overpower Δημοσιεύτηκε July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 8, 2013 (edited) Στο tapatalk 2 μου βγάζει το μήνυμα στην εικόνα και δεν μπορω να μπω 2 μέρες τώρα. Μοθ το εμφανίζει και στο 4, άλλα μετα απο λίγο μπορω να μπω. Τι φτεει? http://db.tt/TxxDBPCN Edited July 11, 2013 by Mythozz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 με την εκδοση 2 και HD δεν αντιμετωπιζω κανενα απολυτως προβλημα. μεχρι χθες βραδυ τουλαχιστον! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 (edited) Ουτε γω εχω προβλημα και με το 2 και με το 4.μαλιστα το 2 τοχω απτο αμαζον app store και θελει ναχω και αυτο εγκατεστημενο για να τρεξει... Edited July 11, 2013 by venoos δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. July 9, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Δεν ξέρω τι παίζει.... Ακόμα συνεχίζει :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 εκανες clear data στην εφαρμογη; απεγκατασταση και εκ νεου εγκατασταση; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Kαι σε μένα μία από τα ίδια με το 4.Πετάει το μήνυμα που λέει ο overpower και κάποιες φορές συνδέεται και κάποιες όχι και αυτό το κάνει μόνο στο myphone.Δεν ειναι θέμα εκκαθάρισης δεδομένων,ουτε υπερφόρτωσης της σελίδας μιας και από τον browser την ίδια στιγμή μπαίνει κανονικά.Απο την στιγμή που η διαχείριση του Myphone έχει δηλώσει ότι δεν υποστηρίζει πλέον την εφαρμογή,πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι που συνεχίζει να λειτουργεί έστω και έτσι [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. July 10, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Τώρα έφτιαξε, τι να πω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Τώρα έφτιαξε, τι να πω. εγω εξακολουθω να εχω προβλημα! εχω αγορασμενο το tapatalk και δεν μπορω να μπω με τιποτα απο χθες το βραδυ! κριμα παντως παιδια!! παρα πολυ κοσμος μπαινει με tapatalk απο το κινητο του και τον βολευει! οπως και μενα! μπαινεις τσακ μπαμ διαβαεις απαντας τελειωσες!!! σημερα με κάνατε να μπω λιγοτερο χωρις το tapatalk..! λυπαμαι που το λεω αλλα ειναι η αληθεια... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Αυτή τη στιγμή που γράφω έχω στην συσκευή μου το παλιό tapatalk 1.13.5 και λειτουργεί κανονικά. Κρασάρει μόνο οταν πάω να δω τα προσωπικά μου μηνύματα. Προσπαθώ να μπω από την έκδοση 4 και δεν με συνδεει. Πετάει το μήνυμα που λέει ο overpower.Προφανώς το plugin που υπάρχει εδώ στο φόρουμ είναι παλιό και με τις καινούργιες εκδόσεις λειτουργεί όποτε θυμάται . Κρίμα. Και επί της ευκαιρίας να πω ότι την άνεση στις κινήσεις που είχε το πρώτο tapatalk δεν έχουν καταφέρει ακόμη να το πετύχουν στις επόμενες εκδόσεις αλλά το Swype που έχει η 4 είναι πολύ καλό. [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Αυτή τη στιγμή που γράφω έχω στην συσκευή μου το παλιό tapatalk 1.13.5 και λειτουργεί κανονικά. Κρασάρει μόνο οταν πάω να δω τα προσωπικά μου μηνύματα. Προσπαθώ να μπω από την έκδοση 4 και δεν με συνδεει. Πετάει το μήνυμα που λέει ο overpower.Προφανώς το plugin που υπάρχει εδώ στο φόρουμ είναι παλιό και με τις καινούργιες εκδόσεις λειτουργεί όποτε θυμάται . Κρίμα. Και επί της ευκαιρίας να πω ότι την άνεση στις κινήσεις που είχε το πρώτο tapatalk δεν έχουν καταφέρει ακόμη να το πετύχουν στις επόμενες εκδόσεις αλλά το Swype που έχει η 4 είναι πολύ καλό. Εγώ πάλι με την κλασσική έκδοση που την έχω αγορασμένη δεν μπορώ να πω με τίποτα. Από χθες το βράδυ.. Να πω την αλήθεια έχω ξενερώσει λίγο.. Κρίμα γιατί με βόλευε απίστευτα.. Ελπίζω οι mods εδώ κάποια στιγμή να αλλάξουν γνώμη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. July 10, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Μα είναι το οτι ολά τα φόρουμ εδώ τα έχουμε. Τέλος πάντων, δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Δοκιμάστε να σβήσετε το myphone από τη λίστα και να το ξαναπερασετε. Κρίμα πάντως να έχει σταματήσει η υποστήριξη του, από τη στιγμή που πάρα πολλοί μπαίνουμε από tapatalk 9 στις 10 φορές :( http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Κρίμα πάντως να έχει σταματήσει η υποστήριξη του, από τη στιγμή που πάρα πολλοί μπαίνουμε από tapatalk 9 στις 10 φορές :( Έτσι ακριβώς.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Συμφωνώ απόλυτα και εγώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Το έχουμε πει όμως ότι το Tapatalk δεν υποστηρίζεται πλέον. Οπότε το topic κλειδώνεται. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts