Jump to content

Huawei Ascend P6

irovoudou
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για την ποιότητα κατασκευής που ρωτάς η γνώμη είναι η εξής :

1) Μπροστινό μέρος : 10/10

2) Πλαϊνά : 10/10

3) Πλάτη : 6/10 (πολύ ωραία αίσθηση μετάλλου αλλά χαράσσεται )

Για κάποιον που δεν το ενδιαφέρει πολύ η δύναμη του επεξεργαστή αλλά τον ενδιαφέρει να έχει ένα ντιζαϊνάτο κινητό χωρίς παγώματα, σβησίματα και άλλα σοβαρά προβλήματα και με μία πολύ καλή οθόνη το P6 είναι ιδανικό.

Μάλιστα... Ένα βήμα πιο κοντά είμαι λοιπόν!!! Κοίταζα και κατά HTC one μεριά, που έχει ωραίο design, αλλά η τιμή δεν... Και το mini, κατώτερα χαρακτηριστικά...

Στο μεταξύ είδα τη συγκεκριμένη θήκη σε Xperia X κι έπαθα πλάκα!!! Οπότε, πιστεύω θα ταιριάζει και στο Ρ6. :)

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στο μεταξύ είδα τη συγκεκριμένη θήκη σε Xperia X κι έπαθα πλάκα!!! Οπότε, πιστεύω θα ταιριάζει και στο Ρ6. :)

Καλύτερα να αποφύγεις μεταλλικές θήκες, εκτός ότι μπαίνουν και βγαίνουν δύσκολα μειώνουν την ποιότητα του σήματος. σε χώρες με καλά δίκτυα δεν είναι θέμα αλλά για την Ελλάδα πιστεύω ότι είναι.

Για μένα αυτή είναι η καλύτερη θήκη για το P6

http://www.ebay.com/itm/Imak-Ultrathin-Slim-Flexible-Clear-Protective-Case-Cover-For-Huawei-Ascend-P6-/300940484448?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item4611735f60

δεν βρισκω καλωδιο USB, με ΟΤΑ δεν μπορω να παρω την 125? εχει την 111 πανω
All it takes is a swipe...

Όχι με ΟΤΑ. Πως και δεν έχεις usb καλώδιο; Πως φορτίζεις το κινητό; Ε εναλλακτικά πέρασε το αρχείο στην κάρτα μέσω wifi transfer. Θα πάρει χρόνο βέβαια.

Παιδιά έχω κάνει δώρο το κινητό. Σήμερα με πήρε η κοπέλα τηλ και μου είπε ότι δεν ανοίγει. Κρατήσε πατημένο το power button και δεν έγινε τίποτα. Μάλλον δεν φορτίζει κιόλας.

Δεύτερη φορά το ίδιο πρόβλημα. Κατά τη διάρκεια παιχνιδιού κολλάει, μαυρίζει η οθόνη και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Το power button δεν αντιδρά και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περιμένεις να τελείώσει η μπαταρία και να το βάλεις στον φορτιστή.

ειναι κανεις απο σαλονικα που να θελει να ανταλλαξει το ασπρο που εχω με μαυρο? πριν το στειλω σουμπιτο...αμφιβαλλω οτι η πλατη εινια μεταλλικη στο ασπρο

Δεύτερη φορά το ίδιο πρόβλημα. Κατά τη διάρκεια παιχνιδιού κολλάει, μαυρίζει η οθόνη και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Το power button δεν αντιδρά και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περιμένεις να τελείώσει η μπαταρία και να το βάλεις στον φορτιστή.

Το εχει κανει κατι παρομοιο δηλαδη και σε μενα.. και κρατησα παρατεταμενα και τα 3 πλαινα κουμπια ταυτοχρονα και εκανε reboot..

]

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

[/color]

Στο Youtube βρήκα μόνο ένα ( ισπανόφωνο). Αν μπορείς στείλε μου κάποιο:) Ρωτάω εντωμεταξύ στο XDA αν υποστηρίζεται infinite scrolling στον stock launcher ή αν με άλλους launchers δεν χρειαζόμαστε xposed για τη γκρι navigation bar κι απάντηση δεν παίρνω.Θα περιμένω να έρθει η official για να το διαπιστώσω από μόνος μου.

κοιτά την δοκιμαστική που έβαλα μου άρεσε διορθωνη για για μένα κάποιες απο της ατέλειες που έχουμε περιμένω να είναι και καλύτερό η γκρι μπάρα να ξες βγαίνει οποτε θες εσύ πολύ καλο

Edited by George_atma

η γκρι μπάρα να ξες βγαίνει οποτε θες εσύ

Όταν λες βγαίνει, εννοείς ότι κατεβαίνει κάτω; Εγώ εννοώ να παραμένουν τα soft keys αλλά η μπάρα πίσω να είναι διάφανη ή ημιδιάφανη.Στο XDA μου απάντησαν ότι με Νova launcher που δοκίμασαν γίνεται διάφανη και το καταχάρηκα.:) Επίσης μου απάντησαν ότι δυστυχώς το scrolling στις home screens δεν έγινε ατέλειωτο και άρα σταματά στην τελευταία home screen. Δεν με πειράζει πάντως αφού με το που βάλω την Kitkat θα περάσω κατευθεία τον Nova Prime και θα έχω ατέλειωτο σκρολάρισμα.:)

Το εχει κανει κατι παρομοιο δηλαδη και σε μενα.. και κρατησα παρατεταμενα και τα 3 πλαινα κουμπια ταυτοχρονα και εκανε reboot..

Δηλαδή power button, πάνω και κάτω φωνή? Αυτό γινόταν και στο razr xt 910. Απλά φοβήθηκα να της πω να το κάνει, μη γίνει κανένα reset κι έχουμε άλλα!

Χαίρετε, έχω μία απορία: Ακολουθώντας τα βήματα (στα Αγγλικά το έχω)

Settings ---> About Phone ---> Cerification έχουμε αυτό

http://i59.tinypic.com/nx41z4.png

Τί σημαίνει το serbia κτλ;

Εγώ αυτη την επιλογη στις ρυθμίσεις πάντως δεν την βρίσκω... Λογικά είναι κινητό από Σερβία? Από που το πήρες από σκρουτζάδικο;

Παιδιά καλημέρα. Ημουν έτοιμος να αγοράσω το P6 όταν άρχισα να διαβάζω για την κυκλοφορία του P6S μέσα στις επόμενες βδομάδες. Εχουμε καθόλου νέα για την ευρωπαική κυκλοφορία του ; Αν όντως έρθει Ελλάδα με την ίδια τιμή με το P6, 16GB, MicroSD ( και όχι dual Sim όπως η κινέζικη ) και αποσπώμενη μπαταρία, τότε θα είναι ακόμα περισσότερο superb value for money !
// Huawei P6 //

η πιστοποιηση του φορεα της Σερβιας, πως λεμε CE πιστοποιηση, το ιδιο πραγμα

Δηλαδή power button, πάνω και κάτω φωνή? Αυτό γινόταν και στο razr xt 910. Απλά φοβήθηκα να της πω να το κάνει, μη γίνει κανένα reset κι έχουμε άλλα!

Ναι ακριβως .οποτε μου κολλαει κανω αυτο και κανει ρεμπουτ. και εγω τυχαια το ανακαλυψα σε μια παρομοια περιπτωση με αυτην που αναφερεις που η συσκευη δεν εκανε τιποτα.

----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Χαίρετε, έχω μία απορία: Ακολουθώντας τα βήματα (στα Αγγλικά το έχω)

Settings ---> About Phone ---> Cerification έχουμε αυτό

http://i59.tinypic.com/nx41z4.png

Τί σημαίνει το serbia κτλ;

Ακριβως το ιδιο εχει και σε εμενα και το εχω αγορασει απο καταστημα της wind.

Καλημερα σε ολους! Σημερα παραλαμβανω το huawei p6 απο service που πηγε λογω brick (b118CN) επειδη πλεον δεν θελω να ασχοληθω με Custom roms ,θα ηθελα να κανω μια ερωτηση : ποια εκδοση να βαλω ως καλυτερη? αναμεσα στις B118,B119,B122,B125 κυριως αναζητω την Ρομ που θα εχει την καλυτερη μπαταρια .Ευχαριστω εκ των προτερων!

Τελικά η μπαταρία είναι μια χαρά.

Ενώ στην αρχή παραπονιόμουν , μετά από λίγες φορτίσεις όλα είναι καλά.

Πλέον κρατάει 2 μέρες άνετα με τη δικιά μου χρήση.

Μεγάλη διαφορά είδα με το 2x battery. George σ'ευχαριστώ για τη συμβουλή σου :)

Σκέφτομαι να δοκιμάσω και το DU Battery Saver.

Επίσης νομίζω ότι η φόρτιση κρατάει περισσότερο όταν γίνεται από τη μπρίζα σε σχέση με τη usb , αλλά μπορεί να είναι ιδέα μου.

το 2x battery ειναι καποια εφαρμογη?υπαρχει καπου?

Εχω χρόνια να δοκιμάσω τέτοιες εφαρμογές. Οσες και να ειχα δοκιμάσει διαφορά δεν ειχα δει...

Παιδιά αυτές της μέρες μετά από την δοκιμαστική κιτκατ πήγα να επαναφέρω το τηλέφωνο μου στην b125οπως και πριν αλλά βρήκα διάφορες που δεν της είχα παλιότερα όπως και το ότι χάθηκε ο πίνακας ειδοποίηση! Σημαντικό! Αν μπορεί κάποιος ας μου πει. Ευχαριστώ

• The title was changed to Huawei Ascend P6