kostas_kanal0011 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 http://www.amazon.com/Plugable-Ethernet-Network-Chromebook-Specific/dp/B00484IEJS/ref=sr_1_5?s=electronics&ie=UTF8&qid=1360787103&sr=1-5&keywords=mini+usb+to+rj45+cable http://www.amazon.com/Female-Micro-Male-Cable-Adapter/dp/B005GI2VMG/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1360791656&sr=1-1&keywords=USB+2.0+Female+to+Micro+USB+Male λογικα αφου υποστηριζει otg κανει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 (edited) παιδια S.O.S εχω ψαξει ολοκληρες ωρες και δεν εβγαλα ακρη!!!Καταφερε κανεναν να κανει screen mirroring με το ez mirror σε ρουταρισμενο tab 3 8.0;;;;;;;;;; παιδια μια χαρη παρακαλω! θελω καποιος απο σας να γραψει εδω ακριβως τον αριθμο κατασκευης της stock 4.2.2που λεει στις ρυθμισεις-πληροφοριες τερμα κατω,μπας και το αλλαξω για να δουλεψει το screen mirroring!!!το θελω ομως ΑΚΡΙΒΩΣ οπως το λεει!!! Edited January 30, 2015 by truckman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 παιδια S.O.S εχω ψαξει ολοκληρες ωρες και δεν εβγαλα ακρη!!!Καταφερε κανεναν να κανει screen mirroring με το ez mirror σε ρουταρισμενο tab 3 8.0;;;;;;;;;; στις ρυθμίσεις η κατάσταση συσκευής τι γράφει ; επίσημη έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 ειχα bindroid και χθες βρηκα στο google τελικα και μπηκα στο build.prop και το αλλαξα.πλεον γραφει επισημη αλλα το ez mirror δεν λειτουργει.μονο ηχο μεταδιδει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrIDO Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Καλησπερα παιδια μια βοηθεια.Μου εχει κατεβασει την αναβαθμιση της kitkat αλλα δεν την εχω κανει.Μου βγαζει τις υπενθυμισεις της συνεχεια. Πως μπορω να την παρακαμψω μια και καλη γιατι οπως διαβαζω ειναι μαπα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 MrIDO διάβασε τα ποστ 522 ως 526, έχει ακριβώς αυτό που θες: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5711157#post5711157 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 ελατε ρε παιδια!ενας;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrIDO Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 (edited) Παιδια βοήθεια.Κατα την διάρκεια της αναβαθμισης σε kitkat (από wifi) μου εσβησε η συσκευη στην διαδικασία εγκαταστασης ενημερωσης , μαυρισε η οθονη, δειχνει να φωτιζει σε μαυρο φοντο αλλα δεν προχωρά,εχει κολλήσει.Τι κάνω; ----- συνένωση μηνυμάτων ----- Μου την κατεβασε αυτόματα από wifi.Μόλις καταφερα και μπηκα σε download mode.Τι κάνω τωρα;Εχει καεί;Εχω απελπιστεί,βοηθήστε εάν μπορειτε!!! ----- συνένωση μηνυμάτων ----- Παιδια βοήθεια.Εχω το Galaxy Tab 3 8.0 3G.Κατα την διάρκεια της αναβαθμισης σε kitkat (από wifi) μου εσβησε η συσκευη στην διαδικασία εγκαταστασης ενημερωσης , μαυρισε η οθονη, δειχνει να φωτιζει σε μαυρο φοντο αλλα δεν προχωρά,εχει κολλήσει.Μου την κατεβασε αυτόματα από wifi.Τι κάνω τωρα;Εχει καεί;Εχω απελπιστεί,βοηθήστε εάν μπορειτε!!! Edited January 15, 2015 by Sofos_5 Συνένωση Θεμάτων και Μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Παιδια βοήθεια.Εχω το Galaxy Tab 3 8.0 3G.Κατα την διάρκεια της αναβαθμισης σε kitkat (από wifi) μου εσβησε η συσκευη στην διαδικασία εγκαταστασης ενημερωσης , μαυρισε η οθονη, δειχνει να φωτιζει σε μαυρο φοντο αλλα δεν προχωρά,εχει κολλήσει.Μου την κατεβασε αυτόματα από wifi.Τι κάνω τωρα;Εχει καεί;Εχω απελπιστεί,βοηθήστε εάν μπορειτε!!! Σε download mode μπορείς να μπεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrIDO Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 (edited) Εχει κολλήσει στην μαύρη οθόνη φιλε αναμμενο.Οταν το συνδεω με την usb του pc δεν το βλεπει (αλλα ακούγεται ο ήχος στο pc όταν συνδέεις κατι στη θυρα USB). Ζητώ προκαταβολικά συγνωμη για το θεμα που ανοιξα από τον Moderator αλλα έχω απελπιστεί,και θα ήθελα την βοηθεια σας. Edited January 14, 2015 by MrIDO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Εχει κολλήσει στην μαύρη οθόνη φιλε αναμμενο.Οταν το συνδεω με την usb του pc δεν το βλεπει (αλλα ακούγεται ο ήχος στο pc όταν συνδέεις κατι στη θυρα USB). Ζητώ προκαταβολικά συγνωμη για το θεμα που ανοιξα από τον Moderator αλλα έχω απελπιστεί,και θα ήθελα την βοηθεια σας. πατα συγχρόνως το power και το Volume - Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrIDO Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 πατα συγχρόνως το power και το Volume - Ναι μπαίνει σε download mode.Τι κανω φίλε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Ναι μπαίνει σε download mode.Τι κανω φίλε; εύκολα κατέβασε από εδω http://live.samsung-updates.com/ η από εδω http://www.sammobile.com/ μια rom για το ταβλετ σου ..Και πέρασε το με odin .. 5 λεπτά δουλίτσα είναι... πριν δοκίμασε και αυτό recovery mode.. power και volume+ .. κάνε wipe cache partition , και wipe data factory reset ..εάν επιλεξεις το τελευταίο θα σβήσεις όλα τα αρχεία σου ... μπορεί να φτιάξει με recovery mode... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrIDO Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 εύκολα κατέβασε από εδω http://live.samsung-updates.com/ η από εδω http://www.sammobile.com/ μια rom για το ταβλετ σου ..Και πέρασε το με odin .. 5 λεπτά δουλίτσα είναι... πριν δοκίμασε και αυτό recovery mode.. power και volume+ .. κάνε wipe cache partition , και wipe data factory reset ..εάν επιλεξεις το τελευταίο θα σβήσεις όλα τα αρχεία σου ... μπορεί να φτιάξει με recovery mode... Φίλε alex222800 σε ευχαριστώ πολύ για την πολυτιμη βοηθεια σου.Να εισαι καλα. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παρακαλώ τον Moderator να κλείσει το θέμα και ζητώ και παλι συγνωμη για το παράτυπο της ενέργειας μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smpt Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 τι από όλα σου δούλεψε; έτσι για να υπάρχει, αν κάποιος το ξαναπάθει. Παράθεση ------------ Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 εχετε εναν απο αυτους παιδια οσοι ειστε 4.2.2 αριθμος εκδοσης;;; OZWYXAR OGNYXAR ZWSXAR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 εχετε εναν απο αυτους παιδια οσοι ειστε 4.2.2 αριθμος εκδοσης;;; OZWYXAR OGNYXAR ZWSXAR ακόμα για ez mirror ψάχνεσαι; είσαι με custom recovery ; γενικά το screen mirroring (xώρες ez ...απευθείας) σου δουλεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 ναι με custom recovery.γενικα ναι δουλευουν ολα εκτος απο το ez mirror που μεταδιδει μονο ηχο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 ναι με custom recovery.γενικα ναι δουλευουν ολα εκτος απο το ez mirror που μεταδιδει μονο ηχο! σίγουρα σου δουλεύει το screen mirroring ...έχεις περάσει κάποιο pached ? custom rom που δουλεύει το mirroring? εάν έχεις μόνο custom recovery .... δεν δουλεύει.. το mirroring....γνωστό από παλιά ... εάν δεν βγάλεις άκρη ...πέρασε μια mama rom με odin .. χωρίς root,custom recovery και δοκίμασε το ez Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 στο build.prop προσθεσα μια γταμμη μου απενεργοποιει το hdcp.πριν μου εβγαζε μηνυνα οτι υπαρχει σφαλμα λογισμικου.τωρα με αυτο που εκανα ξεκιναει να δουλευει το screen mirroring αλλα μεταδιδει μονο ηχο!bindroid v2 εχω αλλα ειναι stock based.τωρα εγγατεστησα το hide my root οταν θα παω σπιτι θα δοκιμασω μπααααας και... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 στο build.prop προσθεσα μια γταμμη μου απενεργοποιει το hdcp.πριν μου εβγαζε μηνυνα οτι υπαρχει σφαλμα λογισμικου.τωρα με αυτο που εκανα ξεκιναει να δουλευει το screen mirroring αλλα μεταδιδει μονο ηχο!bindroid v2 εχω αλλα ειναι stock based.τωρα εγγατεστησα το hide my root οταν θα παω σπιτι θα δοκιμασω μπααααας και... ρώτα στο forum της rom που έχεις εάν δουλεύει το mirroring... (σε όλες τις custom rom που έχω στις συσκευές ..δουλεύει εξαρχής...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 ρωτησα εψαξα γυρω στις 15 ωρες και αλλα τιποτα ακομα... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εσυ στο tab σου ποια ρομ εχεις;δουλευει το μιρορ με ρουτ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 ρωτησα εψαξα γυρω στις 15 ωρες και αλλα τιποτα ακομα... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εσυ στο tab σου ποια ρομ εχεις;δουλευει το μιρορ με ρουτ;;; Δεν έχω αυτό το ταβλετ...(είμαι κάτοχος s4 ,note 10.1 2014 lte , και έχω σετάρη ένα note 8 του ανιψιού μου .. όλα με custom rom και με mirroring οκ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 (edited) εντωμεταξυ ταινιες παιζει κανονικα με το ez cast αλλα ξες η μουρλα της τελειοτητας...δεν μπορω να ησυχασω οταν κατι δεν λειτουργει!! ! μπορει κανεις να κανει backup και να ποσταρει μονο την stock recovery? SM-T310 4.2.2 ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗ ΒΡΩ ΠΟΥΘΕΝΑ!! !!! Edited January 30, 2015 by truckman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 (edited) μπορει κανεις να κανει backup και να ποσταρει μονο την stock recovery? SM-T310 4.2.2 ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗ ΒΡΩ ΠΟΥΘΕΝΑ!! !!! Τι επεξεργαστή έχει το ταβλετ σου και ποιο μοντέλο εχεις; άκυρο .. απότι διαβάζω..και το kernel παίζει ρόλο ρώτα εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2621550 (για exynos ..δυστυχώς δεν έχει το δικό σου επεξεργαστή.. ) το fix για s4 note 8 δούλευε ..σου ξαναγράφω.. πέρνα μια stock για να είσαι σίγουρος ότι δουλεύει ...σε μαμά ..όλα.. Edited January 16, 2015 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts