agid Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Ποια ειναι η τελευταια εκδοση του Ανδροιδ που εχει παρει το Ουλτρα; Εχετε να προτεινεται καποια καλη φλιπ θηκη αν ειναι δυνατον απο πραγματικο δερμα; Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 (edited) Ποια ειναι η τελευταια εκδοση του Ανδροιδ που εχει παρει το Ουλτρα; Εχετε να προτεινεται καποια καλη φλιπ θηκη αν ειναι δυνατον απο πραγματικο δερμα; Kitkat 4.4.4 δες στο play247.gr για leather flip case Edited September 4, 2014 by ziaba Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Καλημέρα. λοιπόν η cm (και όλες που είναι βασισμένες σε aosp) θέλει ξεκλείδωτο ενώ η gpe rom όχι. Τα χω δοκιμάσει όλα μέχρι και miui έχω βάλει.Η μπαταρια γενικά δε κρατάει πολύ λόγω μεγάλης οθόνης και δυνατού επεξεργαστή. Με cm + kernel ρυθμισμένο στο για επιδόσεις ίσως αντέχει 5 ώρες οθόνης στο ίντερνετ σε αναμονή σμσ, κλησεις δε καταναλώνει σχεδον καθόλου. Πάω να ξεκλειδώσω τον bootloader me flashtool κ ενω ξεκινά η διαδικασία στο τέλος μου γράφει οτι δεν ξεκλείδωσε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Πάω να ξεκλειδώσω τον bootloader me flashtool κ ενω ξεκινά η διαδικασία στο τέλος μου γράφει οτι δεν ξεκλείδωσε... επικοινωνησες με την sony για να σ στειλει κωδικο για ξεκλειδωμα? Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 επικοινωνησες με την sony για να σ στειλει κωδικο για ξεκλειδωμα? Ναι φίλε μου έχω κωδικό το θέμα είναι ότι ξεκινάει η διαδικασία βλέπει το τηλέφωνο κάνει την μισή διαδικασία κ δεν φτάνει εκεί που ζητάει τον κωδικό κ μετά λέει ότι δεν ξεκλείδωσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Ναι φίλε μου έχω κωδικό το θέμα είναι ότι ξεκινάει η διαδικασία βλέπει το τηλέφωνο κάνει την μισή διαδικασία κ δεν φτάνει εκεί που ζητάει τον κωδικό κ μετά λέει ότι δεν ξεκλείδωσε Η Sony όταν σ στέλνει κωδικό έχει κάτι γράμματα μπροστά αυτά δε θα τα βάζεις μόνο αριθμούς.... Μήπως το flashtool δεν είναι ενημερωμένο τσέκαρε αν έχεις την τελευταία έκδοση..... Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 (edited) Η Sony όταν σ στέλνει κωδικό έχει κάτι γράμματα μπροστά αυτά δε θα τα βάζεις μόνο αριθμούς.... Μήπως το flashtool δεν είναι ενημερωμένο τσέκαρε αν έχεις την τελευταία έκδοση.....http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=49398&stc=1&d=1409913748 Edited September 5, 2014 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 (edited) Η Sony όταν σ στέλνει κωδικό έχει κάτι γράμματα μπροστά αυτά δε θα τα βάζεις μόνο αριθμούς.... Μήπως το flashtool δεν είναι ενημερωμένο τσέκαρε αν έχεις την τελευταία έκδοση.....[/Q]http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=49398&stc=1&d=1409913748 Κανε update σε 0.9.18.1 κανε restart τον Η/Υ, ανοιξε τ εφαρμογη πατα πρωτα το κουμπι BLU μετα μολις σου πει συνέδεσε τη συσκευη σε flashmode Edited September 5, 2014 by ziaba Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Κανε update σε 0.9.18.1 κανε restart τον Η/Υ, ανοιξε τ εφαρμογη πατα πρωτα το κουμπι BLU μετα μολις σου πει συνέδεσε τη συσκευη σε flashmode φιλε τα εκανα ολα αυτα αλλα τιποτα παλι.βγαζει το ιδιο μυνημα:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 (edited) φιλε τα εκανα ολα αυτα αλλα τιποτα παλι.βγαζει το ιδιο μυνημα:( Τι να πω μηπως ειναι απο τις συσκευές που δε ξεκλειδωνει ο bootloader..... Μπορεις να το δεις απο το flashtool μπαίνοντας στο service mode (νομιζω ετσι ονομάζεται τωρα μαι εξω κ δε μπορω να δω) Edited September 6, 2014 by ziaba Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 παιδια * τα fonts μεγαλωνουν? * τι λεει απο μπαταρια (βγαζει 1.5 μερα) , οθονη και επιδοσεις? * ειναι USB OTG? * root? CWM? Unlock bootloader πως? * custom rom υπαρχουν? υποστηριξη? * 250 ειναι καλα για αγορα του? thanks!! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 250 για καινουριο ή μεταχερισμενο; Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 250 για καινουριο ή μεταχερισμενο; Μεταχειρισμενο... ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- διαβαζω πολλα αρνητικα για τον ηχο του? ειναι αληθεια? ειναι χαμηλος? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Μεταχειρισμενο... 280 εχει εδω ελλαδα καινουριο. Recoveryes, roms κτλ υπαρχουν με επίσημη υποστήριξη ενα σωρό καλα απο ανεπίσημα γινετε τις....... . Η μπαταρια με νορμαλ χρηση σε stamnia mod βγαζει ανετα 1.5 μερα. Αυτο με τα fronts δε το καταλαβα...... ??? Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 280 εχει εδω ελλαδα καινουριο. Recoveryes, roms κτλ υπαρχουν με επίσημη υποστήριξη ενα σωρό καλα απο ανεπίσημα γινετε τις....... . Η μπαταρια με νορμαλ χρηση σε stamnia mod βγαζει ανετα 1.5 μερα. Αυτο με τα fronts δε το καταλαβα...... ??? ευχαριστω...αν μπορουν να μεγαλωσουν τα fonts...δηλαδη να φαινονται μεγαλυτερα τα εικονιδια κλπ. αυτο με τον ηχο μαλλον με αποτρεπει απο την αγορα του...δεν ακους τον αλλο και δεν εχει και δυνατο ηχειο... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Σε στοκ ρομ οχι αλλα υπαρχουν roms με 400dpi (και αν δε κανω λαθος υπαρχει και 480) εκεί τα εικονιαδια ειναι τεράστια. Αυτο με τον ηχο που λες πρωσοπικα δεν εχω προβλημα αλλα υπαρχουν mods που τα φερνεις ολα στα μετρα σ. Οτι mod παιζει σε νεξους 5 παιζει και στο zu με gpe rom χεχε Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Σε στοκ ρομ οχι αλλα υπαρχουν roms με 400dpi (και αν δε κανω λαθος υπαρχει και 480) εκεί τα εικονιαδια ειναι τεράστια. Αυτο με τον ηχο που λες πρωσοπικα δεν εχω προβλημα αλλα υπαρχουν mods που τα φερνεις ολα στα μετρα σ. Οτι mod παιζει σε νεξους 5 παιζει και στο zu με gpe rom χεχε ναι! βρηκα roms σωστος! βασικα με ενδιαφερει ο ηχος που βγαινει απο το ηχειο του σε games,movies,music κλπ...εκει πως ειναι τα πραγματα? αυτο το τελευταιο δεν το επιασα...gpe rom? ? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Δε ξερω τις απαιτήσεις σου προσωπικα δεν εχω κανενα παράπονο απο τ συσκευή ειδικα απο ποιοτιατα κατασκευής ειναι κοριφη μου χει πεσει ποσες φορες κατω γυμνο και δεν υπαρχει ουτε σημάδι . Απλα πρεπει να την κρατας σωστα για να ακους τον αλλον γιατι το ακουστικο ειναι τοποθετιμενο στα αριστερα κ οχι στο κέντρο οπως στ αλλα. Το ηχειο βαραει αρκετα να φαντασεις το χω μεσα στο τσαντακι μπανανα και οταν με περνουν και οδηγω μηχανη με κρανος jet ακουω κανονικα (με κατάλληλο ηχο κλεισης βέβαια). + εχει διαφορες ρυθμισεις για ηχεια κ ακουστικά ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η gpe ειναι rom απο Z Ultra Google Play Edition Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodwroz Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Λοιπόν παιδιά ερωτήσεις: 1) εφαρμογή για μεταφορά εφαρμογών στην κάρτα μνήμης 2) για πρόσβαση σε δεδομένα κάρτας μνήμης πλην του filecomander, με es Explorer που γουστάρω εγώ ας πούμε, μόνο με ρουτ? 3) οδηγός ρουτ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Lars Magnus Ericsson An Empire was born... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Για root -> εδω Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Τι να πω μηπως ειναι απο τις συσκευές που δε ξεκλειδωνει ο bootloader..... Μπορεις να το δεις απο το flashtool μπαίνοντας στο service mode (νομιζω ετσι ονομάζεται τωρα μαι εξω κ δε μπορω να δω) Τελικά το είδα ξεκλείδωνει αλλά γιατί δεν γίνεται με το flashtool??? Δεν μου βγάζει καν το παραθυράκι που ζητάει τον κωδικό η το imei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dumspirospero28 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Τελικά το είδα ξεκλείδωνει αλλά γιατί δεν γίνεται με το flashtool??? Δεν μου βγάζει καν το παραθυράκι που ζητάει τον κωδικό η το imei Κατι κανεις λαθος προφανως.Το imei στο ζηταει στο σαιτ της σονυ για το ξεκλειδωμα του bootloader και οχι στο flashtool. Παράθεση ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zizu21 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Καλησπερα το κινητο της κοπελας μου οταν βλεπει ενα βιντεο η καποις φωτογραφιες οταν παει να βγει της πεταει ενα μηνυμα οτι το google+ σταματησε να λειτουργεί. Εχει κανεις ιδεα τι ειναι αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Εχει ενεργοπ. την τοποθεσια? Το πολυ πολυ ας απενεργοποιησει το google+ καλα καλα ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατι κανεις λαθος προφανως.Το imei στο ζηταει στο σαιτ της σονυ για το ξεκλειδωμα του bootloader και οχι στο flashtool. Συμφωνω κατι θα κανεις λαθος Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Εχει ενεργοπ. την τοποθεσια? Το πολυ πολυ ας απενεργοποιησει το google+ καλα καλα ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συμφωνω κατι θα κανεις λαθος Λοιπόν ανοίγω το flashtool πατάω το blu συνδέω το τηλέφωνο σε flasmode κατάσταση ξεκινάει η διαδικασία κ μετά μου πετάει το μήνυμα. Όσες φορές και να το κάνω.το παραθυράκι με το κλειδί κ δίπλα το λουκέτο είναι παγωμένα δεν αφήνει να τα πατήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts