Jump to content

Άπαντα "Ολυμπιακοί αγώνες, Αθήνα 2004".


SakisPlayer
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βρισκόμαστε σε αντίστροφη μέτρηση λίγων ημερών απο την έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων στη χώρα μας. Στη χώρα που γέννησαν και ανέπτυξαν τον αθλητισμό και τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Ενα θέμα που να αφορά τους αγώνες, τα παραλειπόμενα και οτιδήποτε διαδραματισθεί στους Ολυμπιακούς αγώνες, χρειάζεται.

Ξεκινάω λοιπόν με τα τελευταία νέα.

Αρχισαν να πυκνώνουν σε αριθμό αθλητών οι αποστολές των ξένων κρατών. Τις επόμενες ημέρρες μάλιστα αναμένεται να κορυφωθούν οι αφίξεις. Απο 1000 περίπου αθλητές ανα ημέρα που καταφθάνουν, θα ανέβει ο αριθμός στις 3000. Το αεροδρόμιο θα έχει πολύ κίνηση με λίγα λόγια.

Φυσικά θα καταφθάσουν στην πατρίδα μας και πολλοί τουρίστες. Θα πρέπει να είμαστε όσο μπορούμε περισσότερο ευγενικοί και φιλικοί. :)

 

PS. Edit από vampyre.

 

Σάκη , δεν επιτρέπεται να εμφανίζεται το λογότυπο των Ολυμπιακών αγώνων σε Ιστοσελίδες γενικά. Οπότε για να μην φάμε καμμιά μήνυση από την κ. Γιάννα, την αφαίρεσα τη φωτογραφία.

 

Σχετικά : Η δημιουργία συνδέσμων με χρήση του Ολυμπιακού Συμβόλου απαγορεύεται αυστηρά, καθ' όσον το Ολυμπιακό Σύμβολο, τα Σήματα, οι Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί όροι, η επωνυμία, η μασκότ και το Έμβλημα της ΑΘΗΝΑ 2004 έχουν κατοχυρωθεί και προστατεύονται διεθνώς, τη δε προστασία τους έχουν αναλάβει η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή και οι κατά χώρα Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές, καθώς και η Διεθνής Παραολυμπιακή Επιτροπή και οι κατά χώρα Εθνικές Παραολυμπιακές Επιτροπές, αντίστοιχα. Στην Ελλάδα προστατεύονται από την ισχύουσα νομοθεσία (όπως ορίζεται στο άρθρο 3 του Ν 2598/1998 όπως έχει συμπληρωθεί και ισχύει με το άρθρο 2 του Ν 2819/2000 και με το άρθρο 16 παράγραφος 2 και 3 του Ν 2947/2001). Όσοι ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν το Έμβλημα, πρέπει να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Διαδραστικών Μέσων και Διαδικτύου της ΑΘΗΝΑ 2004 (βλ. διεύθυνση παραπάνω). Η άδεια χρήσης του Εμβλήματος, των Σημάτων και των Όρων δίνεται μόνο σε ειδικές περιπτώσεις.

Πλήρες κείμενο. (αντικατέστησε τα *** με το athens2004τελείαcom)

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 861
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τα παραλειπομενα ειναι οτι τρεχουμε και δεν φτανουμε ακομη..!!!

 

Παντως οτι εχει γινει ειναι εντυπωσιακο.

Mutilator :shifty:
Link to comment
Share on other sites

Off topic: Εγώ που στην ιστοσελίδα μου έχω το έμβλημα των ολυμπιακών αλλά χωρίς να είναι link , είμαι παράνομος;

Τρέχω να το βγάλω!!

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Link to comment
Share on other sites

Προβοκάτσια... sombrero

 

Την ώρα που η Αθήνα παίρνει εύσημα για την ασφάλειά της, τρεις Μεξικανοί δημοσιογράφοι συνελήφθησαν επειδή βιντεοσκοπούσαν χωρίς άδεια. Το επεισόδιο συνέβη στην ακτή Ξαβερίου, όπου θα καταφτάσουν τα οκτώ κρουαζιερόπλοια με τους υψηλούς προσκεκλημένους.

Οι δημοσιογράφοι εισήλθαν το χώρο χωρίς άδεια, απομακρύνθηκαν και επιχείρησαν να ξαναμπούν από άλλο σημείο. Συνελήφθησαν εγκαίρως και όταν τους ζητήθηκε να δείξουν τις διαπιστεύσεις τους αρνήθηκαν να το πράξουν. Τότε, όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι, ξυλοκοπήθηκαν από ένστολους λιμενικούς, γεγονός που διαψεύδεται τόσο από το λιμενικό, όσο και από γιατρούς που έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις.

 

Παράλληλα, δεύτερο επεισόδιο με δημοσιογράφους έγινε λίγο μετά το μεσημέρι στη Δεκέλεια. Ενα τηλεοπτικό συνεργείο από δύο Μεξικανούς δημοσιογράφους και δύο εικονολήπτες, εντοπίστηκε κοντά στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Τατοϊου να κινηματογραφεί την περιοχή και τις συστοιχίες πυραύλων "Πάτριοτ".

 

Οι Μεξικανοί οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αχαρνών όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν διαπιστευμένοι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους ήθελαν να κινηματογραφήσουν τα γυμναστήρια και τα προπονητήρια της Δεκέλειας. Μετά την εξακρίβωση των στοιχείων τους και αφού δεν προέκυψε σε βάρος τους κάποιο αδίκημα, αφέθηκαν ελεύθεροι.

 

απο contra.gr .

 

Δηλαδή εγω που θέλω να πάω στο λιμάνι να τραβήξω φωτογραφίες τα κρουαζιερόπλοια που θα έρθουν θα πρέπει να το ξανασκεφτώ ε; :confused:

Με βλέπω να με μπουζουριάζουν... :whistle: :p

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Βασίλης ( 4 Αύγ. 2004 , 00:10)

 

Δηλαδή εγω που θέλω να πάω στο λιμάνι να τραβήξω φωτογραφίες τα κρουαζιερόπλοια που θα έρθουν θα πρέπει να το ξανασκεφτώ ε; :confused:

Με βλέπω να με μπουζουριάζουν... :whistle: :p

 

Να σε μπουζουριάσουν καλά είναι.

 

Μην σε αρχίσουν στις σφαλιάρες να λες, γιατί μετά που σε πονεί και που σε σφάζει.

http://skopia.digitalrice.com/ads/myphone-skopia.jpg

Ελληνικός στρατός και στρατιωτική θητεία - http://www.ellinikos-stratos.com/

 

 

Collecting coins - http://www.fleur-de-coin.com/

Link to comment
Share on other sites

Oι αποστολές των αμερικανών, έχουν γινει "γραφικές" με τα καμωματά τους. Αλλοι βρίσκονται στην Κρήτη, αλλοι στην Σύρο, αλλοι σε κολλέγια!!!!!, ήμαρτον πιά.
Link to comment
Share on other sites

Ξέφυγε το δημοσιονομικό έλλειμμα

 

Διπλάσιο του προβλεπόμενου από τον προϋπολογισμό θα είναι φέτος το κόστος της Ολυμπιάδας , εκτιμά ο υφυπουργός Οικονομίας Πέτρος Δούκας στο ραδιόφωνο του Flash 96.

 

Σύμφωνα με τον ίδιο η μεγάλη αυτή απόκλιση οφείλεται σε υποεκτίμηση των δαπανών και υπερεκτίμηση των εσόδων του προϋπολογισμού που είχε καταρτίσει η προηγούμενη κυβέρνηση, αλλά και στις υπερβάσεις δαπανών για τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων. Μόνο για φέτος οι δαπάνες για την Ολυμπιάδα προσεγγίζουν τα 3 δισ. ευρώ, είπε ο κ.Δούκας ενώ συνολικά χαρακτήρισε ”υπερβολική” την εκτίμηση περί κόστους 10 δισ. ευρώ, τοποθετώντας τον πήχη στα 6 με 7 δισ. ευρώ.

 

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την εκτιμώμενη εκτίναξη του δημοσιονομικού ελλείμματος, εξέφρασε την πεποίθηση ότι ”η εξέλιξη αυτή δεν θα επιφέρει δυσμενείς επιπτώσεις για την Ελλάδα όσον αφορά στη στάση της Κομισιόν, καθώς η χώρα μας έχει λάβει περιθώριο έως το τέλος του 2005 προκειμένου να μειώσει το έλλειμμα κάτω από το 3% του ΑΕΠ”.

 

 

Αναλυτικότερα, σημαντικές αποκλίσεις παρουσιάζει το έλλειμμα του προϋπολογισμού στο πρώτο εξάμηνο του έτους, σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το ΓΛΚ.

 

Με βάση τα τελευταία στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών, το πρώτο εξάμηνο:

 

- Τα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού παρουσίασαν αύξηση 5,8% σε σχέση με το αντίστοιχο εξάμηνο πέρυσι, έναντι στόχου 9,8% σε ετήσια βάση που προβλέπει ο προϋπολογισμός.

 

- Οι δαπάνες του προϋπολογισμού παρουσίασαν από την άλλη πλευρά σημαντική απόκλιση προς τα πάνω σε σχέση με το στόχο. Ειδικότερα οι πρωτογενείς δαπάνες σημείωσαν αύξηση 16,7% σε σχέση με το αντίστοιχο εξάμηνο του 2003 έναντι στόχου του προυπολογισμού για αύξηση τους κατά 4,9% (σε ετήσια βάση).

 

- Τα έσοδα του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) παρουσίασαν αύξηση 60% σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό εξάμηνο έναντι στόχου για αύξηση τους κατά 113,6% (σε ετήσια βάση).

 

- Οι δαπάνες του ΠΔΕ αυξήθηκαν κατά 15,1%, λόγω των έργων των Ολυμπιακών Αγώνων, έναντι στόχου αύξησης 8,3%.

 

- Οι δαπάνες για τόκους αυξήθηκαν κατά 4,2% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι, ενώ ο ετήσιος στόχος του προϋπολογισμού προέβλεψε αύξηση 3,6%.

 

Αποτέλεσμα των εξελίξεων στα μεγέθη αυτά ήταν το έλλειμμα του κρατικού προυπολογσμού στο εξάμηνο να διαμορφωθεί στα 8.746 εκατ. ευρώ έναντι ετήσιας πρόβλεψης 6.260 εκατ. ευρώ.

 

Οπως διευκρινίζει στην ανακοίνωσή του, το υπουργείο Οικονομικών, ο υψηλός ρυθμός αύξησης των πρωτογενών δαπανών οφείλεται στις πληρωμές για αποδοχές (λόγω του νέου μισθολογίου στο Δημόσιο), για την καταβολή του οικογενειακού επιδόματος των ετών 2001 και 2002 (αναδρομικά), για την καταβολή των συντάξεων λόγω της εισοδηματικής πολιτικής του 2004, καθώς και για την καταβολή αυξημένων προκαταβολών σε ασφαλιστικούς οργανισμούς, συγκοινωνιακούς φορείς κ.ά.

 

flash.gr

Link to comment
Share on other sites

Μήπως ξέρεις κανείς, ποιοι μπορούν να παραβρεθούν στις πρόβες??? Διαβάστε παρακάτω, για να καταλάβετε τι εννοώ:

 

 

Την Κυριακή και την Τρίτη οι πρόβες της τελετής έναρξης

 

ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ Κυριακή και την Τρίτη, θα γίνουν στο Ολυμπιακό Στάδιο οι δύο μεγάλες πρόβες της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, τις οποίες θα παρακολουθήσουν 35.000 θεατές την πρώτη ημέρα και 72.000 τη δεύτερη.

 

Όπως τόνισαν οι εκπρόσωποι της Οργανωτικής Επιτροπής στη χθεσινή ενημέρωση, η γενική πρόβα της Τρίτης θα πραγματοποιηθεί σε πραγματικές συνθήκες σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα της εκδήλωσης αλλά και στις μετακινήσεις, την άφιξη, τον έλεγχο και την ταξιθέτηση των θεατών, δηλαδή θα είναι το test-event για τη μεγάλη βραδιά της 13ης Αυγούστου.

 

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ON LINE

Don't criticize... what you can't understand...!
Link to comment
Share on other sites

Αν θυμάμαι καλά, απ' ότι έχω διαβάσει, οι 35000 "θεατές" θα είναι εθελοντές...

Λογικό μάλιστα, αφού το ΟΑΚΑ έχει "κλειδώσει" και για να μπεις χρειάζεσαι ειδική διαπίστευση...

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Link to comment
Share on other sites

Από την Ισλανδία στην Ελλάδα

Με Μπγιορκ η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας

 

 

Αγνωστο παραμένει ακόμη αν θα έρθουν στην Αθήνα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες αστέρες, όπως οι τρεις τενόροι ή η Μαντόνα και ο Τζορτζ Μάικλ. Αυτή όμως που σίγουρα θα είναι εδώ, σύμφωνα με ασφαλείς πληρφορίες του Βήματος, είναι η «πριγκίπισσα των πάγων», η Μπγιορκ, η οποία θα ερμηνεύσει ένα τραγούδι ειδικά γραμμένο για τους Oλυμπιακούς Αγώνες.

 

Εντυπωσιακή ως και τολμηρή η επιλογή του καλλιτεχνικού διευθυντή της τελετής έναρξης Δημήτρη Παπαϊωάννου, αφού η Ισλανδή καλλιτέχνις διανύει αυτό το διάστημα την πιο πειραματική περίοδο της καριέρας της. Η υψηλή αισθητική όμως της Μπγιορκ προφανώς θα ταιριάξει απόλυτα με όσα έχει κατά νου για μια διαφορετική τελετή ο Παπαϊωάννου.

 

Το τραγούδι είναι άκρως ατμοσφαιρικό και έχει τίτλο «Oceania», θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη του μήνα στη μορφή σινγκλ και θα συμπεριληφθεί στο νέο άλμπουμ της, που θα φέρει τον τίτλο «Medulla», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου.

 

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι η ερμηνεία του τραγουδιού θα συνδυασθεί με ένα φαντασμαγορικό λέιζερ σόου, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για να «ντύσει» τις εικόνες του μελλοντικού βιντεοκλίπ. Η πρώτη ραδιοφωνική μετάδοση του τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί ελάχιστα μόνο λεπτά μετά την τελετή έναρξης και όσοι το έχουν ακούσει μιλούν για ήχο αρκετά συγγενικό με αυτόν του τελευταίου της άλμπουμ «Vespertine».

 

Μετά την εμφάνισή της η Μπγιορκ θα πραγματοποιήσει ολιγοήμερες διακοπές στην Ελλάδα, ενώ μαζί της θα βρεθεί εκείνες τις ημέρες και το συνεργείο του περιοδικού «Q» για μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις και φωτογραφήσεις της, οι οποίες όπως είναι λογικό θα έχουν ελληνικό χρώμα και άρωμα.

 

ΠΗΓΗ

news.in.gr

 

 

Η καταπληκτική Μπγιορκ στην τελετή έναρξης!Τέλεια...Ευτυχως δεν βαλαν καμμια βανδη η βισση :lol:

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg
Link to comment
Share on other sites

«Διέρρευσε» και η τελετή λήξης!

 

Λίγες μέρες μετά τη «διαρροή» του σεναρίου της τελετής έναρξης, ήρθε η σειρά για να γίνει το ίδιο και με το τελετουργικό της τελετής λήξης. Σύμφωνα λοιπόν με όσα κατάφερε να πληροφορηθεί το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο «Associated Press» από κάποιον ο οποίος έχει σχέση με την τελετή και για ευνόητους λόγους διατήρησε την ανωνυμία του, στην τελετή λήξης θα συμπεριλαμβάνονται παραδοσιακοί χοροί, ένας γάμος και άνθρωποι ντυμένοι στα μαύρα. Η τελετή λήξης που θα λάβει χώρα επίσης στο Ολυμπιακό Στάδιο, θα ξεκινήσει με χειροκροτήματα και παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς και έναν συμβολικό γάμο. Μετά θα απλωθούν τραπεζομάντηλα και θα σερβιριστεί κρασί. Σε διάφορα χρονικά σημεία της τελετής, θα λάβουν μέρος του προγράμματος άνθρωποι ντυμένοι στα μαύρα οι οποίοι θα κρατούν δάδες ούτως ώστε να συμβολίζουν τον γαλαξία.

 

Πηγή: Ιαματική

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος supernet ( 6 Αύγ. 2004 , 14:04)

 

Μήπως ξέρεις κανείς, ποιοι μπορούν να παραβρεθούν στις πρόβες??? Διαβάστε παρακάτω, για να καταλάβετε τι εννοώ:

 

 

Την Κυριακή και την Τρίτη οι πρόβες της τελετής έναρξης

 

ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ Κυριακή και την Τρίτη, θα γίνουν στο Ολυμπιακό Στάδιο οι δύο μεγάλες πρόβες της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, τις οποίες θα παρακολουθήσουν 35.000 θεατές την πρώτη ημέρα και 72.000 τη δεύτερη.

 

Όπως τόνισαν οι εκπρόσωποι της Οργανωτικής Επιτροπής στη χθεσινή ενημέρωση, η γενική πρόβα της Τρίτης θα πραγματοποιηθεί σε πραγματικές συνθήκες σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα της εκδήλωσης αλλά και στις μετακινήσεις, την άφιξη, τον έλεγχο και την ταξιθέτηση των θεατών, δηλαδή θα είναι το test-event για τη μεγάλη βραδιά της 13ης Αυγούστου.

 

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ON LINE

 

 

εγώ πάντως πήρα σήμερα το εισητήριο μου για την Κυριακή

 

9.00-17.00 έχω εκπαίδευση και θα μας δώσουν τη λίστα με τα τραγούδια και μετά καπάκι φύγαμε για ΟΑΚΑ όπου στις 20.30 θα πάρουμε μια γεύση απο τη λάμψη της Παρασκευής... Το καταπληκτικό είναι ότι έχω απίστευτα πολλούς φίλους που είναι στην Τελετή 'Εναρξης Εθελοντές αλλα΄δε θα τους δώ καθόλου (γιατι κινητά κάμερες τηλ μαγνητόφωνα κτλ απογορευόνται ρητά οπότε δε μπορώ να τους ειδοποιήσω)

:X
Link to comment
Share on other sites

Egw tha eimai tin Triti stin Teleth enarksis!Se ayth tha ginoun ola AKRIBWS OPWS THA EINAI se sxesi me tis Kyriakis h opoia mporei na exei kapoies poly mikres allages stis leptomereies.Kai min ksexname oti stis Tritis tha mpoun kai dimosiografoi kai tha theloun na entypwsiasoun akoma pio poly aytous me to na einai ola stin enteleia!!!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Link to comment
Share on other sites

Δημοσιογράφοι;; :worry: :confused: Μπα δεν πάει στράφι έτσι όλο το πρόγραμμα της τελετής αν το δουν οι δημοσιογράφοι 4 μέρες νωρίτερα;; :confused:

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά! Μόνο εθελοντές πηγαίνουν στις δοκιμαστικές???
Don't criticize... what you can't understand...!
Link to comment
Share on other sites

Den tha to doun oloi alla sygkekrimenoi dimosiografoi!Poly ligoi tha einai aytoi kai ennoeite oti den tha ta apokalypsoun!!!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Link to comment
Share on other sites

Ναι αμέ... Δε θα το αποκαλύψουν... Εδώ διέρρευσε εκ των έσω η πληροφορία για το περιεχόμενο της τελετής... Οι δημοσιογράφοι θα κωλώσουν???

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος runner ( 7 Αύγ. 2004 , 00:19)

 

Den tha to doun oloi alla sygkekrimenoi dimosiografoi!Poly ligoi tha einai aytoi kai ennoeite oti den tha ta apokalypsoun!!!

 

 

μην περιμένεις να δεις 100 % το ίδιο με την κανονική τελετή έναρξης

 

θα μείνουν πολλά απέξω (πχ πυροτεχνήματα και διάφορα τέτοια που και χρόνο θέλουν αλλά περισσότερο χρήμα...)

 

'Αλλωστε δε 8α χε και ενδιαφέρον μετά για όσους έχουν αγοράσει και κανονικό εισητήριο για τη Παρασκευή. Οπότε απλά θα πάρεις τη γενική ιδέα. Εξακριβωμένο αυτό εκ των έσω. Εχτές τα συζητούσαμε στο γραφείο

 

;)

:X
Link to comment
Share on other sites

Παιδιά ξέρει κανείς από τους χορηγούς ποιοί είναι κατασκευαστές ειδών ένδυσης; Ρωτάω γιατί δεν θα ήθελα να πάω να παρακολουθήσω το τέννις και το στοίβο μου και να φάω πόρτα γιατί φοράω ανταγωνιστικό των χορηγών t-shirt.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

 

★ ★ ★ ★ ★ ★

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aimilios ( 7 Αύγ. 2004 , 19:40)

 

Παιδιά ξέρει κανείς από τους χορηγούς ποιοί είναι κατασκευαστές ειδών ένδυσης; Ρωτάω γιατί δεν θα ήθελα να πάω να παρακολουθήσω το τέννις και το στοίβο μου και να φάω πόρτα γιατί φοράω ανταγωνιστικό των χορηγών t-shirt.

 

 

Η adidas σίγουρα.

Εξάλλου είναι αυτή που σχεδίασε τις στολές μας

 

Τώρα για ποιές άλλες , θα σε γελάσω

Λογικά στη σελίδα του 2004, θα λέει ποιοί είναι χορηγοί. Πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο που λές ... Είναι παρατραβηγμένο

:X
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mplip^ ( 7 Αύγ. 2004 , 20:35)

 

Η adidas σίγουρα.

Εξάλλου είναι αυτή που σχεδίασε τις στολές μας

 

Τώρα για ποιές άλλες , θα σε γελάσω

Λογικά στη σελίδα του 2004, θα λέει ποιοί είναι χορηγοί. Πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο που λές ... Είναι παρατραβηγμένο

 

 

ADIDAS και μόνο. Και δεν θα είναι καθόλου παρατραβηγμένο μαγκες!!! :o

Don't criticize... what you can't understand...!
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος supernet ( 7 Αύγ. 2004 , 19:20)

 

ADIDAS και μόνο. Και δεν θα είναι καθόλου παρατραβηγμένο μαγκες!!! :o

 

 

Έτυχε να δω σχετική συνέντευξη εκπροσώπου της Οργανωτικής επιτροπής σχετικά με αυτό το θέμα και ο άνθρωπος ήταν αρκετά σαφής. Δεν απαγορεύεται να πάει κάποιος με ρούχα άλλης εταιρείας. Αυτό που απαγορεύεται για ευνόητους λόγους είναι ρούχα τα οποία έχουν σε εμφανή θέση ευμεγεθή λογότυπα της εταιρείας. Είναι προφανές ότι κάποιος που θα πάει στο στάδιο με ένα μπλουζάκι το οποίο έχει ένα τεράστιο "δρεπάνι" της Nike πάνω δεν πάει επειδή... δεν έχει τπτ άλλο να φορέσει. Αυτές τις περιπτώσεις προσπαθεί να καλύψει/αποτρέψει αυτός ο κανονισμός. Εγώ π.χ. έχω μια μπεζ μπλούζα Nike με ένα μικρό επίσης κίτρινο (λίγο πιο έντονο) δρεπάνι στο στήθος. Προφανώς εγώ (αν θέλω σώνει και καλά πια) να φορέσω την συγκεκριμένη μπλούζα δεν θα έχω πρόβλημα.

 

Και κάτι ακόμα. Δυστυχώς ο Μίκης Θεοδωράκης δεν θα μπορέσει να παραστεί στην μεγάλη συναυλία στο κάστρο του Ρίου αφού σήμερα παρουσίασε προβλήματα υγείας. Η κατάστασή του είναι σταθερή, μάλιστα βγήκε από το νοσοκομείο, ωστόσο οι γιατροί του απαγόρευσαν οποιαδήποτε καταπονητική δραστηριότητα. :(

Link to comment
Share on other sites

Όπως τα λέει ο Trob είναι για τα ρούχα.

Αν το σήμα είναι διακριτικό δεν υπάρχει πρόβλημα.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® ( 7 Αύγ. 2004 , 21:37)

 

Δεν απαγορεύεται να πάει κάποιος με ρούχα άλλης εταιρείας. Αυτό που απαγορεύεται για ευνόητους λόγους είναι ρούχα τα οποία έχουν σε εμφανή θέση ευμεγεθή λογότυπα της εταιρείας.

 

Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. ;) :D

 

Για τα t-shirts κινούμενες διαφημήσεις, μιλάμε !!!

Don't criticize... what you can't understand...!
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...