Jump to content

Sony Xperia Z Ultra

vezyro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκίμασε αλλο καλωδιο, αλλον υπολογιστή. Τα firmwares τα κανει εγκατάσταση κανονικα το flashtool?

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Δοκίμασε αλλο καλωδιο, αλλον υπολογιστή. Τα firmwares τα κανει εγκατάσταση κανονικα το flashtool?

εχω δοκιμασει 3 καλωδια τα κανει εγκατασταση κανονικα κ μετα με πεταει οτι δεν ξεκλειδωνει.αλλον υπολογιστη δεν εχω μονο αν το κανω στην δουλεια που ειναι δυσκολο....

εχω δοκιμασει 3 καλωδια τα κανει εγκατασταση κανονικα κ μετα με πεταει οτι δεν ξεκλειδωνει.αλλον υπολογιστη δεν εχω μονο αν το κανω στην δουλεια που ειναι δυσκολο....

δημιουργησε αλλον user στον η/υ σου κανε εγκατασταση flashtool, drivers κτλ δοκιμασε ισως γινει η δουλεια :!:

μπορεις να πας και σε νετ καφε

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

παιδια το πηρα...αψογο το εργαλειο....ΟΚ και το root...τωρα ξεκλειδωμα Bootloader και custom rom install πως?

και βαση για το αυτοκινητο ,,,,

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

παιδια το πηρα...αψογο το εργαλειο....ΟΚ και το root...τωρα ξεκλειδωμα Bootloader και custom rom install πως?

Καλοριζικο φιλε μου το εργαλειο!!

Για bootloader πας εδω http://developer.sonymobile.com/unlockbootloader/unlock-yourboot-loader/

Μετα διαλεγεις οποια ρομ θες απο XDA.

ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ

ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ

Καλοριζικο φιλε μου το εργαλειο!!

Για bootloader πας εδω http://developer.sonymobile.com/unlockbootloader/unlock-yourboot-loader/

Μετα διαλεγεις οποια ρομ θες απο XDA.

ευχαριστω φιλε μου βλεπω εχει kitkat αλλα οταν πατω για να βγουν οι ανοικτες εφαρμογες πρεπει να τις κλεινω μια-μια! δεν εχει επιλογη να κλεινουν ολες μαζι?

εδω αλλα κινητα την εχουν απο την JB !!

* εχει καμια διαφορα το κανονικο απο το LTE? δεν λεω για το προφανες 4G αλλα για root,bootloader,custom roms,kernels κλπ

Edited by gesamfunai

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

ευχαριστω φιλε μου βλεπω εχει kitkat αλλα οταν πατω για να βγουν οι ανοικτες εφαρμογες πρεπει να τις κλεινω μια-μια! δεν εχει επιλογη να κλεινουν ολες μαζι?

'Αλλο τα άλλα κινητά, άλλο ο launcher της SONY.

Google Pixel 5

Εγώ έχω πάρει αυτή και είμαι ικανοποιημένος http://www.ebay.com/itm/Car-Vehicle-Air-Vent-Condition-Holder-Mount-Kit-For-Sony-Xperia-Z-Ultra-C6833-/181377027931?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item2a3ae9cf5b

[sIGPIC][/sIGPIC]

Lars Magnus Ericsson

An Empire was born...

'Αλλο τα άλλα κινητά, άλλο ο launcher της SONY.

βρηκα αυτο και..καθαρισα!

http://www.xperiablog.net/2014/01/17/simple-mod-allows-you-to-close-all-recent-apps-works-on-xperia-z-series/

thanks theodwroz!

Καλό ήταν όσο κράτησε, αλλά καθότι ετοιμάζομαι για preorder του νέου moto x θα πρέπει να αποχωριστώ το Ζ.. Πρακτικά καινούργιο είναι όποιος ενδιαφέρεται..
Google Pixel 5

δημιουργησε αλλον user στον η/υ σου κανε εγκατασταση flashtool, drivers κτλ δοκιμασε ισως γινει η δουλεια :!:

μπορεις να πας και σε νετ καφε

Έφτιαξα άλλον user κατέβασα κ την σημερινή έκδοση πού βγήκε κ πάλι τα ίδια. Εχω απελπιστεί λέμε βαρέθηκα δεν είναι γραφτό μάλλον να ξεκλειδώσει

Έφτιαξα άλλον user κατέβασα κ την σημερινή έκδοση πού βγήκε κ πάλι τα ίδια. Εχω απελπιστεί λέμε βαρέθηκα δεν είναι γραφτό μάλλον να ξεκλειδώσει

Εδω εχεις μπει και να ακολουθησεις τις οδηγιες;

http://developer.sonymobile.com/unlockbootloader/unlock-yourboot-loader/

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ

εχει καμια διαφορα το κανονικο απο το LTE? δεν λεω για το προφανες 4G αλλα για root,bootloader,custom roms,kernels κλπ

εχει καμια διαφορα το κανονικο απο το LTE? δεν λεω για το προφανες 4G αλλα για root,bootloader,custom roms,kernels κλπ

οχι τι το 3g πηρες?

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

οχι τι το 3g πηρες?

thanks .οχι το 4G :cool:

καλα γιατι καθε φορα που το ανοιγω μου ανοιγει την επιλογη της γλωσσας?

αργει πολυ να φορτισει απο 0 στις 18.15 που το εβαλα ακομα δεν φορτισε 100% !!

Edited by gesamfunai

Με τον μαγνητικο φορτιστη αργει παρα πολυ να φτασει στο 100%(αν χρησιμοποιεις αυτον βεβαια).

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ

Με τον μαγνητικο φορτιστη αργει παρα πολυ να φτασει στο 100%(αν χρησιμοποιεις αυτον βεβαια).

Οκ με τη γλωσσα ...ειχα αλλαξει sim

στη πριζα το φορτισα με το φορτιστη του και το καλωδιο του...εκανε 4.5 ωρες!

Εδω εχεις μπει και να ακολουθησεις τις οδηγιες;

http://developer.sonymobile.com/unlockbootloader/unlock-yourboot-loader/

Nai απλά απο το flashtool μου φαίνεται πιο εύκολο κ το παλεύω από εκεί. Απο δω θα πελαγωσω αν και έχω κατεβάσει ότι ζητάει.σκέφτομαι μήπως αναλαμβάνει κανένα μαγαζί να μου το ξεκλειδώσει κ έχω έτοιμη ρομ κ κερνελ να περάσω

Εμενα ο μαγνητικος φορτιζει πιο γρηγορα τετοια εντύπωση εχω. Χθες ειχα 45% το εβαλα για φορτιση στις 11 και στις 1.30 ηταν 100% (μπορει κ πιο μπροστα δεν ημουν πανω απ τ συσκευή)

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Nai απλά απο το flashtool μου φαίνεται πιο εύκολο κ το παλεύω από εκεί. Απο δω θα πελαγωσω αν και έχω κατεβάσει ότι ζητάει.σκέφτομαι μήπως αναλαμβάνει κανένα μαγαζί να μου το ξεκλειδώσει κ έχω έτοιμη ρομ κ κερνελ να περάσω

Ενα κλικ στον υπολογιστή ειναι αν ημουν απ τ μερη σ θα σ το ξεκλειδωνα στο δευτερόλεπτο

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν δε μπει η καρτα σιμ καθε φορα σ ζηταει να επιλέξεις γλωσσα + η συσκευη απενεργοποιηται αυτόματα μετα απο λιγο

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

[/color]

Αν δε μπει η καρτα σιμ καθε φορα σ ζηταει να επιλέξεις γλωσσα + η συσκευη απενεργοποιηται αυτόματα μετα απο λιγο

ναι φιλε ziaba οκ με τη γλωσσα αυτο ηταν..αλλα με τη φορτιση απο πριζα τι παιζει? δεν ειναι πολυ 4.5! ωρες?

ναι φιλε ziaba οκ με τη γλωσσα αυτο ηταν..αλλα με τη φορτιση απο πριζα τι παιζει? δεν ειναι πολυ 4.5! ωρες?

η γνωμη μου ειναι νορμαλ εχει και μεγαλη μπαταρια (3050mAh) το ultra

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Μετά από άπειρες προσπάθειες με το flashtool μου έβγαλε το παράθυρο που ζηταει imei kτον κωδικο της sony.οκ τα βάλαμε πατάμε unlock και ???πρέπει να με πετάξει στη σελίδα της Sony μετά η ξεκλειδώνει αμέσως ???sto servise info βγάζει bootloader unlocked :yes. Ξεμπερδέψαμε η ακόμα ??? Edited by george_21

Μετά από άπειρες προσπάθειες με το flashtool μου έβγαλε το παράθυρο που ζηταει imei kτον κωδικο της sony.οκ τα βάλαμε πατάμε unlock και ???πρέπει να με πετάξει στη σελίδα της Sony μετά η ξεκλειδώνει αμέσως ???sto servise info βγάζει bootloader unlocked :yes. Ξεμπερδέψαμε η ακόμα ???

αν γραφει Bootloader Unlocked : Yes -> ειναι οκ

αλλα αν γραφει Bootloader unlock allowed : Yes -> τοτε οχι

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

αν γραφει Bootloader Unlocked : Yes -> ειναι οκ

αλλα αν γραφει Bootloader unlock allowed : Yes -> τοτε οχι

yes λεει αλλα οταν φλασαρα τον κερνελ παλι δεν ανοιγε το κινητο κ ξανα απο την αρχη...να δοκιμασω να βαλω την cm11 η θα εχουμε παλι τα ιδια??εχω βαρεθει να το στηνω σαν μαμα επειδη ολο κατι δεν παει καλα......

yes λεει αλλα οταν φλασαρα τον κερνελ παλι δεν ανοιγε το κινητο κ ξανα απο την αρχη...να δοκιμασω να βαλω την cm11 η θα εχουμε παλι τα ιδια??εχω βαρεθει να το στηνω σαν μαμα επειδη ολο κατι δεν παει καλα......

Σ εγραψα ακριβώς τι πρεπει να λεει.... Οταν ειναι lock και unlock

Δε μπορεις να φλασαρεις κερνελ αν δεν ειναι ξεκλειδωτος ο bootloader... Κατι λαθος κανεις παλι.... Γραψε τα βηματα ακριβως το τι κανεις.....

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

• The title was changed to Sony Xperia Z Ultra