Jump to content

Galaxy S4 Zoom

Sol_Ballads
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Aπλα κρινω απο μενα που ειναι Αραβικο,και θα μπορουσε ανετα με τετοια προελευση να μην ειχε, δεν εχω καταλαβει ακριβως τι εννοει το μαγαζι λεγοντας πως εχει αγγλικο μενου,και μενα αγγλικο ηταν οταν το παρελαβα αλλα κατεβασα Ελληνικα.
Οι περισσότερες ρομ έχουν όλες τις γλώσσες στο μενού, οπότε πηγαίνεις στην επιλογή γλώσσας και επιλέγεις ελληνικά.

Αν δεν έχει επιλογή "Ελληνικά" στο μενού δεν μπορείς να τα κατεβάσεις, μπορείς όμως να περάσεις μια άλλη ρομ που τα περιλαμβάνει.

Μέχρι το μεσημέρι που θα παραλάβουμε θα δούμε ποιά ακριβώς ρομ έχει.

Παντα σε αγγλικα εχω το μενου οποτε δεν με ενδιαφερει,ελπιζω να γραφει ελληνικα,
Αν έχει επιλογή "ελληνικά" στο πληκτρολόγιο, θα γράφει.

Διαφορετικά κατεβάζεις ένα ελληνικό πληκτρολόγιο από το play store και είσαι εντάξει.

Παιδια καλημερα. Μια ερωτηση αν σας ειναι ευκολο θα με βοηθουσε πολυ. Χωρις να υπολογιζουμε τα site που κανουν συγκρισεις γιατι δεν τα εμπιστευομαι, ειχε την τυχη κανεις να συγκρινει την καμερα του s4 με το zoom? αν ναι θα με βοηθουσατε πολυ να μου πειτε ποιο ηταν καλυτερο.
Αυτό είναι δύσκολο, γιατί κάποιος πρέπει να τα έχει και τα δυο.

Πάντως σε κλειστό χώρο, σε χαμηλό φωτισμό, με φλας και με το ζουμ, αποκλείεται το s4 να βγάζει καλύτερες από το zoom.

Σε κανονικές συνθήκες φωτισμού και το s2 που έχω, μια χαρά φωτογραφίες βγάζει.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ειχα και τα δυο, καλυτερο το Zoom. Απλα, πρεπει να το προσεχεις περισσοτερο.
Εννοείς ότι είναι πιο ευαίσθητο σαν συσκευή ή πρέπει να προσέχεις τις ρυθμίσεις περισσότερο; Edited by parisal

• Απαντήσεις 616
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια καλημερα. Μια ερωτηση αν σας ειναι ευκολο θα με βοηθουσε πολυ. Χωρις να υπολογιζουμε τα site που κανουν συγκρισεις γιατι δεν τα εμπιστευομαι, ειχε την τυχη κανεις να συγκρινει την καμερα του s4 με το zoom? αν ναι θα με βοηθουσατε πολυ να μου πειτε ποιο ηταν καλυτερο.

Τα εχω και τα 2,το ζουμ υπερτερει στις φωτογραφιες μερα-νυχτα(ειδικα αν τις ζουμαρεις μετα και δεις λεπτομερειες),χανει σε νυχτερινο βιντεο(λογω μη κανονικου led flah που ειναι πορτοκαλί),αλλα το s4 υπερτερει σε φορητοτητα-ογκο...Σαν καθημερινη χρηση εχω το s4 με βολευει καλυτερα,και αν παω κανενα ταξιδακι εχω το ζουμ....

Edited by nikaki71
Poco X3 nfc 6/128

Το παρέλαβα!

'Εχει, κανονικά, ελληνικό μενού, που το επιλέγεις, όταν πρωτανοίγει.

Φοράει ρομ C105XXUAMHC που την αναφέρει ως Σιγκαπούρης, αλλά και U.K.

Τα υπόλοιπα στη συνέχεια.

Το παρέλαβα!

'Εχει, κανονικά, ελληνικό μενού, που το επιλέγεις, όταν πρωτανοίγει.

Φοράει ρομ C105XXUAMHC που την αναφέρει ως Σιγκαπούρης, αλλά και U.K.

Τα υπόλοιπα στη συνέχεια.

Καλοριζικο και καλες ληψεις!! :D

Poco X3 nfc 6/128

Αυτο ειναι! Καλοριζικο!

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τα εχω και τα 2,το ζουμ υπερτερει στις φωτογραφιες μερα-νυχτα(ειδικα αν τις ζουμαρεις μετα και δεις λεπτομερειες),χανει σε νυχτερινο βιντεο(λογω μη κανονικου led flah που ειναι πορτοκαλί),αλλα το s4 υπερτερει σε φορητοτητα-ογκο...Σαν καθημερινη χρηση εχω το s4 με βολευει καλυτερα,και αν παω κανενα ταξιδακι εχω το ζουμ....

Πιστευεις αυτο εχει να κανει με το ξενον φλας? εγω εκει το αποδιδω,αν εβαζαν ενα ξενον στο s4 θα ηταν εκπληκτικο κατα την γνωμη μου,γι αυτο υπερτερει το zoom.

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

Αυτο ειναι! Καλοριζικο!

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πιστευεις αυτο εχει να κανει με το ξενον φλας? εγω εκει το αποδιδω,αν εβαζαν ενα ξενον στο s4 θα ηταν εκπληκτικο κατα την γνωμη μου,γι αυτο υπερτερει το zoom.

Η ποιοτητα στις λεπτομερειες εχει να κανει πρωτα με τον φακο και μετα με το ξενον.Ο συνδυασμος και των 2 αυτων μαζι με το OIS καθιστουν το ζουμ ανετα στα τοπ φωτογραφικα κινητα (συμπεριλανβανομενου και το 1020)..Ας οψεται ο σχεδιασμος-ογκος του βεβαια,αλλα δεν μπορεις να τα εχεις ολα.Ισως το ζουμ 2 να ειναι ομορφοτερο σε σχεδιασμο....:rolleyes:Φυσικα δεν θαβω το s4 και τις φωτογραφικες του ικανοτητες(που ειναι πολυ καλες),αλλα το ζουμ ειναι καλυτερο στο θεμα φωτο....

Edited by nikaki71
Poco X3 nfc 6/128

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Ειχα optimus 4x,optimus g, gs4, lumia 920 και προσφατα g2.

Ολα ειχαν τα + και τα - στην φωτογραφια κανενα ομως δεν με καλυψε πληρως εκτος απο το s4 στις ημερησιες (χανει στις βραδυνες λογω ελλειψης ois) αλλα δεν παιζοταν στην λεπτομερεια και την οξυτητα με κανενα απο τα παραπανω.

Ετσι επειδη το budget μειωθηκε, ειμαι αναμεσα σε s3 και zoom.

Το μονο που δεν εχω δει ειναι αν το zoom τραβαει εφαμιλλης ποιοτητας video με το s3 η το s4.

Αν δεν σε ενοχλει το μεγεθος πας σε ζουμ.Οχι s3.Πηγαινε να το δεις απο κοντα να το πιασεις στα χερια σου σε καποιο μαγαζι και αποφασιζεις.Και στο βιντεο υπερτερει το ζουμ μονο που θα θελαμε κανονικο λευκο led αντι για το πορτοκαλι σε βιντεοσκοπηση
Poco X3 nfc 6/128

Ενεργοποιεις το πορτοκαλι led κατα την βιντεοσκοπηση?? δεν το εχω δει αυτο.[/quote

Σορυ.Παραπληροφορηση.Πως νομιζα οτι αναβε κατα την βιντεοσκοπηση?Μαλλον μπερδευτηκα..:wacko:

Poco X3 nfc 6/128

Δεν πειραζει. Βεβαια καλο θα ηταν να ειχε ενα λευκο λεντακι,αλλα ας μην τα θελουμε κ ολα δικα μας :)

galaxy Κ zoom - white

Αν ειναι σε φωτο και βιντεο οπως το s4 το πηρα με κλειστα τα ματια.

Δυστυχως το προβλημα ειναι οτι το e-shop δεν εχει πια ουτε ενα.

Βρηκα ενα απο φορουμ σφραγισμενο στα 260 αλλα περιμενω απαντηση (προφανως αγορασμενο απο εξωτερικο).

Πρεπει να προσεξω κατι οπως και στα αλλα κινητα? (χωρα προορισμου κτλ) να ειναι eur και οχι παραεισαγωγης?

καντου και ενα παζαρι καλο,να το παρεις 230 πχ και δεν εχεις κατι να προσεξεις. Κοιτα κλωνος σε αυτο δεν παιζει,ειναι ιδιαιτερο κινητο, τα αλλα ειναι επικινδινα με τοσα Κινεζικα που υπαρχουν, αυτο που μπορεις να κανεις ειναι αν συμφωνησετε με τον πωλητη να του ζητησεις τον αριθμο emai στης συσκευης, και Δευτερα πρωι να παρεις την samsung hellas να σου πει χωρα προελευσης. Δεν εχεις θεμα,παρτο απο οπου και να προερχεται,εμενα απο Αραβια ειναι,βεβαια στην περιπτωση αυτη δεν με καλυπτει η ευρωπαικη εγγυηση αλλα για κοντα 200 ευρω που εδωσα μηνα Νοεμβρη που ακομη ηταν η τιμη του στα 350 στον σκρουτζ το χαμηλοτερο, δεν το θεωρησα ανασταλτικο παραγοντα. Στην τιμη παιξε μπαλα μονο,να μου πεις σφραγισμενο ειναι αλλα με αλλα 20 ευρω πες του το παιρνω απο καταστημα και διαλεγω και το αλλο χρωμα που ηθελα (και καλα).. Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

καντου και ενα παζαρι καλο,να το παρεις 230 πχ και δεν εχεις κατι να προσεξεις. Κοιτα κλωνος σε αυτο δεν παιζει,ειναι ιδιαιτερο κινητο, τα αλλα ειναι επικινδινα με τοσα Κινεζικα που υπαρχουν, αυτο που μπορεις να κανεις ειναι αν συμφωνησετε με τον πωλητη να του ζητησεις τον αριθμο emai στης συσκευης, και Δευτερα πρωι να παρεις την samsung hellas να σου πει χωρα προελευσης. Δεν εχεις θεμα,παρτο απο οπου και να προερχεται,εμενα απο Αραβια ειναι,βεβαια στην περιπτωση αυτη δεν με καλυπτει η ευρωπαικη εγγυηση αλλα για κοντα 200 ευρω που εδωσα μηνα Νοεμβρη που ακομη ηταν η τιμη του στα 350 στον σκρουτζ το χαμηλοτερο, δεν το θεωρησα ανασταλτικο παραγοντα. Στην τιμη παιξε μπαλα μονο,να μου πεις σφραγισμενο ειναι αλλα με αλλα 20 ευρω πες του το παιρνω απο καταστημα και διαλεγω και το αλλο χρωμα που ηθελα (και καλα)..

Συμφωνω αλλα αρχικη τιμη εχει βαλει 270 και δεν ειναι το 4g (αν ειναι μονο το 4g η διαφορα δεν με νοιαζει.)

Για 230 χλωμοτατο το βλεπω πιο πολυ στα 250 και αν.

Λετε να ξαναφερει το e-shop? 300 που εχει skroutz δεν τα δινω οχι οτι δεν τα αξιζει αλλα δεν υπαρχει λογος.

Edited by demon2411

μια χαρα ειναι 250,θα στο δωσει,παντα το 20αρικο ειναι διαπραγματευσιμο..για το e-shop καλυτερα να ρωτησεις τους ιδιους.

galaxy Κ zoom - white

Συμφωνω αλλα αρχικη τιμη εχει βαλει 270 και δεν ειναι το 4g (αν ειναι μονο το 4g η διαφορα δεν με νοιαζει.)

Για 230 χλωμοτατο το βλεπω πιο πολυ στα 250 και αν.

Λετε να ξαναφερει το e-shop? 300 που εχει skroutz δεν τα δινω οχι οτι δεν τα αξιζει αλλα δεν υπαρχει λογος.

Το e-shop έχει ακόμη το μαύρο 3g.

Περίμενε μέχρι τα μεσάνυχτα, μήπως το βάλει προσφορά.

Παρελαβα και εγω , παιδια πως στο καλο ανοιγει, για να βαλω μπαταρια και σιμ? δεν θελω να το ζορίσω αλλα δεν το βρίσκω και στα manual ουτε αγγλικα δεν βρηκα

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου. Γιατί να αλλάξει κάτι μέχρι τα μεσάνυχτα;

@pixon απο eshop αν το πάρεις και πάθει κάτι με την εγγύηση τι γίνεται;

Κοιτα υπαρχει 2ετης εγγυηση σε ολα αυτα, αν ειναι ευρωπαικο το κινητο ομως! Επομενως δεν εχεις κανενα θεμα,και επιπλεον το καταστημα τι σου ειπε οσον αφορα την εγγυηση του? Πολλες φορες δινουν και οι ιδιοι εγγυηση. Για την Κυριακη ο φιλος εννοει μηπως βγει προσφορα για χαμηλη τιμη,γιατι οι τιμες αυτες αφορουσαν Sunday offers (Κυριακατικη Προσφορα δλδ) οποτε δες μηπως το επαναλαβουν.

----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παρελαβα και εγω , παιδια πως στο καλο ανοιγει, για να βαλω μπαταρια και σιμ? δεν θελω να το ζορίσω αλλα δεν το βρίσκω και στα manual ουτε αγγλικα δεν βρηκα

κατω κατω αριστερα απο την μικρη εγκοπη που εχει,με το νυχι λιγο το τραβας και ανοιγει,δεν ειναι τπτ.

galaxy Κ zoom - white

στο επισημο ιστοχωρο της samsung υπαρχει ο οδηγος χρήσης

http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-phone/smartphone/android/SM-C1010ZWAEUR-support

αν το πηρες απο το eshop πες μας αν ολα ειναι ενταξει και αν μπαίνουν τα ελληνικα απο τις γλώσσες

στο επισημο ιστοχωρο της samsung υπαρχει ο οδηγος χρήσης

http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-phone/smartphone/android/SM-C1010ZWAEUR-support

αν το πηρες απο το eshop πες μας αν ολα ειναι ενταξει και αν μπαίνουν τα ελληνικα απο τις γλώσσες

Απο E-shope το πηρα, Εβαλα μπαταρια φορτιζει ,αλλα, δεν ξερω η δεν μπορω να το κανω να παρει μπρος και να μπει λειτουργικο οτι και να πατησω απο κουμπακια δεν κανει τιποτα (σιμ δεν εβαλα αλλα δεν νομιζω οτι παιζει ρολο) Απο που ξεκινα????? Το λινγ ανοιγει που μου εδωσεσ αλλα δεν μου φορτωνει το download

Απο E-shope το πηρα, Εβαλα μπαταρια φορτιζει ,αλλα, δεν ξερω η δεν μπορω να το κανω να παρει μπρος και να μπει λειτουργικο οτι και να πατησω απο κουμπακια δεν κανει τιποτα (σιμ δεν εβαλα αλλα δεν νομιζω οτι παιζει ρολο) Απο που ξεκινα????? Το λινγ ανοιγει που μου εδωσεσ αλλα δεν μου φορτωνει το download

μηπως εβαλες αναποδα τη μπαταρια? το κινητο ανοιγει απο το πληκτρο που "κλειδωνει/ξεκλειδωνει"

παρελαβα και εγω απο e-shop . ολα καλα.. δουλευει αψογα.. κανενα προβλημα . και η καμερα λειτουργει αψογα. μονο θεμα οτι η samsung εχει φορτωσει πολλα extra προγραμματακια πανω τα οποια "γεμιζουν" τη ραμ

και οτι οταν αλλαξω τα πιχελ στη καμερα και τα βαλω στο 16 δημιουργει μαυρες μπαρες στην εφαρμογη!

Edited by greekman93

• The title was changed to Galaxy S4 Zoom