Jump to content

Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (T-310 , T-311 , T-315)

chrisly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Instant ρουτ οσο φορτιζε μολις βγηκε απο το κουτι του ...

*

Root με ποια μέθοδο αν επιτρέπεται;

Μανώλης

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Root με ποια μέθοδο αν επιτρέπεται;

http://androidxda.com/root-samsung-galaxy-tab-3-sm-t311

Ηταν υποθεση 2 λεπτων μεχρι να βρω καποιο αξιολογο guide ... ακολουθησα τα βηματα απο το παραπανω λινκ.

Πιο ευκολη και απο το να φτιαξω μεσημεριανη μακαροναδα η φαση!

Αντι για διαγραφη των Bloatware apk ... θα γινει δουλεια αν απλα τα μετονομασω σε .ΒΑΚ ας πουμε, σωστα;

[url

Αντι για διαγραφη των Bloatware apk ... θα γινει δουλεια αν απλα τα μετονομασω σε .ΒΑΚ ας πουμε, σωστα;

Γιατί δεν τις "παγώνεις" μέσα από το Titanium backup

Μανώλης

Γιατί δεν τις "παγώνεις" μέσα από το Titanium backup

Δεν υπαρχει λογος να τις "παγωσω" βαζοντας ακομα μια εφαρμογη....

σβηνεις το apk μεσα απο το φακελο system-app. Φιλε μου κανε μου μια χαρη αν μπορεις! Οσο εισαι μονο root χωρις custom rom δοκιμασε σε παρακαλω αν δουλευει το screen mirror σου!Συγκεκριμενα μεσα απο την εφαρμογη ez cast το ez mirror. Θα χρειαστεις βεβαια και το αναλογο στικακι απο καποιον.

ψάξε στο xda για custom rom ...

Ολα κι ολα τα κινητα αφης που ειχα μετα το θρυλικο k800i ηταν:

KM900 Arena

LG P500

LG P970

Μονο με το Ρ970 ... ΚΑΡΚΙΝΙΑΣΑ στην κυριολεξια να βρω μια ακρη με custom rom.

Αυτα τα χρονια λοιπον που το χρησιμοποιω, δε βρηκα τιποτε καλυτερο απο stock rom, με ψιλο-βελτιωσεις και debloat.

Δε θελω να μπλεξω λοιπον με κατι που θα μου δωσει στη θεωρια αυτα τα τρελα speed boosts ουτε παπαδες.

Σε στοκ μορφη ειναι αρκουντως ικανοποιητικο και δεν εχω χρονο απ'τη ζωη μου να καταριεμαι Bugs, missing non working features κτλ .... ουτε να ψαχνομαι γιατι αυτη η custom rom, εχει battery drain, γιατι το βιντεο παιζει με σπασιματα, γιατι τραβαει κολληματα σε 3G και αλλα τραγελαφικα.

Το μονο που με καιει και ειναι αρκετα απλο, ειναι να παρουν ποδι οι διαφημισεις με root & adaway καθως και ενα απλο debloat.

Σημειωτεων, το Ρ970 λειτουργει ακομα (μονοπυρηνο 1Ghz) ειναι σκυλι, με stock optimized rom ... και το μοναδικο Bug που εχει ειναι hardware related, με ebola στο GPS. Αυτα! :p

----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

σβηνεις το apk μεσα απο το φακελο system-app. Φιλε μου κανε μου μια χαρη αν μπορεις! Οσο εισαι μονο root χωρις custom rom δοκιμασε σε παρακαλω αν δουλευει το screen mirror σου!Συγκεκριμενα μεσα απο την εφαρμογη ez cast το ez mirror. Θα χρειαστεις βεβαια και το αναλογο στικακι απο καποιον.

Λυπαμαι αλλα δεν εχω καποιον με στικακι για κατι τετοιο και το μονο που μπορω να κανω ειναι να μαντεψω με ποιο τροπο ακριβως λειτουργει το screen mirror... αφου στην πραξη δεν εχω δοκιμασει κατι τετοιο ποτε.

(περα απο remote VNC του PC στο σπιτι! :lol: )

Edited by Dekoz
Το "δεν" που ξεχασα :P

Τα ez θέλουν tronsmartt1000.....

https://www.youtube.com/watch?v=9OvdaUSpTYM&feature=youtube_gdata_player

Αν το κανεις θα με σωσεις!!!

έχει το tronsmartt1000 ..δες την οθόνη πριν συνδεθεί..

Ααα μαλλον ξεχασε να βαλει το ΔΕΝ εχω καποιον με στικακι να το δοκιμασει.. :-(

Ισχυει! :ninja:

:-) Εγω οπου να ναι περιμενω και αυτο http://www.ebay.com/itm/OTG-MHL-to-HDMI-Multi-function-Charger-Dock-For-Samsung-Galaxy-Tab-3-T310-T311-/271675729796

Θα σας πω τι ρολο βαραει..

Μόλις σήμερα μου έδωσαν ένα t311 με 4.2.2.

Μου ήρθε ειδοποίηση για 4.4.2.

Να τολμησω να την κάνω ή θα τρελαθω στο lag?

Να πω ότι σαν κύριο tablet μου έχω nexus 7-2013 με 5.02 επάνω και πετάει οποτε αναγκαστικά το έχω και σαν μέτρο σύγκρισης.

Symbian, Die hard

Μόλις σήμερα μου έδωσαν ένα t311 με 4.2.2.

Μου ήρθε ειδοποίηση για 4.4.2.

Να τολμησω να την κάνω ή θα τρελαθω στο lag?

Να πω ότι σαν κύριο tablet μου έχω nexus 7-2013 με 5.02 επάνω και πετάει οποτε αναγκαστικά το έχω και σαν μέτρο σύγκρισης.

Τα δύο ταβλετ δεν συγκρίνονται....

Τα δύο ταβλετ δεν συγκρίνονται....

Προφανώς και δεν συγκρίνονται! Απλά Ρώτησα αν η 4.4.2 θα είναι όντως καλη για το tablet ή να παραμείνω στην 4.2

Symbian, Die hard

Ελα βρε ειμαστε και απο την ιδια πολη!Και γω το ειχα το nexus 7 ενταξει μιλαμε δεν υπηρχε..Αλλα μη νομιζεις οτι αυτο ειναι πολυ πιο αργο!!!Για διπυρηνο τα σπαει!!

Εχω πρόβλημα ,οι τελευταίες φορτίσεις γίνονται παρα πολυ αργα σε σχεση με παλαιότερα και επισης πάνω στην μπαταρία μου βγαίνει ενα κοκκινο x , δοκίμασα τον φορτιστή σε αλλη συσκευή και δουλεύει κανονικά. Υπάρχει περίπτωση να είναι περιστασιακο το προβλημα ? Αν οχι τι μπορώ να κάνω?

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (T-310 , T-311 , T-315)