Jump to content

Panos_1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Panos_1

  1. Θα το δοκιμάσω και απόψε με το wifi απενεργοποιημένο. Πώς βλέπω ποιές εφαρμογές (και πόσο μου στοιχίζουν σε μνήμη) τράχουν στο περιθώριο?? Από settings --> Manage apps --> Running?? Εάν είναι από εκεί, στο δεξιά μέρος που δείχνει τι καταναλώνει σε μνήμη η κάθε εφαρμογή (σωστά??) δεν βλέπω κάτι υπερβολικό.
  2. Ρε παιδιά έχετε παρατηρήσει πόσο γρήγορα αδειάζει η μπαταρία?? Εχθές το βράδυ το φόρτισα, ρύθμισα μόνο το ξυπνητήρι (δεν έκανα τίποτα άλλο!!) και όταν ξύπνησα από 100% η μπαταρία είχε πέσει στο 85%. Εξηγείται μόνο και μόνο επειδή είναι το wi-fi ανοικτό?? Φυσικά το τηλέφωνο ήταν με την οθόνη σβηστή. Επίσης δεν έχω πειράξει κάτι (rom), είναι όπως το αγόρασα.
  3. Sorry, τη Β125 εννοούσα..
  4. Πρώτος :up: Και κάτι ακόμα. Η Β199 έχει μεγάλες διαφορές?? Ή είναι πιο δοκιμασμένη => πιο αξιόπιστη??
  5. Το πήρα τελικά κ εγώ σήμερα στα €249 από Γερμανό (αφού έψαξα σε αρκετά καταστήματα γιατί δεν το είχαν διαθέσιμο). Πάντως κ εμένα στην αρχή μου έλεγαν €399, μετά που τους είπα για τα κουπόνια και βρήκαν πως πράγματι έχει δωροεπιταγή €100 και αφού τους είπα να το ξανατσεκάρουν γιατί σε άλλο Γερμανό μου λένε για €150 δωροεπιταγή όλα πήγαν ρολόι :) Για όσους ενδιαφέρονται η προσφορά μου είπαν ισχύει μέχρι αύριο. Μια επιπλέον βοήθεια για την αρχή --> Η Β125 που λέτε είναι rom?? Και είναι επίσημη οπότε δεν θα έχουμε πρόβλημα με εγγύηση σε πιθανό πρόβλημα?? Υπάρχει κάποιος οδηγός για το πως την περνάμε??
  6. Καλορίζικο!! Θα το κοιτάξω κ εγώ αύριο το πρωί. Θυμάμαι απλά ότι όταν κάποιος το είχε ξανααναφέρει και είχα τσεκάρει στο site, το είχε στα €399.
  7. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το P6 και μάλλον θα πάω από σκρουτζομάγαζο. Έχει κάποιος να μου προτείνει άλλη αξιόπιστη πηγή, ίσως και φθηνότερα από skroutz??
×
×
  • Create New...