Jump to content

Πρόβλημα με tapatalk 2

overpower
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο tapatalk 2 μου βγάζει το μήνυμα στην εικόνα και δεν μπορω να μπω 2 μέρες τώρα. Μοθ το εμφανίζει και στο 4, άλλα μετα απο λίγο μπορω να μπω. Τι φτεει?

http://db.tt/TxxDBPCN

Edited by Mythozz

Ουτε γω εχω προβλημα και με το 2 και με το 4.μαλιστα το 2 τοχω απτο αμαζον app store και θελει ναχω και αυτο εγκατεστημενο για να τρεξει... Edited by venoos

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Kαι σε μένα μία από τα ίδια με το 4.Πετάει το μήνυμα που λέει ο overpower και κάποιες φορές συνδέεται και κάποιες όχι και αυτό το κάνει μόνο στο myphone.Δεν ειναι θέμα εκκαθάρισης δεδομένων,ουτε υπερφόρτωσης της σελίδας μιας και από τον browser την ίδια στιγμή μπαίνει κανονικά.Απο την στιγμή που η διαχείριση του Myphone έχει δηλώσει ότι δεν υποστηρίζει πλέον την εφαρμογή,πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι που συνεχίζει να λειτουργεί έστω και έτσι

Τώρα έφτιαξε, τι να πω.

εγω εξακολουθω να εχω προβλημα!

εχω αγορασμενο το tapatalk και δεν μπορω να μπω με τιποτα απο χθες το βραδυ!

κριμα παντως παιδια!!

παρα πολυ κοσμος μπαινει με tapatalk απο το κινητο του και τον βολευει!

οπως και μενα!

μπαινεις τσακ μπαμ διαβαεις απαντας τελειωσες!!!

σημερα με κάνατε να μπω λιγοτερο χωρις το tapatalk..!

λυπαμαι που το λεω αλλα ειναι η αληθεια...

Αυτή τη στιγμή που γράφω έχω στην συσκευή μου το παλιό tapatalk 1.13.5 και λειτουργεί κανονικά. Κρασάρει μόνο οταν πάω να δω τα προσωπικά μου μηνύματα. Προσπαθώ να μπω από την έκδοση 4 και δεν με συνδεει. Πετάει το μήνυμα που λέει ο overpower.Προφανώς το plugin που υπάρχει εδώ στο φόρουμ είναι παλιό και με τις καινούργιες εκδόσεις λειτουργεί όποτε θυμάται . Κρίμα. Και επί της ευκαιρίας να πω ότι την άνεση στις κινήσεις που είχε το πρώτο tapatalk δεν έχουν καταφέρει ακόμη να το πετύχουν στις επόμενες εκδόσεις αλλά το Swype που έχει η 4 είναι πολύ καλό.

Αυτή τη στιγμή που γράφω έχω στην συσκευή μου το παλιό tapatalk 1.13.5 και λειτουργεί κανονικά. Κρασάρει μόνο οταν πάω να δω τα προσωπικά μου μηνύματα. Προσπαθώ να μπω από την έκδοση 4 και δεν με συνδεει. Πετάει το μήνυμα που λέει ο overpower.Προφανώς το plugin που υπάρχει εδώ στο φόρουμ είναι παλιό και με τις καινούργιες εκδόσεις λειτουργεί όποτε θυμάται . Κρίμα. Και επί της ευκαιρίας να πω ότι την άνεση στις κινήσεις που είχε το πρώτο tapatalk δεν έχουν καταφέρει ακόμη να το πετύχουν στις επόμενες εκδόσεις αλλά το Swype που έχει η 4 είναι πολύ καλό.

Εγώ πάλι με την κλασσική έκδοση που την έχω αγορασμένη δεν μπορώ να πω με τίποτα.

Από χθες το βράδυ..

Να πω την αλήθεια έχω ξενερώσει λίγο..

Κρίμα γιατί με βόλευε απίστευτα..

Ελπίζω οι mods εδώ κάποια στιγμή να αλλάξουν γνώμη.

Δοκιμάστε να σβήσετε το myphone από τη λίστα και να το ξαναπερασετε.

Κρίμα πάντως να έχει σταματήσει η υποστήριξη του, από τη στιγμή που πάρα πολλοί μπαίνουμε από tapatalk 9 στις 10 φορές :(

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Κρίμα πάντως να έχει σταματήσει η υποστήριξη του, από τη στιγμή που πάρα πολλοί μπαίνουμε από tapatalk 9 στις 10 φορές :(

Έτσι ακριβώς..

Το έχουμε πει όμως ότι το Tapatalk δεν υποστηρίζεται πλέον. Οπότε το topic κλειδώνεται.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...