vag74 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Καλά Χριστούγεννα σε όλους,λέω από το s4 mini να πάω στο P6 λόγο μεγαλύτερης οθόνης . Μπορεί αν τα είχε κάποιος και τα δύο να μου πει τις διαφορές τους σε οθόνη,μπαταρία και κάμερα(έχω το Huawei 10.1 tablet hd και είμαι ευχαριστιμενος)Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispao Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Χρόνια πολλά σε όλους. Μετα απο force update έχασα την μπάρα συντομεύσεων και εμφανίζεται γκρί. Δοκίμασα απο xda με το φάκελο cust αλλά δεν το κατάφερα. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει κάπως? Και ένα τελευταίο ποιά ρομ λέτε 111 που έβαλα τώρα,119 που είχα η 125? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TechWheel3 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Παιδιά γεια σας, παρακολούθησα το συγκεκριμένο forum προκειμένου να αγοράσω το ascend p6, τελικά το αγόρασα με τη"βοήθεια" σας απο το alixpress. Ολα καλα, μια χαρα το τηλέφωνο μου αρέσει παρα πολύ, εχω ενα μόνο μικρό προβληματακι δεν μου βγάζει shortcuts buttons στο notification panel, οσο και να το έψαξα δεν κατάφερα τίποτα, και ενώ υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις "πίνακας ειδοποιησεων " μεσα τις επιλογές δεν με αφήνει να τις τσεκαρω . Εχω περάσει λοιπόν ξανά το firmware που είχε το B111 αλλα τίποτα ,πέρασα και την B112 αλλα και πάλι τίποτα , μήπως μπορει κάποιος να με βοηθεισει ..Στέλνω μερικά screenshots για καταλάβετε καλύτερα , ευχαριστώ ....(ελπίζω να μην είναι κάτι εντελώς γελοίο και φανώ εντελώς άσχετος :-) ) Τελικά με αυτό τι έκανες? Εγω είχα την Β116, πέρασα την Β125 που είχα πρόβλημα με τα μηνύματα (δεν εμφανίζονταν καθόλου) μετά από πολλά factory reset και πειραματισμό με τις ROM τελικά εμφανίστηκαν τα μηνύματα αλλά αντιμετωπίζω τώρα το ίδιο πρόβλημα με σένα...Τι ROOT έκανα τι κατέβασα ένω σορό εφαρμογές....τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Με βάση τα όσα λέτε δεν περνάω την 125. Αυτό με τα μηνύματα το διάβασα και στο XDA χτες οπότε δεν την πέρασα.Ούτως ή άλλως μια χαρά είμαι στην 119. Απάντηση στα ερωτήματά σας πέρα της κλασικής "κάντε factory reset και περάστε την 119" ( το έχετε κάνει ήδη ) δεν έχω προσωπικά. Άσχετο : Κατάφερα με το Xposed framework και το Gravity module να κάνω διάφανη τη μπάρα των soft keys χρησιμοποιώντας Nova launcher. Όλα φαίνεται να λειτουργούν ok. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 το ειδα σημερα απο κοντα! σε λευκο! ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ και παρα πολυ λεπτο!!!! αν ειχε χαμηλοτερη τιμη, θα το παιρνα σιγουρα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 το ειδα σημερα απο κοντα! σε λευκο! ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ και παρα πολυ λεπτο!!!! αν ειχε χαμηλοτερη τιμη, θα το παιρνα σιγουρα!!!! 250 στον Γερμανό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispao Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Για όσους έχουν πρόβλημα με τη notification panelεγώ έκανα τα παρακάτω. Λοιπον πρώτα απ όλα root Καλού-κακού πηγαίνετε στο φάκελο data και δείτε αν στο custom.bin όταν το ανοίξετε αν γράφει dt/gr. Αν γράφει αυτό είσαστε οκ. Μετά πάμε με το root explorer Η άλλο root manager στο φάκελο cust Βρίσκουμε το φάκελο channel και τον μετονομάζουμε σε dt, Ανοίγουμε τον φάκελο dt λοιπόν και μετονομάζουμε έναν η περισσότερους φακέλους που είναι μέσα σε gr Βγάζουμε την κάρτα sd γιατί άμα κάνουμε το κόλπο με τα τρία κουμπιά θα ξαναπεραστεί πάλι ότι έχουμε μέσα στο φάκελο dload που είναι στην sd! Το τηλέφωνο θα ξεκινήσει σε cwm θα βγάλει fail εμείς κάνουμε απλά factory reset κai επανεκίνηση. Αυτό ήταν!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΑΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 250 στον Γερμανό. 399 το βλέπω στο site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TechWheel3 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Για όσους έχουν πρόβλημα με τη notification panelεγώ έκανα τα παρακάτω. Λοιπον πρώτα απ όλα root Καλού-κακού πηγαίνετε στο φάκελο data και δείτε αν στο custom.bin όταν το ανοίξετε αν γράφει dt/gr. Αν γράφει αυτό είσαστε οκ. Μετά πάμε με το root explorer Η άλλο root manager στο φάκελο cust Βρίσκουμε το φάκελο channel και τον μετονομάζουμε σε dt, Ανοίγουμε τον φάκελο dt λοιπόν και μετονομάζουμε έναν η περισσότερους φακέλους που είναι μέσα σε gr Βγάζουμε την κάρτα sd γιατί άμα κάνουμε το κόλπο με τα τρία κουμπιά θα ξαναπεραστεί πάλι ότι έχουμε μέσα στο φάκελο dload που είναι στην sd! Το τηλέφωνο θα ξεκινήσει σε cwm θα βγάλει fail εμείς κάνουμε απλά factory reset κai επανεκίνηση. Αυτό ήταν!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΑΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ... Nαι τα έκανα όλα αυτά αλλά τον φάκελο custom.bin δεν τον βρηκα πουθενά... Τέσπα... κατέβασα την εφαρμογή notification toggle που είχε προτείνει και ο haki νομίζω και ηρέμησα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 399 το βλέπω στο site. Γράφτηκε σε άλλο topic σήμερα ότι το έριξαν στα 250. Καλυτερα να τους ρωτήσεις αύριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispao Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Το custom.bin δεν είναι φάκελος είναι αρχείο το οποίο το ανοίγουμε κρατώντας το για λίγο πατημένο και στο μενού επιλογών που βγάζει το ανοίγεις με το text viewer απλά για να δεις τι γράφει μέσαΒρίσκεται στο φάκελο data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosgk80 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Άσχετο : Κατάφερα με το Xposed framework και το Gravity module να κάνω διάφανη τη μπάρα των soft keys χρησιμοποιώντας Nova launcher. Όλα φαίνεται να λειτουργούν ok. Μπορεις να με βοηθησεις λιγο σε αυτο;ΠΟια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω ακριβως; Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 (edited) 1. Κατεβάζεις το apk από το ακόλουθο link , το κάνεις αντιγραφή στο κινητό σου και το εγκαθιστάς : http://dl.xposed.info/latest.apk 2. Αφού γίνει η εγκατάσταση , βρίσκεις το εικονίδιο που έχει δημιουργηθεί στο κινητό σου ( "εγκατάσταση Xposed" λέγεται ), το ανοίγεις και πας εκεί που λέει "Framework" και πατάς install/update. Πρέπει κάτι αριθμοί που έχει πάνω να γίνουν πράσινοι για να είσαι σίγουρος ότι εγκαταστάθηκε. 3. Kάνεις επανεκκίνηση, ξανανοίγεις το xposed από το σχετικό εικονίδιο και πας εκεί που λέει "Κατέβασμα". Bρίσκεις και κατεβάζεις αυτό που λέει GravityΒοx JB ( έχει δύο εκδόσεις ). 4. Στη συνέχεια πας στα "Μodules" -> Gravitybox και το πατάς για να εγκατασταθεί. Ένα νέο εικονίδιο με την ονομασία "GravityBox" δημιουργείται στις εφαρμογές σου.Το πατάς και πας εκεί που λέει "Διαχείριση διαφάνειας"-> "Διαφ.γραμ.πλοήγησης για την αρχική οθόνη" και πας την μπάρα όσο θέλεις να είναι η διαφάνεια.Εγώ την έχω πάει τέρμα 100% γιατί θέλω εντελώς διάφανο το background. Γενικά η διαδικασία είναι πολύ απλή. Εννοείται πως πρέπει να είσαι root. Για του λόγου το αληθές , παραθέτω την αρχική μου οθόνη με Nova Prime launcher : http://s11.postimg.org/8in5ae9v3/Screenshot_2013_12_27_17_29_32.jpg Edited December 27, 2013 by ipred Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosgk80 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Φοβερος οδηγος και καινουριες δυνατοτητες!Ευχαριστω πολυ!Ασχολουμαι με το android εδω και 3,5 χρονια με custom roms και mods αλλα το Xposed το ανακαλυψα μολις σημερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_1 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το P6 και μάλλον θα πάω από σκρουτζομάγαζο. Έχει κάποιος να μου προτείνει άλλη αξιόπιστη πηγή, ίσως και φθηνότερα από skroutz?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coutraki Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Το αγόρασα προχθές απο τον Γερμανό 250 ευρώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Το αγόρασα προχθές απο τον Γερμανό 250 ευρώ.. Αν σου ειναι ευκολο για πες παραπανω.απλα παω στο γερμανο και το παιρνω 250 ή ειναι με το εκπτωτικο κουπονι που πρεπει να εχω αγορασει πριν κατι αλλο?Σρυ που σε ρωταω ετσι αλλα το κινητο ειναι ερωτας και το ηθελα πολυ καιρο τωρα! Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coutraki Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Κανένα εκπτωτικό κουπόνι δεν χρειάστηκα,απλά πήγα στον Γερμανό και είχε έκπτωση 150 ευρώ...κάποια κινητά τα έχει Best buy και αυτό ήταν ένα από αυτά.Δεν χάνεις τίποτα να πας να ρωτήσεις, το κινητό είναι απίστευτο και ανάρπαστο με αυτή την τιμή:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Κανένα εκπτωτικό κουπόνι δεν χρειάστηκα,απλά πήγα στον Γερμανό και είχε έκπτωση 150 ευρώ...κάποια κινητά τα έχει Best buy και αυτό ήταν ένα από αυτά.Δεν χάνεις τίποτα να πας να ρωτήσεις, το κινητό είναι απίστευτο και ανάρπαστο με αυτή την τιμή:) Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση.θα παω αυριο πρωι πρωι !!! :):):) Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Το αγόρασα προχθές απο τον Γερμανό 250 ευρώ.. Καλορίζικο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coutraki Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Καλορίζικο:) Ευχαριστώ πολύ!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_1 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Καλορίζικο!! Θα το κοιτάξω κ εγώ αύριο το πρωί. Θυμάμαι απλά ότι όταν κάποιος το είχε ξανααναφέρει και είχα τσεκάρει στο site, το είχε στα €399. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coutraki Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Καλορίζικο!! Θα το κοιτάξω κ εγώ αύριο το πρωί. Θυμάμαι απλά ότι όταν κάποιος το είχε ξανααναφέρει και είχα τσεκάρει στο site, το είχε στα €399. Προχθές που πήγα εγώ στο καρτελάκι έγραφε όντως 399 αλλά έχει ένα ταμπελάκι Best buy -150 ευρώ. Ψάξτε το λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolcegusto Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Λοιπον ποτε δεν με ενδιεφερε τοσο πολυ 1 κινητο οσο αυτο! Πηγα σαββατο στον γερμανο και ρωτησα για την τιμη και μου ειπαν απλως οτι εντασσεται στην δωροεπιταγη και αρα η μπορει να αφαιρεθει και να το παρεις 299 η να παρεις το κινητο 399 και να κανεις χρηση της δωροεπιταγης.Ειπα στον υπαλληλο οτι εμαθα απο παιδια οτι εχει φθασει η τιμη του στα 250 και με κοιτουσε σαν εξωγηινο.Τι ισχυει τελικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 αυριο θα παω και εγω να ρωτησω αλλα επειδη δουλευω εως αργα μαλλον θα παω απογευμα.αν καποιος μαθει νωριτερα ας ενημερωσει εδω αν δεν ειναι κοπος :p:p:p (χιλια συγνωμη για το offtopic) Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts