Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus G Pro (E988)

corolla001975
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ειπε κανεις οτι δεν ειναι καλο κινητο. Και το G PRO καλο ηταν οταν βγηκε. Το note2 ειχε αντιπαλο που ηταν κατωτερο αλλα δεν ειχε την επιτυχια που θα περιμενε η LG. Το βλεπουμε εδω αυτο. Το G PRO2 εχει το note3 αντιπαλο που εχει περιπου ομοια specs και οταν βγει το gpro 2 το note3 θα'χει πεσει στα 450€

• Απαντήσεις 373
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Συμφωνω σε ολα, απλα για μενα η LG θα επρεπε εστω για τα ματια του κοσμου να τα δωσει ολα για ολα για το g pro 2. Πχ αντι για τον 800αρη snapdragon, να του εβαζε τον 801. Αντι full hd να του βαζε ultra hd,μια 3500 mAh μπαταρια και μια καμερα με περισσότερα mp κλπ. Θα μου πεις, αυτα θα κανουν την διαφορα; Και ομως, ο απλος χρηστης που θα συγκρινει τα 2 κινητα και θα δει αυτο -> http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6052&idPhone2=5665 θα σκεφτει "Α, τα ιδια ειναι... Γιατι να παρω το LG; Ας παρω το note3, ιδια specs εχει, ειναι και samsung, ειναι και φθηνοτερο..."

Και κάπως έτσι χανει το παιχνιδι η LG.;)

Edited by ikgamsu

Συμφωνω σε ολα, απλα για μενα η LG θα επρεπε εστω για τα ματια του κοσμου να τα δωσει ολα για ολα για το g pro 2. Πχ αντι για τον 800αρη snapdragon, να του εβαζε τον 801. Αντι full hd να του βαζε ultra hd,μια 3500 mAh μπαταρια και μια καμερα με περισσότερα mp κλπ. Θα μου πεις, αυτα θα κανουν την διαφορα; Και ομως, ο απλος χρηστης που θα συγκρινει τα 2 κινητα και θα δει αυτο -> http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6052&idPhone2=5665 θα σκεφτει "Α, τα ιδια ειναι... Γιατι να παρω το LG; Ας παρω το note3, ιδια specs εχει, ειναι και samsung, ειναι και φθηνοτερο..."

Και κάπως έτσι χανει το παιχνιδι η LG.;)

καλή η σύγκριση αλλά μόνο σε επίπεδο s4 vs g2. στη σειρά note πρώτη θέση έχει το πενάκι που κάνει όλη τη δουλειά και μετά τα χαρακτηριστικά. η lg (και η κάθε lg) έχει δρόμο μέχρι να είναι σε θέση να χτυπήσει το note.

καλή η σύγκριση αλλά μόνο σε επίπεδο s4 vs g2. στη σειρά note πρώτη θέση έχει το πενάκι που κάνει όλη τη δουλειά και μετά τα χαρακτηριστικά. η lg (και η κάθε lg) έχει δρόμο μέχρι να είναι σε θέση να χτυπήσει το note.

Συμφωνώ αλλά δεν νομίζω πως κάποιος casual user -και πίστεψέ με, υπάρχουν πολλοί κι ας μιλάμε για phablet- ενδιαφέρονται για πενάκια. Γνωρίζω κατόχους note που δεν είχαν δει καν το πενάκι στην συσκευή τους και τους το έδειξα εγώ (δουλεύω σε μαγαζί...) Κάτι τέτοιους εννοώ στο παραπάνω μου post ότι χάνει η LG.

Και να που το gsmarena, έρχεται στα λόγια μου. Απόσπασμα από τον επίλογο του review του G Pro 2:

Last year, the LG Optimus Pro almost did the unthinkable, beating the then-incumbent Note II at its own game. The LG flagship was better looking, more powerful and flaunted a better, higher-resolution screen than its rival. That was more than enough for it to get our nod back then.

Unfortunately for the G Pro 2, it hasn't been afforded the luxury of competing against a phablet of sub-retina sharpness or one with glossy plastic design that gets bashed from all sides. The second generation LG phablet is dealing with a far more polished Galaxy Note 3, which is as formidable a rival as they get.

It may only be a hunch, but it seems the LG G Pro 2 isn't offering enough to justify the 6 month delay. The camera got OIS, the screen is slightly bigger, but the chipset is the same and there's no response to the S Pen. A Snapdragon 805 under the hood or some sort of new dimension to the user experience, like a fingerprint scanner, could have altered the dynamic of this battle, but right now the LG G Pro 2 feels like more of the same 6 months later.

That said, you may not need the S Pen at all and chances are there will be enough people out there who don't want to go the Samsung way for one reason or another. It could be the choice of design, screen technology, or simply a fancy for Optimus UI over TouchWiz. And of course, there's also the matter of pricing - if LG manages to undercut its rivals by €50 or more, then it will all make sense.

Edited by ikgamsu

• 2 weeks later...

Ξέρει κανείς εάν η κορεάτικη version F240L Ε985 και η ΑΤ&Τ Ε980 δουλεύουν κανονικά εδώ?

Γιατί παίζουν πολλά στο ebay

Edited by jkap

Προσφορα στο Sundays tou eshop: http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.007583&sid=1 Μαλλον τους τελειωσε... κ βαλλαν στην θεση του το optimus G,αλλα λεει εξαντλημενο... Ειναι αθλιοι εκει στο eshop. Edited by Tragos13

Ξέρει κανείς εάν η κορεάτικη version F240L Ε985 και η ΑΤ&Τ Ε980 δουλεύουν κανονικά εδώ?

Γιατί παίζουν πολλά στο ebay

Δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς. Για δες εδώ. Mάλλον, παίζουν μόνο σε 3G εδώ και απλά δεν θα'χει 4G.

2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - all versions

3G Network HSDPA 900 / 2100 - E985, E986

HSDPA 850 / 900 / 2100 - E988

HSDPA 850 / 1900 / 2100 - for AT&T

4G Network LTE 1800 / 2600 - E988

LTE 800 / 1800 / 2600 - E986

LTE 700 MHz Class 17 / 1700 / 2100 - for AT&T

μονο 3g το e980 στην ελλαδα και επισης δεν εχει native ελληνικα.

μονο με το morelocale.

ακομα και ετσι δυσκολα θα το αλλαζα για τα χρηματα που το αγορασα!

Πριν μερικες μερες μετα απο τοσο καιρο που το εχω μου ηρθε αναβαθμιση σε Ελληνικο απο Wind που εχω G Pro . Βλεποντας ομως τον αριθμο της εκδοσης να ειναι v10i καταλαβα οτι θα ειναι παλι jellybean και τελικα μολις περαστηκε ειχα δικιο . Τωρα δεν ξερω τι βελτιωσε ψαχνω για changelog αλλα δεν βρισκω .Σε αναμονη για το μπισκοτο .

βγηκε στην κινεζικη version αρα οπου να ναι πρεπει να ερχεται και απο εδω.

Ενταξει, το "οπου να 'ναι" ειναι πολυ σχετικο με την LG Hellas. Για καλοκαιρι το βλεπω αν ειμαστε τυχεροι. Αν παλι πεσει πανω στις διακοπες κανα Αυγουστο... Καλο φθινοπωρο.

• 2 weeks later...
καλησπερα μετα απο πολυ διαβασμα αποφασησα να παρω το κιν.μια βοηθεια μονο απο καμερα σε σχεση με το s4 τι λεει?εχει καμια διαφορα το Ε988 με το Ε986.ευχαριστω Edited by panseraikos

καλησπερα μετα απο πολυ διαβασμα αποφασησα να παρω το κιν.μια βοηθεια μονο απο καμερα σε σχεση με το s4 τι λεει?εχει καμια διαφορα το Ε988 με το Ε986.ευχαριστω

Το E988 εχει και 4G ενω το Ε986 οχι. Για καμερα, δεν ξερω γιατι δεν εχω δει του S4 αλλα καλη ειναι.

το 986 στο site της lg λεει οτι ειναι 4G .απο καμερα δηλαδη θα μεινω ευχαριστημενος ?ο κοτσωβολος μου το δινει το Ε986 300euro να το παρω?και κατι ακομα kit kat θα παρει τελικα. σε ευχαριστω Edited by panseraikos

το 986 στο site της lg λεει οτι ειναι 4G .απο καμερα δηλαδη θα μεινω ευχαριστημενος ?ο κοτσωβολος μου το δινει το Ε986 300euro να το παρω?και κατι ακομα kit kat θα παρει τελικα. σε ευχαριστω

Mε πιο τροπο στο δινει ο Κωτσοβολος το G Pro 300ευ? Στο site 359 λεει...

το 986 στο site της lg λεει οτι ειναι 4G .απο καμερα δηλαδη θα μεινω ευχαριστημενος ?ο κοτσωβολος μου το δινει το Ε986 300euro να το παρω?και κατι ακομα kit kat θα παρει τελικα. σε ευχαριστω

Ναι. Το τσέκαρα κι' εγώ. Λάθος έκανα. 4G είναι και τα 2 λοιπόν. Δεν γνωρίζω αν τελικά υπάρχουν διαφορές μεταξύ των 2 μοντέλων.

Όσον αφορά την κάμερα, εγώ είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Δες εδώ αν θες περισσότερα -> http://www.gsmarena.com/lg_optimus_g_pro-review-904p8.php

ΚitKat όπως μπορείς να δεις 7-8 post παραπάνω, ξεκίνησε να παίρνει απ'την Κορέα. Λογικά, μέσα στο καλοκαίρι-φθινόπωρο θα έρθει και Ελλάδα.

Mε πιο τροπο στο δινει ο Κωτσοβολος το G Pro 300ευ? Στο site 359 λεει...
φιλε 280 το πηρα τελικα ηταν τελευταιο κοματι σε 12 ατοκες νομιζω καλη προσφορα μακαρι να μεινω ευχαριστημενος απο το κιν.

φιλε 280 το πηρα τελικα ηταν τελευταιο κοματι σε 12 ατοκες νομιζω καλη προσφορα μακαρι να μεινω ευχαριστημενος απο το κιν.

Μια χαρα! Καλοδουλευτο! το μονο που με προβληματιζει ειναι το μεγεθος κ η μπαταρια... Κ στο πλαισιο 350 μαζι με τον φορητο εκτυποτη

Edited by Tragos13

.. το μονο που με προβληματιζει ειναι το μεγεθος κ η μπαταρια... Κ στο πλαισιο 350 μαζι με τον φορητο εκτυποτη..

Το μεγεθος θα το συνηθισεις. Προηγουμενο μου κινητο ηταν το galaxy s2 και το συνηθισα το μεγεθος ευκολα. Καμια φορα μονο, αν φορεσω πιο στενο τζιν, δεν χωραει με τιποτα στην τσεπη και αν το βαλεις φαινεται γελοιο. Η μπαταρια μια μερα βγαζει, δεν ειναι ο,τι καλυτερο.

Αν οπως λες εχει 350€ και ενδιαφέρεσαι να το αγορασεις, θα σου προτεινα να επενδύσεις 50€ παραπανω και να πας σε note3. Το δοκιμασα προσφατα και ειναι αλλη εμπειρια χρησης. Με πενακι, ισχυροτερο επεξεργαστη, απίστευτη οθονη, ειναι σημαντικά ανωτερο. Ή αλλιως θα περιμενα το g pro2.

Edited by ikgamsu

Το μεγεθος θα το συνηθισεις. Προηγουμενο μου κινητο ηταν το galaxy s2 και το συνηθισα το μεγεθος ευκολα. Καμια φορα μονο, αν φορεσω πιο στενο τζιν, δεν χωραει με τιποτα στην τσεπη και αν το βαλεις φαινεται γελοιο. Η μπαταρια μια μερα βγαζει, δεν ειναι ο,τι καλυτερο.

Αν οπως λες εχει 350€ και ενδιαφέρεσαι να το αγορασεις, θα σου προτεινα να επενδύσεις 50€ παραπανω και να πας σε note3. Το δοκιμασα προσφατα και ειναι αλλη εμπειρια χρησης. Με πενακι, ισχυροτερο επεξεργαστη, απίστευτη οθονη, ειναι σημαντικά ανωτερο. Ή αλλιως θα περιμενα το g pro2.

Καλημερα, δεν τρελενομαι για την τιμη του πλαισιου, απο MediaRam περνω τιμες... απλα δεν το εχει για την ωρα... Πριν τα Χριστουγεννα εδωσα το G.Nexus 2, κ ακομη ειμαι χωρις smartohone.Οσο για το μεγεθος, επιασα το ψευτικο στην Wind, μολις κυκλοφορησε... οριακα καθετε καλα χωρις θηκη στο χερι μου, εδω το Nexus μερικες φορες με προβληματιζε στο κρατημα κ χρηση (με το 1 χερι). Ημουν για το optimus G αρχικα (τωρα εχει 240), το G Pro κ G2 εχουν αρχισει την καθοδο... Σε αυτα τα 3 ειμαι, σε Sammy δεν παω, πρεπει να παρει το μαθημα της...

..Ημουν για το optimus G αρχικα (τωρα εχει 240), το G Pro κ G2 εχουν αρχισει την καθοδο... Σε αυτα τα 3 ειμαι, σε Sammy δεν παω, πρεπει να παρει το μαθημα της...

Τότε καθαρά G2 για εμένα. Το G είναι πλέον λίγο παλιό. Το G pro αν σου κακοφαινόταν σε μέγεθος το nexus, να το αποφύγεις. Το g2 είναι μακράν καλύτερο σε ταχύτητα, μπαταρία, οθόνη κλπ. Εγώ για αυτό πήγαινα, απλά μου είναι πολύ σημαντική η κάρτα μνήμης που το g2 δεν έχει και έτσι πήγα στο g pro. Αν δεν έχεις θέμα με κάρτα μνήμης και την τιμή (315e το βλέπω στο skroutz, το μαγαζί που λες δεν το'δα...) χτύπα το.

Τότε καθαρά G2 για εμένα. Το G είναι πλέον λίγο παλιό. Το G pro αν σου κακοφαινόταν σε μέγεθος το nexus, να το αποφύγεις. Το g2 είναι μακράν καλύτερο σε ταχύτητα, μπαταρία, οθόνη κλπ. Εγώ για αυτό πήγαινα, απλά μου είναι πολύ σημαντική η κάρτα μνήμης που το g2 δεν έχει και έτσι πήγα στο g pro. Αν δεν έχεις θέμα με κάρτα μνήμης και την τιμή (315e το βλέπω στο skroutz, το μαγαζί που λες δεν το'δα...) χτύπα το.

Τα ξερω τα μειονεκτηματα/πλεονεκτηματα κ των τριων, κι εγω κολαω στα 16 του G2 ειναι λιγα για τετοια ναβαρχιδα... Τελος του μηνα που πληρονομαι θα παρω το φθηνοτερο απο τα 3, τωρα αν το G Pro Φτασει κατω απο 300εu μαλλον κ θα το παρω...

Το G Pro το εχω απο τα χριστουγεννα και ειμαι ευχαριστημενος,και στην μπαταρια του αλλα και στης ολες λειτουργιες του,ειχα ξενερωσει σε ενα σημειο που δεν ειχε ακομα 4.4.2 αλλα με το που ειδα την 4.4.2 που βγαλανε στο κορεατικο απλα επαθα πλακα,knock on/off ποιο ομορφο και smooth ui και βαλε οτι θα εχει και το art που εχει το g2,Σε γενικες γραμμες οτι εχει το G2 θα μπει και στο G Pro και περιμενω πως και πως να ερθει στο ευρωπαικο μοντελο η 4.4.2!!
3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max

Για μεσα στο καλοκαιρι την βλεπω να ερχεται και φοβαμαι μηπως οι της LG Hellas κλεισουν για να διακοπαρουν και την βγαλουν τελικα 'κανα Σεπτεμβρη-Οκτωβρη.