infected13 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 μαγκες εχω το κινητο απο το καλοκαιρι! ειναι κινηταρα γρηγορο απιστευτα γραφικα gps τελεια καμερα hd το πηρα 100 ευρω απο ebay παρτε το χθες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 μαγκες εχω το κινητο απο το καλοκαιρι! ειναι κινηταρα γρηγορο απιστευτα γραφικα gps τελεια καμερα hd το πηρα 100 ευρω απο ebay παρτε το χθες Δώσε μας το μαγαζί του ebay μήπωε το χρειασθούμε ... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 μαγκες εχω το κινητο απο το καλοκαιρι! ειναι κινηταρα γρηγορο απιστευτα γραφικα gps τελεια καμερα hd το πηρα 100 ευρω απο ebay παρτε το χθες Άρα το έχει αρκετό καιρό για να μας πεις πόσο κρατάει η μπαταρία (έχω ακούσει ότι οι Krait έχουν μεγάλη κατανάλωση), τι σκορ βγάζει στο ANTUTU , αν μπορείς να δεις την οθόνη του όταν έχει ήλιο. Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Μια χαρά είναι στον ήλιο η οθόνη του άμα βάλεις αυτόματο φωτισμό..Δεν το έχω εγώ ενός παιδιού ήταν και το έψαξα για λίγο να δω τι λέει σαν κινητό..το μονο ελάττωμα που εντόπισα είναι ότι στην stock rom που υποστηρίζει και ελληνικά δεν υποστηρίζει ελληνικό πληκτρολόγιο, κατέβασα 2 εφαρμογές από το store ( hancent sms , Greek Keyboard ) αλλα πάλι δεν κατάφερα να γράψω ελληνικά sms , δεν ξέρω στην 4.1 άμα υποστηρίζει που λογικά ναι αλλα ας απαντήσουν τα παιδιά που την έχουν περάσει.. Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Αύριο το παραλαμβάνω, θα το δοκιμάσω και βλέπουμε ... Πάντως σε ένα άλλο πολύ φθηνό Κινέζικο του έβαλα το multilanguage keyboard και δούλεψε μιά χαρά. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psilikatzis Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Μάγκες είδα αυτήν την προσφορά και είμαι σε δίλημμα, καθώς ήμουν ένα βήμα πριν πάρω το THL W100. Αρχικά πάρτε την και εσείς γιατί 88 ευρώ είναι τέλεια πιστεύω για το κινητό. http://www.ahappydeal.com/product-134292.html?lkid=6523&utm_source=YGfacebook&utm_medium=facebook_official&utm_campaign=FB_CS0061301 Σχετικά με τη σύγκρισή του με το THL, τί λέτε; Για το THL έχω διαβάσει τα πάντα, γι' αυτό όμως δεν ξέρω τίποτα εκτός των 6 αυτών σελίδων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Μάγκες είδα αυτήν την προσφορά και είμαι σε δίλημμα, καθώς ήμουν ένα βήμα πριν πάρω το THL W100. Αρχικά πάρτε την και εσείς γιατί 88 ευρώ είναι τέλεια πιστεύω για το κινητό. http://www.ahappydeal.com/product-134292.html?lkid=6523&utm_source=YGfacebook&utm_medium=facebook_official&utm_campaign=FB_CS0061301 Σχετικά με τη σύγκρισή του με το THL, τί λέτε; Για το THL έχω διαβάσει τα πάντα, γι' αυτό όμως δεν ξέρω τίποτα εκτός των 6 αυτών σελίδων. Το παρέλαβα σήμερα, αλλά δεν πρόλαβα να το εξετάσω .. Πάντως είναι πολύ καλό και γρήγορο. Εκεί που λές βγαίνει 229 δολλάρια γιατί έχει και 10 ταχυδρομικά. (Πάλι η πιό φθηνή τιμή είναι ..) Επίσης εάν το παραγγείλεις πες τους να βάλουν αντάπτορα ευρωπαικό γιά τον φορτιστή και να εγκαταστήσουν Ελληνικό πληκτρολόγιο γιατί δεν έχει. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psilikatzis Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Το παρέλαβα σήμερα, αλλά δεν πρόλαβα να το εξετάσω .. Πάντως είναι πολύ καλό και γρήγορο. Εκεί που λές βγαίνει 229 δολλάρια γιατί έχει και 10 ταχυδρομικά. (Πάλι η πιό φθηνή τιμή είναι ..) Επίσης εάν το παραγγείλεις πες τους να βάλουν αντάπτορα ευρωπαικό γιά τον φορτιστή και να εγκαταστήσουν Ελληνικό πληκτρολόγιο γιατί δεν έχει. 129* Σωστή, επισήμανση τα μεταφορικά! Ευχαριστω για τις συμβουλές! Κοίτα, αφού καθυστέρησα ήδη ένα μήνα σχεδόν την αγορά του THL - ουσιαστικά πήγα να την κάνω με κάρτα, δεν μου ζήτησαν ποτέ τα στοιχεία όμως και τελικά την άφησα μετέωρη την παραγγελία- δεν έχω θέμα να περιμένω λίγο παραπάνω. Δες το λιγάκι και όποτε μπορείς στείλε ακόμα μια άποψη! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 129* Σωστή, επισήμανση τα μεταφορικά! Ευχαριστω για τις συμβουλές! Κοίτα, αφού καθυστέρησα ήδη ένα μήνα σχεδόν την αγορά του THL - ουσιαστικά πήγα να την κάνω με κάρτα, δεν μου ζήτησαν ποτέ τα στοιχεία όμως και τελικά την άφησα μετέωρη την παραγγελία- δεν έχω θέμα να περιμένω λίγο παραπάνω. Δες το λιγάκι και όποτε μπορείς στείλε ακόμα μια άποψη! :) Έγινε ... :) αλλά όπως το βλέπω θα πάω και γιά δεύτερο ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 (edited) Xτυπησα και εγω ενα σημερα απο dealsprime (με 32ρα class 10 καρτα,θηκη καλη ,και 4 καλα screen protector απο aliexpress)ολα μαζι 114 ευρω,πιστευω για το ολο πακετο τζαμπανταν βγηκε η δουλεια,μακαρι να ερθουν και να μην περιμενω τζαμπα οπως περιμενα με το zte απο το hotinbuy! Θα χρειαστω λιγη βοηθεια ομως παιδια γιατι ακρη δεν βγαζω με τις ρομ που κυκλοφορουν,το τηλ. μου ειπαν απο το deals οτι θα φοραει την 4.0.4 (ρουτ δεν το κανουν γιατι χανει την εγγυηση μου ειπαν!)και στα σχολια μου ειπαν να ζητησω να εχει Ελληνικο πληκτρολογιο ολα καλα λοιπον,αλλα μετα τι κανουμε? Το αφηνω με την 4.0.4, η παμε στην 4.1.2,ναι αλλα ποια απ' ολες? Βλεπω οτι υπαρχουν 4.1.2 ρομς οχι μια αλλα τεσσερης απ'οτι καταλαβα ,2 Ισπανικες και 2 Πολωνεζικες με διαφορετικα benchmarks και αναφορες για συσκευες που πιανουν μεγαλες θερμοκρασιες και εχουν αντιλαλο στο ακουστικο,ποια απ' ολες ειναι η καλυτερη ρομ,σταθερη με καλη ακουστικη, χωρις θερμοκρασιες κ.τ.λ και να εχει και Ελληνικα? Edited October 23, 2013 by valsam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 (edited) Τι sar έχει? Ελληνικά έχει το μενού? Μπορείς να γράψεις Ελληνικά? Πόσο κρατάει η μπαταρία? Από που να το αγοράσω αξιόπιστα και φτηνά? Edited October 24, 2013 by tiniakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Ρε που παω και τους βρισκω ρε??? Μετα την παπαρα με τον hotinbuy ειπα να παω σε κανεναν πιο αξιοπιστο και διαλεξα τον dealsprime,τριτη μερα λοιπον και βλπω οτι το κινητο ειναι ακομη in progressτους ρωταω λοιπον ποτε θα ειναι shiping το κινητο και η κουφη απαντηση τους ηταν μολις παραλαβουμε καινουργιες συσκευες,καλα τους λεω πατε καλα,σας ρωτησα επανηλημενος αν το εχετε στοκ το κινητο και μου ειπατε μολις μας ηρθαν,εκανα την παραγγελεια αμεσος,μου το εδειξε διαθεσιμο ,μπηκε στο καλαθι,πληρωθηκε και τελειωσαμε,τωρα μου λετε οτι δεν ειναι διαθεσιμο πλακα μου κανετε,οχι κυριε ειχαμε αλλα υπηρχαν πολλες παραγγελειες απο πριν και τα πηραν,καλα ρε τους λεω τι μπουρδες ειναι αυτες που μου λετε,σας ρωτησα ειπατε με βεβαιοτητα οτι υπαρχει το παραγγειλα μου το εδειξε διαθεσιμο κ.τ.λ,ξανα μανα παλι τα ιδια αρχισε να μου λεει ο Κινεζος και τον σιχτηρησα! Τι να τους κανω τωρα ρε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Φυσικα να ζητησεις refund.. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Μολις μου εστειλαν email και μου ζητουν συγνωμη και λενε οτι την τεταρτη θα μου το στειλουν,επισης μου ειπαν οτι Ελληνικα δεν εχει το τηλ. μονο Αγγλικα και Κινεζικα,αντε υπομονη μεχρι την τεταρτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Μολις μου εστειλαν email και μου ζητουν συγνωμη και λενε οτι την τεταρτη θα μου το στειλουν,επισης μου ειπαν οτι Ελληνικα δεν εχει το τηλ. μονο Αγγλικα και Κινεζικα,αντε υπομονη μεχρι την τεταρτη. Φίλε μου το δικό μου και όσα έχω δεί σε διάφορα site έχουν Ελληνικά ... :worry: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 To πήρα και εγώ από το pandawill αλλά διάλεξα τρόπο αποστολής dhl global mail γιατί μου είπαν ότι το china post δεν στέλνει προϊόντα που περιέχουν μπαταρίες. Αληθεύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msakis01 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Καλησπέρα σε όλοι την παρέα. Σήμερα μου ήρθε και εμένα το κινητό και από άποψη τα σπάει σε όλα εκτός από την μπαταρία που μου πέφτει σχετικά γρήγορα. Λέτε με της φορτίσεις να στρώσει? Έχει κάποιος άλλος πρόβλημα με την μπαταρία? Την ρύθμιση της φωτεινότητας της έχω στην μέση για οικονομία. Αυτά και οποιαδήποτε βοήθεια σας θα μου λύσει την απορία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 To πήρα και εγώ από το pandawill αλλά διάλεξα τρόπο αποστολής dhl global mail γιατί μου είπαν ότι το china post δεν στέλνει προϊόντα που περιέχουν μπαταρίες. Αληθεύει? DHL=τελωνειο 100% φιλε καρατσεκαρισμενο,αν δεν το εχουν στειλει ακομη αλλαξε τον τροπο αποστολης αν δεν θες να δωσεις αυτα τα εξτρα χρηματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Ο καθένας στα φόρουμ λέει την ..... και είναι και 100% σίγουρος για αυτό. Dhl global mail είναι το απλό γερμανικό ταχυδρομείο. Επίσης ναι παίζει τελωνείο στη dhl αλλά έχω παραλάβει ήδη 3 courier με dhl tablet από Κίνα και δεν υπήρξε ούτε ευρώ χρέωση από τελωνείο. Καλές οι συμβουλές αλλά μην είμαστε απόλυτοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msakis01 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 DHL=τελωνειο 100% φιλε καρατσεκαρισμενο,αν δεν το εχουν στειλει ακομη αλλαξε τον τροπο αποστολης αν δεν θες να δωσεις αυτα τα εξτρα χρηματα! Παράξενο εγώ μέσω DHL δεν πλήρωσα τελωνείο και μου ήρθε το κινητό σε 6 ημέρες., απλά αυτός που μου το έστειλε έγραψε πως είναι δοκιμαστικό κινητό!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Dhl global mail ή dhl courier ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msakis01 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Dhl global mail ή dhl courier ? DHL courier Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Παιδια κανενας καλοθελητης υπαρχει να μου πει πως θα περασω νεα ρομ (και πια ρομ ειναι η καλυτερη και να εχει ελληνικα,και αν δεν εχει πως τα βαζουμε)στο τηλ. μιας και θα μου ερθει τελικα με την κινεζικη και αγγλικη ρομ? Χρειαζετε να ειναι ρουταρισμενο το τηλ. για να περαστει νεα ρομ? Μια φορα περασα ρομ στο huawei X5 μου και ακολουθησα κατα γραμα τον οδηγο που εχει εδω στο φορουμ και ολα πηγαν ενταξει,αλλα τα εχω ξεχασει απο τοτε,απο τα λιγα που θυμαμαι ηταν οτι πρωτα εκανα ρουτ το τηλ.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMOH Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 καλημερα παιδια.το παραγγειλααπο TINYDEAL.COM 4-10 και μετα απο 2 μερες μου δωσαν τρακινγκ.αλλα εχει κολλησει απο τοτε στο ιδιο μερος (15.10.2013, οι εξαγωγές συνολικά σφραγίδα διαλειτουργικότητας πακέτο, σφράγιση Nanjing International, η Ελλάδα).ξερετε αν ειναι αξιοπιστο το site αυτο?φοβαμαι οτι θα εχω προβληματα μαζι τους...... Παράθεση SURF UNTIL YOU DIE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msakis01 Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 (edited) καλημερα παιδια.το παραγγειλααπο TINYDEAL.COM 4-10 και μετα απο 2 μερες μου δωσαν τρακινγκ.αλλα εχει κολλησει απο τοτε στο ιδιο μερος (15.10.2013, οι εξαγωγές συνολικά σφραγίδα διαλειτουργικότητας πακέτο, σφράγιση Nanjing International, η Ελλάδα).ξερετε αν ειναι αξιοπιστο το site αυτο?φοβαμαι οτι θα εχω προβληματα μαζι τους...... Το παράγγειλε και ενας φιλος μου απο εκει απλα δεν ξερω γιατι αργούν,αλλα να ξερεις πως το κινητο θα σου ερθει σε συνολο απο την αγορα του σε 1 μηνα οσο εκανε και του φιλου μου. Ειναι αξιοπιστι site μην το φοβασαι... Παιδια κανενας καλοθελητης υπαρχει να μου πει πως θα περασω νεα ρομ (και πια ρομ ειναι η καλυτερη και να εχει ελληνικα,και αν δεν εχει πως τα βαζουμε)στο τηλ. μιας και θα μου ερθει τελικα με την κινεζικη και αγγλικη ρομ? Χρειαζετε να ειναι ρουταρισμενο το τηλ. για να περαστει νεα ρομ? Μια φορα περασα ρομ στο huawei X5 μου και ακολουθησα κατα γραμα τον οδηγο που εχει εδω στο φορουμ και ολα πηγαν ενταξει,αλλα τα εχω ξεχασει απο τοτε,απο τα λιγα που θυμαμαι ηταν οτι πρωτα εκανα ρουτ το τηλ.! Τελικά πλήρης οδηγίες έχει εδώ... Intructions > http://www.multiupload.nl/1CF5M97Q47 Drivers > http://www.multiupload.nl/CEGQ2254LB CWM Clockworkmod 6.0.1.5 > http://www.multiupload.nl/41MPS1VNFL Re-uploaded JB 4.1.2 Stock Backup > http://www.multiupload.nl/AXWOHLQD0G Μετά από αυτή την αναβάθμιση η γνώμη μου για το κινητό άλλαξε... Πλέον εκτός από το ότι δουλεύει το GPS, έχει και ΕΛΛΗΝΙΚΟ μενού, google play και όλα τέλεια.. Το Antutu Benchmark δινει 16000 Edited October 29, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts