ταξιδιωτης22 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 γιατι ρε φιλε?τι παραπανω περιμενες?το κινητο ειναι σουπερ!απαιχτη κατασκευη,πολυ καλη καμερα,φοβερη οθονη,.... Σύμφωνα με την αρχικη του τιμή το performance του είναι μέτριο.δυστυχώς διπύρηνα έχω πάρει κι ήταν πολύ καλύτερα. Αλλά μέχρι εδώ.όσοι το έχουν ας το χαρούν.καλημέρα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apathya Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Σύμφωνα με την αρχικη του τιμή το performance του είναι μέτριο.δυστυχώς διπύρηνα έχω πάρει κι ήταν πολύ καλύτερα. Αλλά μέχρι εδώ.όσοι το έχουν ας το χαρούν.καλημέρα. Ποια διπυρηνα θεωρεις ως καλυτερα; Παράθεση Proud HTC User! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 το σ4 μινι εχει καλυτερο cpu αλλα η εμπειρια χρησης νομιζω ειναι πιο καλη στο huawei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Ποια διπυρηνα θεωρεις ως καλυτερα; Το LG L9 II είναι πιο γρήγορο και έχει 1 GB ram αλλά χάνει στην εμφάνιση. Κάθε τηλέφωνο έχει τα θετικά και τα αρνητικά του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galimanas Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 απο αμαζον γαλλιας θα εχει ελληνικα το μενου?ελληνικη γλωσσα γραφης?εγγυηση ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 (edited) Το LG L9 II είναι πιο γρήγορο και έχει 1 GB ram αλλά χάνει στην εμφάνιση. Κάθε τηλέφωνο έχει τα θετικά και τα αρνητικά του... Εγώ πάντως(ο μπατζανακης βασικα)έδωσα το l9 l2 γιατί ενώ το συγκρίναμε με το core που θα πρεπε να το αφήνει ένα μίλι πίσω. ..ήταν στα ίδια επίπεδα. ..πήρε το p6 και τώρα φαίνεται η διαφορά. .. βασικα το l9 l2 εχει nfc,infrared...κ 4.0 bluetooth...εκει υπερτερει νομιζω.. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5650&idPhone2=5467 Edited December 19, 2013 by Kopoylos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 το σ4 μινι εχει καλυτερο cpu αλλα η εμπειρια χρησης νομιζω ειναι πιο καλη στο huawei Εδώ αυτό το κινητό,το huawei με έκανε να αναπολώ το s4 mini,φαντάσου. Στην πλοήγηση στις οθόνες δεν είχε θέμα το huawei,ούτε στις επαφές όπως το s4 mini που είχε lag. Σε όλα τα υπόλοιπα όμως,πληκτρολόγηση κείμενου γρήγορα,παιχνίδια,καλά τα benchmarks δεν τα υπολογίζω,το s4 mini του έριχνε κανονικά.όπως και το sp,όπως και το Motorola xt890i όπως και το xperia t,όπως και το one s,ουφ,άσε μην ρίξω κι άλλο κατεβατό... Κινητό που δεν θέλω να ξαναδώ στα μάτια μου... Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 ταξιδιωτης δοκιμασες καμια aosp ρομ στο τηλεφωνο; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Πιστεύω οτι με την 4.4 θα γίνει αλλο κινητό. Και εγω εχω κάποια θέματακια αλλα το κραταω γιατι πιστεύω οτι την 4.4 και το Emotion 2.0 το κινητό θα πετάει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galimanas Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 εγω ξερω ενα πραγμα-αν αυτο το κινητο εγραφε IPHONE ΚΑΙ οχι HUAWEI θα λεγανε ολοι τι φοβερο κινητο ειναι--- παιδια η συσκευη ειναι σουπερ απο αυτα που προσφερει και ιδιαιτερα στο θεμα κατασκευης design κορυφη..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Ευτυχώς δηλαδή που δεν είμαι λάτρης του iPhone... Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Όποιος μπαίνει στην λογική να αλλάζει τα κινητά σαν τα πουκάμισα λογικό είναι να μην εκτιμάει το συγκεκριμένο κινητό, κόντεψα να μπω σε αυτή την λογική αλλά δεν θα το κάνω... Στην περίπτωση αυτή δεν σε ικανοποιεί κανένα κινητό, θα παίξεις για λίγο θα το βαρεθείς και θα πας στο επόμενο και πάει λέγοντας. Αν έχεις τα λεφτά να το κάνεις αυτό σαν χόμπι μια χαρά τότε. Για μένα που δεν τα έχω και δεν έχω τρελές απαιτήσεις από ένα κινητό απλά να κάνει την δουλειά που θέλω χωρίς πολλά προβληματα το P6 είναι ιδανικό. Κινητο που χαίρεσαι να το βλέπεις και να το κρατάς και κάνει και την δουλειά του... Με την B119 έλυσα το θέμα που με ενοχλούσε με τις αποσυνδέσεις του Wifi και πλέον είμαι μια χαρά.... Ψηνόμουν να δοκιμάσω τα πολύ καλά σε κριτικές LG L9 II και Μotorola Moto G που θα αποκτούσα χωρίς επιπλέον κόστος πουλώντας το P6 αλλά είμαι σίγουρος ότι θα μου λείψει και θα θέλω να το ξαναπάρω,.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Ρε παιδια μην τρελαθουμε τελειως.Το l9 ii το ειχα πριν το p6 και πραγματικα απογοητευτηκα..εκτος οτι κολαγε η αυτονομια του ηταν μετρια.οχι οτι το p6 εχει καλυτερη αλλα ενταξει το lg ειχε τα θεματακια του και γιαυτο το εδωσα.Το p6 οντως δεν ειναι για power user αλλα δεν μου εχει κολησει ουτε μια φορα.θα μπορουσε να ηταν πιο γρηγορο αλλα οκ ας ελπισουμε οτι με την 4.4 θα βελτιωθει.Αλλωστε τωρα που με κερδισε το p6 θα το αλλαξω με το p6s...Και μια ερωτηση στους κατοχους.Πως συχρονιζονται οι επαφες με τις φωτο του fb?Δεν μπορω με τπτ να το βρω... Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Ρε παιδια μην τρελαθουμε τελειως.Το l9 ii το ειχα πριν το p6 και πραγματικα απογοητευτηκα..εκτος οτι κολαγε η αυτονομια του ηταν μετρια.οχι οτι το p6 εχει καλυτερη αλλα ενταξει το lg ειχε τα θεματακια του και γιαυτο το εδωσα.Το p6 οντως δεν ειναι για power user αλλα δεν μου εχει κολησει ουτε μια φορα.θα μπορουσε να ηταν πιο γρηγορο αλλα οκ ας ελπισουμε οτι με την 4.4 θα βελτιωθει.Αλλωστε τωρα που με κερδισε το p6 θα το αλλαξω με το p6s...Και μια ερωτηση στους κατοχους.Πως συχρονιζονται οι επαφες με τις φωτο του fb?Δεν μπορω με τπτ να το βρω... αν κ ειμαστε off topic εγω μ αυτο κανω δουλεια https://play.google.com/store/apps/details?id=com.syncme.syncmeapp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Tα 'λεγα εγώ, δεν τα 'λεγα;;; ;):p Τα λεγες εσύ αλλά δεν σε άκουγα.... Όποιος μπαίνει στην λογική να αλλάζει τα κινητά σαν τα πουκάμισα λογικό είναι να μην εκτιμάει το συγκεκριμένο κινητό, κόντεψα να μπω σε αυτή την λογική αλλά δεν θα το κάνω... Στην περίπτωση αυτή δεν σε ικανοποιεί κανένα κινητό, θα παίξεις για λίγο θα το βαρεθείς και θα πας στο επόμενο και πάει λέγοντας. Αν έχεις τα λεφτά να το κάνεις αυτό σαν χόμπι μια χαρά τότε. Για μένα που δεν τα έχω και δεν έχω τρελές απαιτήσεις από ένα κινητό απλά να κάνει την δουλειά που θέλω χωρίς πολλά προβληματα το P6 είναι ιδανικό. Κινητο που χαίρεσαι να το βλέπεις και να το κρατάς και κάνει και την δουλειά του... Με την B119 έλυσα το θέμα που με ενοχλούσε με τις αποσυνδέσεις του Wifi και πλέον είμαι μια χαρά.... Ψηνόμουν να δοκιμάσω τα πολύ καλά σε κριτικές LG L9 II και Μotorola Moto G που θα αποκτούσα χωρίς επιπλέον κόστος πουλώντας το P6 αλλά είμαι σίγουρος ότι θα μου λείψει και θα θέλω να το ξαναπάρω,.... Πλέον δεν αλλάζω κινητά σαν τα πουκάμισά.όπως και να χει όμως,πάντα συνηθίζω να εκτιμώ και να προτείνω ένα κινητό που με άφησέ ικανοποιημένο. Από την στιγμή που θα με χαλάσει όμως κάτι....και θα το πω και θα το γράψω και θα το θάψω...γιατί σύμφωνα με την χρόνια εμπειρία μου έμαθα να γράφω πάντα την αλήθεια και πάντα όπως την βλέπω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 (edited) Kαλά Χριστούγεννα σε όλους, παρέλαβα χθες την Ultra-Thin metal bumper http://www.aliexpress.com/item/Top-level-Metal-Ultra-thin-Bumper-Frame-for-HUAWEI-Ascend-P6-Multicolour-Cell-Mobile-phone-protector/1288393853.html για το P6. Ενώ στις φώτο φάινεται ότι πάει στο κινητό δεν είναι έτσι, 6 ευρώ την πήρα αλλά δεν τα αξίζει ούτε αυτά.... Η διάφανη IMAK Case http://www.aliexpress.com/item/Genuine-Brand-New-IMAK-Crystal-series-PC-Ultra-thin-Hard-Skin-Case-Cover-Back-For-Huawei/858261175.html είναι η καλύτερη πιστέυω καθώς διατηρεί το design του κινητού.... Επίσης διαθέσιμη η Β125 για το κινητό μας η οποία από ότι φαίνεται είναι official.... http://www.huaweiblog.de/news/schoene-bescherung-huawei-ascend-p6-firmware-leak-b125/ Edited December 25, 2013 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 (edited) Η διάφανη IMAK Case http://www.aliexpress.com/item/Genuine-Brand-New-IMAK-Crystal-series-PC-Ultra-thin-Hard-Skin-Case-Cover-Back-For-Huawei/858261175.html είναι η καλύτερη πιστέυω καθώς διατηρεί το design του κινητού.... Δες το παρακάτω video review πριν την πάρεις.Στο έχω βάλει να ξεκινήσει από το πρόβλημα : Επίσης διαθέσιμη η Β125 για το κινητό μας η οποία από ότι φαίνεται είναι official.... http://www.huaweiblog.de/news/schoene-bescherung-huawei-ascend-p6-firmware-leak-b125/ Thanks για την πληροφορία.Την κατεβάζω από το παρακάτω link. Mε 398 κατεβαίνει :): https://mega.co.nz/#!Jpt2lKbJ!6Oze3sw_zzG0SJ1CWdxduvourdWIgf3YRYvhOJtUSVs Χρόνια πολλά σε όλα τα πισιξόπαιδα:) Edited December 25, 2013 by ipred Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Δες το παρακάτω video review πριν την πάρεις.Στο έχω βάλει να ξεκινήσει από το πρόβλημα : Tην έχω 3 μήνες τη συγκεκριμένη θήκη. Πήρα 2. Εχει κάποια σημαδάκια και αν δεν προσέξεις πως βγάζεις το κινητό σπάει εύκολα αλλά είμαι ευχαριστημένος, απο τις πτώσεις μέχρι τώρα το προστατεύει το κινητό και φυσικά δεν αλλοιώνει την εμφάνιση... Thanks για το link από MEGA κατέβαζα με 70 απο uploaded.... Κατεβαίνει με 1.5 ΜΒ από εκεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TechWheel3 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Χρόνια Πολλά σε όλους και Καλά Χριστούγεννα... Μόλις πέρασα την Β125 αλλά εξαφανίστηκαν τα μηνύματα!!!! Δεν υπάρχει καν ως επιλογή... Μήπως δεν τα βλέπω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Χρόνια Πολλά σε όλους και Καλά Χριστούγεννα... Μόλις πέρασα την Β125 αλλά εξαφανίστηκαν τα μηνύματα!!!! Δεν υπάρχει καν ως επιλογή... Μήπως δεν τα βλέπω? Και εγώ την πέρασα πριν λίγο αλλά δεν βλέπω κανένα πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TechWheel3 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Τα μηνύματα τα έχει κανονικά? Εμένα έχουν εξαφανιστεί τελείως...Από τη Β116 έβαλα την Β125 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Nαι δεν έχει κανένα πρόβλημα. Αν δεν βρίσκεις λύση κάνε αναγκαστικά factory reset ή βάλε μια προηγούμενη ρομ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Δεν καταλαβαίνω γιατί ενώ βγαίνουν τόσες εκδόσεις , η επίσημη σελίδα της Huawei έχει κολλήσει στην 111 από 22/08/2013 : http://consumer.huawei.com/en/mobile-phones/support/downloads/p6-u06-en.htm#anchor και δεν δίνει οfficial τις μετέπειτα εκδόσεις. Όχι ότι έχω πρόβλημα που τις κατεβάζω από αλλού, απλά δεν καταλαβαίνω το λόγο.Nα ήταν beta να το καταλάβαινα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Πάντως με την Β125 βλέπω καλύτερη αυτονομία.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
purpendicular Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Δεν καταλαβαίνω γιατί ενώ βγαίνουν τόσες εκδόσεις , η επίσημη σελίδα της Huawei έχει κολλήσει στην 111 από 22/08/2013 : http://consumer.huawei.com/en/mobile-phones/support/downloads/p6-u06-en.htm#anchor και δεν δίνει οfficial τις μετέπειτα εκδόσεις. Όχι ότι έχω πρόβλημα που τις κατεβάζω από αλλού, απλά δεν καταλαβαίνω το λόγο.Nα ήταν beta να το καταλάβαινα. Σαν να είχε δίκιο ο haki... Μια διορθωσούλα κάνουν, και βγάζουν unofficial rom... Αν ήταν σε κάθε έκδοση να υπήρχαν και καλύτερες επιδόσεις, το κινητό θα ήταν μόνιμα με full σήμα, wifi από τα 100 μέτρα και μπαταρία για μια εβδομάδα! Εγώ από B111 πήγα σε B118 Κινέζικη, και βλέπω όντως διαφορά σε μπαταρία, αλλά οι επιδόσεις δεν παύουν να είναι μάπα. Περιμένω την 4.4, γιατί δεν πρόκειται αλλιώς να δούμε μεγάλη αλλαγή. Αλλιώς το κινητό πάει για πούλημα. Παράθεση http://mowned.com/sig/purpendicular.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts