Jump to content

Haier W910

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 457
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δηλ. ποια ακριβος ειναι τα βηματα που πρεπει να κανω τωρα,μπαινω σε recovery με power και volume-,κανω full wipe και wipe dalvik cache μετα φλασαρω την 4.1.2 και μετα να κανω wipe data/factory reset ,reboot ?

Εχει κανεις σας ραδιο με την 2.13a_haier_w910_JB_multilang_b38168_by_elbuit_v2b3?

Θα τρελαθω μιλαμε,εκανα λοιπον ολα τα wipes οπως λεει εδω ο μαγκας οτι ειναι ο σωστος τροπος για να γινουν http://checkrom.com/threads/full-wipe-the-correct-way.432/ και εγκατεστησα ξανα την ρομ αλλα παλι τζιφος το ραδιοφωνο!

Ποιος ειναι ρε παιδια ο σωστος τροπος να κανω wipes και να περασω την ρομ ?

Αντε βοηηστε λιγο!

Ακουσα τον msakis01 που μου ειπε να περασω την 4.1.2 κατευθειαν πανω απο την 4.0.4 και καναμε παπαρα τελικα,μιση ρομ περαστηκε!

Σκεφτικα να κανω αυτο εδω που βρηκα για το huawei:

1. Copy package to SD card

2. Boot to recovery

3. Make Full wipe (data, cache, dalvik,)

4. Format /system, /data, /cache(if u want)

5. Reboot recovery

6. Install pacakges

7. Reboot!

Αλλα φοβαμαι στο νουμερο 5 που λεει πως θα ξανακανω reboot για να μπω ξανα στην recovery?

Αν κανω φορματ που λεει στο νουμερο 4 δεν πρεπει να εχω π.χ την 4.0.4 καπου μεσα στο τηλ. για να επανερθει με το φορματ στην μαμα κατασταση το τηλ?

Εγω οταν εκανα backup με το recovery τα εβαλα τα τρια αρχεια της bacup στον υπολογιστη μου!

Δηλ. κανωντας φορματ και μετα αμα παω να ξανανοιξω το τηλ. δεν θα μπρικαρει ?

Edited by valsam

Ηρθε τελικα,περασα την 4.1.2 και ολα καλα εκτος το οτι δεν βρισκω το ραδδιοφωνο,που στο καλο ειναι ρε παιδια?

Καμια απαντηση ρε παιδια στο θεμα ραδιο και 4.1.2?

Ψαχνω παντου στο ιντερνετ αλλα τιποτα,μπηκα στο Ισπανικο φορουμ γραφτηκα και ρωτησα αλλα ακομη τιποτα,στο Πολωνεζικο τα ιδια,μονο σέμενα χαθηκε το ραδιοφωνο?

Εκανα ρουτ μετα περασα το clockwork εβαλα το ζιπ δηλ. την ρομ(2.13a_haier_w910_JB_multilang_b38168_by_elbuit_v2b3) στην sd καρτα,μπηκα με power και volume- στο CWM και εκανα install απο την sd ,μετα εκανα wipe data/factory reset ,reboot και τελειωσα,τι στο καλο εκανα λαθος και χαθηκε το ραδιοφωνο,μηπως επρεπε να κανω κανα wipe πριν φλασαρω την ρομ ρε παιδια?

Ξεχασαν να το βαλουν το ραδιοφωνο μεσα στην ρομ που περασες (4.1.2 -2.13a), πρεπει να την βαλεις χειροκινητα με root explorer η περιμενε να βγαλουν αναβαθμιση.

Ξεχασαν να το βαλουν το ραδιοφωνο μεσα στην ρομ που περασες (4.1.2 -2.13a), πρεπει να την βαλεις χειροκινητα με root explorer η περιμενε να βγαλουν αναβαθμιση.

Εισαι σιγουρος φιλε οτι ξεχασαν να βαλουν το ραδιο?

Ηδη εχω κανει 2 φορες εγκατασταση την ρομ και θα πηγαινα για τριτη σε λιγο, μην πεδευομαι τζαμπα!

Μου εδωωσε ενας Ισπανος την εφαρμογη ραδιο το W910 http://www.movilesdualsim.com/threads/rom-haier-android-4-1-2-jb-multilanguage-build-38168_by_elbuit.44821/page-9 και μαλιστα λεει ο τυπος "αυτη ειναι η εφαρμογη ραδιοφωνου της 2.13a_haier_w910_JB_multilang_b38168_by_elbuit_v2b3 ROM,αρα απ'οτι καταλαβαινω ενοει οτι το εχει κανονικα μεσα το ραδιο η ρομ!

Πως να την εγκαταστησω ομως δεν ξερω,πηγα να την κανω εγκατασταση οπως κανω μια εφαρμογη apk (apk ειναι και η εφαρμογη του ραδιο αυτη!)αλλα δεν κανει εγκατασταση,πηγα να την φλασαρω απο το recovery αλλα και παλι μου εβγαλε σφαλμα,μηπως γνωριζεις να μου πεις πως την βαζω χειροκινητα με root explorer?

Εισαι σιγουρος φιλε οτι ξεχασαν να βαλουν το ραδιο?

Ηδη εχω κανει 2 φορες εγκατασταση την ρομ και θα πηγαινα για τριτη σε λιγο, μην πεδευομαι τζαμπα!

Μου εδωωσε ενας Ισπανος την εφαρμογη ραδιο το W910 http://www.movilesdualsim.com/threads/rom-haier-android-4-1-2-jb-multilanguage-build-38168_by_elbuit.44821/page-9 και μαλιστα λεει ο τυπος "αυτη ειναι η εφαρμογη ραδιοφωνου της 2.13a_haier_w910_JB_multilang_b38168_by_elbuit_v2b3 ROM,αρα απ'οτι καταλαβαινω ενοει οτι το εχει κανονικα μεσα το ραδιο η ρομ!

Πως να την εγκαταστησω ομως δεν ξερω,πηγα να την κανω εγκατασταση οπως κανω μια εφαρμογη apk (apk ειναι και η εφαρμογη του ραδιο αυτη!)αλλα δεν κανει εγκατασταση,πηγα να την φλασαρω απο το recovery αλλα και παλι μου εβγαλε σφαλμα,μηπως γνωριζεις να μου πεις πως την βαζω χειροκινητα με root explorer?

Δεν υπαρχει μεσα , το ξεχασαν , αυτο που σου δωσανε επρεπε ισως να βαλουν. Φανταζομαι ειναι η ιδια διαδικασια που περναμε μαρκετ σε κινητα χωρις μαρκετ . Δηλαδη αντεγραψε το αρχειο που σου δωσανε (apk oxi zip) στο /system/app και κανε το rw-r-r- κανε επανεκκινηση το τηλ σου και δοκιμασε να κανεις την κλασικη πλεον εγκατασταση .

Δεν υπαρχει μεσα , το ξεχασαν , αυτο που σου δωσανε επρεπε ισως να βαλουν. Φανταζομαι ειναι η ιδια διαδικασια που περναμε μαρκετ σε κινητα χωρις μαρκετ . Δηλαδη αντεγραψε το αρχειο που σου δωσανε (apk oxi zip) στο /system/app και κανε το rw-r-r- κανε επανεκκινηση το τηλ σου και δοκιμασε να κανεις την κλασικη πλεον εγκατασταση .

Εισαι σιγουρος φιλε οτι δεν υπαρχει μεσα,δηλ. εχεις βαλει την ιδια ρομ και δεν υπαρχει και σε εσενα?

Αλλος κανεις με αυτη την ρομ να μας πει αν εχει η οχι το ραδιο μεσα?

(Αυτο το το rw-r-r- τι ειναι και πως γινετε ρε φιλε?)

• Administrators
(Αυτο το το rw-r-r- τι ειναι και πως γινετε ρε φιλε?)

Εχει ναι κάνει με τα permissions που δίνεις σε μια εφαρμογή τα οποία αλλάζουν με κάποιον file explorer με root rights, πχ. Root explorer, es file manager, solid explorer.

Modpic.gif

Mολις ξαναπερασα την 2.13a_haier_w910_JB_multilang_b38168_by_elbuit_v2b3 για τεταρτη φορα ,αυτη την φορα εκανα τα εξης βηματα:

1. Copy ROM to SD card

2. Boot to recovery

3. Make Full wipe (data, cache, dalvik,)

4. Format /system, /data, /cache(if u want)

5. Install ROM

6. Reboot!

Kαι παλι ομως τιποτα απο θεμα ραδιοφωνο!

Ρε παιδια υπάρχει κανεις που να μπορει να μου πει αν αυτη η ρομ εχει ραδιοφωνο η ειχε ποτε?

Ρωταω ρωταω σαν τον βλακα και τελικα μετα απο 5 φλασαρισματα μου λεει ενας Ισπανος α' δεν εχει ραδιο αυτη η ρομ!

Εβαλα τελικα το spirit fm και τωρα εχει,βεβαια ειναι αδυναμο το ραδιο του spirit σε σχεση με το στοκ και σε ενταση και σε σημα αλλα την ηθελα την ρομ γιατι το τηλ. κυριολεκτικα πεταει με αυτην (antutu 16.880!!!!!) υπαρχει και μια 4.1.2 Πολωνεζικη που εχει κανονικα ραδιο αλλα λενε οτι εχει ενα δυο αλλα θεματακια γιάυτο δεν την εβαλα.

Τωρα το τηλ. ειναι φοβερο value for money και απορω γιατι δεν εχει παρει την αναλογη δημοσιοτητα σε σχεση με κατι κινεζιες που αγοραζουν αβερτα εδω στο φορουμ,gorilla glass2 1280Χ720 αναλυση οθονης και 321ppi (η οθονη ειναι καταπληκτικη),η ποιοτητα των πλαστικων επισης ειναι εξαιρετικη ,το τηλεφωνο ειναι σφεντονα και χτυπαει σε ταχυτητα ακομη και galaxy s3,ποιοτητα ηχου κλησης ειναι κλασεις ανωτερη απο το ideos X5 που ειχα οπως επισης και το σημα,το gps ειναι ταχυτατο,η καμερα(και το βιντεο!) παρα πολυ καλη εως και εξαιρετικη σε συγκριση με κατι αλλα κινεζικα(2 thl που εχω δει με 8 mpix ηταν για τα μπαζα οι φωτος),το μονο αρνητικο η μπαταρια που απ'οτι βλεπω δεν κραταει και πολυ (παραγγειλα ομως power bank για εκτακτες φορτισεις!),με 90 ευρω τετοιο τηλ. πραγματικα δεν το περιμενα,ειμαι τελικα τυχερος που δεν εκατσε η παραγγελια για το ZTE 967S που ειχα κανει και κατεληξα εδω!

Haier (απο Wiki) ενδεικτικο για την ποιοτητα:

When he arrived in 1984, Zhang decided that improvement was needed to the factory's quality control.

In 1985, a customer brought a faulty refrigerator back to the factory and showed it to Zhang. Zhang and the customer then went through his entire inventory of 400 refrigerators looking for a replacement. In the process he discovered that there was a 20 percent failure rate in his merchandise. To emphasize the importance of product quality, Zhang had the 76 dud refrigerators lined up on the factory floor. He then distributed sledgehammers to the employees and ordered them to destroy the refrigerators. The workers were hesitant; the cost of a refrigerator at the time was about 2 years worth of wages. Seeing their distress, Zhang said: "Destroy them! If we pass these 76 refrigerators for sale, we'll be continuing a mistake that has all but bankrupted our company." The refrigerators were destroyed. One of the hammers used is on display at company headquarters as a reminder to posterity.

Kρατανε ενα απο τα σφυρια που χρησιμοποιηθηκαν σε περιοπτη θεση στα κεντρικα τους ως υπενθύμιση για τις επόμενες γενιές!!!!!!!

Edited by valsam

Ρωταω ρωταω σαν τον βλακα και τελικα μετα απο 5 φλασαρισματα μου λεει ενας Ισπανος α' δεν εχει ραδιο αυτη η ρομ!

Εβαλα τελικα το spirit fm και τωρα εχει,βεβαια ειναι αδυναμο το ραδιο του spirit σε σχεση με το στοκ και σε ενταση και σε σημα αλλα την ηθελα την ρομ γιατι το τηλ. κυριολεκτικα πεταει με αυτην (antutu 16.880!!!!!) υπαρχει και μια 4.1.2 Πολωνεζικη που εχει κανονικα ραδιο αλλα λενε οτι εχει ενα δυο αλλα θεματακια γιάυτο δεν την εβαλα.

Τωρα το τηλ. ειναι φοβερο value for money και απορω γιατι δεν εχει παρει την αναλογη δημοσιοτητα σε σχεση με κατι κινεζιες που αγοραζουν αβερτα εδω στο φορουμ,gorilla glass2 1280Χ720 αναλυση οθονης και 321ppi (η οθονη ειναι καταπληκτικη),η ποιοτητα των πλαστικων επισης ειναι εξαιρετικη ,το τηλεφωνο ειναι σφεντονα και χτυπαει σε ταχυτητα ακομη και galaxy s3,ποιοτητα ηχου κλησης ειναι κλασεις ανωτερη απο το ideos X5 που ειχα οπως επισης και το σημα,το gps ειναι ταχυτατο,η καμερα(και το βιντεο!) παρα πολυ καλη εως και εξαιρετικη σε συγκριση με κατι αλλα κινεζικα(2 thl που εχω δει με 8 mpix ηταν για τα μπαζα οι φωτος),το μονο αρνητικο η μπαταρια που απ'οτι βλεπω δεν κραταει και πολυ (παραγγειλα ομως power bank για εκτακτες φορτισεις!),με 90 ευρω τετοιο τηλ. πραγματικα δεν το περιμενα,ειμαι τελικα τυχερος που δεν εκατσε η παραγγελια για το ZTE 967S που ειχα κανει και κατεληξα εδω!

Haier (απο Wiki) ενδεικτικο για την ποιοτητα:

When he arrived in 1984, Zhang decided that improvement was needed to the factory's quality control.

In 1985, a customer brought a faulty refrigerator back to the factory and showed it to Zhang. Zhang and the customer then went through his entire inventory of 400 refrigerators looking for a replacement. In the process he discovered that there was a 20 percent failure rate in his merchandise. To emphasize the importance of product quality, Zhang had the 76 dud refrigerators lined up on the factory floor. He then distributed sledgehammers to the employees and ordered them to destroy the refrigerators. The workers were hesitant; the cost of a refrigerator at the time was about 2 years worth of wages. Seeing their distress, Zhang said: "Destroy them! If we pass these 76 refrigerators for sale, we'll be continuing a mistake that has all but bankrupted our company." The refrigerators were destroyed. One of the hammers used is on display at company headquarters as a reminder to posterity.

Kρατανε ενα απο τα σφυρια που χρησιμοποιηθηκαν σε περιοπτη θεση στα κεντρικα τους ως υπενθύμιση για τις επόμενες γενιές!!!!!!!

Για την μπαταρία του συμφορουμίτη. Την πρώτη φορά που διάβασα το θέμα είπα αυτό θα πάρω. Αλλά με χάλασε η μπαταρία.

Δεν θέλω ούτε να κουβαλάω ούτε να πληρώσω extra για την αγορά της power bank.

Αν λυθεί το πρόβλημα (ίσως με ένα νέο μοντέλο με μεγαλύτερη μπαταρία) είναι η πρώτη μου επιλογή.

Έχω μία θεωρία , ότι το τηλ. είναι πολύ πιο γρήγορο από ότι δείχνει το score στο Antutu , η σκέψη μου είναι ότι αφού με δύο cores βγάζει την το ίδιο score που βγάζουν 4πύρηνα , τότε ο κάθε πυρήνας είναι γρηγορότερος από το αντίστοιχο τετραπύρηνο chipset.

Άρα σε εφαρμογές που δεν υποστηρίζουν πολλούς πυρήνες είναι πιο γρήγορο ,οι οποίες στο android είναι πλειοψηφία.

Εκτός και αν η διαφορά είναι από την GPU.

Μπορεί κάποιος που έχει πρόσβαση και στα δύο είδη chipsets να με διαψεύσει ή να με επιβεβαιώσει?

Edited by hoannis
Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code.

Δεν ξερω πολλα φιλε αλλα σε συγκριση με το galaxy s3 που βγαζει 17956 στο antutu(haier 16880)στα 10 σημεια συγκρισης στο benchmark μεταξυ των 2 συσκευων το haier χανει(6 σημεια ΥΠΕΡ ΤΟΥ S3 και τεσσερα υπερ του haier) βλεπω π.χ οτι στο multitasking το haier εχει 2709 και το galaxy 3332 στα 3d graphics ομως το S3 εχει 3701 και το haier 6066,ειναι τεραστια η διαφορα στο 3D και μηπως αυτο οφειλετε στην GPU οπως λες και εσυ?

Ξεχασα να πω και ενα αλλο αρνητικο του τηλεφωνου περαν της μικρης μπαταριας,τα ακουστικα ειναι μαπα!

Μηπως ξερει κανεις ακουστικα που να ειναι απολυτος συμβατα με το τηλεφωνο,δηλ. να δουλευει το κουμπακι?

Δοκιμασα Sony(απο Sony Ericsson Xperia neo V),Νοκια,ΗTC (oneS),Samsung(galaxy s2),Iphone και κανενα δεν κανει!

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77

λοιπον η μπαταρια του παιδια ειναι πολυ καλη .το εχω πρωτη μερα και ημουνα στο ιντερνετ wifi 6 ωρες βαζωντασ προγραμματα και βλεποντας βιντεακια στο utube.απλα θεικο τηλεφωνο Edited by GMOH
SURF UNTIL YOU DIE

Για την μπαταρία του συμφορουμίτη. Την πρώτη φορά που διάβασα το θέμα είπα αυτό θα πάρω. Αλλά με χάλασε η μπαταρία.

Δεν θέλω ούτε να κουβαλάω ούτε να πληρώσω extra για την αγορά της power bank.

Αν λυθεί το πρόβλημα (ίσως με ένα νέο μοντέλο με μεγαλύτερη μπαταρία) είναι η πρώτη μου επιλογή.

Έχω μία θεωρία , ότι το τηλ. είναι πολύ πιο γρήγορο από ότι δείχνει το score στο Antutu , η σκέψη μου είναι ότι αφού με δύο cores βγάζει την το ίδιο score που βγάζουν 4πύρηνα , τότε ο κάθε πυρήνας είναι γρηγορότερος από το αντίστοιχο τετραπύρηνο chipset.

Άρα σε εφαρμογές που δεν υποστηρίζουν πολλούς πυρήνες είναι πιο γρήγορο ,οι οποίες στο android είναι πλειοψηφία.

Εκτός και αν η διαφορά είναι από την GPU.

Μπορεί κάποιος που έχει πρόσβαση και στα δύο είδη chipsets να με διαψεύσει ή να με επιβεβαιώσει?

Και εχεις δικιο , οι περισσοτερες εφαρμογες θα πετανε , το θεμα ομως ειναι στο gaming , οπου τα περισσοτερα 4cores εχουν καλυτερη Gpu και αν το παιχνιδι ζητα πολλα γραφικα , εκει θα ζορισει αρκετα .

• Administrators
λοιπον η μπαταρια του παιδια ειναι πολυ καλη .το εχω πρωτη μερα και ημουνα στο ιντερνετ wifi 6 ωρες βαζωντασ προγραμματα και βλεποντας βιντεακια στο utube.απλα θεικο τηλεφωνο

Με ποια έκδοση το έχεις;

Modpic.gif

Και εχεις δικιο , οι περισσοτερες εφαρμογες θα πετανε , το θεμα ομως ειναι στο gaming , οπου τα περισσοτερα 4cores εχουν καλυτερη Gpu και αν το παιχνιδι ζητα πολλα γραφικα , εκει θα ζορισει αρκετα .

Και Εδώ συγκριτικό του Haier με το γνωστό Jiaju G4T στο gfxbench.com

Κερδίσει στα περισσότερα tests εκτός από το Fill Rate. Τo Fill Rate είναι βασική παράμετρος για ταχύτητα στα παιχνίδια?

Edited by hoannis
Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code.

Με ποια έκδοση το έχεις;

4.0.4:dash: υπαρχει περιπτωση να παιζει τιποτα αλλο στην διαρκεια της μπαταριασ?

SURF UNTIL YOU DIE

http://www.aliexpress.com/item/Hebrew-Spanish-Czech-Haier-W910-Dual-Core-1G-8G-4-5-Screen-Dual-Camera-Android-4/1492976438.html

από εδώ αγορά παίζει ?

με 4.1.2 και Ελληνικά

επίσης βρήκα αυτή ( ποστ 41) την έχει βάλει κανείς ?

http://forum.cyanogenmod.com/topic/74822-haier-hw-w910/page__st__40

Edited by taliban

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.aliexpress.com/item/Hebrew-Spanish-Czech-Haier-W910-Dual-Core-1G-8G-4-5-Screen-Dual-Camera-Android-4/1492976438.html

από εδώ αγορά παίζει ?

με 4.1.2 και Ελληνικά

επίσης βρήκα αυτή ( ποστ 41) την έχει βάλει κανείς ?

http://forum.cyanogenmod.com/topic/74822-haier-hw-w910/page__st__40

λοιπον ειμαι απολυτα ικανοποιημενοσ απο το haier αλλα καθομαι σε αναμενα καρβουνα βλεποντασ τα σχολια για τισ ρομ .με την συγκεκριμενη την μανισια προσπαθω να την κανω να κρασαρει και δεν παθαινει τιποτα.εχω βαλει 3 gps πανωτο real race 3 που το παει σφαιρα και γενικα οτι προγραμμα εχω και στον υπολογιστη και δεν παθαινει τιποτα . για αυτο ειμαο 50-50 να να αλλαξω rom

καμια θηκη σιλικονης που θα βρω?

--- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
SURF UNTIL YOU DIE

λοιπον ειμαι απολυτα ικανοποιημενοσ απο το haier αλλα καθομαι σε αναμενα καρβουνα βλεποντασ τα σχολια για τισ ρομ .με την συγκεκριμενη την μανισια προσπαθω να την κανω να κρασαρει και δεν παθαινει τιποτα.εχω βαλει 3 gps πανωτο real race 3 που το παει σφαιρα και γενικα οτι προγραμμα εχω και στον υπολογιστη και δεν παθαινει τιποτα . για αυτο ειμαο 50-50 να να αλλαξω rom

--- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Φιλε η 4.0.4 τι antutu score σε βγαζει?

Με την 4.1.2 σε σχεση με την 4.0.4 ειναι σαν να του εδωσαν αναβολικα του τηλεφωνου,απο 6800 που εβγαζε στο antutu http://www.youtube.com/watch?v=eYeO2q75TkYανεβηκε στις 16.800,150% διαφορα, η μπαταρια εγω λεω γιάυτο τραβαει λουκι μεγαλο τωρα!

Για θηκη εγω αν θα επαιρνα σιλικονης tpu θα χτυπουσα αυτην

http://www.aliexpress.com/item/Remax-w910-phone-case-haier-w910-silica-gel-sets-super-w910-protective-case-soft-case/1270858463.html γιατι φαινετε πολυ ποιοτικη,εγω δεν βαζω ομως τετοια θηκη γιατι ειχα 2 χρονια μια παρομια στο huawei και του εδινε αρκετο ογκο(μου εχει πεσει πανω απο 40-50 φορες και δεν επαθε τιποτα ομως!)επειδη το Haier W910 προσφερει καποια εξτρα αντοχη σε σχεση με τα απλα τηλ. εγω προτιμησα μια τετοια http://www.aliexpress.com/item/Imak-design-Ultrathin-phone-Case-Frosted-Back-Cover-For-Haier-w910-beautiful-and-fashion-With-Retail/1136659542.html που ειναι που πολυ λεπτη σκληρη θηκη με αισθηση και ηφη σαν γυαλοχαρτο,το εβαλα στο ταμπλο του αυτοκινητου το τηλ. και για 300 χλμ δεν κουνηθηκε καθολου!

(Ξανα ρωταω μηπως ξερει κανεις απολυτος συμβατα ακουστικα για το Haier?)

Edited by valsam

Με την 4.1.2 σε σχεση με την 4.0.4 ειναι σαν να του εδωσαν αναβολικα του τηλεφωνου,απο 6800 που εβγαζε στο antutu

Το δικό μου γιατί με 4.0.4 βγάζει 15.200 ;;;

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

• Administrators
Εγώ πάλι θα συνιστούσα να μην δίνετε πολύ σημασία σε αυτά τα εργαλεία, η εμπειρία χρήσης ειναι το καλύτερο benchmark.

Modpic.gif

Με την 4.1.2 σε σχεση με την 4.0.4 ειναι σαν να του εδωσαν αναβολικα του τηλεφωνου,απο 6800 που εβγαζε στο antutu http://www.youtube.com/watch?v=eYeO2q75TkYανεβηκε στις 16.800,150% διαφορα, η μπαταρια εγω λεω γιάυτο τραβαει λουκι μεγαλο τωρα!

Για θηκη εγω αν θα επαιρνα σιλικονης tpuθα χτυπουσασ αυτην

http://www.aliexpress.com/item/Remax-w910-phone-case-haier-w910-silica-gel-sets-super-w910-protective-case-soft-case/1270858463.html γιατι φαινετε πολυ ποιοτικη,δεν βαζω ομως τετοια θηκη γιατι ειχα 2 χρονια μια παρολοια στο huawei και του δινει ογκο(μου εχει πεσει πανω απο 40-50 φορες και δεν επαθε τιποτα ομως!)επειδη το Haier W910 προσφερει καποια εξτρα αντοχη σε σχεση με τα απλα τηλ. εγω προτιμησα μια τετοια http://www.aliexpress.com/item/Imak-design-Ultrathin-phone-Case-Frosted-Back-Cover-For-Haier-w910-beautiful-and-fashion-With-Retail/1136659542.html που ειναι που πολυ λεπτη σκληρη θηκη με αισθηση και ηφη σαν γυαλοχαρτο,το εβαλα στο ταμπλο του αυτοκινητου το τηλ. και για 300 χλμ δεν κουνηθηκε καθολου!

(Παραγγειλα και ενα τετοιο power bank για να μην γινουμε ρομπα απο μαπαταρια http://www.aliexpress.com/item/free-shipping-battery-pack-power-bank-2600MAH-portable-external-battery-charger-power-pack-for-mobile-phone/1085667421.html,το μονο που εμεινε ειναι ποιοτικα ακουστικα και ξανα ρωταω μηπως ξερει κανεις απολυτος συμβατα ακουστικα για το Haier?)