kostassl45i Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Xourxoulitsos (13 Αύγ. 2004 , 16:47) Δεν παυουν να ειναι φιλοξενούμενοι μας :mad: Φιλοξενούμενους με τέτοια προκλητική συμπεριφορά δεν ξαναείδα. Κι όπως είπα και πιο πάνω να πάνε οι ίδιοι να χειροκροτήσουν τους μαύρους αθλητές τους που θα τρέχουν χωρίς τον Κεντέρη :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Xourxoulitsos (13 Αύγ. 2004 , 16:47) Μα καλά ,είναι δυνατόν να θες να αρχισουμε ως πολιτες να γιουχαρουμε τους αθλητες μιας χωρας που ηρθαν να αγωνιστουν στην χωρα μας,επειδη η κυβερνηση τους εκανε τον πολεμο στο Ιρακ? Εμενα προσωπικα μια τετοια σκηνη θα με εθλιβε,και θα ενιωθα ντροπη για κατι τετοιο.Δεν παυουν να ειναι φιλοξενούμενοι μας :mad: Την επόμενη μέρα θα αισθανόμουν σίγουρα ντροπή για τους συμπατριώτες μου. Αλλά αν θα το έβλεπα χωρίς να το έχω σκεφτεί θα μου άρεσε, είμαι σίγουρος. Τώρα που το ξανασκέφτηκα δε θέλω να γίνει, ανακαλώ λοιπόν. :) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (13 Αύγ. 2004 , 16:53) Φιλοξενούμενους με τέτοια προκλητική συμπεριφορά δεν ξαναείδα. Κι όπως είπα και πιο πάνω να πάνε οι ίδιοι να χειροκροτήσουν τους μαύρους αθλητές τους που θα τρέχουν χωρίς τον Κεντέρη :mad: Όχι όλοι, ελάχιστοι είναι προκλητικοί (βλ και το link που έδωσα πιο πάνω). Οι πιο πολλοί είναι πολύ εντάξει. Έχεις πρόβλημα αν είναι μαύροι ή άσπροι ή πράσινοι; :worry: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (13 Αύγ. 2004 , 16:53) Την επόμενη μέρα θα αισθανόμουν σίγουρα ντροπή για τους συμπατριώτες μου. Αλλά αν θα το έβλεπα χωρίς να το έχω σκεφτεί θα μου άρεσε, είμαι σίγουρος. Τώρα που το ξανασκέφτηκα δε θέλω να γίνει, ανακαλώ λοιπόν. :) Είναι ανάλογα πώς το βλέπει κανείς με βάση τη λογική ή το συναίσθημα. Και νομίζω ότι μερικές φορές προτιμώ να βλέπω τα πράγματα με τον δεύτερο τρόπο :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Ότι αφορά το περιστατικό σχετικά με τους 2 Έλληνες αθλητές, υπάρχει το θέμα για συζήτηση εδώ: ΑΘΗΝΑ 2004: Σήριαλ η υπόθεση Κεντέρη-Θάνου Παρακαλώ εδώ να συνεχίσουμε σχετικά με τους Ολυμπιακούς γενικότερα και όχι συγκεκριμένα με το περιστατικό. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Για Κεντέρη - Θάνου δεν συνεχίζουμε εδώ; Edit: Με πρόλαβε άλλος... :o :D Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (13 Αύγ. 2004 , 16:36) Έκαναν τον πόλεμο στο Ιρακ! Αρκεί ως αιτιολογία. Δυστυχώς η πλειοψηφία των Ελλήνων έχει τσαντιστεί πολύ που απαιτήθηκε από τους Άγγλους και τους Αμερικάνους να αντιμετωπιστούν όπως όλοι οι άλλοι. Προσωπικά θεωρώ ότι καλώς έγινε ότι έγινε αλλά οι πιο πολλοί έχουν τσαντιστεί. Θα μου πεις οι αθλητές δε φταίνε σε τίποτα αλλά... είναι Αμερικάνοι... (αρκεί αυτό) Όχι δεν αρκεί ως αιτιολογία στους Ολυμπιακούς (ίσως σε άλλους αγώνες αν και ούτε με αυτό συμφωνώ) Η πλειοψηφία των Ελλήνων δεν εκπροσωπείται απο ένα ποστ και αν εσύ προσωπικά θεωρείς οτι καλώς έγινε οτι έγινε είναι πολύ πιθανό και μια μεγάλη μερίδα των Ελλήνων να θεωρεί το ίδιο. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ οτι δεν θα υπάρξουν αποδοκιμασίες γιατί αυτό θα έχει αρνητικές επιπτώσεις όχι στην πλειψηφία αλλά στους Έλληνες εξ'ολοκλήρου. Προσωπικά έχω την εντύπωση οτι αν μείνουν στην ιστορία οι Αγώνες της Αθήνας δεν θα είναι για την άρτια οργάνωση τους και την τεχνολογική τους υπεροχή(θα ξεπεραστεί όσο καλή και αν είναι), ούτε για τα μοναδικά της στάδια(μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα θα χτιστούν), αλλά για την συμβολή της στην αναζήτηση του χαμένου Ολυμπιακού πνεύματος. Δεν είναι τυχαία η αναφορά όλων στην επιστροφή των Αγώνων στη χώρα που γεννήθηκαν. Κρύβει την ελπίδα οτι αυτά που συνετέλεσαν ώστε να δημιουργηθούν οι Αγώνες θα παίξουν τον καταλυτικό τους ρόλο ώστε να ξαναβρούν τον χαρακτήρα τους. Back to Basics ή ένα καλό reset αν προτιμάτε. Δεν νομίζω όμως οτι το ντοπάρισμα ή το γουχάϊσμα σπρώχνουν προς αυτή την κατεύθηνση. Ουφ Ωχ τώρα το είδα οτι έπεσε παρέμβαση αλλά μου πήρε τόση ώρα να το γράψω οπότε κλικ--->ΑΠΑΝΤΗΣΗ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Η είδηση που δημοσιεύουμε μεταφέρθηκε από άλλο θέμα ώστε να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα... -ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ότι όλα θα πάνε καλά και η Ελλάδα θα στείλει το μήνυμα της ειρήνης στον κόσμο εξέφρασε ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Ρουσσόπουλος μιλώντας αποκλειστικά στο freegr.gr και στο myphone.gr μετά την καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο τονίζοντας ότι οι αξίες του Ολυμπισμού επιστρέφουν στη χώρα που τους ανέδειξε. Ειδικότερα ο κ. Ρουσόπουλος τόνισε ότι «είναι συγκινητικές στιγμές γιατί οι αγώνες επιστρέφουν στη γενέτειρά τους, εύχομαι να επιστρέψουν σε όλο τον κόσμο οι αξίες του Ολυμπισμού που ξεκίνησαν εδώ και παραμένουν διαχρονικές, που βοηθούν σε μία κοινωνία να έχει ισχυρό συνεκτικό ιστό, αξίες που μπορούν να βοηθήσουν όλες τις κοινωνίες του κόσμου να προχωρήσουμε με καλύτερα βήματα σε ένα περιβάλλον πιο ειρηνικό για όλους» για να προσθέσει ότι «ξέρω ότι ακούγεται ως μια τετριμένη ευχή, ειρήνη, πρόοδος, ωστόσο αν κανείς δεν επιδιώκει πράγματα, δεν τα καταφέρνει κιόλας». Σε ερώτηση για την ολοκλήρωση των έργων και την ετοιμότητα της Πολιτείας επεσήμανε ότι «έχουμε κάνει ήδη αρκετά πράγματα κι άλλες Κυβερνήσεις του παρελθόντος και η σημερινή, πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα και τα απρόοπτα που είναι στη ζωή μπορούμε να αντιμετωπίσουμε». Στέλνοντας ένα μήνυμα στη γενέτειρα των Αγώνων συμπλήρωσε ότι «είμαι κι εγώ ακροατής σας διότι κατάγομαι από την Κυπαρισσία και είναι κοντά στην Ολυμπία και θέλω να πω ότι η Ολυμπία δίνει αιώνες τώρα μήνυμα διαχρονικό και είμαστε όλοι περήφανοι γι αυτό». Αξόζει να αναφέρουμε ότι σχετικά με το θέμα Κεντέρη-Θάνου παρέπεμψε στις δηλώσεις των αρμόδιων αρχών που επιλήφθηκαν από την πρώτη στιγμή. Ρεπορτάζ Ιωάννης Μποζίκας- Γιάννης Ασημακόπουλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 O Σούμαχα δε θα έρθει τελικά; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Poli orea i teleti..den eixe omws tin ekpliksi pou perimena sto telos..nomiza oti tha ginei kati idiaitero gia na lene sinexia oti i diki mas teleti tha einai i pio omorfi ston kosmo.Alla itan poli lamperh :) Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Mhn anhsyxeis..........ola ta ksena praktoreia aneferan oti htan h kalyteri teleti enarksis kai malista symfwnw mazi tous!Eidika an tin deite apo kotna tha katalabete ti ennow!Den hmoun mesa twra alla stis 2 probes kai apo tote elega oti tha einai tromeri!!!!SHMERA HTAN AKOMA KALYTERH! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2004 ...ο dj Tiesto ήταν όλα τα λεφτά στο βαρετό 90λεπτο της παρέλασης των αθλητών..! :D Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. August 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2004 Μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα αντί για εμβατήρια να υπάρχει μουσική από dj στο βαρετό κομμάτι της παρέλασης των χωρών. Μου άρεσε πολύ το πρώτο μέρος με την εξέλιξη του πολιτισμού στη χώρα μας καθώς ήταν ένα τελείως άρτιο θέαμα και δεν ήταν καθόλου "αμερικανιά" Εκπληκτική η σκηνή με το παιδάκι στο λευκό καραβάκι, με το ζόρι κρατήθηκα να μη δακρύσω :cry: Επίσης ανάμεσα στις 200κάτι χώρες που παρήλασαν μου άρεσαν πάρα πολύ οι στολές των ιαπώνων. Ήταν τόσο όμορφες... Κι οι δικές μας οι πράσινες στολές με το χρώμα της ελιάς ξέφευγαν από το κλασικό μπλε και κατά τη γνώμη μου ήταν ακόμα μια πολύ καλή ιδέα. Μου άρεσε ακόμη πάρα πολύ που κατά την ιστορία των ολυμπιακών αγώνων έπεφτε σκοτάδι σε κάθε παγκόσμιο πόλεμο. Ήταν ένα συγκλονιστικό αντιπολεμικό μήνυμα. Δε μου άρεσε όμως που η ΕΡΤ είχε ομολογουμένως χάλια ήχο και έτσι εμείς από το σπίτι δε μπορούσαμε να νιώσουμε πλήρως την ατμόσφαιρα της τελετής. Και τέλος, τελικά ο τρόπος με τον οποίο άναψε η φλόγα δεν ήταν και τόσο εντυπωσιακός όσο λέγανε και μας είχαν πρήξει τα δελτία βδομάδες τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (14 Αύγ. 2004 , 10:30) Μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα αντί για εμβατήρια να υπάρχει μουσική από dj στο βαρετό κομμάτι της παρέλασης των χωρών. Μου άρεσε πολύ το πρώτο μέρος με την εξέλιξη του πολιτισμού στη χώρα μας καθώς ήταν ένα τελείως άρτιο θέαμα και δεν ήταν καθόλου "αμερικανιά" Εκπληκτική η σκηνή με το παιδάκι στο λευκό καραβάκι, με το ζόρι κρατήθηκα να μη δακρύσω :cry: Επίσης ανάμεσα στις 200κάτι χώρες που παρήλασαν μου άρεσαν πάρα πολύ οι στολές των ιαπώνων. Ήταν τόσο όμορφες... Κι οι δικές μας οι πράσινες στολές με το χρώμα της ελιάς ξέφευγαν από το κλασικό μπλε και κατά τη γνώμη μου ήταν ακόμα μια πολύ καλή ιδέα. Δε μου άρεσε όμως που η ΕΡΤ είχε ομολογουμένως χάλια ήχο και έτσι εμείς από το σπίτι δε μπορούσαμε να νιώσουμε πλήρως την ατμόσφαιρα της τελετής. Και τέλος, τελικά ο τρόπος με τον οποίο άναψε η φλόγα δεν ήταν και τόσο εντυπωσιακό όσο λέγανε και μας είχαν πρήξει τα δελτία βδομάδες τώρα. Να συμπληρώσω τους α-π-α-ρ-α-δ-ε-κ-τ-ο-υ-ς σχολιαστές Κατσαρό, Διακογιάννη κ Χατζηγεωργίου! Επιεικώς απαράδεκτοι.. :mad: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. August 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (14 Αύγ. 2004 , 10:33) Να συμπληρώσω τους α-π-α-ρ-α-δ-ε-κ-τ-ο-υ-ς σχολιαστές Κατσαρό, Διακογιάννη κ Χατζηγεωργίου! Επιεικώς απαράδεκτοι.. :mad: Καλά που το ανέφερες. Τρισάθλιοι :mad: Ειδικά όταν ο αθλητής σκόνταψε στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο αντί να το βουλώσει ο σχολιαστής για να νιώσουμε τη συγκινισιακή φόρτιση άρχισε να φλυαρεί λες και σταμάτησαν όλοι για να μιλάει αυτός :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (14 Αύγ. 2004 , 10:38) Καλά που το ανέφερες. Τρισάθλιοι :mad: Ειδικά όταν ο αθλητής σκόνταψε στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο αντί να το βουλώσει ο σχολιαστής για να νιώσουμε τη συγκινισιακή φόρτιση άρχισε να φλυαρεί λες και σταμάτησαν όλοι για να μιλάει αυτός :down: Ο Χατζηγεωργίου ήταν. Πολύ καλός δημοσιογράφος με πολύ καλά ρεπορτάζ κατά καιρούς αλλά... ΨΩΝΑΡΑ! Χτες βρήκε την ευκαιρία που σταμάτησε να μιλάει η κοπέλα για να περιγράψει τι είχε ήδη γίνει! :mad: Μην και ξεχάσουμε τη φωνή του. Όταν έχει αγώνες στίβου πάει να πάρει συνεντέυξεις από αθλητές και στήνει την κάμερα ώστε να φαίνεται καλά αυτός και στραβά ο αθλητής! :mad: :mad: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. August 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2004 Προβλήματα στις μετακινήσεις Λίγες ώρες μετά από μία πολύ καλή αρχή, τα λεωφορεία των δημοσιογράφων φρόντισαν να χαλάσουν λίγο την πολύ καλή οργανωτική εικόνα που τους άφησε η τελετή έναρξης. Μεγάλο πρόβλημα δημιουργήθηκε το πρωί του Σαββάτου, καθώς σε ορισμένες γραμμές οι καθυστερήσεις ήταν τεράστιες. Τα μέσα που θα μετέφεραν τους εκπροσώπους του Τύπου στις αθλητικές εγκαταστάσεις από το κέντρο Τύπου του Oλυμπιακκού Σταδίου δεν εμφανίστηκαν εγκαίρως, με αποτέλεσμα, να υπάρξουν δυσκολίες στη μετάβαση των δημοσιογράφων στους τόπους διεξαγωγής των πρωινών αγωνισμάτων. Το μεγαλύτερο πρόβλημα υπήρξε στη γραμμή που συνδέει το Ολυμπιακό Στάδιο με το Ολυμπιακό σκοπευτήριο του Μαρκόπουλου, όπου το πρώτο λεωφορείο ήταν προγραμματισμένο να περάσει στις 6 πμ., αλλά δεν εμφανίστηκε πριν τις 07:50 πμ. Οι δημοσιογράφοι διαμαρτυρήθηκαν, ωστόσο η ταλαιπωρία τους είχε και συνέχεια. Μόλις έφτασε το λεωφορείο, δοκίμασαν μία μεγάλη έκπληξη, καθώς ο οδηγός δεν γνώριζε τον δρόμο για Μαρκόπουλο! Σαν να μην έφτανε αυτό, σωστή πρόβλεψη δεν υπήρξε και οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ ήταν περισσότεροι από τις θέσεις. Στριμωγμένοι και όρθιοι οι περισσότεροι, τελικώς, κατάφεραν να φτάσουν στο Μαρκόπουλο. Εκεί η ταλαιπωρία συνεχίστηκε γιατί στον χώρο ελέγχου υπάρχει μόνο ένα μηχάνημα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια ουρά που ταλαιπώρησε ακόμα περισσότερο τους δημοσιογράφους. Contra.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. August 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2004 To τελευταιο δεν ισχυει μιας και υπαρχουν 4 μηχανηματα ελεγχου μαζι με 4 x-ray στο σκοπευτηριο!! Ο οδηγος πρεπει να ηταν μεγαλος γκασμας να μην ξερει που παει προς μαρκοπουλο μιας και ειναι ολο ευθεια απο αττικη αλλα και απο λαυριου μια χαρα εγινε πλεον. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. August 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2004 Λιγο ασχετο αυτη τη στιγμη,αλλα επειδη τις προηγουμενες μερες εγινε ενας σχετικος ντορος με τους χορηγους και αν επιτρεπετε η εισοδος στο σταδιο με προιοντα που φερουν σηματα μη χορηγων. Αληθεια, παρατηρησατε τη μαρκα ηταν τα matrix του σταδιου; Ειδικα στην αρχη της τελετης το σηματακι της Panasonic εβγαζε ματι :p :p Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. August 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bel (14 Αύγ. 2004 , 15:20) Λιγο ασχετο αυτη τη στιγμη,αλλα επειδη τις προηγουμενες μερες εγινε ενας σχετικος ντορος με τους χορηγους και αν επιτρεπετε η εισοδος στο σταδιο με προιοντα που φερουν σηματα μη χορηγων. Αληθεια, παρατηρησατε τη μαρκα ηταν τα matrix του σταδιου; Ειδικα στην αρχη της τελετης το σηματακι της Panasonic εβγαζε ματι :p :p Σορυ, δεν το έπιασα. :worry: Γιατί, τι μάρκα θα έπρεπε να ήταν? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. August 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (14 Αύγ. 2004 , 15:26) Σορυ, δεν το έπιασα. :worry: Γιατί, τι μάρκα θα έπρεπε να ήταν? :confused: i samsung einai episimos xorigos ? :) Pantos i panasonic einai. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. August 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2004 Υποτιθεται οτι επισημος χορηγος ειναι η Samsung και οχι η Panasonic.Eδω μας τα πρηξανε για το αν το μπλουζακι που μπορει να φορουσε ενας θεατης γραφει Νικe και οχι Adidas που ειναι ο χορηγος. edit: sorry τωρα το ειδα τελικα, η Panasonic ειναι στους διεθνεις χορηγους. :o Γιαννα συγνωμη δεν θα επαναληφθει :o :D Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. August 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bel (14 Αύγ. 2004 , 15:32) Υποτιθεται οτι επισημος χορηγος ειναι η Samsung και οχι η Panasonic.Eδω μας τα πρηξανε για το αν το μπλουζακι που μπορει να φορουσε ενας θεατης γραφει Νικe και οχι Adidas που ειναι ο χορηγος. edit: sorry τωρα το ειδα τελικα, η Panasonic ειναι στους διεθνεις χορηγους. :o Γιαννα συγνωμη δεν θα επαναληφθει :o :D kala pos mporeses ESTW na fadasteis!.......oti mporei na ginotan tetoio lathos :!: :p Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. August 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2004 να ρωτησω κατι το παιδακι στο καραβι δεν ηταν εκεινο που σωθηκε στον σεισμο στο αιγαιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. August 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2004 3 κασσετες εγραψα και τις περναω στο Pc... εχω μπολικη δουλεια μπροστα μου :) Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts