jason72 Δημοσιεύτηκε July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 6, 2013 Καλησπερα παιδια. Εδω και καποιο διαστημα που ειμαι ανεργος με τριβιλιζουν ιδεες να ξεκινησω κατι απο μονος μου ή σε συνεργασια με καποιον φιλο. Αν βρω καποιον που να ενδιαφερεται. Αυτο που θα μου αρεσε θα ηταν να εχω ενα μαγαζακι να δινω κινητα τηλεφωνα και ταμπλετ σε χαμηλες τιμες καθως και να τα επισκευαζω. Ισως για αρχη ενα eshop και μετα ενα φυσικο καταστημα αναλογα το πως θα παει η δουλεια. Το θεμα ομως ειναι το εξης. Ενα μικρο μαγαζι/eshop μπορει να ανταγωνιστει τους μεγαλεμπορους της Ελλαδας οσον αφορα τις τιμες ή ειναι ονειρο απατηλο αυτο που σκεφτομαι? Επισης ενα ακομα βασικο θεμα ειναι αυτο της επιδοτησης. Ο ΟΑΕΔ επιδοτει την νεανικη επιχειρηματικοτητα? Θα ηθελα πολυ να συζητησω επι του θεματος μαζι σας. Οπως εχουμε συζητησει και για διαφορα αλλα θεματα απο το 2006 που εχω κανει εγγραφη. Αν θελετε γραψτε τις αποψεις σας. Ισως να ενδιαφερει και αλλους ανεργους αυτο. Εγω λεω να κανω κατι στο Βολο. Μου αρεσει αυτη η πολη και λεω να ξεκινησω εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Oπουδηποτε εκτος απο Αθηνα. Αθηνα δεν σε συμφερει καθολου. Βολος, καλα ειναι. Μεταχειρισμενα πιο πολυ ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason72 Δημ. July 7, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Δεν ξερω αν θελω να μπλεξω με μεταχειρισμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Τοτε μη το ψαχνεις καθολου. Και γω σκεφτομουν να ανοιξω παρομοιο μαγαζι αλλα το μετανιωσα. Ο κοσμος θα παει να ψωνισει εκει που ειναι φτηνα. Στις πολυεθνικες. Οχι στον κυρ Γιωργο της γειτονιας που ειναι και καλο παιδι. Σε αυτον θα πηγαινε μονο εαν πουλουσε κανενα καλο μεταχειρησμενο σε καλη τιμη. Ετσι το βλεπω εγω. Εγω πλεον δεν παω στο περιπτερο πχ αλλα στο σουπερμαρκετ. Αν θες να ανοιξεις παντως με κινητα τηλεφωνα κατι κανε αυτο που λεγεται fransaiz (η καπως ετσι), και ανοιξε μια vodafone/gemano/κτλ υποκαταστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason72 Δημ. July 8, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 θα προσπαθησω να εχω χαμηλες τιμες σε συναρτηση με το σκρουτζ. τα αλλα συνοικιακα eshop πως τα κατεφερνουν και εχουν χαμηλες τιμες? εδω τα ενοικια εχουν πεσει αρκετα και μπορεις να διαπραγματευτεις ευκολα. θα το διαφημισω και σωστα, εχω φιλη που δουλευει σε πολυ γνωστο ραδιοφωνικο σταθμο του Βολου ο οποιος απευθυνεται κυριως σε νεολαια. ολα καλα θα πανε. το θεμα ειναι να βρω μια καλη επιδοτηση. franchise δεν θα ηθελα. το κοστος ειναι μεγαλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 το θεμα ειναι να βρεις φτηνες εισαγωγες(αν και ειδα οτι και μερικα gr πουλιουνται στις ιδιες τιμες).απ οτι βλεπω δεν εχεις ιδεα.τεσπα πηγαινε πρωτα απο τους επισημους... η δουλεια εχει περαση δεν εχεις ιδεα ποσα ipad,iphone,galaxy ειδα να πουλιουνται οσο ειμουν για να αγορασω ενα κινητο σε 2 σκρουτζομαγαζα... να ξερεις οτι το 80% ειναι εισαγωγες απο γερμανια,γαλλια,ρουμανια κτλ.ευρωπη ωστε να ισχυει η εγγυηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason72 Δημ. July 10, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 οχι δεν ξερω τιποτα επι του θεματος. απλα μετα απο 5-6 μηνες θα ψαχνω απασχοληση και το σκεφτηκα. γι'αυτο και ανοιξα το θεμα ωστε να ανταλλαξουμε αποψεις. οταν λες επισημους εννοεις τις αντιπροσωπειες? να τους ρωτησω για μαζικες παραγγελιες τηλεφωνων ποσο κοστιζουν ή και κατι αλλο? ετσι νομιζω και εγω οτι εχει αρκετη δουλεια το συγκεκριμενο επαγγελμα γι αυτο και με απασχολει τις τελευταιες μερες. σε ευχαριστω για την απαντηση σου. για επιδοτησεις επιχειρησεων γνωριζεις κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Αγγλικα ξερεις για να επικοινωνεις με τους εισαγωγεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason72 Δημ. July 11, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 ναι εχω το proficiency. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zio10 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Πάντως για να χτυπήσεις τις τιμές μόνο αν κάνεις εισαγωγή μόνος σου...αν πας από επίσημες ελληνικές αντιπροσωπείες θα "συναγωνίζεσαι" το γερμανό και τα public για τις πιο ακριβές τιμές..για skroutz ούτε λόγος... Παράθεση ..κάτι μαγικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason72 Δημ. July 11, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 και πως μπορω να κανω εισαγωγη απο μονος μου? ειναι νομιμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 (edited) Δε θέλω να σε απογοητεύσω,η ιδέα σου ειναι πολύ κακη,από προ κρίσης. Τώρα ειναι κάκιστη. Πολυυυ μικρά περιθώρια κέρδους,και αν δεν έχεις να ρισκαρεις ενα πολύ σοβαρό ποσό(ειναι πολλά τα ψηφία Αρη),δεν πρόκειται ποτέ να εισαι ανταγωνιστικός στα σκρουτζομαγαζα. Ουτε καν όμως. Επίσης βρίσκω τρομερά λάθος την ελληνικη επιχειρηματικότητα. Έχω ακούσει πολλές φορές τη φράση "τι μαγαζί να ανοίξω;" Αίσχος. Η λογική λέει,αυτο στο οποιο εισαι πραγματικα καλος. Οπότε έπρεπε να το γνωρίζεις ήδη. Αν δεν υπάρχει κάτι στο οποίο είσαι πραγματικά καλος,βρες κάτι που θα μπορείς να είσαι,γιατι τα κινητά και οι γκατζετιες ,δεν κοιτάνε καλοσύνη. Κοιτάνε ποιος εχει το μπαγιοκο και τα αντερα,να φερει δεκάδες συσκευές από την τσεπουλα του,και μετά ΑΝ θα τις σμπρωξει πριν περάσουν μέρες ,και η συσκευή είναι πια μπασκλας... Θα μου πεις ολοι αυτοί με τις vodafone και τα γιαουρταδικα βγάλανε κανα κολέγιο γιαουρτιού; Θα σου πω ότι κάθε χρόνο κλείνουν οι μισοί από τους μεν,και σε κάποια τάση θα κλείσουν σχεδόν ολοι από τους δε. Φέτος η μοδα ειναι hot dog και ντονατς. Πεεεφτουν οι ελληναραδες με τα μουτρα,τα τρώνε,και μετά κλαιγονται για το κράτος που δε βοηθάει την επιχειρηματικότητα. Edited July 11, 2013 by vagelisda Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason72 Δημ. July 11, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 δεν απογοητευομαι βαγγελη. ομως θα το δοκιμασω αν βρω επιχορηγηση. γιατι να μην ειμαι ανταγωνιστικος στα μαγαζια του σκρουτζ? οι αλλοι τι κανουν δλδ και εχουν χαμηλες τιμες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Χώνουν μπόλικο μαρούλι,αν έχεις υψηλά πενταψηφια στην άκρη ,μπορεις ,ίσως ,να βρεις ακρη,να κάνεις δικη σου εισαγωγή. Αν δεν ξέρεις το σημαίνει αυτο,σημαίνει,επικοινωνια με ξενα τυπακια που πρεπει να τους εμπιστευτεις το κομποδεμα σου,παραγγελιά ,λεφτά. Για να πάρεις μια κάπως συμπαθητική τιμη ,θες κάμποσα κομμάτια. Τελωνείο(λαμογια σουξουμουξου),λεφτά. Εφορία,λεφτά. Ακόμα είμαστε στο στάδιο της εισαγωγής έτσι; Τεβε ,ΛΕΦΤΑ. Δεη,ΛΕΦΤΑ. Τέλος πάντων,εγώ σου λεω τα αρνητικά ,γιατί διακρίνω ότι δεν έχεις καμια σχέση ουτε με το εμποριο,ουτε με την παροχή υπηρεσιών,και οι λακοι ειναινπαρα πολλοί στη φάβα. Οπωσδήποτε αν κανείς κάτι τέτοιο,βρες κάποιον πιο έμπειρο να σε μυήσει . Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Και θα σου δώσω ενα παράδειγμα ,κλασικής μπανανοφλουδας: Έχω μαγαζί με κινητά. Έχω κασέρι. Βρίσκω έναν κάποιον ,που μπορεί λέει να με προμηθεύσει ,ξέρω γω galaxy s4,σε καλη τιμή. Ωραία του λεω,θέλω 10 κομμάτια. Γελάει για λίγο ο χονδρεμπορας (120kg),και καταλαβαίνω ότι για να πουλάω σαν τον birdphone,πρεπει να πάρω μονο για σήμερα, δέκα s4,5 note2, 15 galaxy mini,έτσι κι αλλιως -σου λεει- ειναι καραμπαμπαμ συσκευές όλες ,φεύγουν σαν ψωμί. Κοιτάς μια το Σκρουτζ νομίζεις ότι σε παίρνει. Δεύτερη μέρα,θες να σε προσέξουν,βάζεις ενα κερδος τιποτένιο,μηδαμινό,μπαίνεις και στο σκρουτζ. Έχεις καλή τιμη. Έχεις χίλια κλικ ξέρω γω. Σου σκάει ενα μπουγιουρντί από το σκρουτζ που σου φεύγει ο τακος. Σχεδόν μπαίνεις μέσα,το κερδος μηδαμινό είπαμε. πρεπει να ανέβει ελάχιστα η τιμη. Σκάει η εφορία . Πρεπει να ανέβει ελάχιστα η τιμή δε βγαίνουμε. Μπαίνεις στο σκρουτζ και ο birdphone τα εχει κατεβασει 30€!!! Μα πως;; Τι να κάνω τώρα; Πουλάω κόστος. Το s4 δεν πολυφευγει γιατί ανακοινώθηκε το s5... Τώρα; Αγγελίες στο insomnia...πωλούνται high end συσκευές από μαγαζί που έκλεισε... Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason72 Δημ. July 11, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 (edited) ok καταλαβαινω. το θεμα ομως ειναι οτι δεν θα στηριχτω μονο στα κινητα. θα βαλω λαπτοπ, ταμπλετ και σερβις. επισης εδω στο βολο οι περισσοτεροι αγοραζουν απο την τοπικη αγορα. ελαχιστοι θα κατεβουν αθηνα επειδη πετυχαν καλυτερη τιμη. αν καταφερω χαμηλοτερες τιμες απο τα γνωστα μαγαζια της περιοχης τοτε εχω ελπιδες. βεβαια δεν θα εχω το αγοραστικο κοινο της Αθηνας αλλα με τον καιρο βλεπουμε τι μπορει να γινει και γι' αυτο. Edited July 11, 2013 by jason72 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς λένε. Μακάρι κάποτε εσυ να είσαι ο birdphone του παραδείγματος. Μια συμβουλή από μένα: Ποτέ,μα ποτέ,μην πάρεις κάτι η μην δώσεις επι πιστώσει. Ποτέ. Ποτέ. Ας σου λεμε ολοι ότι έτσι δουλεύει η αγορα. Κι εμένα έτσι μου λέγανε κάποτε,ότι δεν ήξερα γιατί ειναι μικρός. Δεν αγόρασα ποτέ τίποτα στη ζωή μου αν δεν ειχα μετρητά. Εν μέσω κρίσης εγώ αντέχω,μια χαρά κιόλας μπορώ να πω. Μια χαρά,εννοώ ,δε χρωστάω πουθενά,το τεβε μου τη δεη τα βγάζω και τσιιιλια το σουπερμάρκετ. Αυτο ειναι το καλά σήμερα. Οι συμβουλάτορες μου,άνθρωποι με μαγαζιά και κυρος,κατά 70% δεν υπάρχουν σήμερα επαγγελματικα. Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 δεν απογοητευομαι βαγγελη. ομως θα το δοκιμασω αν βρω επιχορηγηση. γιατι να μην ειμαι ανταγωνιστικος στα μαγαζια του σκρουτζ? οι αλλοι τι κανουν δλδ και εχουν χαμηλες τιμες? Καλα κανεις και δεν απογητευεσαι. Το σημαντικο δεν ειναι οι τιμες που θα εχεις αλλα κυριως η εξυπηρετηση στον πελατη. Μονο αυτο να εχεις στο μυαλο σου ως βασικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Και θα σου δώσω ενα παράδειγμα ,κλασικής μπανανοφλουδας: Έχω μαγαζί με κινητά. Έχω κασέρι. Βρίσκω έναν κάποιον ,που μπορεί λέει να με προμηθεύσει ,ξέρω γω galaxy s4,σε καλη τιμή. Ωραία του λεω,θέλω 10 κομμάτια. Γελάει για λίγο ο χονδρεμπορας (120kg),και καταλαβαίνω ότι για να πουλάω σαν τον birdphone,πρεπει να πάρω μονο για σήμερα, δέκα s4,5 note2, 15 galaxy mini,έτσι κι αλλιως -σου λεει- ειναι καραμπαμπαμ συσκευές όλες ,φεύγουν σαν ψωμί. Κοιτάς μια το Σκρουτζ νομίζεις ότι σε παίρνει. Δεύτερη μέρα,θες να σε προσέξουν,βάζεις ενα κερδος τιποτένιο,μηδαμινό,μπαίνεις και στο σκρουτζ. Έχεις καλή τιμη. Έχεις χίλια κλικ ξέρω γω. Σου σκάει ενα μπουγιουρντί από το σκρουτζ που σου φεύγει ο τακος. Σχεδόν μπαίνεις μέσα,το κερδος μηδαμινό είπαμε. πρεπει να ανέβει ελάχιστα η τιμη. Σκάει η εφορία . Πρεπει να ανέβει ελάχιστα η τιμή δε βγαίνουμε. Μπαίνεις στο σκρουτζ και ο birdphone τα εχει κατεβασει 30€!!! Μα πως;; Τι να κάνω τώρα; Πουλάω κόστος. Το s4 δεν πολυφευγει γιατί ανακοινώθηκε το s5... Τώρα; Αγγελίες στο insomnia...πωλούνται high end συσκευές από μαγαζί που έκλεισε... Πω πω φιλε εγραψες! :eek: Τετοια ενδεχομενα μου περνουσαν και μενα απο το μυαλο. Παντως αν ανοιξει μαγαζι με μεταχειρησμενα, που να τα φτιαχνει και να τα ξαναπουλαει, εστω κατι θα βγαζει πιστευω. Πλεον λιγοι παιρνουν καινουριο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Φίλε μου λιανεμπόριο θέλει να κάνει ο άνθρωπος. Σήμερα. Στην ελααδα. Παμε στοίχημα ότι αν πουλάει πιο φτηνά από ολους,ολοι εκεί θα πηγαίνουν έστω και αν πέφτει καμια χριστοπαναγια μέσα; Εννοιειται ότι η εξυπηρέτηση παίζει τεράστιο ρόλο,αλλα... στον κλάδο που απευθεινεται ,χωρίς τιμές...δε γ@μ*σε κανείς... Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Να προσθεσω μια απορια? Πρεπει να εχεις οπωσδηποτε μαγαζι για να αγορασεις στην χοντρικη πχ 10 κομματια galaxy 5? Γιατι αν δεν εχεις μαγαζι μπορεις καλιστα συμφωνα με το τελευταιο σκελος του μυνηματος που παρεθεσα, να τα πουλας στις αγγελίες!............. :w00t: Galaxy s5 Τιμη λιανικης : 500-700 € Τιμη χονδρικης : 300€ Τιμη αγγελιας: 400€................:cool: Επισης ποσο τοις εκατο ειναι η διαφορα τιμης χονδρικης-λιανικης περιπου? Γιατι, μπορει να στο παραπανω παραδειγμα μου να ειναι η χονδρικη, οχι 300 αλλα 450.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Αν θες να αγοράζεις χωρίς φπα ,και να πουλας επίσης,θα έχεις την τύχη που ειχαν κάτι έξυπνοι στο Ricardo... Λες να μη φας καρφωτη από το χαζο που πληρώνει φόρους και θέλει να ειναι νόμιμος; Και που θα ξαναεχουν πάλι ,γιατί ειναι χαζοί και δεν καταλαβαίνουν πότε τους τηννεχουν στημένη. Edit: χαχαχα,καμια σχέση το περιθώριο κέρδους...καμια όμως...για βγαλε κανα μηδενικό,χαχαχα Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Ξαναγραφω αλλη μια φορα, οτι κατα 90% η επιτυχια εξαρταται απ την εξυπηρετηση. Ξεχασε τις τιμες. Μονο αυτο κυτταξε. Ειναι το μονο που κανει τη διαφορα σε τοπικη αγορα. Δωσε υπηρεσιες ποιοτητα και αυτο θα ειναι το κερδος. Ξαναγραφω παλι γιατι δεν εχει κανενας μελλον, αν δεν θεωρησει οτι ειναι τιμη να μπει στο μαγαζι ανθρωπος, και τη στιγμη που μπαινει ειναι ο θεος. Αν το δει στα ματια σου, πετυχες. Αν δει κοροιδια πας αδιαβαστος. Απο αυτο πασχει ολη η χωρα παντου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Ο κοσμος θα παει να ψωνισει εκει που ειναι φτηνα. Στις πολυεθνικες. Οχι στον κυρ Γιωργο της γειτονιας που ειναι και καλο παιδι. Ξαναγραφω αλλη μια φορα, οτι κατα 90% η επιτυχια εξαρταται απ την εξυπηρετηση.Ξεχασε τις τιμες. Μονο αυτο κυτταξε.Αν δει κοροιδια πας αδιαβαστος. Μα η κοροιδία φίλε μου θα φανεί από τις τιμές! Εγω οποτε παω να αγορασω κατι ηλεκτρονικο σε καποιο καταστημα, παω για να αγορασω αυτο, οχι την εξυπηρετηση του υπαλληλου. Ασε που μου την σπανε μερικες φορες.. "..να σας βοηθησουμε σε κατι?.." Απ την αλλη ειναι και αναλογως τον ανθρωπο, ενας μεγαλος ανθρωπος θα θελέι εξυπηρετηση γιατι ισως δεν εχει και ιδεα απο τεχνοιλογια. Στην εξυπηρετηση πιανεται και η επισκευη/εγγυηση της συσκευης? Οι δοσεις της συσκευης? Οι πληροφοριες που θα δωσεις για την καθε συσκευη? Η τελικως το καλημερα που θα πεις στον πελατη μολις μπει στο μαγαζι σου??? Δεν ξερω τι εννοεις εξυπηρετηση γι αυτο τα γραφω αυτα. Η ευγενεια προς τον πελατη δεν ειναι υποχρεωση ειναι τροπος ζωης, και εκτος "δουλειας" επιβαλεται οταν επικοινωνεις με αγνωστους. Ασε που η πολυ ευγενεια εμενα μου βγαζει ενας ειδος κοροιδίας. Οταν βλεπω τον αλλον να μου κανει τα γλυκα ματια, τοσο λιγοτερο τον εμπιστευομαι απο αποψη αξιοπιστιας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Μα η κοροιδία φίλε μου θα φανεί από τις τιμές! Εγω οποτε παω να αγορασω κατι ηλεκτρονικο σε καποιο καταστημα, παω για να αγορασω αυτο, οχι την εξυπηρετηση του υπαλληλου. Ασε που μου την σπανε μερικες φορες.. "..να σας βοηθησουμε σε κατι?.." Απ την αλλη ειναι και αναλογως τον ανθρωπο, ενας μεγαλος ανθρωπος θα θελέι εξυπηρετηση γιατι ισως δεν εχει και ιδεα απο τεχνοιλογια. Στην εξυπηρετηση πιανεται και η επισκευη/εγγυηση της συσκευης? Οι δοσεις της συσκευης? Οι πληροφοριες που θα δωσεις για την καθε συσκευη? Η τελικως το καλημερα που θα πεις στον πελατη μολις μπει στο μαγαζι σου??? Δεν ξερω τι εννοεις εξυπηρετηση γι αυτο τα γραφω αυτα. Η ευγενεια προς τον πελατη δεν ειναι υποχρεωση ειναι τροπος ζωης, και εκτος "δουλειας" επιβαλεται οταν επικοινωνεις με αγνωστους. Ασε που η πολυ ευγενεια εμενα μου βγαζει ενας ειδος κοροιδίας. Οταν βλεπω τον αλλον να μου κανει τα γλυκα ματια, τοσο λιγοτερο τον εμπιστευομαι απο αποψη αξιοπιστιας.. Αυτά που είπες για εξυπηρέτηση ειναι το 10% απ αυτά που πρέπει να κάνεις. Η μουσική που παίζει, ο κλιματισμός, ο φωτισμός, η καραμελίτσα η το νερό κλπ κλπ. Το πως θα νοιώσει ο πελάτης μπαίνοντας είναι το 50% της πώλησης. Εννοείται ότι στο τεχνικό μέρος οι υπηρεσίες είναι αυτό που φέρνει το πολύ κέρδος. Δεν δίνεις τπτ τσάμπα, αλλά δίνεις τα πάντα. Που σημαίνε ότι πρέπει να τα ξέρεις τα πάντα. Από ρουτ όλων των τηλεφώνων μέχρι τηλεφωνική υποστήριξη στα πάντα. Σου επισυνάπτω το ευαγγέλιο του επαγγελματία. Αν δεν το μάθεις απέξω, θα αποτύχεις. Πάντα στη διάθεσή σου...στείλε ΠΜ. Η εποχές μας είναι μεγάλη ευκαιρία για δουλειές γιατί είναι εύκολο να επικρατήσεις αν κινηθείς σωστά. MARKETING http://i.imgur.com/zjvuiel.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts