Pharmex Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Παρέλαβα και εγώ χθες και μου έβγαλε δύο απανωτές αναβαθμίσεις και τώρα έχω την ΜΚ4. Εσείς ποιά έχετε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekman93 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Παρέλαβα και εγώ χθες και μου έβγαλε δύο απανωτές αναβαθμίσεις και τώρα έχω την ΜΚ4. Εσείς ποιά έχετε; μια αναβαθμιση εκανα και τωρα εχω το ΜΚ6 θυμασαι ποια ηταν η ενδιαμεση αναβάθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Παρέλαβα και εγώ χθες και μου έβγαλε δύο απανωτές αναβαθμίσεις και τώρα έχω την ΜΚ4. Εσείς ποιά έχετε;Εγώ έχω το 4g, μου έκανε μία αναβάθμιση και τώρα έχει την ΜΚ6, νομίζω είναι η αντίστοιχη με την ΜΚ4 για το 3g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekman93 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Εγώ έχω το 4g, μου έκανε μία αναβάθμιση και τώρα έχει την ΜΚ6, νομίζω είναι η αντίστοιχη με την ΜΚ4 για το 3g. ναι , λεπτομερεια , και εγω εχω το 4g αρα αυτες ειναι οι τελευταιες ενημερωσεις. το θεμα ειναι αμα θα βγει οπως εχει ακουστει εκδοση με android 4.4 ?? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 (edited) και οτι οταν αλλαξω τα πιχελ στη καμερα και τα βαλω στο 16 δημιουργει μαυρες μπαρες στην εφαρμογη! στα 16mp η αναλογία της εικόνας είναι 4:3 γι αυτό βλέπεις τα μαύρα κενά αριστερα-δεξια. κατέβασε την ανάλυση στα 12mp για να εχεις αναλογία 16:9 και να πιάνει ολη την οθόνη. Edited January 11, 2014 by bill_thes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsambiko11 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 μηπως εβαλες αναποδα τη μπαταρια? το κινητο ανοιγει απο το πληκτρο που "κλειδωνει/ξεκλειδωνει" παρελαβα και εγω απο e-shop . ολα καλα.. δουλευει αψογα.. κανενα προβλημα . και η καμερα λειτουργει αψογα. μονο θεμα οτι η samsung εχει φορτωσει πολλα extra προγραμματακια πανω τα οποια "γεμιζουν" τη ραμ και οτι οταν αλλαξω τα πιχελ στη καμερα και τα βαλω στο 16 δημιουργει μαυρες μπαρες στην εφαρμογη! δοκιμασες να βάλεις ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sevast99 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Οκ και εγω, απλα ζαλιζμενη αλλου το εψαχνα , και μενα μου εκανε αναβάθμιση ποτε, το ενα ποτε το αλλο ,τιπότε δεν προλαβαινα να δω το τι,εβαζε , ουτε εχω δει για ελληνικα ακομη , πάντως στο αρχικο μενου δεν τα βρήκα αλλα δεν το πολυεψαξα Greek δεν ειχε, αν ηταν αλλιως δεν ξερω πχ με ελληνικα.Τωρα το φορτιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 δοκιμασες να βάλεις ελληνικα?Έχει ελληνικό μενού, τελικά. Το επιλέγεις ή κατά την αρχική παραμετροποίηση ή, μετά, από την επιλογή γλώσσας, επιλέγεις "Ελληνικά". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Ήταν ευκαιρία για όσους το πρόλαβαν από το eshop. Τώρα μόλις έβγαλε τιμή 319!!!!!!!! Κακώς βέβαια. Αφού είδε ότι τα εξήντλησε τα κομμάτια γρήγορα θα έπρεπε να φερνε και άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 στα 16mp η αναλογία της εικόνας είναι 4:3 γι αυτό βλέπεις τα μαύρα κενά αριστερα-δεξια. κατέβασε την ανάλυση στα 12mp για να εχεις αναλογία 16:9 και να πιάνει ολη την οθόνη. Κι εγω στην 12αρα αναλυση το εχω για φουλ οθονη. Εχετε δει διαφορα σε σχεση με την 16αρα? Με μια μικρη συγκριση που ειχα κανει,δεν χανεις κ κατι το τρομερο. Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Κι εγω στην 12αρα αναλυση το εχω για φουλ οθονη. Εχετε δει διαφορα σε σχεση με την 16αρα? Με μια μικρη συγκριση που ειχα κανει,δεν χανεις κ κατι το τρομερο.Στα 16MP δεν έχεις μεγαλύτερη ανάλυση, απλώς εκμεταλλεύεσαι όλη την επιφάνεια του αισθητήρα, που είναι 4:3. Για να προκύψει η ανάλυση 12MP, η μηχανή κόβει το πάνω και το κάτω από το 4:3 και το προσαρμόζει σε όλη την επιφάνεια της οθόνης, κάνοντάς το 16:9. Ουσιαστικά με τα 16ΜΡ η φωτογραφία πιάνει μεγαλύτερο πεδίο (και περισσότερο χώρο στη μνήμη, φυσικά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 (edited) Πολυ σωστα! Περισσοτερο ευρος πεδιου δλδ,απλα νομιζα πως μαζι με αυτο ρυθμιζει κ λιγο καλυτερη ή χειροτερη αναλυση στο ζουμαρισμα,οχι το οπτικο,εννοω πανω στην φωτο. Edited January 12, 2014 by user_pixon12 Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 (edited) Εντελλει δεν εβγαλε sunday offer, μενει στα 319....:( Τωρα εγινε 299... Ακομα στο ψαξιμο (ο αλλος ουτε καν απανταει στα πμ). Εν αναμονη λοιπον Edited January 12, 2014 by demon2411 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sevast99 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Εντελλει δεν εβγαλε sunday offer, μενει στα 319....:( Τωρα εγινε 299... Ακομα στο ψαξιμο (ο αλλος ουτε καν απανταει στα πμ). Εν αναμονη λοιπον Συνήθως δεν βγάζουν τα ιδια προϊόντα αμεσα στα Gr Sunday, αλλα συνηθως τα ξαναβγαζουν καποιο καιρο Αργότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Εμένα με μπέρδεψε λίγο αυτό που είπατε πιο πάνω ότι είναι από τη Σιγκαπούρη αλλά ΚΑΙ από UK! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Εμένα με μπέρδεψε λίγο αυτό που είπατε πιο πάνω ότι είναι από τη Σιγκαπούρη αλλά ΚΑΙ από UK!Η ρομ που φορούσε C105XXUAMHC, αλλα και αυτή που έκανε αναβάθμιση C105XXUAMK6, αναφέρονται στο site με τις ρομ, ως Σιγκαπούρης αλλά και U.K. Τα φυλλάδια που έχει μέσα, πάντως, είναι Λιθουανικά, Λετονικά, Εσθονικά και άλλα τέτοια, άρα μάλλον είναι προέλευσης Βαλτικής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 κατάφερε να το ρουταρει κανείς με τον παρακάτω οδηγό; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2426851 ανοίγω το cydia impactor αλλά δεν μπορεί να βρει την συσκευή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 κατάφερε να το ρουταρει κανείς με τον παρακάτω οδηγό; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2426851 ανοίγω το cydia impactor αλλά δεν μπορεί να βρει την συσκευή..Κανονικά θέλει ενεργοποίηση του εντοπισμού σφαλμάτων, από τις επιλογές για προγραμματιστές, αλλά δεν βρίσκω αυτές τις επιλογές. Τις αφαίρεσαν ή είναι κάπου κρυμμένες και δεν τις βλέπω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Εντελλει εχω καταληξει στο zoom μετα απο καποιες δοκιμες που εκανα με αλλα κινητα. Το ζουμ δεν το εχω πιασει ποτε στα χερια μου αλλα θεωρω οτι μπορει να φτανει τα επιπεδα του 1020. Σε αναμονη απο το e-shop η αν βρεθει κατι αξιολογο μεταχειρισμενο. Παιζει ρολο αν ειναι παραεισαγωγης η ευρωπαικης ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sevast99 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Εντελλει εχω καταληξει στο zoom μετα απο καποιες δοκιμες που εκανα με αλλα κινητα. Το ζουμ δεν το εχω πιασει ποτε στα χερια μου αλλα θεωρω οτι μπορει να φτανει τα επιπεδα του 1020. Σε αναμονη απο το e-shop η αν βρεθει κατι αξιολογο μεταχειρισμενο. Παιζει ρολο αν ειναι παραεισαγωγης η ευρωπαικης ? Παραεισαγωγης θεωρειτε καθε εισαγωγή που γίνετε απο κατάστημα τα που προμηθεύονται το προιον απευθείας απο άλλα Κράτη της ευρωπαϊκής Ένωσης και δεν τα προμηθευονται μεσω της Ελληνικής Αντιπροσωπειας .Αυτού του είδους εισαγωγή ειναι νομιμη και εχει κανονικα εγγυηση που οφειλει να τηρησει και η Ελληνική Αντιπροσωπεια , οπότε ισχύει κανονικά εγγυηση και δεν υπάρχει κανενα προβλημα με ενημερώσεις κλπ. Αν τωρα γινει εισαγωγή απο άλλη Ήπειρο τοτε δεν καλύπτονται, εκτός αν το προϊόν εχει διεθνή εγγύηση , και εκει υπαρχει θεμα Σε καποια προιοντα τουλαχιστον ,για λειτουργια κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 κατάφερε να το ρουταρει κανείς με τον παρακάτω οδηγό; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2426851 ανοίγω το cydia impactor αλλά δεν μπορεί να βρει την συσκευή..Τελκά δεν γίνεται root με αυτόν τον οδηγό στις καινούριες ρομ. Πρέπει να ακολουθήσεις τον τρόπο με το κινέζικο πρόγραμμα. Πρώτα πρέπει να ενεργοποιήσις τις επιλογές προγραμματιστή για να επιλέξεις τα σφάλματα USB. Στις πληροφορίες συσκευής πατάς αρκετές φορές (4-5) τον "Αριθμό κατασκευής" μέχρι να σου πει οτι ενεργοποιήθηκαν οι επιλογές προγραμματιστή. Πρέπει να έχεις εγκαταστήσει στο PC και το τελευταίο Kies, για να είσαι σίγουρος ότι έχις τους drivers. Μετά ακολουθώντας τις οδηγίες για το κινέζικο γίνεται εύκολα root. Εγώ το έκανα ήδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sevast99 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Και εμενα με απογοήτευσε αρχικά( οχι απο τον όγκο του μια χαρά ειναι και κομψό θα έλεγα , με την ιδιαιτερότητα του ), αλλά απο το μέγεθος οθόνης , που παρότι ειναι 4,3" μοιάζει πολυ μικρότερο απο αυτο που ηδη έχω , και δεν μιλώ για μπεζελ κλπ καθαρά για οθονη , 5 άτομα ρώτησα και συμφωνήσαν μαζι μου με δίπλα δίπλα τα τηλ, δείχνει σαν να ειναι 4 αντε 4,1 Παντα μπροστα στο Optimus p920 3d. Μεχρι που σκεφτηκα να το δώσω , αλλα με αποζημίωσε με της φώτο του ,Πραγματικά εκεί τα σπαει , εχω 8 ψηφιακές Απο Σονυ (3) Καννον (2) φουτζι(3d) κοντακ κλπ Ακριβές μηχανές , στον καιρό τους , οπότε κόβει πολυ το ματι μου ,δεν έκανα ακόμη μεγάλο έλεγχο αλλα κατι πρόχειρα που τράβηξα χωρίς ιδιαίτερες ρυθμίσεις , στο αυτόματο που ήταν εμεινα ,δεν περίμενα απο κινητό κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Όσοι κάνατε root, μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε το λόγο (για τη συγκεκριμένη συσκευή); Μπορούμε μέσω κάποιων προγραμμάτων που παίζουν μόνο με root να πάρουμε κάτι παραπάνω στο τομέα της κάμερας; Γιατί κατά τα λοιπά δε βλέπω λόγο για root. Ακόμη και οι εφαρμογές μπορούν - εξαρχής - να μεταφερθούν στην SD, οπότε δεν υπάρχει και πρόβλημα χώρου στην εσωτερική μνήμη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Όσοι κάνατε root, μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε το λόγο (για τη συγκεκριμένη συσκευή); Μπορούμε μέσω κάποιων προγραμμάτων που παίζουν μόνο με root να πάρουμε κάτι παραπάνω στο τομέα της κάμερας; Γιατί κατά τα λοιπά δε βλέπω λόγο για root. Ακόμη και οι εφαρμογές μπορούν - εξαρχής - να μεταφερθούν στην SD, οπότε δεν υπάρχει και πρόβλημα χώρου στην εσωτερική μνήμη.Για την κάμερα δεν υπάρχει λόγος. Root γίνεται για τους ίδιους λόγους που γίνεται σε οποιαδήποτε άλλη android συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 (edited) Τελκά δεν γίνεται root με αυτόν τον οδηγό στις καινούριες ρομ. Πρέπει να ακολουθήσεις τον τρόπο με το κινέζικο πρόγραμμα. Πρώτα πρέπει να ενεργοποιήσις τις επιλογές προγραμματιστή για να επιλέξεις τα σφάλματα USB. Στις πληροφορίες συσκευής πατάς αρκετές φορές (4-5) τον "Αριθμό κατασκευής" μέχρι να σου πει οτι ενεργοποιήθηκαν οι επιλογές προγραμματιστή. . να εισαι καλά ρε φίλε το έψαχνα τοση ώρα και δεν μπορούσα να το βρω. Όσοι κάνατε root, μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε το λόγο (για τη συγκεκριμένη συσκευή); Μπορούμε μέσω κάποιων προγραμμάτων που παίζουν μόνο με root να πάρουμε κάτι παραπάνω στο τομέα της κάμερας; Γιατί κατά τα λοιπά δε βλέπω λόγο για root. Ακόμη και οι εφαρμογές μπορούν - εξαρχής - να μεταφερθούν στην SD, οπότε δεν υπάρχει και πρόβλημα χώρου στην εσωτερική μνήμη. ενα titanium και ενα greenify ειναι πάντα καλοδεχούμενα σε samsung συσκευές,όπου η σαβούρα πάει σύννεφο:rolleyes: Edited January 13, 2014 by bill_thes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts