Jump to content

Galaxy S4 Zoom

Sol_Ballads
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά.

Δες κι αυτό το συγκριτικό που, παρ'όλο που οι φωτογραφίες του S4 zoom που δείχνει είναι οι καλύτερες, αυτός βγάζει άλλο συμπέρασμα.

ΕΕΕ γελασα , δεν ξερω αν το τραπεζομαντιλο ειναι ασπρο γρι (ζουμ) Γριπρασινο (Lumia)

Γριασπρο (ι phone) μεζακι (ΗΤC ) χρυσαφι (S4) και το Car μπλε ? μαυρο ? μαυρομλε?

Ενταξει παιζει ρολο ισως το φλας αλλα???

Τα συγκριτικά πανε όπως τα θελει ο καθένας ειτε απο εμπάθεια ειτα απο τσέπωμα

• Απαντήσεις 616
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τα πραγματα ειναι απλα. Σε χαμηλο φωτεισμο ειναι ξεκαθαρο ποιο υπερτερει. Σε φωτο με νταλα ηλιο ολα ειναι εξαιρετικα. Αυτο που γραφει ο συντακτης στο συγκριτικο αρθρο στο τελος ειναι πως ισως δεν αξιζει να χασεις σε ανεση κουβαλωντας το ζοομ που ειναι ογκωδες. Ομως προσωπικα πιστευω φωτο διχως φλας το βραδυ ειναι μετρια,κ προτιμω να κουβαλαω το ζουμ απο το να δωσω 600 ευρω κ να ντρεπομαι το βραδυ σε ενα μαγαζι να φωτογραφισω την παρεα. Για καντε μας λοιπον και ενα συγκριτικο με φυσικα προσωπα,σε συνθηκες δυσκολες,να βαθμολογισουμε κ εμεις,γιατι οι ανθρωπινες στιγμες δεν σταματανε στις 3 το μεσημερι με νταλα ηλιο,ουτε και με νοιαζει να φωτογραφιζω μονο κτιρια..

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

Τα πραγματα ειναι απλα. Σε χαμηλο φωτεισμο ειναι ξεκαθαρο ποιο υπερτερει. Σε φωτο με νταλα ηλιο ολα ειναι εξαιρετικα. Αυτο που γραφει ο συντακτης στο συγκριτικο αρθρο στο τελος ειναι πως ισως δεν αξιζει να χασεις σε ανεση κουβαλωντας το ζοομ που ειναι ογκωδες. Ομως προσωπικα πιστευω φωτο διχως φλας το βραδυ ειναι μετρια,κ προτιμω να κουβαλαω το ζουμ απο το να δωσω 600 ευρω κ να ντρεπομαι το βραδυ σε ενα μαγαζι να φωτογραφισω την παρεα. Για καντε μας λοιπον και ενα συγκριτικο με φυσικα προσωπα,σε συνθηκες δυσκολες,να βαθμολογισουμε κ εμεις,γιατι οι ανθρωπινες στιγμες δεν σταματανε στις 3 το μεσημερι με νταλα ηλιο,ουτε και με νοιαζει να φωτογραφιζω μονο κτιρια..

Εχουν περασει ΟΛΑ τα μοντελα κινητων απο τα χερια μου(φωτοκινητα) απο το θρυλικο Nokia 3650 μεχρι το s4 zoom πλην του 1020 που δεν το εχω τεσταρει σαν φωτογραφικο κινητο ακομα.Τολμω να πω οτι s4 με το οπτικο ζουμ πλησιαζει πιο πολυ στις φωτογραφικα "θελω" μου απο την συσκευη που θελω να κουβαλαω σαν αξιοπρεπες τηλεφωνο και φωτογραφικη μαζι....Ο μονος λογος που δεν θα πηγαινα ποτε σε 1020 ειναι τα windows που δεν μπορω με τιποτα λογω tiles κι ας βαλουν 20x οπτικο!!

Poco X3 nfc 6/128

Κι εμενα τα windows ειναι ενας ανασταλτικος παραγοντας. Ολοι οι κατοχοι θα το θελαμε λιγο πιο λεπτο η ελαφρυ,αλλα δεν γινεται να τα εχουμε ολα.

----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Από την πολύ σκέψη, λευκό ή μαύρο 3g ή 4G, το λευκό εξαντλήθηκε.

Οπότε έβαλα παραγγελία στο μαύρο 4G, μην το χάσω κι αυτό!!!

Εννοειται δεν θελει πολυ σκεψη σε τετοιες καλες τιμες,με το καλο να παραλαβεις!

Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Εννοειται δεν θελει πολλη σκεψη σε τετοιες καλες τιμες,με το καλο να παραλαβεις!

Ευχαριστώ!

Τελικά έβαλαν και το λευκό 4G στο Crazy sandays, οπότε ακύρωσα το μαύρο και έβαλα αυτό.

Eννοειται,υπαρχουν πολλες επιλογες! εγω εχω μια μαυρη δερματινη θηκη,βεβαια το μεγαλωνει οσο να ναι,αλλα του παει μαυρο-λευκο και εχω και την ασφαλεια μου αν πεσει.

galaxy Κ zoom - white

Το τηλέφωνο νομίζω ότι παίρνει micro sim, οπότε πρέπει να κόψω την κάρτα μου.

Εδώ βρήκα έναν οδηγό, αλλά καλού κακού παρήγγειλα και αυτόν το simο-κόπτη με δύο αντάπτορες.

Το τηλέφωνο νομίζω ότι παίρνει micro sim, οπότε πρέπει να κόψω την κάρτα μου.

Εδώ βρήκα έναν οδηγό, αλλά καλού κακού παρήγγειλα και αυτόν το simο-κόπτη με δύο αντάπτορες.

Μπορείς να πας στην εταιρεία κινητης που ανήκεις και να σου φτιάξουν δευτερη που νάνε micro

Tip:

Αν χρησιμοποιειτε τον Chrome για browsing, αν γυρισετε το δαχτυλιδι της καμερας κανει zoom - in και out. :)

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Mε 5 ευρω σου δινουν νεα καρτα.
Έχω 3 διαφορετικές sim, μία από κάθε εταιρεία, οπότε με 5 ευρώ, που πήρα τον κόφτη τις φτιάχνω όλες και με τους μετατροπείς τις χρησιμοποιώ σε παλιότερα τηλέφωνα και στο τάμπλετ.

Tip:

Αν χρησιμοποιειτε τον Chrome για browsing, αν γυρισετε το δαχτυλιδι της καμερας κανει zoom - in και out. :)

Οντως δεν το ειχα δει! και μιας και αναφερθηκε,επειδη χρησιμοποιω παντα τον explorer,εχετε δει διαφορα σε ταχυτητα με το chrome οσο λενε,ή ειναι υπερβολες?

----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχω 3 διαφορετικές sim, μία από κάθε εταιρεία, οπότε με 5 ευρώ, που πήρα τον κόφτη τις φτιάχνω όλες και με τους μετατροπείς τις χρησιμοποιώ σε παλιότερα τηλέφωνα και στο τάμπλετ.

Ε τοτε σε συμφερει οπως ειπες!

galaxy Κ zoom - white

Tip:

Καλοοοο :D Ευχαριστουμε....

Poco X3 nfc 6/128

κι εγω παρήγγειλα προχθες την μαύρη. αντε να δούμε πότε θα έρθει

Παιδια να ξαναρωτησω αμα εχετε δοκιμασει skype κληση επιτυχως?

Θενκ γιου

Εγώ θα σου απαντήσω μόλις το παραλάβω.

Στο galaxy S2, πάντως που έχω, η κανονική έκδοση δεν επέτρεπε βιντεοκλήσεις και χρειάστηκε να βρώ μία "σπασμένη" , με την οποία λειτουργεί κανονικά και έχει και πολύ καλή απόδοση.

Νομίζω ήταν από το xda.

Edited by parisal

Παντος λεω τοσο δυσκολο ειναι να βαλουν ενα φλασακι ξενον στα νεα κινητα οπως το s4 κτλ? θα μετρουσε πολυ μετα! Με τοσα mp δεν κολλαει το λεντακι. Και δεν νομιζω να ειναι θεμα τιμης, 739 το ξεκινησαν,εκει κολλανε?

galaxy Κ zoom - white

Παντος λεω τοσο δυσκολο ειναι να βαλουν ενα φλασακι ξενον στα νεα κινητα οπως το s4 κτλ? θα μετρουσε πολυ μετα! Με τοσα mp δεν κολλαει το λεντακι. Και δεν νομιζω να ειναι θεμα τιμης, 739 το ξεκινησαν,εκει κολλανε?
Ίσως ίναι θέμα όγκου.

Και το lumia 1020 που έχει xenon,προξέχει προ τα πίσω.

Oπως και το Pixon το ιδιο. Παντος δεν θα με χαλαγε καθολου ενα εξογκοματακι προσωπικα. Αλλωστε ελαχιστο ειναι και στο Lumia που εχω δει.

galaxy Κ zoom - white

Υπάρχει ακομα το μαυρο ή τέλος???

Ο επεξεργαστης που εχει ειναι καλός?? πρωτη φορα τον βλεπω

Μπορεί να υπάρχει,γιατί ακύρωσα ένα το πρωί και πήρα το άσπρο.

Να κοιτάζεις συνέχεια.

Εδώ λέει ότι είναι Samsung Exynos 4 Dual 4212, 1.5 GHz processor.

• The title was changed to Galaxy S4 Zoom