Jump to content

Alcatel OT-3040d

ntinantina
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια πηρα το alcatel ot 3040d και δεν ξέρω πως στην ευχή ενεργοποιώ την αναφορά παράδοσης.....για τα mms εχει αναφορά παράδοσης και αναφορά αναγνωσης.. αλλα για sms??? ας μου πει καποιος.. Edited by ntinantina

• 1 month later...
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΗΠΩς ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ upgrade δεν μ κανει τιποτα?

Ανοίγεις το wifi μετά πας Ρυθμίσεις > πληροφορίες τηλεφώνου > ενημερώσεις συστήματος > έλεγχος για ενημερώσεις. Αν σου βγάλει "δεν υπάρχουν πληροφορίες ενημέρωσης δοκιμάστε αργότερα" τότε απλά ΔΕΝ υπάρχει κάποια διαθέσιμη αναβάθμιση για το κινητό σου.

Αν σε "τρώει" και θές να το δοκιμάσεις και μέσω usb κατέβασε το παρακάτω προγραμμα και δοκιμασέ το:

http://54.247.87.13/softwareupgrade/OTU%20M/ONE%20TOUCH%20Upgrade%206.2.6%20Setup.exe

kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο

ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΔΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΠΟ ΑΘΤΟ ΠΟΥ Μ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΝ Μ ΓΙΝΕΤΕ??ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ Μ ΠΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ?? ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΤΑ SMS,,

-Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζετε.

Edited by navi55

ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΔΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΠΟ ΑΘΤΟ ΠΟΥ Μ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΝ Μ ΓΙΝΕΤΕ??ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ Μ ΠΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ?? ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΤΑ SMS,,

έχεις απόλυτο δίκιο καθώς το 3040 δεν είναι android επομένως και το path με το μενού που σου έγραψα δεν ισχυει για το δικό σου :O

Επομένως το κοιτάς μονο με το link (δεν γνωρίζω τα βήματα, αλλά φαντάζομαι κατεβάζεις την εφαρμογή, την εγκαθιστάς στο pc , την τρέχεις και ακολουθείς τα βήματα που σου αναφέρει)

kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο

ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΤΕΣΠΑ ΔΕΝ Μ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΓΙΑΤΙ

-Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζετε.

Edited by navi55

Μήπως μπορεί να μας πει κάποιος κάτοχος του κινητού αν γράφει 160χαρακτήρες στο sms και αν το πληκτρολόγιο είναι αλφαριθμητικό ή QWERTY ή έχει επιλογή και για τα 2; Επίσης από μπαταρία, απόκριση οθόνης και πλοήγηση πχ FACEBOOK και YOUTUBE τί λέει;

TCL 40 NXTPAPER

εμενα στο φβ δεν μπαινει η εφαμογη που εχει εγκατεστημενη δεν μου περναει καμαι εφαρμογη ενω λεει οτι ειναι android μου ερχετε να το πεταξω