lostmangr Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 λογικα δεν υπαρχει καποιος να με βοηθησει με το θεμα μου... Παράθεση Ήμουν δυστυχισμένος που δεν είχα παπούτσια μέχρι που είδα κάποιον που δεν είχε πόδια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Δεν αξίζει να το φτιάξεις,η οθόνη είναι πάντα το ακριβότερο εξάρτημα.Εψαξες εσύ για τιμές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostmangr Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Δεν αξίζει να το φτιάξεις,η οθόνη είναι πάντα το ακριβότερο εξάρτημα.Εψαξες εσύ για τιμές; λεα φιλε μου τα βρηκα ολα μαζι 45 ευρω στο ebay...τι λες καλα ειναι??? Παράθεση Ήμουν δυστυχισμένος που δεν είχα παπούτσια μέχρι που είδα κάποιον που δεν είχε πόδια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 μονο;καινουργια;αυθεντικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Να ρωτήσω κάτι πήρα την συσκευή στην γυναίκα μου και βλέπω ότι τρέχει 4.2.2 έχοντας πρόβλημα με το WiFi ,δεν θα πάρει αναβαθμίσεις το τηλέφωνο θα μείνει με την έκδοση που κυκλοφόρησε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Να ρωτήσω κάτι πήρα την συσκευή στην γυναίκα μου και βλέπω ότι τρέχει 4.2.2 έχοντας πρόβλημα με το WiFi ,δεν θα πάρει αναβαθμίσεις το τηλέφωνο θα μείνει με την έκδοση που κυκλοφόρησε; Περνα Β520 Και θα λυθούν ολα Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Περνα Β520 Και θα λυθούν ολα Πρέπει να το κάνω root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Oχι, Δέ χρειαζεται Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Oχι, Δέ χρειαζεται Πώς το κάνουμε φίλε και από πού κατεβάζουμε την Rom;Επίσης τι έκδοση android είναι η Rom που μου προτείνεις;Συγγνώμη για το πρήξιμο.:o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Πώς το κάνουμε φίλε και από πού κατεβάζουμε την Rom;Επίσης τι έκδοση android είναι η Rom που μου προτείνεις;Συγγνώμη για το πρήξιμο.:o εχει αναλυτικο οδηγο εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=394782 kι η Β520 εδώ--kitkat http://www.carbontesla.com/2014/10/leak-download-b520-kitkat-update-ascend-p6-u06-v100r001c00b520/ κράτα back up Aν δεν ξερεις τι κανεις, αστο οπως ειναι Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 (edited) Ευχαριστώ φίλε από εκεί το κατέβασα και απέτυχε,μάλλον ήταν κακό κατέβασμα το ξανακατεβαζω.Πρέπει οπωσδήποτε να πάρω back up;Πρέπει να κάνω factory reset πρην το update; Τελικα μου βγαζει error συνεχεια δεν ξερω μηοως φταει η εκδοση που εχει το τηλεφωνο ειναι η B127 Edited June 11, 2015 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 (edited) Ευχαριστώ φίλε από εκεί το κατέβασα και απέτυχε,μάλλον ήταν κακό κατέβασμα το ξανακατεβαζω.Πρέπει οπωσδήποτε να πάρω back up;Πρέπει να κάνω factory reset πρην το update; Τελικα μου βγαζει error συνεχεια δεν ξερω μηοως φταει η εκδοση που εχει το τηλεφωνο ειναι η B127 Περνάς την Β122 πρωτα και μετα την Β520, ή την Β512 και μετα μέσω ΟΤΑ την Β520 Εννοείται clean install ολα Edited June 11, 2015 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Περνάς την Β122 πρωτα και μετα την Β520, ή την Β512 και μετα μέσω ΟΤΑ την Β520 Εννοείται clean install ολα Ευχαριστω φιλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dickenz4 Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Καλησπερα εχω το huawei p6 απο χθες παταω να μπω στην καμερα και μου βγαζει ενα μηνυμα "σφαλμα φωτογραφικης μηχανης" και η μονη επιλογη που εχω ειναι το "οκ"!!! Γνωριζει καποιος κατι;; ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Καλησπερα εχω το huawei p6 απο χθες παταω να μπω στην καμερα και μου βγαζει ενα μηνυμα "σφαλμα φωτογραφικης μηχανης" και η μονη επιλογη που εχω ειναι το "οκ"!!! Γνωριζει καποιος κατι;; ευχαριστω.. Το ίδιο και εμενα.αλλά εμένα είχε πτώση Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 εχετε viber?Σε καποια κινητα κανει προβλημα τετοιου τυπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 εχετε viber?Σε καποια κινητα κανει προβλημα τετοιου τυπου. Οπότε βγαζεις το viber?????? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Δοκιμαζεις και βλέπεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dickenz4 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Έχω ένα huawei p6 και από το μεσημέρι δεν μπορώ να μπω με wifi πιο συγκεκριμένα το πλήκτρο για να ενεργοποίηση το wifi είναι μερικές φορές διάφανο ανενεργό κι άλλες φορές μεταφέρεται στην δεξιά πλευρά για να ξεκίνησε η σάρωση αλλά δεν ανοίγει τίποτα...οποίος μπορεί ας με βοηθησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Έχω ένα huawei p6 και από το μεσημέρι δεν μπορώ να μπω με wifi πιο συγκεκριμένα το πλήκτρο για να ενεργοποίηση το wifi είναι μερικές φορές διάφανο ανενεργό κι άλλες φορές μεταφέρεται στην δεξιά πλευρά για να ξεκίνησε η σάρωση αλλά δεν ανοίγει τίποτα...οποίος μπορεί ας με βοηθησει με τι ΡΟΜ εισαι? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dickenz4 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 (edited) με τι ΡΟΜ εισαι? Που το γράφει για να σου το μεταφέρω ram πάντως 2gb..βοηθά φιλέ σ ευχαριστω Edited July 28, 2015 by dickenz4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Που το γράφει για να σου το μεταφέρω ram πάντως 2gb..βοηθά φιλέ σ ευχαριστω πηγαινε settings---about phone---build number Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dickenz4 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 (edited) πηγαινε settings---about phone---build number P6-U06V100R001C150B536 απλά έχω ελληνικό μενού αλλά το βρηκα Edited July 28, 2015 by dickenz4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Μηπως εχει κολλησει ? Mε επανεκκινηση στο τηλεφωνο δεν φτιαχνει ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 P6-U06V100R001C150B536 απλά έχω ελληνικό μενού αλλά το βρηκα περνα τη Β708 Αυτη εβαλα εγω σε συγγενους τηλέφωνο και διορθωσε καμποσα προβληματα Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts