Jump to content

Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (T-310 , T-311 , T-315)

chrisly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σου προτεινω με 1000 την bindroid rom v2.Ειναι stock based την εχω ενα χρονο απλα δεν υπαρχει!! !!!Μη μπερδευτεις και βαλεις την v3.1,ειναι 4.4.2 !!!!

http://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-3/development

Ευχαριστώ για την γρηγορη απάντηση! Δυστυχώς σε αυτό το λινκ δεν βλέπω να υπάρχει η v.2, μόνο η ν.3.2.1 που δεν μας κάνει!! Καμιά ιδέα? :worry:

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ποιος το πε;! Η διαδικασια ειναι ιδια!!!

https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=9871

Ωραίοοοοςςς!!! Οκ την ρομ την κατεβάζουμε...πως την φλασαρουμε? Με odin ή με TWRP κατευθείαν απ το ταμπλετ?

Και κατι αλλο...μετα μπορουμε να το ξανακανουμε ρουτ? Το xposed παιζει?

(Απορείες που εχω βραδιατικα!!!)

Τη βαζεις μεσα στο ταμπλετ και κανεις instal zip.Στο site εχει ακριβως τις οδηγιες! Το ρουτ μενει ειναι μεσα στη ρομ! Το xposed ναι πριν λιγες σελιδες εγραψα τα αγαπημενα μου modules!! !Βαλε τη ρομ και θα το δεις να απογειωνεται δε θα πιστευεις ποσο γρηγορα παει...

Τη βαζεις μεσα στο ταμπλετ και κανεις instal zip.Στο site εχει ακριβως τις οδηγιες! Το ρουτ μενει ειναι μεσα στη ρομ! Το xposed ναι πριν λιγες σελιδες εγραψα τα αγαπημενα μου modules!! !Βαλε τη ρομ και θα το δεις να απογειωνεται δε θα πιστευεις ποσο γρηγορα παει...

Εννοείς "install zip from sd card" έτσι? Θα πρέπει πρώτα να κανω "wipe cache" και "wipe dalvik cache"ή μόνο install από πάνω? Σορρυ γαι τις πολλες πολλές ερωτήσεις, σε εχω τρελάνει!! (Σε ποιο σαιτ απ ολα εχει τις οδηγίες γιατί έμπλεξα τα μπούτια μου εδώ πέρα με τα λινκ!!!):O

Επανέρχομαι στο θέμα αλλά θα ήθελα κάποια υπεύθυνη απάντηση χωρίς αοριστολογιες αν κάποιος έκανε downgrade στο T-311 από την γελοία 4.4.2

στη δοκιμασμένη και σωστή και official 4.2.2

Εννοείς "install zip from sd card" έτσι? Θα πρέπει πρώτα να κανω "wipe cache" και "wipe dalvik cache"ή μόνο install από πάνω? Σορρυ γαι τις πολλες πολλές ερωτήσεις, σε εχω τρελάνει!! (Σε ποιο σαιτ απ ολα εχει τις οδηγίες γιατί έμπλεξα τα μπούτια μου εδώ πέρα με τα λινκ!!!):O

κανεις αυτα τα 9 βηματα. Ειναι στανταρ γενικα! Απλως εσυ κανε και εξτρα. Στο mounts and storage το format system!

το zip την rom περνα την και στην εσωτερικη και σε εξωτερικη καρτα γιατι δε θυμαμαι αν σβηνονται ολα!

Δηλαδη κανεις install from sd card πρωτα και αν εχει σβηστει η rom (απο το f. reset δηλαδη) κανεις install from external sd και εισαι ετοιμος! Κανε τα 9 βηματα ακριβως!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2547412

Ωραια! το΄χουμε!!! θα ξεκινησω σε λιγο την διαδικασια και... ο Θεος βοηθος!!! θα επανελθω!!:ninja:

Κατ αρχην να πω πολλα συγχαρητηρια κ ευχαριστω στον kostas_kanal0011!!! Φιλε πραγματικα με εσωσες!!! Η διαδικασια επιστροφης σε 4.2.2 ολοκληρωθηκε με απολυτη επιτυχια χαρη στη βοηθεια σου!! Να αναφερω σε γενικες γραμμες τα βηματα που εκανα:

1) κατεβασα την επιθυμητη ρομ (BinDroid_ONE_Gtab3_T310_V2.0.0.zip) απο εδω:

https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=9871 και την εβαλα στη extSDcard.

2) Ακολουθησα ακριβως τα βηματα που λεει εδω:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2547412 (προσοχη δεν ειναι η ιδια ρομ αλλά τα βήματα ειναι τα ίδια!)

*)Αν δεν ειστε ρουτ και δεν εχετε το TWRP, ενας πολυ καλος οδηγος, μαζι με λινκς, ειναι εδω:

3) Εγκατασταθηκε η ρομ μεσω TWRP. (κατα τη διαρκεια της εγκαταστασης, μεταξυ αλλων, θα σας ζητησει να επιλεξετε bootanimation....επιλεξτε το στοκ της samsung και οχι της bindroid...κανει πολυ σπαστικο ήχο για αρκετη ωρα!!!) Κωστα μηπως ξερεις πως αλλαζει αυτο???:confused:

4) Η πρωτη ενεργοποιηση κανει λιγη ωρα...μην ανησυχειτε ειναι φυσιολογικο

5) Η ρομ ειναι ηδη ρουτ (με SuperSu), ενεργοποιησα το xposed, εγκατεστησα μεσα απο αυτο το module xblast tools, τικαρα τα optimize tcp stack, check in service, GPU acceleration και google dns hack. Κ τελος reboot

Παρατηρησα οτι γενικα δεν ειναι τοσο "εντονα" τα animation της συσκευης (εναλλαγη καρτελων, περιστροφη οθονης, task killer) και το εικονιδιο της μπαταριας απο πρασινο ξαναεγινε ασπρο (οπως στην 4.4.2) φανταζομαι λογω του module (σωστα Κωστα?).

Να αναφερω οτι δεν ειναι official rom αλλα stock based rom και το καλο ειναι οτι ειναι ηδη ρουτ και εξ αρχης εχουν απεγκατασταθει αρκετες αχρηστες εφαρμογες που συνοδευαν την ταμπλετα μας κατα την αγορα!

Οσον αφορα τις επιδοσεις της μπαταριας και του επεξεργαστη κλπ δεν μπορω να σας πω ακομα γιατι οπως καταλαβαινετε το εχω λιωσει σημερα! θα σας πω σε λιγες μερες!

Αυτα τα ολιγα και συγνωμη αν σας κουρασα με το μεγαλο κειμενο!

Thanks again kostas_kanal0011!!!!:D

Ευχαριστούμε πολύ kostas_kanal0011...Κάτοχος και εγώ του best value of money tablet t310 πριν 1 μήνα...καιρός να μπεί μία custom rom γιατί η stock δεν...

thansof_7 έχεις να μας στείλεις κάποια screenshot? Γιατί έψαξα αλλά δεν βρήκα

Mac Book Pro 13.3 2017

Ipad 2017 32 gb

Xiaomi Mi Max 2 64gb --- 7.1.1 Nougat

Χαιρομαι παιδια που βοηθησα! Φιλε μου εφ οσον εχεις το xblast tools μπορεις να τα ρυθμισεις απο εκει ολα! και το χρωμα μπαταριας και να βγαλεις εντελως το boot animation! Παει απιστευτα γρηγορα η ρομ αλλα το μοναδικο ισως bug να το πω ειναι οτι οταν το φορτιζεις κλειστο, απλως ανοιγει μονο του και συνεχιζει κανονικα να φορτιζει. Αν σε ενοχλει αυτο μπορεις να αλλαξεις kernel. Βαζεις η τον stock η εναν αρκετα καλο και αξιοπιστο ο οποιος ειναι στο λινκ που σου εστειλα. Η διαδικασια ειναι γελοια και κραταει ενα λεπτο! Αν δεν σε ενοχλει αυτο, αστο ετσι!! zouri βαλε bindroid ειναι σαν τη stock. Εχω κανει απειρα φλασαρισματα σε android συσκευες αλλα καμια ρομ δεν ηταν τοσο σβελτη οσο αυτη!! !

*Εγω εβγαλα και αλλα προγραμματα που δε χρησιμευουν μεσω μιας λιστας ασφαλους καταργησης που ειχα βρει στο google!

Edited by kostas_kanal0011

Συνεχιζοντας την εξερευνηση της ρομ αντιμετωπιζω ενα σοβαρο, κατ'εμε, προβλημα. Δεν μου λειτουργει το gps! Ενω ειναι ανοιχτο, χρησιμοποιω πολυ τις εφαρμογες navigon και navionics και δεν βρισκει την θεση μου απο το gps. Οχι οτι ψαχνει κ δεν βρισκει δορυφορους αλλα δεν εμφανιζεται καθολου πανω πανω στην οθονη το συμβολο του gps. Καμια ιδεα?

Εγω εχω παει ταξιδι 3ωρο χωρις καμια διακοπη!Αν και αυτο ειναι γενικο bug των android, εγω εγκατεστησα το fasterGPS ρυθμισα να κλειδωνει Ελλαδα και πιανει σφαιρα!! Δοκιμασε το και πες μου.

Εγω εχω παει ταξιδι 3ωρο χωρις καμια διακοπη!Αν και αυτο ειναι γενικο bug των android, εγω εγκατεστησα το fasterGPS ρυθμισα να κλειδωνει Ελλαδα και πιανει σφαιρα!! Δοκιμασε το και πες μου.

Το δοκιμασα κ αυτο αλλα κ παλι οχι! σε καμια εφαρμογη δεν εμφανιζεται καθολου συμβολο του gps! Σαν να μην υπαρχει....:wacko:

Το τικαρες απο τις ρυθμισεις στις υπηρ. εντοπισμου;

Ναι ναι κανονικα! φανταζομαι οτι κατι φταιει στο φακελο system, etc κλπ κλπ που δινεις κατι εντολες...αλλά αντε βγαλε ακρη τωρα εκει περα!!!:cry:

ελα φιλε μου τωρα θυμηθηκα! βαλε η τον 14.5.27 που λεει τον kernel η πιο κατω αν πας εχει και τον stock της samsung! και οι 2 ειναι τελοιοι! κανεις wipe cache, wipe dalvic cache και μετα instal from sd διαλεγεις τον kernel και εισαι ετοιμος δεν ξανασχολεισαι!! !

----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2455058

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

S. O. S ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ WIPE DATA F. RESET! !!!!!!! ΜΟΝΟ CACHE ΚΑΙ DALVIC CACHE! !!!!!!

ελα φιλε μου τωρα θυμηθηκα! βαλε η τον 14.5.27 που λεει τον kernel η πιο κατω αν πας εχει και τον stock της samsung! και οι 2 ειναι τελοιοι! κανεις wipe cache, wipe dalvic cache και μετα instal from sd διαλεγεις τον kernel και εισαι ετοιμος δεν ξανασχολεισαι!! !

----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2455058

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

S. O. S ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ WIPE DATA F. RESET! !!!!!!! ΜΟΝΟ CACHE ΚΑΙ DALVIC CACHE! !!!!!!

Ωραιος κ παλι!!! θα κοιταξω για τον στοκ γιατι βλεπω οτι στον 14.5.27 δεν δουλευει η καμερα, λεει???? οποτε μαλλον παμε για στοκ.... θα τσεκαρω και τα ξαναλεμε σε λγο...:!:

Ωραιος κ παλι!!! θα κοιταξω για τον στοκ γιατι βλεπω οτι στον 14.5.27 δεν δουλευει η καμερα, λεει???? οποτε μαλλον παμε για στοκ.... θα τσεκαρω και τα ξαναλεμε σε λγο...:!:

Αδερφε τι να πω....ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!!!! Εβαλα την stock kernel κ το gps πιανει μια χαρα!Ευτυχως γιατι ειναι εργαλειο της δουλειας μου!! Ευχαριστω φιλος!! συνεχιζουμε το λιωσιμο της ρομ...κ βλεπουμε!!!:hypno:

Edited by thansof_7

λαθος!! !!!!στην τελευταια που σε ειπα δουλευουν τα ΠΑΝΤΑ!! !Στην προτελευταια δεν δουλευε!! !!

----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η 14.5.27 ειναι σταθεροτατη, γι αυτο και ειναι η τελευταια! κακως φευγεις απο bindroid!! !!!

λαθος!! !!!!στην τελευταια που σε ειπα δουλευουν τα ΠΑΝΤΑ!! !Στην προτελευταια δεν δουλευε!! !!

----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η 14.5.27 ειναι σταθεροτατη, γι αυτο και ειναι η τελευταια! κακως φευγεις απο bindroid!! !!!

Ε και δεν μπορω να την περασω απο πανω απο την στοκ?? με wipe cache+dalvic?? Δεν θα δημιουργηθει καποιο προβλημα..φανταζομαι!!

καλυτερα κανε και wipe data f. reset. Παντως επιμενω με bindroid και 14.5.27 η stock kernel! !!

ΩΠΑΑΑΑ!!!:p Μισο λεπτο να διορθωσω!!! Εχω βαλει Bindroid v.2.0 rom και τον στοκ kernel (για το προβλημα με το gps που ειχα)!!! Και ολα ειναι μια χαρα...κ προχωραμε!!!

ειδες;ολα κομπλε δλδ;σ ειπα θα παθεις πλακα!!

με τον 14.5.27 παει σφαιρα μπορεις να τον ανεβασεις μεχρι 1.8 MHZ αλλα δεν υπαρχει λογος ετσι και αλλιως και στα 1.5 παει σφαιρα!!

Edited by kostas_kanal0011

Και για οσους (root μονο) θελουν ηχο κρυσταλλο και οχι μουντο...Οριστε!!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2191223

Καλα Χριστουγεννα παιδια!!!

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (T-310 , T-311 , T-315)