Γιάννη :):) δε με πειράζει να το βάλω στο αυτι αλλά θέλει καθάρισμα μετά :lol::lol::lol:

πρέπει να κουβαλαω πανακια καθαριστικα... Άγχος λέμε :)

Το sbh52 το χτύπησα στα 77ευρω και στο σκτρουτζ έχει 20 ευρώ κάτω από την αρχική και τα αξίζει μέχρι σεντς :)

hqdefault.jpg

Και τα δυο είναι πολύ όμορφα!!!

Νομίζω ότι είναι το πιο όμορφο κινητό! Εντυπωσιακό πράγματι!

Edited by medit

Και τα δυο είναι πολύ όμορφα!!!

Ευχαριστώ παλικαρε :):)

Φίλε @faji τιτανας :):) λέμε, καλά το είχα στα πλάγια στο σακάκι εξωτερικά και περνουσα από λαϊκή αγορά και με κοίταζα περίεργα :lol::lol::lol: νόμιζαν ότι είναι κάμερα και τους καταγραφω:lol:

hqdefault.jpg

• The title was changed to Sony Xperia Z Ultra