virland Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Απόλυτα σωστή...και πολλές φορές μου έχει φτάσει και τις 8 ώρες αναμονής χωρίς να πέσει ούτε 1% :D Και έχουν περάσει από τα χέρια μου πολλά κινητά..... Άν μπείς στο νήμα του G2 θα δεις και εκεί τέτοια αναμονή....έχουν το τέλειο deep sleep χωρις να λαγκάρει η συσκευή όταν την "ξυπνάς". Άν καταφέρω και κρατήσω τα χέρια μου μακρυά του ξανά τόσες ώρες :lol: θα ανεβάσω screenshot. Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foutre Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Τελικα το 988 δεν εχει ελληνικα περνει μονο με το more locale εναι asia region προτηνω αποφηγη εστω και αν απο vnp που ρωτησα με διαβεβεωσαν οτι το καληπτη η επισημη αντι\ποια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Λοιπόν...και για του λόγου το αληθές Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Δεν ξέρω γιατί δεν πήρε και την δεύτερη εικόνα...οπότε κάποιος moderator ας τα βάλει μαζί Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HypnZ Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Εγώ τη Τρίτη θα το έχω στα χέρια μου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Σκαλίζοντας στις ρυθμίσεις σήμερα, "ανακάλυψα" κάτι καινούριο που με έκανε πολύ χαρούμενο. Πιθανόν να το έχετε ήδη βρει αλλά εγώ το γράφω έτσι κι αλλιώς για όσους δεν το έχουν βρει ακόμη. Το κινητό διαθέτει ρύθμιση για να πειράζεις τα χρώματα/saturation και το contrast σαν το Adobe RGB setting που έχουν τα Samsung και τα xperia Z κλπ. Για να το βρείτε πάτε Ρυθμίσεις Συστήματος -> Προσβασιμότητα -> Αντιστροφή χρώματος -> πατάτε το διακοπτάκι να το ενεργοποιήσετε, ξετικάρετε κάτω το Λευκό σε μαύρο και αρχίζετε να παίζετε με τα χρώματα. Έχει και οδηγίες. Εγώ έβαλα το κυκλάκι που πρέπει να σύρεις για να αλλάξεις την αντίθεση λίγο πιο κάτω από εκεί που είναι και έκανα το μαύρο πιο βαθύ και τα χρώματα πιο σκούρα και φαίνεται πολύ καλύτερο. Δοκιμάστε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Να'σαι καλά....άψογο!!!!:D Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Να'σαι καλά....άψογο!!!!:D Σ'ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HypnZ Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Ευτυχης κατοχος του g pro e986 απο σημερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Ευτυχης κατοχος του g pro e986 απο σημερα Με'γεια σου & καλοδουλευτο. Μονο καλα νεα να παιρνεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HypnZ Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου :-) ξέρεις με ποιο πρόγραμμα μπορώ να δω ποιον επεξεργαστή έχω; το cpu z λέει ότι έχω τον s4! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Εχω απο σημερα το p990 στα χερια μου απο at&t. Ερωτηση. Πως μπορω να αλλαζω απο 2g σε 3g/4g? Δεν μπορω να βρω την σχετικη ρυθμιση. Επισης υπαρχει κανενας με το εν λογο μοντελο που να εχει φλασαρει international rom να μου πει αν υπαρχει δυνατοτητα να εχουμε ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 βαλε απο το google play το cpu/ram/device identifier σε εμενα μου εδειξε τον 600 ενω το cpu z που ειχα βαλει μου εδειχνε τον s4 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Bfield.CpuIdentifier&hl=el Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 βαλε απο το google play το cpu/ram/device identifier σε εμενα μου εδειξε τον 600 ενω το cpu z που ειχα βαλει μου εδειχνε τον s4 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Bfield.CpuIdentifier&hl=el Γιατι γινεται αυτο αραγε; Το ενα δειχνει ετσι, το αλλο γιουβετσι:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 τι να σου πω ουτε και εγω ξερω παντως να ξερεις μαλον εχουμε τον 600 δες και αυτο http://techblog.gr/mobile/lg-optimus-g-pro-hands-on-photos-2342/ Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tragos13 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Και γω ψηνομαι να παρω το G pro... Αλλα χθες στο πλαισιο που επεξα me to G pro κ με το G2, κολησα περισσοτερο με το G2 λογο μεγεθους κ με το διπλο χτυπημα για το ξεκλειδωμα της οθονης...(γινετε με καποια εφαρμογη κ στο G pro?) Ειχα καταληξει στο G pro, αλλα με εβαλε σε σκεψεις κ το G2... Τα αρνητικα που βρισκω για μενα στο G2: 1.Δεν παιρνει καρτα μνημης κ 2.Τα βασικα πληκτρα επι της οθονης (τα οποια με κουρασαν απο το G Nexus). Για την ωρα ειμαι κατοχος εδω κ 1 χρονο σχεδον με Galaxy Nexus... Ευχαριστημενος γενικα ειμαι, απλα με κοuρασε η amoled,κ η μπαταρια που με βγαζει 5 ωρες internet... Φυσικα περιμενω να πεσει γυρω στα 300-350ε, οσα δηλ. διαθετω καθε χρονο για τηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου :-) ξέρεις με ποιο πρόγραμμα μπορώ να δω ποιον επεξεργαστή έχω; το cpu z λέει ότι έχω τον s4! δοκιμασε το android system info απο το play και γραψε εδω τι σου βγαζει οταν πατας "επεξεργαστης" Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceearth Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Παιδες σας καλησπεριζω!Είδα το κινητό από κοντά στο Public και ξετρελαθηκα...Τελεια οθόνη μπορώ και το χειρίζομαι ανετα με το ένα χέρι,και έχει οθονάρα το σύγκρινα με το xperia z και είναι ανώτερο!Αυτό που με απασχολεί είναι ότι δεν βλέπω και πολύ υποστήριξη από τους XDA.Ξέρουμε αν θα πάρει επίσημη αναβάθμιση σε Κιτ Κατ?Eπίσης ποιο να προτιμήσω το E988 ή το E986?Eυχαριστώ:D Παράθεση bravo pvt4 s-off hboot:0.93.0001 radio:5.17.05.23 rom:oxygen V 2.3.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Παιδες σας καλησπεριζω!Είδα το κινητό από κοντά στο Public και ξετρελαθηκα...Τελεια οθόνη μπορώ και το χειρίζομαι ανετα με το ένα χέρι,και έχει οθονάρα το σύγκρινα με το xperia z και είναι ανώτερο!Αυτό που με απασχολεί είναι ότι δεν βλέπω και πολύ υποστήριξη από τους XDA.Ξέρουμε αν θα πάρει επίσημη αναβάθμιση σε Κιτ Κατ?Eπίσης ποιο να προτιμήσω το E988 ή το E986?Eυχαριστώ:D Σε μερικά site λένε ότι θα την πάρει. Το Ε986 είναι το Ευρωπαϊκό το Ε988 νομίζω είναι ασιατικό και δεν έχει ελληνικά. Κάποιος που έχει το 988 ας επιβεβαιώσει Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Καλησπερα πηρα πριν λιγες μερες το Ε986 .Ερχομενος απο Galaxy S4 και πριν λιγο καιρο απο ΝΟΤΕ 2 εμεινα εκπληκτος απο το θηριακι της Lg .Τι να τονισω ; Tην φοβερη του οθονη ,το εξαιρετικο wifi και gsm σημα του , την καμερα του και το κυριωτερο το φοβερο τηλεκοντρολ του το οποιο ειναι πολυ καλυτερη υλοποιηση απο το Galaxy S4 . Απλως ηθελα να ρωτησω ποια εκδοση φορανε τα δικα σας εννοω την 10C ή την 10D ή την 10E ή την 10G; Eμενα φοραει την 10C . Εχει δοκιμασει κανεις καποια απο το παρακατω site ; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2438088 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Και γω ψηνομαι να παρω το G pro... Αλλα χθες στο πλαισιο που επεξα me to G pro κ με το G2, κολησα περισσοτερο με το G2 λογο μεγεθους κ με το διπλο χτυπημα για το ξεκλειδωμα της οθονης...(γινετε με καποια εφαρμογη κ στο G pro?) Ειχα καταληξει στο G pro, αλλα με εβαλε σε σκεψεις κ το G2... Τα αρνητικα που βρισκω για μενα στο G2: 1.Δεν παιρνει καρτα μνημης κ 2.Τα βασικα πληκτρα επι της οθονης (τα οποια με κουρασαν απο το G Nexus). Για την ωρα ειμαι κατοχος εδω κ 1 χρονο σχεδον με Galaxy Nexus... Ευχαριστημενος γενικα ειμαι, απλα με κοuρασε η amoled,κ η μπαταρια που με βγαζει 5 ωρες internet... Φυσικα περιμενω να πεσει γυρω στα 300-350ε, οσα δηλ. διαθετω καθε χρονο για τηλ. καλη εφαρμογη ειναι μια που ανοιγει το κιν. με το που βγαινει απο τσεπη,με τον proximity,οχι drain παντως:)ονομα δε θυμαμαι κ το awesome on off που εχω που το σηκωνω κ αναβει(στις 30 μοιρες το εχω να αναβαει) με εναλλαγη αυτων σε τσεπη-γραφειο μαλλον το διπλο ταπ του g2 φαινεται κουραστικο;) 308 ευρω το βλεπω το g pro σε merimobiles κ το σκεφτομαι πια σοβαρα(ναι ειναι αξιοπιστο) χμμμμ:confused: Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakeras Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Σκέφτομαι και εγώ να το πάρω,ομολογώ με εχει εντυπωσιάσει.Από μπαταρία πώς πάει η κατανάλωση?Υπάρχει όντως στη συσκευασία δεύτερη μπαταρία και dock?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Οχι δεν εχει 2η μπαταρια ουτε ντοκ. Απο μπαταρία υπολογιζε 1,5 μερα περιπου. Αν χρησιμοποιείς 3G για browsing μία με το ζορι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 (edited) Καλη χρονια σε ολους . Εχοντας πλεον ενα μηνα το τηλεφωνο μπορω να εχω καλυτερη αποψη .Θα ξεκινησω απο την οθονη η οποια ειναι εξαιρετικη σε ολες τις περιπτωσεις . Εξισου πολυ καλο το wifi με καλυπτει εκει που αλλα δεν επιαναν . Το gps αμεσο και σταθερο . Η καμερα αν και δεν την χρησιμοποιω ιδιαιτερα επειδη την χρησιμοποιησα σε αγωνα μπασκετ ειναι αψογη για κινητο .Ο ηχος του ακουστικου εξαιρετικος τον χσμηλωνω για να ακουω ,το δε ηχειο κανονικος . Το μεγαλο πλεονεκτημα του ειναι οτι ποτε δεν μου λαγκαρε . Ποτε δεν του ζητησα κατι και δεν το ανοιξε ή να αργησει να το ανοιξει . Εδω ερχομαστε εκει που θελω να καταληξω . Ποσα τηλεφωνα αξιολογα σαν το g pro δεν εκαναν πωλησεις λογω μη διαφημησης ; Το δικο μου οταν το βλεπει καποιος φιλος με ρωταει ποιο ειναι και οταν του το λεω δεν το εχει ακουσει ποτε και λεει τι ωραιο τηλεφωνο . Βλεπετε η Lg τουλαχιστον στην Ελλαδα διαφημησε και αυτο ελαχιστα μονο το G2 που δεν παιρνει και καρτα μνημης . Οπως και να εχει το G Pro ειναι τρομερο τηλεφωνο και τυχεροι εμεις που το εχουμε . Edited January 4, 2014 by keltonas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_themis Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Καλησπέρα, έχω το optimus g και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τις επιδόσεις σε επίπεδο επεξεργαστή, το απόλυτο smoothness και την παντελή έλλειψη lag και από την ποιότητα κατασκευής. Η κάμερα δεν είναι το φόρτε του αν και με πρόγραμμα από το play είναι κάπως καλλίτερα και η μπαταρία με τη χρήση που κάνω κρατάει 1 μέρα. Τα λέω όλα αυτά γιατί κοιτάζω και το g pro και μου αρέσει αλλά θα θελα να μου πει κάποιος αν αξίζει η μετάβαση και που υπερτερεί το ένα του άλλου. Από κάμερα είναι καλλιτερο; από μπαταρία αυτονομία ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts