ziaba Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Δοκίμασε αλλο καλωδιο, αλλον υπολογιστή. Τα firmwares τα κανει εγκατάσταση κανονικα το flashtool? Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Δοκίμασε αλλο καλωδιο, αλλον υπολογιστή. Τα firmwares τα κανει εγκατάσταση κανονικα το flashtool? εχω δοκιμασει 3 καλωδια τα κανει εγκατασταση κανονικα κ μετα με πεταει οτι δεν ξεκλειδωνει.αλλον υπολογιστη δεν εχω μονο αν το κανω στην δουλεια που ειναι δυσκολο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 εχω δοκιμασει 3 καλωδια τα κανει εγκατασταση κανονικα κ μετα με πεταει οτι δεν ξεκλειδωνει.αλλον υπολογιστη δεν εχω μονο αν το κανω στην δουλεια που ειναι δυσκολο.... δημιουργησε αλλον user στον η/υ σου κανε εγκατασταση flashtool, drivers κτλ δοκιμασε ισως γινει η δουλεια :!: μπορεις να πας και σε νετ καφε Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 παιδια το πηρα...αψογο το εργαλειο....ΟΚ και το root...τωρα ξεκλειδωμα Bootloader και custom rom install πως? και βαση για το αυτοκινητο ,,,, Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dumspirospero28 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 παιδια το πηρα...αψογο το εργαλειο....ΟΚ και το root...τωρα ξεκλειδωμα Bootloader και custom rom install πως? και βαση για το αυτοκινητο ,,,, Καλοριζικο φιλε μου το εργαλειο!! Για bootloader πας εδω http://developer.sonymobile.com/unlockbootloader/unlock-yourboot-loader/ Μετα διαλεγεις οποια ρομ θες απο XDA. Παράθεση ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 (edited) Καλοριζικο φιλε μου το εργαλειο!! Για bootloader πας εδω http://developer.sonymobile.com/unlockbootloader/unlock-yourboot-loader/ Μετα διαλεγεις οποια ρομ θες απο XDA. ευχαριστω φιλε μου βλεπω εχει kitkat αλλα οταν πατω για να βγουν οι ανοικτες εφαρμογες πρεπει να τις κλεινω μια-μια! δεν εχει επιλογη να κλεινουν ολες μαζι? εδω αλλα κινητα την εχουν απο την JB !! * εχει καμια διαφορα το κανονικο απο το LTE? δεν λεω για το προφανες 4G αλλα για root,bootloader,custom roms,kernels κλπ Edited September 7, 2014 by gesamfunai Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 ευχαριστω φιλε μου βλεπω εχει kitkat αλλα οταν πατω για να βγουν οι ανοικτες εφαρμογες πρεπει να τις κλεινω μια-μια! δεν εχει επιλογη να κλεινουν ολες μαζι? 'Αλλο τα άλλα κινητά, άλλο ο launcher της SONY. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodwroz Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 παιδια το πηρα...αψογο το εργαλειο....ΟΚ και το root...τωρα ξεκλειδωμα Bootloader και custom rom install πως? και βαση για το αυτοκινητο ,,,, Εγώ έχω πάρει αυτή και είμαι ικανοποιημένος http://www.ebay.com/itm/Car-Vehicle-Air-Vent-Condition-Holder-Mount-Kit-For-Sony-Xperia-Z-Ultra-C6833-/181377027931?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item2a3ae9cf5b Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Lars Magnus Ericsson An Empire was born... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 'Αλλο τα άλλα κινητά, άλλο ο launcher της SONY. βρηκα αυτο και..καθαρισα! http://www.xperiablog.net/2014/01/17/simple-mod-allows-you-to-close-all-recent-apps-works-on-xperia-z-series/ thanks theodwroz! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Καλό ήταν όσο κράτησε, αλλά καθότι ετοιμάζομαι για preorder του νέου moto x θα πρέπει να αποχωριστώ το Ζ.. Πρακτικά καινούργιο είναι όποιος ενδιαφέρεται.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 δημιουργησε αλλον user στον η/υ σου κανε εγκατασταση flashtool, drivers κτλ δοκιμασε ισως γινει η δουλεια :!: μπορεις να πας και σε νετ καφε Έφτιαξα άλλον user κατέβασα κ την σημερινή έκδοση πού βγήκε κ πάλι τα ίδια. Εχω απελπιστεί λέμε βαρέθηκα δεν είναι γραφτό μάλλον να ξεκλειδώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dumspirospero28 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Έφτιαξα άλλον user κατέβασα κ την σημερινή έκδοση πού βγήκε κ πάλι τα ίδια. Εχω απελπιστεί λέμε βαρέθηκα δεν είναι γραφτό μάλλον να ξεκλειδώσει Εδω εχεις μπει και να ακολουθησεις τις οδηγιες; http://developer.sonymobile.com/unlockbootloader/unlock-yourboot-loader/ Παράθεση ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 εχει καμια διαφορα το κανονικο απο το LTE? δεν λεω για το προφανες 4G αλλα για root,bootloader,custom roms,kernels κλπ Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 εχει καμια διαφορα το κανονικο απο το LTE? δεν λεω για το προφανες 4G αλλα για root,bootloader,custom roms,kernels κλπ οχι τι το 3g πηρες? Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 (edited) οχι τι το 3g πηρες? thanks .οχι το 4G :cool: καλα γιατι καθε φορα που το ανοιγω μου ανοιγει την επιλογη της γλωσσας? αργει πολυ να φορτισει απο 0 στις 18.15 που το εβαλα ακομα δεν φορτισε 100% !! Edited September 9, 2014 by gesamfunai Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dumspirospero28 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 thanks .οχι το 4G :cool: καλα γιατι καθε φορα που το ανοιγω μου ανοιγει την επιλογη της γλωσσας? αργει πολυ να φορτισει απο 0 στις 18.15 που το εβαλα ακομα δεν φορτισε 100% !! Με τον μαγνητικο φορτιστη αργει παρα πολυ να φτασει στο 100%(αν χρησιμοποιεις αυτον βεβαια). Παράθεση ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Με τον μαγνητικο φορτιστη αργει παρα πολυ να φτασει στο 100%(αν χρησιμοποιεις αυτον βεβαια). Οκ με τη γλωσσα ...ειχα αλλαξει sim στη πριζα το φορτισα με το φορτιστη του και το καλωδιο του...εκανε 4.5 ωρες! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Εδω εχεις μπει και να ακολουθησεις τις οδηγιες; http://developer.sonymobile.com/unlockbootloader/unlock-yourboot-loader/ Nai απλά απο το flashtool μου φαίνεται πιο εύκολο κ το παλεύω από εκεί. Απο δω θα πελαγωσω αν και έχω κατεβάσει ότι ζητάει.σκέφτομαι μήπως αναλαμβάνει κανένα μαγαζί να μου το ξεκλειδώσει κ έχω έτοιμη ρομ κ κερνελ να περάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Με τον μαγνητικο φορτιστη αργει παρα πολυ να φτασει στο 100%(αν χρησιμοποιεις αυτον βεβαια). Εμενα ο μαγνητικος φορτιζει πιο γρηγορα τετοια εντύπωση εχω. Χθες ειχα 45% το εβαλα για φορτιση στις 11 και στις 1.30 ηταν 100% (μπορει κ πιο μπροστα δεν ημουν πανω απ τ συσκευή) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Nai απλά απο το flashtool μου φαίνεται πιο εύκολο κ το παλεύω από εκεί. Απο δω θα πελαγωσω αν και έχω κατεβάσει ότι ζητάει.σκέφτομαι μήπως αναλαμβάνει κανένα μαγαζί να μου το ξεκλειδώσει κ έχω έτοιμη ρομ κ κερνελ να περάσω Ενα κλικ στον υπολογιστή ειναι αν ημουν απ τ μερη σ θα σ το ξεκλειδωνα στο δευτερόλεπτο ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- thanks .οχι το 4G :cool: καλα γιατι καθε φορα που το ανοιγω μου ανοιγει την επιλογη της γλωσσας? αργει πολυ να φορτισει απο 0 στις 18.15 που το εβαλα ακομα δεν φορτισε 100% !! Αν δε μπει η καρτα σιμ καθε φορα σ ζηταει να επιλέξεις γλωσσα + η συσκευη απενεργοποιηται αυτόματα μετα απο λιγο Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] Αν δε μπει η καρτα σιμ καθε φορα σ ζηταει να επιλέξεις γλωσσα + η συσκευη απενεργοποιηται αυτόματα μετα απο λιγο ναι φιλε ziaba οκ με τη γλωσσα αυτο ηταν..αλλα με τη φορτιση απο πριζα τι παιζει? δεν ειναι πολυ 4.5! ωρες? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 ναι φιλε ziaba οκ με τη γλωσσα αυτο ηταν..αλλα με τη φορτιση απο πριζα τι παιζει? δεν ειναι πολυ 4.5! ωρες? η γνωμη μου ειναι νορμαλ εχει και μεγαλη μπαταρια (3050mAh) το ultra Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 (edited) Μετά από άπειρες προσπάθειες με το flashtool μου έβγαλε το παράθυρο που ζηταει imei kτον κωδικο της sony.οκ τα βάλαμε πατάμε unlock και ???πρέπει να με πετάξει στη σελίδα της Sony μετά η ξεκλειδώνει αμέσως ???sto servise info βγάζει bootloader unlocked :yes. Ξεμπερδέψαμε η ακόμα ??? Edited September 11, 2014 by george_21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Μετά από άπειρες προσπάθειες με το flashtool μου έβγαλε το παράθυρο που ζηταει imei kτον κωδικο της sony.οκ τα βάλαμε πατάμε unlock και ???πρέπει να με πετάξει στη σελίδα της Sony μετά η ξεκλειδώνει αμέσως ???sto servise info βγάζει bootloader unlocked :yes. Ξεμπερδέψαμε η ακόμα ??? αν γραφει Bootloader Unlocked : Yes -> ειναι οκ αλλα αν γραφει Bootloader unlock allowed : Yes -> τοτε οχι Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 αν γραφει Bootloader Unlocked : Yes -> ειναι οκ αλλα αν γραφει Bootloader unlock allowed : Yes -> τοτε οχι yes λεει αλλα οταν φλασαρα τον κερνελ παλι δεν ανοιγε το κινητο κ ξανα απο την αρχη...να δοκιμασω να βαλω την cm11 η θα εχουμε παλι τα ιδια??εχω βαρεθει να το στηνω σαν μαμα επειδη ολο κατι δεν παει καλα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 yes λεει αλλα οταν φλασαρα τον κερνελ παλι δεν ανοιγε το κινητο κ ξανα απο την αρχη...να δοκιμασω να βαλω την cm11 η θα εχουμε παλι τα ιδια??εχω βαρεθει να το στηνω σαν μαμα επειδη ολο κατι δεν παει καλα...... Σ εγραψα ακριβώς τι πρεπει να λεει.... Οταν ειναι lock και unlock Δε μπορεις να φλασαρεις κερνελ αν δεν ειναι ξεκλειδωτος ο bootloader... Κατι λαθος κανεις παλι.... Γραψε τα βηματα ακριβως το τι κανεις..... Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts