Jump to content

Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (T-310 , T-311 , T-315)

chrisly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια με bindroid 4.2.2 και ακομα λιγο ξαλαφρωμενη απο μενα εβγαλα κατι αχρηστα πραματακια....1 χρονο περιπου χωρις f. reset με καμια 50αρια εφαρμογες και ακομα παει σαν τετραπυρηνο, φορτωνει ακαριαια! κολλημα, freeze κλπ ουτε μια φορα!! !!!!μονο 2-3 στους τοσους μηνες και αυτες απο το φεισμπουκ που ποτε δεν θα το κανουν stable!! !δεν βαζω 4.4.2 κυριως για την μη υποστιριξη flash player...

Ρε παιδια τι εγινε με την τιμη ? εκει που ελεγα να παρω 2 γαι τα παιδια μου με 250αρι ευρω ξεφυγε με 150 και πανω το τεμ.

Κριμα...

να χεις το νου σου μεχρι να το ριξουν για να το παρεις. Το εχω 1 χρονο και ειναι τελειο! Για τα λεφτα του μονο εδω εισαι!!

Ρε παιδια τι εγινε με την τιμη ? εκει που ελεγα να παρω 2 γαι τα παιδια μου με 250αρι ευρω ξεφυγε με 150 και πανω το τεμ.

Κριμα...

Το πετυχα απο σκρουτζομαγαζο στα 122€+3€ μεταφορικα πριν 15 μερες περιπου κ επαθα πλακα οταν ειδα που ξαναανεβηκε. Ξεπουλησανε κ εχει ζητηση φαινεται. Στα χρηματα αυτα ειναι ο,τι πιο τιμιο εχω αγορασει. Το πηρα για τη γυναικα μου κ για να βλεπω επεισοδια σειρων γιατι το ipad air δεν εχει otg. Παροτι διπυρηνο δε λαγκαρει, οθονη φωτεινοτατη κ σε "προβληματιζει" μονο αν εχεις συνηθισει ρετινα, ικανοποιητικοτατη ραμ, ηχεια δυνατα, καλο wi-fi, γενικα value for money. Παρακολουθησε την τιμη να το παρεις μολις ξαναπεσει ;) . Με μια θηκουλα απο ebay αγγλιας εγινε κουκλι.

παιδια πραγματικα τα σπαει!! !!!lag ουτε για δειγμα και πυραυλος! Μου ηρθε και το mhl v2.0 (mini usb σε hdmi) γνησιο samsung απο ebay 8.5 ευρο!! !!Πριν λιγο βλεπαμε ταινια το συνδεσα στον προτζεκτορα ολα μπομπα!! !!

Πήρε λίγο ..... καιρό να εκτιμηθεί το μηχανάκι . Προσωπικά το έχω από τότε που πρωτοκυκλοφόρησε και ουδέποτε μου δημιούργησε πρόβλημα .

Προσωπικά θεωρώ ότι είναι ότι πιό έξυπνο , εργονομικό και τίμιο μαραφέτι που έβγαλε στην αγορά η Σάμμυ , όχι μόνο γιά το μεγάλο του προτέρημα

που είναι η φορητότητα , αλλά γενικά γιά την απόδοσή του . Μεγάλη υπόθεση να μην κουβαλάς στις εκδρομές ακόμα και στις διακοπές Laptop .

http://www.ebay.com/itm/NEW-MHL-to-HDMI-HDTV-Adapter-For-Samsung-Galaxy-TAB-3-SM-T310-T311-/281369546463?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cables_Adapters&hash=item4182ee8edf (δεν ξερω αν ειναι το original, γιατι εμενα αλλος μου το παρηγγειλε)

Παιδια ειμαι χρηστης android και μονο χρονια. Ενα θα σας πω. Ειναι η μοναδικη συσκευη που εδω και ενα χρονο με καμια 50αρια εφαρμογες δεν μου χει λαγκαρει ΟΥΤΕ μια φορα!! !!!

Βεβαια εκανα και κατι πραματακια με τα οποια βελτιωθηκε η υαχυτητα του ιντερνετ και η αποκριση...

Αλλα πραγματικα το εργαλειο τα σπαει!! !!!Παει σαν τετραπυρηνο!! !!!

Παίδες, απ όλα μου τα samsung,δύο είναι που πραγματικά δε με έχουν προδώσει το s3 το mini,υπόψιν ότι στην αρχή που βγήκε δε θυμάμαι και πολύ κολακευτικά σχόλια,προερχόμενος από το 9070 είδα τεράστια διαφορά και τελικά δεν έπεσα έξω,διότι 2 χρόνια τώρα πάει σφαίρα,όσο για το tab,αυτό και αν είναι έκπληξη.Τι να πρωτοπεί κανείς την τιμή, την οθόνη, την ταχύτητα,όλα τέλεια,ακόμα και η μπαταρία τα πάει μια χαρά.Το 315 που υποστηρίζει 4g πάει σφαίρα.Μπράβο στη samsung μας εξέπληξε ευχάριστα και με τα τρία tab εννοώ 310,311,315.Προσοχή,όποιος δε θέλει προβλήματα,ας αφήσει την 4.2.2,σας το λέω διότι φίλος που το αναβάθμισε έχει πρόβλημα με τη μπαταρία.

Προσοχή,όποιος δε θέλει προβλήματα,ας αφήσει την 4.2.2,σας το λέω διότι φίλος που το αναβάθμισε έχει πρόβλημα με τη μπαταρία.

Σωστόοοοοοοοος . Χρόνια το φωνάζω .:X

Πραγματικα αν ειχε λιιιγο καλυτερο ppi (λογω μυωπιας που εχω) θα το κρατουσα μια ζωη!! !Τωρα καποια στιγμη θα παρω το xperia z3 tablet. Σε 8 ιντσες δεν υπαρχει ανταγωνισμος! Τι την θελετε την 4.4.2???Μεινετε στην JB που υποστηριζει και flash player και παει και σφαιρα!

http://www.ebay.com/itm/NEW-MHL-to-HDMI-HDTV-Adapter-For-Samsung-Galaxy-TAB-3-SM-T310-T311-/281369546463?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cables_Adapters&hash=item4182ee8edf (δεν ξερω αν ειναι το original, γιατι εμενα αλλος μου το παρηγγειλε)

Παιδια ειμαι χρηστης android και μονο χρονια. Ενα θα σας πω. Ειναι η μοναδικη συσκευη που εδω και ενα χρονο με καμια 50αρια εφαρμογες δεν μου χει λαγκαρει ΟΥΤΕ μια φορα!! !!!

Βεβαια εκανα και κατι πραματακια με τα οποια βελτιωθηκε η υαχυτητα του ιντερνετ και η αποκριση...

Αλλα πραγματικα το εργαλειο τα σπαει!! !!!Παει σαν τετραπυρηνο!! !!!

ευχαριστώ.

original δεν φαίνεται να είναι, άλλα αν δουλεύει δεν με νιαζει. Για αυτό ήθελα το Link για κάτι δοκιμαζμενο

------------

Στέφανος

δουλευει τελεια!Αν εισαι και root κατευαζεις την εφαρμογη screen standby, σβηνεις την οθονη για οικονομια, αλλα το touch συνεχιζει και λειτουργει.Εγω εχω τον MX player και τον εχω ρυθμισει ετσι ωστε με το ακουμπαω την οθονη να κανει pause/resume.

Τα samsung apps είναι ένα app store της samsung και χρειάζεται δικό της samsung account, με τον ίδιο τρόπο που φτιάχνεις το google account. Φτιάχνεις account στη samsung και ξεκινάς να κατεβάζεις. Τα samsung apps δεν έχουν το ίδιο account με το google play

Καλήμερα!

Πήραμε για μια γνωστή το τούτο ωραίο μηχανάκι!

Τα samsung apps τι μας προσφέρουν; Αξίζει η δημιουργία του samsung account;

Η μόνο θα τρώνε τους πόρους του μηχανήματος;

Ευχαριστώ.

Καλήμερα!

Πήραμε για μια γνωστή το τούτο ωραίο μηχανάκι!

Τα samsung apps τι μας προσφέρουν; Αξίζει η δημιουργία του samsung account;

Η μόνο θα τρώνε τους πόρους του μηχανήματος;

Ευχαριστώ.

Ολα ειναι στο playstore δεν υπαρχει λογος....Εγω προσωπικα με root το απεγγατεστησα τελειως για να μην πιανει και τζαμπα χωρο-πορους!! !

Ολα ειναι στο playstore δεν υπαρχει λογος....Εγω προσωπικα με root το απεγγατεστησα τελειως για να μην πιανει και τζαμπα χωρο-πορους!! !

Thanks!

Disable (χωρίς το root) δεν γίνεται; Γενικώς έχουμε πουθενά καμιά λίστα για disable apps;

Άλλη απορία ...

Μόλις το άνοιξα έτρεξε για update και ... είναι τώρα με 4.4.2. Διάβασα όμως τώρα για μερικά προβλήματά του 4.4.2 σε σχέση με το 4.2.2. Ισχύει;

Καλησπέρα σε όλους. Πριν από λίγες μέρες το πήρα κι εγω (Tab 3 wifi) αλλά έχω θέμα με την μπαταρία. Το φορτίζω π.χ. φτανει στο 100% και σε 5 λεπτά μου δειχνει 51% χωρις χρήση. Το μηχάνημα το πήρα μεταχειρισμένο αλλά έχει και εγγύηση με απόδειξη + Total Support από Κωτσόβολο. Να αναφέρω ότι είναι στην 4.4.2 Τι λέτε θα βγάλω άκρη? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας Edited by polteris

Παιδια οσοι το κανατε 4.4.2 γυριστε το ξανα 4.2.2 που ειναι 100% σταθερη!! !Με KKτο εργαλειο υπολειτουργει,κολλαει και τρωει μπαταρια φουλ αντιθετως με την JB που ξεχνας να το φορτισεις!

Ασε που η KK δεν υποστηριζει flashplayer ουτε μπορεις να διαγραψεις κλπ φωτογραφιες απο την external sd! ! Εκτος αν εισαι root..

Παιδια οσοι το κανατε 4.4.2 γυριστε το ξανα 4.2.2 που ειναι 100% σταθερη!! !Με KKτο εργαλειο υπολειτουργει,κολλαει και τρωει μπαταρια φουλ αντιθετως με την JB που ξεχνας να το φορτισεις!

Ασε που η KK δεν υποστηριζει flashplayer ουτε μπορεις να διαγραψεις κλπ φωτογραφιες απο την external sd! ! Εκτος αν εισαι root..

Πως γυρίζουμε στην 4.2.2 Σορρυ που ρωταω αλλα νομιζω οτι δεν γινετε. Τουλαχιστον αυτο ισχυει για τα κινητα. Απο android tablet πρωτη φορα που πηρα και δεν ξερω αν ισχυει κατι αλλο

Απο το κινητο δε γινεται. Εκτος αν εισαι root και εχεις custom recovery. Απο pc γινεται 1000%

Αν υπάρχει κάποιος οδηγός να με παραπέμψεις θα το εκτιμούσα αφάνταστα ή αν μπορούσες να μου πεις τον τρόπο. Ειναι κριμα για το Tabletακι να τραβαει τετοιο ζόρι και το συμπάθησα με τη μία!! :D

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2471516

Αυτο πρεπει να ειναι.Πρεπει να εγκαταστησεις στον υπολογιστη τους samsung drivers και το odin. Καλη επιτυχια!! !

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://www.androidofficer.com/2014/03/t310ztuanc1-android-422-ztuanc1.html

Δες εδω καλυτερα φιλαρακι γινεται και με odin και με samsung kies! !!!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2471516

Αυτο πρεπει να ειναι.Πρεπει να εγκαταστησεις στον υπολογιστη τους samsung drivers και το odin. Καλη επιτυχια!! !

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://www.androidofficer.com/2014/03/t310ztuanc1-android-422-ztuanc1.html

Δες εδω καλυτερα φιλαρακι γινεται και με odin και με samsung kies! !!!

Thanks φίλος. Θα το μελετήσω και θα επανερθω. Χίλια ευχαριστώ

Να σαι καλα! Δε θελει αγχος, απλως καντα ολα ακριβως! Βασικα αν εισαι root η σχεδιαζεις να το κανεις, πες μου να σου πω τι θα κανεις για να πηγαινει πιο γρηγορα και απο τετραπυρηνο!! !

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (T-310 , T-311 , T-315)