Jump to content

Blacklight και ειδικοί φωτισμοί δωματίου

Deadly_Sin1629395575
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Basika mou kollhse h idea na valw blacklight sto dwmatio mou omws exw akousei oti oti epivlaves gia ta matia...alh8euei kati tetio?Fysika den 8elw to blacklight gia antikatastash tou kanonikou fwtos apla gia xavale se orismenes katastaseis.Episis kserete an kykloforoun etoima kit me vash sthrikshs pou na mpainei apla se mpriza h prepei na travaw kalwdia ktl?

• Απαντήσεις 91
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

έχω δει σε δωμάτιο φίλου και μου φαίνεται οτι είναι η απλή βάση για λάμπα φθορίου με την αντίστοιχη λάμπα black light.

καλά αυτός είχε κολλήσει και στην οροφή αστεράκια απο αυτά που φωσφορίζουν με την πραγματική τους διάταξη στον ουρανό

κλείνεις τα φώτα και ΜΑΓΕΙΑ

γκ..παγίδα

ειχε φτηνα στο lidl neon φτηνα ετοιμα με βασεις..μπορει να τα χει ακομη..

απλες βασεις ειναι για λαμπες φθοριου..

καλα δεν χρειαζεται να τα χεις συνεχεια ανοικτα..

Πουλανε ετοιμα με την βαση και την λαμπα. Εγω ειχα παρει ενα απο το Practiker.

Aλλα μπορεις να παρεις μια κοινη βαση για λαμπα φθωριου και να την αλλη λαμπα (Blacklight).

----<<<<T H E R I S>>>>----

δε βλάπτουν πουθενά

αλλά λόγω του blacklight , θα βλέπεις συνεχώς παντού σκόνη η οποία μετά απο λίγο καιρό σε τρελαίνει :confused:

:X

Χαβαλέ σε ορισμένες καταστάσεις... Έτσι το λέμε τώρα εεεεεεε; :lol: :lol:

Μια χαρά είναι το blacklight και προσθέτει και ατμόσφαιρα! ;) Για χαλάρωμα εννοώ... :D Δεν πειράζει στα μάτια... Ποιός το είπε αυτό; :wacko:

Χαβαλέ θα έχει όταν κάποιος θα φοράει άσπρες κάλτσες... :lol: Πολύ γέλιο...

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Ρε παιδια...τι ακριβώς είναι αυτό το Blacklight; Καλό ακούγεται...για δώστε λίγο καμιά πληροφορία!
Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang:

Jheremias sigoura 8a exeis dei blacklight,einai ekeines oi lampes pou kanoun ta aspra rouxa na fwsforizoun ktl.Episis me blacklight elegxeis ta xartonomismata an einai original,den ginete na min exeis dei

Εγώ έχω blacklight πολλά χρόνια στο δωμάτιό μου και βλέπω σαν αετός! :p

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Current User of: Samsung Omnia II

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M ( 3 Αύγ. 2004 , 20:47)

Χαβαλέ σε ορισμένες καταστάσεις... Έτσι το λέμε τώρα εεεεεεε; :lol: :lol:

Μια χαρά είναι το blacklight και προσθέτει και ατμόσφαιρα! ;) Για χαλάρωμα εννοώ... :D Δεν πειράζει στα μάτια... Ποιός το είπε αυτό; :wacko:

Χαβαλέ θα έχει όταν κάποιος θα φοράει άσπρες κάλτσες... :lol: Πολύ γέλιο...

Gia xabale kai kalh atmosfaira se idiaiteres katastaseis tha proteina na deis kai kamia lava lamp...poly kollima einai kai autes ;)

vasika exw tesla lamp h pws legete,ekeinh h mpala pou me to reuma kanei kati paraksena sxhmata alla h kopela mou tin psilofovotan ara katalava pws tipota den antika8ista ta keria an 8es na kaneis atmosfaira :)

Μια τετοια λαμπα να εχει μαζι με την βαση τις καμια 15-25 Ευρω... Εξαρταται απο που θα την παρεις...

Το black light δεν ειναι και οτι το καλυτερο για το δερμα μας... Πως νομιζεται οτι φωσφοριζουν ολα αυτα τα πραγματα??? Με υπεριωδεις ακτινοβολιες... Οι συνεπειες μπορει να μην ειναι τοοοοοοοοοσο μεγαλες αλλα υπαρχουν... Οπωτε αν ειναι να παρετε τετοια λαμπα τουλαχιστον να μην την εχετε συνεχως ανοιχτη...

Φιλικα παντα... !!! :-)

Και μην ξεχνάτε το πιο σημαντικό... :!: όποιος έχει αντικαταστήσει κάποιο δόντι (από τα μπροστά) με προσθήκη, να μην χαμογελάει στο black light. Ενώ τα κανονικά δόντια φαίνονται έντονα άσπρα η προσθήκη μαυρίζει πολύ και φαίνεται σαν να μην έχεις δόντι :lol: :p :lol: :alien:
Απλώς... FAZER FZ6-S '04

Εχω και εγω ενα blacklight 50 cm, εδω και πααααρα πολλα χρονια! Δουλευει ακομα η ιδια λαμπα, δεν την εχω αλλαξει ποτε! Υπολογιστε οτι θα δωσετε περιπου 15-20 € για τα 50 cm και 30 € περιπου για λαμπα και σκαφακι 1 m! Tα ασπρα δοντια εχουν πολυ γελιο, οπως επισης τα ασπρα ρουχα που φορανε οι κοπελες, με ασπρο....περιεχομενο! Επισης μπορειτε να παρετε εναν κιτρινο μαρκαδωρο υπογραμισης, να σχεδιασετε οτι θελετε πανω στο σωμα σας, οσο ειναι αναμενα τα κανονικα φωτα, δεν φαινεται τιποτα, μολις τα σβησετε και αναψετε το Blacklight, θα αποκαλυφτει το σχεδιο.... ;) Μια πρωην μου το ειχε κανει αυτο ενα βραδυ στο δωματιο της, αναψε το blacklight και ειχε γραψει πανω της....κατι που ηθελε εκεινη την στιγμη.... :whistle: :whistle: :whistle:

Ωπ φοβερή ιδέα!! Αυτό θα πει kinky καταστάσεις! :whistle: :p Πού έχω βάλει το μαρκαδόρο;;

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Current User of: Samsung Omnia II

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

ontws trellllllh idea :) episis mporeis na kaneis plakes stous filous sou...poulas klassiko tromaktiko paramy8i,anaveis to blacklight kai fenete mia pentalfa h kati tetio sto metwpo px....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mplip^ ( 3 Αύγ. 2004 , 18:23)

δε βλάπτουν πουθενά

αλλά λόγω του blacklight , θα βλέπεις συνεχώς παντού σκόνη η οποία μετά απο λίγο καιρό σε τρελαίνει :confused:

Μακάρι να ήταν έτσι. :o

Απ' όσο ξέρω προκαλούνε βλάβη.

Όλες οι φθορίου εκπέμπουν ακτινοβολία υπεριώδης. Μέσα από το γυαλί υπάρχει μία φθορίζουσα ουσία ή αλλιώς θωράκιση. Αυτή έχει την δυνατότητα να μετατρέπει την υπεριώδη ακτινοβολία σε ορατό φως. 400 - 700 nm αν θυμάμαι καλά το μήκος κύματος.

Η bluck lite διαφέρει από τις άλλες στην θωράκιση. Δηλαδή απουσιάζει η φθορίζουσα ουσία. Επομένως εκπέμπεται προς το περιβάλλον ακτινοβολία uv που είναι επιβλαβής για τον οργανισμό μας. Μόλις πέσει η uv αυτή πάνω σε ρούχα ή χρώματα, τότε μερικά από αυτά φεγγοβολούν.

Όντως είναι κορυφή σε ότι αφορά την διακόσμηση, αλλά εγώ τις ψιλό φοβάμαι. :o Πιθανών άλλοι να ξέρουν καλύτερα και να κάνω λάθος. Αλλά αυτά ξέρω και επιφυλάσσομαι.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Δεν ξερω ρε παιδια, ενταξει θα πειτε ολα τα GSM , bluetooth , 3g , wifi, τρυπες του οζοντος κλπ δεν σε πειραζουν? δεν ξερω προτιμω το προσωπικο μου χωρο ασφαλη...