iliasp Δημοσιεύτηκε September 11, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 11, 2003 egw basika kai me onboard sis650 kai 64 mb shared den kserw...olo straba moy tyxainoyn!to colin moy to paizei m@mhse ta,san na tholwnei einai kai moy ponan ta matia apo ta prwta kiolas seyterolepta,to midnight club 2 den mou to paizei katholoy(mpainei sto menu kai otan paw gia race me bgazei sta windows,shmadi elleipshs mnhmhs, :blink: ,kai exei kai xamhles apaithseis! eseis poso eyxaristhmenoi hsaste??bebaia paizei rolo kai to ti paixnidia paizetai.... dhladh an balw ms flight simulator 2004...afhste...den to syzhtw... :'( (a!exw p4 @2.6 me 512Mb kai XGA 15" othonh...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. September 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον iliasp egw basika kai me onboard sis650 kai 64 mb shared den kserw... (a!exw p4 @2.6 me 512Mb kai XGA 15" othonh...) Που πας ρε Καραμήτρο με τη Σις να παίξεις γκέημς... :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. September 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 Με Radeon 9000 και 2.4 Cel, 512 μνήμη, το Colin 3 παίζει ικανοποιητικά σε 1024x768. Βέβαια το Colin3 είναι από τα πιο βαριά παιχνίδια. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 Εμένα P4 2.0 Ghz με Radeon και το CMR το παίζει σχεδόν τέλεια σε 1024x748!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themob Δημ. September 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 εμενα το colin 3 δεν το παιζει καθολου γιατι εχω καρτα γραφικων ati radeon 7500 ενω το παιχνιδι θελει απο radeon 8500 και πανω.το tomb raider 6 το παιζει μια χαρα.γενικα δεν εχω προβλημα γιατι προτιμω να παιζω παιχνιδια στρατηγικης.εχω ενα hp 4500. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NV_ORTON Δημ. September 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 Με την NVIDIA GeForce 460 με Ρ4 στα 2.0 και 512RAM δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα παιχνίδια. Και το colin μια χαρά τρέχει :) Παράθεση + (είμαι αγράμματος και υπογράφω με σταυρό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. September 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 Και εγώ με Nvidia Quadro GoGL 700 και P2.4M παίζω μια χαρά... Μόνο πρόβλημα η πολύ μεγάλη ανάλυση της οθόνης που "θολώνει" λίγο τα γραφικά γιατί χρησιμοποιώ μικρότερη ανάλυση από την ιδανική... Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts