Jump to content

Haier W910

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με 14 δολλάρια ταχυδρομικά, και αποστολή με DHL το οποίο σημαίνει βέβαια πληρωμή τελωνείου το θεωρείς φθηνό ;;; :ninja:

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

• Απαντήσεις 457
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με 14 δολλάρια ταχυδρομικά, και αποστολή με DHL το οποίο σημαίνει βέβαια πληρωμή τελωνείου το θεωρείς φθηνό ;;; :ninja:

μεγάλε, το αντίθετο σου γράφει !!!!!!!!!!!!!!

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

μεγάλε, το αντίθετο σου γράφει !!!!!!!!!!!!!!

Εάν έβαζε και κανέναν τόνο στις λέξεις θα καταλαβαίναμε ότι εννοεί "αλλά" και όχι "άλλα" .... :lol:

Εγω αλλο ρωταω,ρωταω συμβατα ακουστικα απο αλλη γνωστη μαρκα.οπως π.χ για το huawei ideos x5 ταιριαζαν και ειχαν ολες τις λειτουργιες ολα τα ακουστικα απο xperia sony ericson,και με 5-8 ευρω αγορασα απο ebay!

Aυτα που πιστευα οτι σιγουρα θα εκαναν μιας και φoραει τον ιδιο επεξεργαστη με το haier ηταν απο το ΗΤC one S της νυφης μου και πραγματικα δουλεψε το χειριστηριο αλλα δουλευε μονο το ενα ηχειο!

Χθες εβαλα κατι sony ( bluetooth ομως!)και πραγματικα χαλαστηκα οταν ξαναεβαλα τα μανισια της haier!

Πρεπει επειγοντος να βρουμε συμβατα ακουστικα γιατι τι θα κανουμε αν χασουμε τα μαμα ακουστικα η τα σπασουμε ρε παιδια?

απο το galaxy note λειτουργουν αψογαα .. και εχουν κ πολυ δυνατο ηχο..ομηλια παλι ολα κομπλε..πεντακαθαρα..

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

απο το galaxy note λειτουργουν αψογαα .. και εχουν κ πολυ δυνατο ηχο..ομηλια παλι ολα κομπλε..πεντακαθαρα..

Απο ποιο note φιλε?

Λειτουργει και το χειρηστηριο,δηλ. ολα ,απαντηση κλησης,επομενο τραγουδι ,προηγουμενο κ.τ.λ?

απο το note1 στην μουσικη με το playerpro λειτουργει το stop and play..για κλησεις τηλ. δεν δοκιμασα καποιο κουμπακι απο τα ακουστικα..αλλα εχουν πολυ καλο ηχο στο haier..ψεμα μόλις το δοκίμασα με κλήση kαι την άνοιξε με το κουμπί από τα ακουστικά.. Edited by vagosvts7

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

O.K αλλα μπορεις να μου πεις το συγκεκριμενο μοντελο ακουστικων γιατι απότι βλεπω τα ακουστικα για note τα δινουν και για S2-S3-S4 και απο S2 που δοκιμασα δεν επαιζαν.

http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.013917 αυτα ειναι κ εχουν ενα κουμπι extra (Πλήκτρο για αποδοχή/απόρριψη κλήσης) εκτος απο το volume + - δεν ξερω αν εχει αυτα το s2

Μπορεις να δοκιμασεις αν δουλευουν σε κλησεις τα ακουστικα(αποδοχη,μικροφωνο,απορηψη)?

Μονο με playerpro δουλευει το stop and play,δεν δοκιμασες με τον sτock ρlayer η αλλον?

Σορρυ για το πρηξιμο αλλα χρειαζομαι ακουστικα.

αυτο σου ειπα πιο πανω οτι δουλευουν σε αποδοχη της κλησης με το αλλο κουμπι

δεν τρεχει τπτ φιλε μου..γι αυτο ειμαστε εδω στο φορουμ να βοη8αει ο ενας τον αλλο..ααα ειμαι με την μαμα rom 4.0.4

λοιπον παιδια κατεφερα να πεισω στο tinydeal να μου στειλουν την μαμα ρομ.μολισ την παρω θα ενημερωσω ωστε να μπορουμε να κανουμε οτι πειραματισμουσ θελουμε χωρις φοβο.:dance::dance::dance:
SURF UNTIL YOU DIE

Εγω αλλο ρωταω,ρωταω συμβατα ακουστικα απο αλλη γνωστη μαρκα.οπως π.χ για το huawei ideos x5 ταιριαζαν και ειχαν ολες τις λειτουργιες ολα τα ακουστικα απο xperia sony ericson,και με 5-8 ευρω αγορασα απο ebay!

Aυτα που πιστευα οτι σιγουρα θα εκαναν μιας και φoραει τον ιδιο επεξεργαστη με το haier ηταν απο το ΗΤC one S της νυφης μου και πραγματικα δουλεψε το χειριστηριο αλλα δουλευε μονο το ενα ηχειο!

Χθες εβαλα κατι sony ( bluetooth ομως!)και πραγματικα χαλαστηκα οταν ξαναεβαλα τα μανισια της haier!

Πρεπει επειγοντος να βρουμε συμβατα ακουστικα γιατι τι θα κανουμε αν χασουμε τα μαμα ακουστικα η τα σπασουμε ρε παιδια?

http://i.ebayimg.com/t/Hi-Quality-Remote-Mic-Metal-Earphone-HTC-iPhone-4-4S-3-5mm-Audio-Jack-Mobile-Lot-/00/s/MTAwMFgxMDAw/$(KGrHqVHJEoE+WMLtHm+BP7()2I35g~~60_12.JPG

http://www.ebay.com/itm/370792904583?var=640076980559&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Δουλεύουν μια χαρα , και ειναι σχετικα ποιοτικα .

Οταν θες να τερματισεις μια κληση κρατας παρατεταμενα το κουμπακι πατημενο και δεν ξερω αν δουλευει το ιδιο με τα μαμα γτ δεν τα εχω βγαλει καν απο το σακουλακι τους. Για να απαντισεις ενα κλικ αρκει .

2 ευρω ακουστικα? εισαι κορυφη φιλε.τα παραγγειλα ηδη και νιωθω σαν να κλεβω τον κινεζο :up::up:
SURF UNTIL YOU DIE

2 ευρω ακουστικα? εισαι κορυφη φιλε.τα παραγγειλα ηδη και νιωθω σαν να κλεβω τον κινεζο :up::up:

Το ιδιο νιωθω και με το Haier w910 :lol:

Εχω ενθουσιαστει με το κινητακι στα λεφτα που εδωσα , αν και διπυρηνο δεν μου εχει διστασει πουθενα , το GPS ακριβεια μετρου με σπασμενο Sygic, μαμα ρομ 4.0.4 μια χαρα σε ολα της , δεν την αναβαθμιζω σε 4.1 γτ δεν εχω καποιο θεμα , εξαλλου ειναι μικρες οι διαφορες , η μπαταρια 8 ωρες με wifi παντα on και λιωσιμο στο web,fb,skype, camera απαιχτη. Σκορ antutu εβγαλε κοντα 16600 , (δεν πρεπει να ειναι η 4.0.4 που εχετε οι περισσοτεροι καθως δεν εχει το 360 apk), αν και ζεσταινετε λιγακι οταν παιζω παιχνιδια με βαρια γραφικα και η μπαταρια δεν παει πανω απο 4 ωρες. O φορτιστης τυπου apple στα 1000mah με την σταμπα της haier .

Το μονο αρνητικο που εχω παρατηρησει ειναι πως μια στις 2 μερες με πεταει εκτος δικτυου (της cosmote) και θελει επανεκκινηση αφου αφαιρεσω και ξανατοποθετησω την καρτα πισω αλλα ειναι κατι που μου το εκανε και με το παλιο κινητο αρα υποπτευομαι πως φταιει η λιωμενη καρτα σιμ(8 χρονια την εχω :lol: ) και λεω να της σκουπισω τα χαραγμενα απο την χρηση μεταλλακια της με λιγο ασετον μπας και στρωσει :rolleyes:

To ματιαξα τελικα το τηλ.!

Κατι δεν παει καλα με τους ηχους του τηλ.,εχω 2 προβληματα και δεν ξερω αν οφειλονται στην 4.1.2 μιας και με την 4.0.4 δεν το κρατησα παρα μια μονο μερα.

Το πρωτο προβλημα ειναι οτι στις μισες κλησεις που παιρνω η με παιρνουν μου λενε οτι ακουγομαι πολυ βαθια και ισα ιισα που ακουγομαι,δηλ. μια το κανει και μια δεν το κανει,και το δευτερο προβλημα ειναι οτι μερικες φορες και ο ηχος της εισερχομενης κλησης ισα ισα που ακουγετε παρολου που το εχω ρυθμισμενο να χτυπαει στο φουλ,το ιδιο συμβαινει και στους ηχους των πληκτρων!

Οταν κανω reboot στρωνει το θεμα αλλα δεν ξερω τι το προκαλει!

Εχει κανεις σας παρομοιο προβλημα?

Περίπου τόσο το έχουν όλοι, παρήγγειλέ το εφ'όσον τους ρωτήσεις εάν έχουν από :)θεμα ...

Παιδιά πόση μπαταρια καταναλώνει η οθόνη σε εσάς? Εμένα καταναλώνει 48% με αποτέλεσμά να μην κρατάει η μπαταρία. Παίδες απαντήστε σας παρακαλώ!

@valsam Open the build.prop editor and look for "persist.audio.handset.mic=digital". You change "digital" to "analog" and reboot.

@valsam Open the build.prop editor and look for "persist.audio.handset.mic=digital". You change "digital" to "analog" and reboot.

Sorry αλλα where is αυτο το build.prop editor ,δηλ. που το βρισκω φιλε και πως το χρησιμοποιω?

Εγω απο τον ΕS XPLORER ΒΡΗΚΑ ΕΝΑΝ ΦΑΚΕΛΟ που λεει persist αλλα μεσα εχει 4 εγγραφα με την ονομασια WCNSS τα ανοιγω ως εγγραφα κειμενου και τα τρια βγαζουν κατι ακαταλαβιστηκα,ο ενασ μονο ανοιγει και διαζετε και εχει μεσα κατι gFixedrate=0 αλλα audio.handset.mic=digital δεν εχει που θενα μεσα!

Edited by valsam

πας συσκευη μετα system και εκει θα το βρεις τo build.prop ειναι σαν εγγραφο..θα το ανοιξεις και θα το επεξεργαστεις..θα αλλαξεις την εντολη persist.audio.handset.mic=digital σε analog μονο το digital θα αλλαξεις τιποτα αλλο και μετα reboot αλλιως καντο με τον root explorer αμα δεν μπορεις με τον es file..

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση.

Edited by vagosvts7