mplevris Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Instant ρουτ οσο φορτιζε μολις βγηκε απο το κουτι του ... * Root με ποια μέθοδο αν επιτρέπεται; Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 https://docs.google.com/spreadsheet/lv?key=0AmzC8GFarItSdGpOZzBfWlR4MC03aDMyZ1BDUFNqU0E&usp=sharing#gid=0 Προσεκτικα παντα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekoz Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Root με ποια μέθοδο αν επιτρέπεται; http://androidxda.com/root-samsung-galaxy-tab-3-sm-t311 Ηταν υποθεση 2 λεπτων μεχρι να βρω καποιο αξιολογο guide ... ακολουθησα τα βηματα απο το παραπανω λινκ. Πιο ευκολη και απο το να φτιαξω μεσημεριανη μακαροναδα η φαση! https://docs.google.com/spreadsheet/lv?key=0AmzC8GFarItSdGpOZzBfWlR4MC03aDMyZ1BDUFNqU0E&usp=sharing#gid=0 Προσεκτικα παντα!!! Αντι για διαγραφη των Bloatware apk ... θα γινει δουλεια αν απλα τα μετονομασω σε .ΒΑΚ ας πουμε, σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 [url Αντι για διαγραφη των Bloatware apk ... θα γινει δουλεια αν απλα τα μετονομασω σε .ΒΑΚ ας πουμε, σωστα; Γιατί δεν τις "παγώνεις" μέσα από το Titanium backup Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekoz Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Γιατί δεν τις "παγώνεις" μέσα από το Titanium backup Δεν υπαρχει λογος να τις "παγωσω" βαζοντας ακομα μια εφαρμογη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Δεν υπαρχει λογος να τις "παγωσω" βαζοντας ακομα μια εφαρμογη.... ψάξε στο xda για custom rom ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Και εδώ θα βρεις αρκετά για τη συσκευή https://www.androidfilehost.com/?w=developers&did=246 Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 σβηνεις το apk μεσα απο το φακελο system-app. Φιλε μου κανε μου μια χαρη αν μπορεις! Οσο εισαι μονο root χωρις custom rom δοκιμασε σε παρακαλω αν δουλευει το screen mirror σου!Συγκεκριμενα μεσα απο την εφαρμογη ez cast το ez mirror. Θα χρειαστεις βεβαια και το αναλογο στικακι απο καποιον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekoz Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 (edited) ψάξε στο xda για custom rom ... Ολα κι ολα τα κινητα αφης που ειχα μετα το θρυλικο k800i ηταν: KM900 Arena LG P500 LG P970 Μονο με το Ρ970 ... ΚΑΡΚΙΝΙΑΣΑ στην κυριολεξια να βρω μια ακρη με custom rom. Αυτα τα χρονια λοιπον που το χρησιμοποιω, δε βρηκα τιποτε καλυτερο απο stock rom, με ψιλο-βελτιωσεις και debloat. Δε θελω να μπλεξω λοιπον με κατι που θα μου δωσει στη θεωρια αυτα τα τρελα speed boosts ουτε παπαδες. Σε στοκ μορφη ειναι αρκουντως ικανοποιητικο και δεν εχω χρονο απ'τη ζωη μου να καταριεμαι Bugs, missing non working features κτλ .... ουτε να ψαχνομαι γιατι αυτη η custom rom, εχει battery drain, γιατι το βιντεο παιζει με σπασιματα, γιατι τραβαει κολληματα σε 3G και αλλα τραγελαφικα. Το μονο που με καιει και ειναι αρκετα απλο, ειναι να παρουν ποδι οι διαφημισεις με root & adaway καθως και ενα απλο debloat. Σημειωτεων, το Ρ970 λειτουργει ακομα (μονοπυρηνο 1Ghz) ειναι σκυλι, με stock optimized rom ... και το μοναδικο Bug που εχει ειναι hardware related, με ebola στο GPS. Αυτα! :p ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σβηνεις το apk μεσα απο το φακελο system-app. Φιλε μου κανε μου μια χαρη αν μπορεις! Οσο εισαι μονο root χωρις custom rom δοκιμασε σε παρακαλω αν δουλευει το screen mirror σου!Συγκεκριμενα μεσα απο την εφαρμογη ez cast το ez mirror. Θα χρειαστεις βεβαια και το αναλογο στικακι απο καποιον. Λυπαμαι αλλα δεν εχω καποιον με στικακι για κατι τετοιο και το μονο που μπορω να κανω ειναι να μαντεψω με ποιο τροπο ακριβως λειτουργει το screen mirror... αφου στην πραξη δεν εχω δοκιμασει κατι τετοιο ποτε. (περα απο remote VNC του PC στο σπιτι! :lol: ) Edited February 16, 2015 by Dekoz Το "δεν" που ξεχασα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 σβηνεις το apk μεσα απο το φακελο system-app. Φιλε μου κανε μου μια χαρη αν μπορεις! Οσο εισαι μονο root χωρις custom rom δοκιμασε σε παρακαλω αν δουλευει το screen mirror σου!Συγκεκριμενα μεσα απο την εφαρμογη ez cast το ez mirror. Θα χρειαστεις βεβαια και το αναλογο στικακι απο καποιον. Τα ez θέλουν tronsmartt1000..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=9OvdaUSpTYM&feature=youtube_gdata_player Αν το κανεις θα με σωσεις!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=9OvdaUSpTYM&feature=youtube_gdata_player Αν το κανεις θα με σωσεις!!! έχει το tronsmartt1000 ..δες την οθόνη πριν συνδεθεί.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Τα ez θέλουν tronsmartt1000..... Και οχι root :-( Εγω το εχω κιολας το t1000 14 ευρο απο ebay.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Και οχι root :-( Εγω το εχω κιολας το t1000 14 ευρο απο ebay.. Δεν κατάλαβες ..δεν μπορεί να το δοκιμάσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Ααα μαλλον ξεχασε να βαλει το ΔΕΝ εχω καποιον με στικακι να το δοκιμασει.. :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekoz Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 σβηνεις το apk μεσα απο το φακελο system-app. Φιλε μου κανε μου μια χαρη αν μπορεις! Οσο εισαι μονο root χωρις custom rom δοκιμασε σε παρακαλω αν δουλευει το screen mirror σου!Συγκεκριμενα μεσα απο την εφαρμογη ez cast το ez mirror. Θα χρειαστεις βεβαια και το αναλογο στικακι απο καποιον. Ααα μαλλον ξεχασε να βαλει το ΔΕΝ εχω καποιον με στικακι να το δοκιμασει.. :-( Ισχυει! :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 :-) Εγω οπου να ναι περιμενω και αυτο http://www.ebay.com/itm/OTG-MHL-to-HDMI-Multi-function-Charger-Dock-For-Samsung-Galaxy-Tab-3-T310-T311-/271675729796 Θα σας πω τι ρολο βαραει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Μόλις σήμερα μου έδωσαν ένα t311 με 4.2.2. Μου ήρθε ειδοποίηση για 4.4.2. Να τολμησω να την κάνω ή θα τρελαθω στο lag? Να πω ότι σαν κύριο tablet μου έχω nexus 7-2013 με 5.02 επάνω και πετάει οποτε αναγκαστικά το έχω και σαν μέτρο σύγκρισης. Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Μόλις σήμερα μου έδωσαν ένα t311 με 4.2.2. Μου ήρθε ειδοποίηση για 4.4.2. Να τολμησω να την κάνω ή θα τρελαθω στο lag? Να πω ότι σαν κύριο tablet μου έχω nexus 7-2013 με 5.02 επάνω και πετάει οποτε αναγκαστικά το έχω και σαν μέτρο σύγκρισης. Τα δύο ταβλετ δεν συγκρίνονται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Τα δύο ταβλετ δεν συγκρίνονται.... Προφανώς και δεν συγκρίνονται! Απλά Ρώτησα αν η 4.4.2 θα είναι όντως καλη για το tablet ή να παραμείνω στην 4.2 Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Ελα βρε ειμαστε και απο την ιδια πολη!Και γω το ειχα το nexus 7 ενταξει μιλαμε δεν υπηρχε..Αλλα μη νομιζεις οτι αυτο ειναι πολυ πιο αργο!!!Για διπυρηνο τα σπαει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chridimi1 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Εχω πρόβλημα ,οι τελευταίες φορτίσεις γίνονται παρα πολυ αργα σε σχεση με παλαιότερα και επισης πάνω στην μπαταρία μου βγαίνει ενα κοκκινο x , δοκίμασα τον φορτιστή σε αλλη συσκευή και δουλεύει κανονικά. Υπάρχει περίπτωση να είναι περιστασιακο το προβλημα ? Αν οχι τι μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 αλλαξες ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chridimi1 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 αλλαξες ρομ; Οχι το εχω τελειως stock δεν εχω κανει ουτε rout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 παιδια σημερα εβαλα τημ slimkat 4.4.4 εχω παθει πατατρακ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts